Що за злоба е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Що за злоба е това?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1574 пъти
Здравейте. Забелязвам от скоро, някаква невероятна злоба към жените, които са самотни майки. Такива претърпели насилие, които водят дела. Ако някъде в интернет пространството се попита въпрос относно това, започват едни нападки от други майки, от жени дето уж са минали през същото. От рода на - къде си гледала, никой не ти е длъжен, къде си избирала и още по-злобни неща. Пропаднячка, щом не си случила на мъж. Също ако жената си е намерила нов партньор същите започват да дават акъли, как никой няма да ги вземе с дете-май това го разбирам, тях никой не ги е взел и ги хваща яд.
За насилието няма какво да кажа, щом има хора, които приемат за нормално (живеещи в една къща в чужбина) мъжът да се напие като свиня и да тормози и бие бременната си приярелка, която после излиза виновна че им смущава спокойствитето(нормално човек да не е много тих, когато го спукват от бой). Има и такива хора, жените са най-злобни. Бълват змии и гущери, вместо да помогнат нагнетяват положението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7a47835ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не е злоба. Повечето от тези жени са знаели какъв е 'любимия". Но мислят чекато родят дете от него той изведнъж ще ги заобича. И аз имам такава позната. Приятелят й преди минаваше "само" с някой шамар. Но това е отдавна. Когато я посъветвах да се раздели с него тя помисли, че съм влюбена в него и искам да я накарам да го остави, за да бъда аз с него. Повече такива съвети не й давам. Тя с 300 зора забременя от него. Един ден в колата я беше хванал за гушата, тя ходи със синини една седмица след това. И продължава да го ревнува от всяка която го доближи. Тя вече изход трудно ще намери. Непоискана помощ и съвети в такива ситуации повече няма да дам. Не искам накрая пак аз да въм виновна

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ea8573f99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   На разведените и от двата пола винаги се е гледало с недобро око.
Бабите неслучайно ги наричат парясници.
Никой у нас не гори от желание да гледа чужди деца, да, ако другият родител е починал, тогава нещата стоят съвсем различно. Но иначе ще има купища интриги, изнудване за пари, настройване на детето, работиш за собственото си дете и неговото бъдеще, а си забъркан в общ кюп и винаги върху твоя труд ще има посегателства, а обази бившата заграбила апартамента и колата за първото дете, а нещастникът още се влачи с кредити и т. н.
Много от жените постъпват глупаво, като раждат деца без сключен брак и си мислят, че така връзват мъжа, не, истината е друга, връзват само себе си.
Познавам няколко такива случая ба приятелки наумили си, че сега и веднага трябва да забременеят и да имат дете, и двете попаднаха на големи утайки - единият, разведен с дете и лежал в затвора, а другият св разбра, че имал дете на 10г, за което премълчал, защото го е припознал, но никога не е сключвал брак. Стаба ясно едва, когато общото им навърши 5 години и бяха тръгнали за зелена карта за САЩ и не ги пуснаха, защото другото дете не било вписано в документите и не било на интервюто.
Мъж с дете и жена с дете не са желани от всички разумни и практични хора, а смятам, че трябва да има закон, забраняващ на такива с дете/деца да създават ново семейство с необвързвани досега, които нямат поколение. Последните трябва да бъдат предпазени.
За собствените си грешки всеки отговаря. Като жена влюбила се и създала сенейство с разведен с дете, мога да призова всички, които още нямат поколение, никога да не го правят.
Това е най-голямата грешка, която допуснах в живота ми и ако можех да върна времето назад, никога не бих я повторила.
Всеки страда от грешките си и никой не е длъжен да ви съчувства.
Избягвам всякакви контакти с разведени с деца жени или самотни майки.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3e1c725237
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Злобата по принцип е породена от завист, надали ти завиждат непознатите в нета, така че е по вероятно да ти казват истината и това което мислят за ситуацията в която си попаднала.
Нямат вина хората които се оплакали от шума, какво прави жена при мъж който има такова пиянство, че скача на бой? Защо е забременяла от него? Няма нужда да разказваш как той две години бил кротко агънце и когато жената е взела да й личи бременността е започнал да я тормози, бие и спуква от бой. Разбира се хората са прави да се оплакват че им нарушава спокойствието, щом след първия или в краен случай втория изблик на мъжа, тази негова приятелка продължава да живее с него и съседите им трябва да търпят техните любовни излияния в поредици от писаци и тръшкания нощи наред. Нима обвиняваш съседите, защо не търпят? Вината разбира се е в спуканата от бой жена, защото не го е напуснала при първия "лек" тоемоз, тип шамар. Правилния подход е когато виждаш че приятеля се прибира пиян, предлагаш му да си ляга да спи, при първия му опит да те удари бягаш извън жилището направо в полицията, дори да си само по нощница, тя полицията после ще те придружи да си събереш багажа и повече никога не се събираш с него, и дори не записваш бебето с неговите имена, за да нямаш задължение да се виждаш с мъжа, уж заради детето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 408399e1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Имам една приятелка, беше много вървежна, още е хубавица. И си избра най - тъпята мутра, роди 2 деца. Ама парата свърши - както се пееше няма джипове, джетове и започнаха семейните проблеми. Сега търси нов донор, ама с две храненичета трудно да я вземе некой богаташ

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 24d6d2644e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Българите като цяло са най-добрите коментатори и до там - затова държавата е такава кочина. Почти всеки гледа да избива комплекси понеже попада в графа некадърник/връзкар и най-лесно е да ги насочи към уязвима група - самотни майки/бащи, децата им, бежанци, хора със специални потребности, животни, собствените си сънародници в неравностойно положение и т. н. Повечето от тези индивиди го карат консервативно навън, най-много да пуснат по някой дебилен коментар зад гърба на човека, но никога няма да си кажат какво мислят в негово присъствие. Това може да се случи, само ако са се подсигурили предварително да са в групичка с подобни ендоклетъчни, а човека да е сам, или зад паравана на клавиатурка в мухлясалата наследствена панелка.
Впечатленията ми от мъжленцата са: льохмани с малки пишки, вдлъбнати ташаци, с илюзии за добавена стойност, расли в саксиики и презадоволени от към семейства, лягат по корем от 1-2 удара макс, въпреки че без особено колебание нанасят първия удар (обикновено от мъртва точка), викат истерично как ще те убият, а в другия момент бягат през глава, често обиждат самотни майки понеже не получават внимание дори от такива (препратка към многото теми за търсене на милфки), камо ли от необвързани жени, филмират се колко луди случки са им се случили ония ден за пред другите амеби (а всъщност си разказват мокрите сънища), изживяват се по форуми като голями ебачи, а най-близкият им досег до вагина е бил по време на раждането, в чатове се представят с телосложение на морски пехотинец, а на живо са като медуза на пясъка или в най-добрият случай на стероиди, прекарват повече време да си обработват снимките на мускулите (често взети от други хора), отколкото да ги напрагят, имат готов локум за разтягане по всеки въпрос, независимо колко са зле и не могат да оправят първо себе си... В общи линии, почти да ги съжалиш, но не трябва да се поддаваш - да се гърчат.
За жените съм забелязал, че има наистина прости, има и такива, които се правят на прости, има и шаврантии, има и свестни, които са се отписали поради наличието на много льохмани около себе си, има го и женския еквивалент на гореописаните (с много малки разлики в образа). Общо взето, всяка завижда на другата за нещо, затова не е рядкост и да се наблюдават феноменът "приятелки", коренна противоположност по визия/характер/интереси.
Като цяло, работата е зле. Идва предимно от суб-сахарския стандарт на живот в пост-соц държава. За изключенията, решението е терминал 2 поради непреодолими резличия във възгледите (било работна/семейна/всякаква среда).

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e6865fdb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не всички сами майки са такива в следствие на насилие от мъжете им. За какво да съчувствам на някоя, която мъжът и я натирил след като я хваща да изневерява? Или която се е развела защото искала нова тръпка? Много се събират с някой без никакви чувства, колкото да не сами или заради материални облаги, но когато сметката е излязла нещо грешна са останали сами. Те пък на какво са жертва?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5eaec55a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   По принцип българите са много дребнав и злобен народ. С годините все повече се убеждавам в това. В социалните мрежи са много милички и добрички към животните, а към хората не. Бременна жена може да бъде тотално изолирана от семейството на мъжа и това се смята за нормално - да се грижат за нея майка й и баща й, докато роди. Най-злобни към майките са старите моми, но по правило и другите майки са злобни. Аз съм майка също и с моята майка се шегувам, а то даже не е и шега, че откакто родих разбрах кой ме мрази. Ти не можеш да си представиш колко хора бълваха змии и гущери върху мен, в началото бях във някакъв потрес, не знаех как да реагирам. Бях удивена какви негативизми, детето ми на две седмици буквално и сестрата на мъжа ми, с която сме нямали никакъв контакт звъня на майка ми да обяснява що за човек съм и как не си гледам детето добре. Имаше и други ситуации, с други хора, които съм считала за приятели, а се оказаха предатели. Направо се удивих. А ако имаш някакъв проблем с мъжа ти се почва къде си го избирала и тема подобни. Никой не знае до стигането на определени ситуации какъв е човекът до него. Българите сме злобни, дребнави и клюкари. Аз излизам с приятелки да се разтушим и да си поприказваме, те почват да клюкарят по правило по лош начин някое нищо подозиращо момиче. И така не са само те. Главата ми е гръмнала от разни проблеми с хора, откакто родих. Наложи ми се рязко да сваля розовите очила, с които живеех и да сложа граници на хората, които си мислеха, че ще тъпчат душата ми с кални обувки.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 31b51ff429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката
Виждам че някои са вникнали. Разбирате проблема. Номер 6-да някои са самотни натирени защото мирно не стоят, изневеряват яко, тук не говорим за такъв случай.
7 Това сте видели, което и аз. Според мен има някакво съзтезание между майките, все де надпреварват. Злобеят яко. Вечно мерене, делене. Всяка номер едно. Всяка е страдала най-много, нейните мъки минали, едва ли не и друга жена като забременее, роди трябва да се мъчи, че онази как така се е мъчила напразно. Може ли да има жена с лека бременност и раждане без следродилна депресия и с помагачи(там е друга тема).
Ще видиш какво те чака и подобни. Едва ли не са минали в следващото ниво, и гледат отгоре. Някои с това се определят само-те друг живот нямат. Да не говорим че повечето чакат удобен случай жената да стане(уж) уязвима да си покажат своята същност. Тези, които са ви се качили на главата, реално винаги са били такива. Има и безпричинна омраза към майките. Тя е някак трудно уловима не знам, нещо първично и балканско ще е.
А това - къде си гледала, хора дето не са се сблъскавали с това. Късмет са извадили, а не го осъзнават. На насилниците никой сметка не държи.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5db05b39db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не мисля. че има злоба към самотните майки. И да независимо. че се бият хората никой не е длъжен да слуша виковете им.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6bc849cc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Има злоба, дори и от самите бащи, че им е скъпо всичко около майката и бебето и започва тормоза. Не винаги е физическо насилие, може да ви побърка от мизерия, например. Всички, които са ви използвали са силно разочаровани и обидени, че вече приоритета е друг и нямат полза от вас. Майчинството ми отвори очите, с какви близки се бях уредила. Да, и това се случи, поради факта, че бях уязвима, защото бях зависима. Не е като да си грабнеш раничката и беж. С дете си, и то зависи от теб има нужда от условия, внимание и време. За мен това беше най - унизителния период в живота ми. Измъкнах се, когато започнах работа и разкарах близките един по един. Грабнах си детето и с много вяра и късмет живяхме доста хубав живот.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 488a5d98df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Самата тема е провокативна, отбелязвайки че самотните майки непременно биват зарязани. За мен това са далеч по-редките случаи.
Доста по-често срещам такива, които правят дете от някой за да си ги гледа, спонсор. Разбира се тези жени не се надхвърлят, докато седят в къщи и скучаят започват да влизат в сайтове за запознанства да запълнят времето, а не себе си, от там се "влюбват лудо" в някой женкар, който само ги оправя и после си бие чукалата. И един ден просто увисват чакайки да се появи следващия. И така порочния кръг, чакайки да се появи онзи свестния, умния, с емоциите, с обич и пари. Само че дори да се появи онзи умния не е левичар и много добре знае, че освен че ще гледа чуждо дете, има жена която е минала 100 кревата, има високо самочувствие, обича да се глези, да ходи на процедури, на спа, на почивки, дискотеки ама в замяна може да получи само главоболие, нерви и една вече изхабена "работа". Ако пък е много влюбен и реши да направи всякакви компромиси със себе си, често "самотната майка" си тръгва, щото я няма пари, я и истинат чувствата, щото тя чака той да и реши всички проблеми, емоционални, финансови, ежедневни, тя е със златна ябълка между краката, не е нужно да прави нищо.
И така докато годините не започнат да тежат. После се намира някой балък, често романтичен глуповат добряк, който може да не отговаря на всички критерии, ама поне бива дресиран както тя иска, докато тя си мечтае как някой мачо ще я изпердаши.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 534ccc7071
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   радвам се. че си се измъкнала номер 10.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: aee6a790d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да тази тема е провокативна. За мен е безсмислено да има такава тема.
Разбирам някой да търси решение на реален проблем да но такива философски теми много ме дразнят.
Има истина в това, което си написал номер 11.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 43a87881b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   13 не не е провокация. Реално е. То всъщност представя ганьовщината. Достига нови висоти.
Когато човек дълго време е бил в чужбина и се върне, когато чуе разсъжденията за живота на повечето хора, му идва да се гръмне. Толкова ограничени създания не съм вярвала че съществуват. Факт.
11Ако говориш за тунингованите кифли, за които мъжете се редите на опашка съм съгласна. Парясници има.
10 Имам чувството че някои дори и не се замислят. Приемат го за даденост. Да, кофти роднини, комплексари и разни подобни. Гледат само да си в уязвима позиция(бащата ако не е много читав) направо са в състояние да ти оттовят живота.
Аз за това дълги години не съм искала деца(грешка), за да не може всеки с претенции да ми се качва на главата и манипулира, да дава акъл и да си налага мнението. Да ме държат като затворник и да трябва със 100 човека да се съобразявам.
Ако нямаш дом(собствен) и кола терора е пълен. Ганьо само със сила надвива. В момента в който изпаднеш в зависимост си птолипава кой каква стока е. Поне приятелките ми са стока-дето от години се познаваме. С дете, без дете все тая, виждаме се, разбираме се.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5bf7f27612
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Защо пък е задължително човек да има кола.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 74eb7a8252
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Прости, дървени философи са това. Да не им се случва. Такива хора са вещи по всеки въпрос и държат големи речи кое и как да бъде.
Като отворите криминалните хроники и ще видите броя убити жени от мъжете си, даже наскоро имаше няколко случая.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 52e6d29e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Животът е такъв. По - добре, да станеш майка, отколкото без дете да стоиш, годините бързо минават, няма перфектни нито жени, нито мъже. Всеки прави компромис.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2d8af04849
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Защото хората масово са изгубили добротата и съчувствието у себе си, всеки си гледа собствената паница, вместо в такава ситуация да предложиш помощ на това момиче.. Хората вече са кухи като хралупи човещината я няма. Да съдиш е лесно, всички го знаем лафа - На чужд гръб.. :)

Вещица

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker