Аз съсипвам майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Аз съсипвам майка ми
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3910 пъти
Здравейте, имам чувството, че съм с психически отклонения или някой ми е направил магия, както казват повечето хора, но аз не вярвам на магий. Истината е, че мразя хората около себе си включително и себе си. Чувствам вина, че съсипвам майка ми, всеки ден се караме за простотии и виждам, че тя вече е неуравновесена и въпреки всичко продължавам да го правя и тя продължава да ме провокира.

Имам една болка и тя ме разяжда от вътре. Тя е разведена с баща ми и сама ме е отгледала, сега си живеем само двете, но тя се среща с разни мъже, защото знае, че един ден аз ще се омъжа и тя ще остане сама, затова си търси подходящ мъж, с който да прекара старините и го намери, той е прекрасен човек, помага ни в трудни моменти дори финансово и ме обича като своя дъщеря и аз го уважавах, но... вече не е така.

Веднъж се прибирам в къщи от лекции, бях казала на майка ми, че ще караме до 17. 00ч, но ни пуснаха по-рано, вратата беше заключена, аз си отключих и влезнах, чух звуци от една от стаите, реших да проверя и какво да видя- двамата правят любов, видях ги чисто голи, всичко в мен се преобърна, исках да умра на момента, излезнах навън, плаках от гняв, болка, ревност и всичко накуп. Намразих я. От този ден нататък в живота ни настъпи мрак. До тогава тя беше моята майка, обичаше и прегръщаше само мен, но вече не искам да я виждам, тя вече е чужда за мен.

Тя започна да се притеснява, чудеше се защо изведъж се промених от послушното и обичливо момиче аз се превърнах в гневно и мразещо всички и всичко наоколо. Поисках да се разделят, тя уж се съгласи само аз да съм щастлива, но продължиха да се срещат тайно, аз разбрах и започнах да чупя всичко в къщи стигнах до там, че поисках да се самоубия. Тя се раздели с него окончателно, но от тогава тя лежи на легло и се чувства болна, сега аз чувствам вина и мразя себе си, но продължавам да съм против тази връзка. Кажете ми какво да правя как да се отърва от тази болка, която разяжда душата ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 322940e1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пожелавай всеки ден щастие на майка ти от все сърце.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fff588726d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Време е да пораснеш. Ако не го направиш, един ден, не се знае, можеш да повториш съдбата на майка си и тогава Бог да ти е на помощ. Както майка ти няма право да иска да останеш сама, без приятел, без съпруг или деца един ден, така и ти нямаш това право-да искаш от нея същото. Тя ти е майка, но след като изпълнява задълженията си към теб като такава, а ти казваш, че е така, ти нямаш право да се намесваш повече в личното й пространство. Значи така- ако бе имала съпруг има право на личен живот, но понеже това не е точно баща ти-няма това право, така ли?

И извинявай, но не е културно да се вреш в чужда спалня. Чула си-чула, дай знак, че си там или просто се измъкни тихичко. Нещата, които правиш, за под всякаква критика. Моли се само да не те застигне същата съдба, защото познавам точно такива случаи. Тогава всичко ще ти се изясни.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fff588726d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А ако изгубиш майка си, тогава ще те питам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 32888907cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истината е, че вероятно не само аз, а и изобщо някой от хората, които биха коментирали и биха искали да ти дадат съвет, можем да се поставим на твое място. Въпреки това смятам, че колкото и омраза, обида и мъка да има в теб, постъпваш доста егоистично и някак си няма основателен мотив за държанието ти.

Замисли се - майка ти е свободна жена, защо да няма мъж до нея?! Още повече, ако цитирам ''..той е прекрасен човек, помага ни в трудни моменти дори финансово и ме обича като своя дъщеря..''. Права си е майка ти да мисли за бъдещето си, защото няма вечно да си при нея, нормално е да иска да има човек до себе си, опора, приятел, рамо на което да поплаче, любим човек, с когото да споделя и радостите си. А ти и забраняваш всичко това. Защо??? Дори не можеш да дадеш основателна причина.

Проблема ти според мен е по-скоро на психологична основа (явно след гледката в апартамента нещо се е отключило в теб, знам ли) но ако наистина осъзнаваш, че нараняваш и съсипваш майка си, потърси помощ! Не си малка, за да знаеш, че между мъж и жена, между които има любов, привличане и т.н. съществува и интимност, независимо от години и пр. Важното е, че го има желанието.

Нищо нередно не се е случило, повярвай, ти си тази, която не позволява щастие на най-важния човек в живота си! Като не искаш да я виждаш и е чужда вече за теб, какво правиш още в дома и?! Изнеси се има лесно.. или май е по-сладко да лежиш на нейния гръб пък на кой му пука, че заради странния ти егоизъм тя се отказва от толкова неща. Честно момиче в началото те съжалих, но в последствие чак ме издразни какви си ги свършила!!! Нямаш право да причиняваш това на майка си запомни го!!! Още повече, че тя те е отгледала, възпитала и направила човек... с това отношение ли и се отплащаш??? Поправи се, ако не е късно, и се опитай да си представиш ако един ден ти си на нейното място как би се чувствала!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a85258693f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Със сигурност ще се чувстваш 10 пъти по-зле, ако с майка ти се случи нещо, ако се разборее и умре.
Трябва да знаеш, има доказателства, че зрялата жена, лишена от интимен партньор, която има осъзнати нужди - има голяма вероятност да се разболее от рак и не само...

Ако знаеше колко е паянтов живота и колко е крехко и кратко човешкото щастие - щеше да правиш само добрини, но ти се държиш така, все едно животът е стоманен и всички ще живеят вечно.
Пази майка си, напълно си избий от главата, че физическите й нужди могат да се сравняват с обичта и към теб... Когато ти станеш майка ще го разбереш, но ще е много късно вече.

Единственото, което ще кажа за твоя утеха е, че състоянието ти на ревност и непоносимост към новия човек е нормално състояние - но е присъщо повече на животинките и малките деца, които не разбират от дума и от всичко се страхуват... Но даже и те свикват, дори се сприятеляват с "натрапници", какво остава за теб, която си голяма и умна.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e3b76c7faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Измишльотини!
Ако пък е истина - ти какво правиш та още живееш с майка си? Щом ходиш на лекции, значи си студентка, значи си над 18 години, следователно си вързрастен човек и не е зле да скъсаш с инфантилизма и и да заживееш сама.
Обаче цялата история звучи толкова бутафорно, че най-вероятно е измислена от някой тийнеджър с едипов комплекс.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 97cf4680dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Голяма си егоистка! Вместо да се радваш, че майка ти е случила на добър човек, ти се държиш идиотски с хората, които те обичат. И не си малка, нямаш извинение за държанието си.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 840ea26314
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това наричам свръх егоизъм... да накараш човека, който те е отгледал сам, грижил се е за теб, когато си била болна е стояла до леглото ти, отделяла е от залъка си, за да има ти какво да облечеш и да ядеш, да се раздели с партньора си, само защото на малката принцеса не ? харесва...

Лола

П.П. Щом осъзнаваш, че я съсипваш, тогава спри, това можеш да го направиш само ти.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9b3c2acbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А бе сигурно е покъртително и отвратително да гледаш на живо полов акт и то ако в него участва и член на семейството ти. Учудваме не си малка, наясно си какво правят обвързаните хора насаме. Колкото и да ти е странно макар и сигурно да наближава или прехвърля 40-те майка ти все още има страст и тялото и жадува за ласки, колкото и да ти е гнусно е така. Вразуми се и не се озлобявай, кратък е живота за да го пропиляваш в омраза и негодувание. както ти искаш уважение и право на личен живот, така и майка ти

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3f5a7aac6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не мога да повярвам. Постъпката ти наистина е егоистична. Представи си ти да имаш дете и да се разведеш с мъжа си. След това да срещнеш страхотен човек, който да обичаш. И детето ти да те хване в леглото с него. И да пожелае да се разделите. Ти ще го направиш ли? Вероятно да, в името на детето. Но ще ти бъде много трудно.

Нарочно преразказах цялата случка, за да можеш да се поставиш на мястото на майка си. А сега се замисли, би ли искала жената, която те е отгледала да страда?

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ed1fc5988a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не го мисли много, ами намери начин да събереш майка си отново с този човек! Явно той е свестен, а майка ти ИМА НУЖДА от него! Преглътни егоизма си и помисли и за другите. Защо те нямат право да са щастливи? Майка ти кара ли те да скъсаш с гаджето си, заради някакъв неин каприз? А ти на нейно място как щеше да се чувстваш?
Не искам да те съдя, нямам това право, а и не знам всичко в детайли как стоят нещата, но мога да ти дам просто съвет - погрижи се за милата си майчица, щом е на легло, значи е много зле!!! Ти си я докарала до това състояние и само ти можеш да го поправиш! Намери начин да върнеш усмивката и радостта на клетата женица, защото тя няма да е цял живот до теб, не се знае колко дни са й писани да изживее още на тоя свят. Нека поне докато сте заедно, да сте щастливи и да си се обичате. И двете го заслужавате.
Успех!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2da40f18ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Отиди на психотерапефт имаш голям проблем с възприемане на човешките отношения. Щом мислиш човека за добър, но като разбереш, че прави секс е лош това е голямо отклонение. Трябва да се научиш да приемаш секса за нещо нормално.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2476acbc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Егоистична лигла такава! Само ти ли имаш право на щастие!? Внимавай, защото живота може да ти го върне тъпкано. Ако не можеш да се справиш със себе си потърси медицинска помощ. Дай възможност на майка си да бъде щастлива. Тя е направила всичко за теб, за твоето добро, а и ти не си малка за да разбереш, че и тя е човек и трябва да има и своя си живот.

Съжалявам, че така грубо и импулсивно реагирах, ма чесно казано много се ядосах след прочетеното. Опитвам се и теб да разбера - ок, приела си връзката им, одобрила си човека и после си ги видяла да правят секс и си превъртяла..!? Не бъди егоист и те са хора като теб, като мен и като всички останали.. Опитай се да дадеш възможност на майка си да бъде щастлива! Макар, че ти вече си й навредила май.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 45442d2a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Закона на Господа ни казва да почитаме майките и бащите си. Не ми се вярва да се карате за простотии, защото ако наистина е така ... Това, че не вярваш в магии до някъде ти е като щит. Но и всички, които правят магии знаят, че ако направят магия на покаян човек, (новороден християнин), то магията се връща към самият него с двойна сила.

Всеки човек таи някаква болка вътре във сърцето си. Само ние и Бог знаем за нея, ако не сме я споделили с някого. "И ще познаете Истината, и Истината ще ви направи свободни". Само Той може да вземе тази болка от теб, и да я сложи на своите рамене. Истината е, че Той вече го направи много отдавна. От теб зависи обаче дали ще го приемеш.

Приеми го! Ти няма да си вечно с майка ти. Вярно, не зная какво е станало с баща ти и не е моя работа. Колкото по-рано приемеш факта, че и майка ти има нужда от помощник и спътник в живота, толкова по добре. А ще остави детето майката и баща си, и ще се привърже към жената и мъжът си, пише в Битие.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6f9bed2af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Чудесно! Заради огромния си егоизъм, ще съспиш своя живот, този на майка ти и вероятно на този човек. Ако искаш да живееш с това, просължавай да чупиш чинии и да се сържиш неадекватно!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b0e6fbc992
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Първо си егоистка, а после и инфантилна. И какво лошо има в това, което си видяла. И то на възраст, когато вече не си дете. Вместо да се радваш, че майка ти има мъж до себе си, че прави любов и навярно е щастлива ти мразиш околните. Нямам думи направо!!! Явно много те е разглезила майка ти и за това си такава.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 651b8db53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Доста егоистично от твоя страна. Все едно ти не правиш секс. Вместо да се радваш, че е намерила правилния човек....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9cf2fb5585
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Обади се на този човек, организирай една вечеря, седнете тримата и поговорете. Спри да живееш за гъза си, защото такава никой няма да те обича. Ти са собствената си майка не мислиш, какво остава за някой друг. Ако сега можеш да си простиш болката, която си причинила на майка си, едва ли ще можеш да си простиш, ако я погребеш..

Лоша

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker