Мъжа ми не ме защити - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжа ми не ме защити
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1754 пъти
Здравейте,
Много моля за съвет. Напоследък имахме проблеми с мъжа ми, заради това, че с брат му градят собствен бизнес. Едвам и не винаги почива по 1 ден в седмицата. Вечер се прибира много късно, а аз съм бременна.
Когато се изпокарахме една вечер аз махнах майка му и брат му от фб, а сега майка му зад гърба ми му казва ти знаеш ли че тя ни е махнала, аз не искам да се разкъсваш между всичко и да се скараш с брат ти.. а на мен в очите нищо не ми казва… моля за съвет как да постъпя… чакаме бебе а мъжа ми не ме защити само й мълча, не знаел какво да каже като е права…. И от там се чувствам много обидена..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 05a815e96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ти си самостоятелна личност трябва да се защитаваш сама, защо месиш съпруга си да се кара с неговите родителите или приятели, заради теб??
21 век половете са равностойни и спри с стереотипите за семеен живот, разреши с конфликта с тези стари хора и досадният му брад, постави линиите на вашите взаимоотношения!
А това, че те обсъждат, зад гърба трябва да ти е под нивото и да си над тези неща, не може да забраниш на хората да си говорят!!!
Общо взето им тегли майната, ако са досадни!!!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dbf5794ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не знам защо при бременност, мъжете някои от тях не казвам всички, пренебрегват жена си за сметка на фамилията си и считат това за нормално. Не, не е нормално. Ти си в такова уязвимо положение, в което е ясно, че е вероятно да не го напуснеш. Само знай, че тази тяхна тенденция ще остане във времето и днес ще е бременността ти, утре ще е нещо друго.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 972386b23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Тоест ти не искаш мъжът ти да се старае да изкарва повече пари, като се опитва да прави бизнес. Затова се караш с него и когато той не изпълни това което ти плануаш, махаш роднините му от фейсбука си, наказваш тях, защото той не изпълнява моментните ти желания? След това се сърдиш, че майка му си говори със сина си за това че си я наказала, без тя да има вина, и иска децата й да са в добри отношения.

Аз поне така разбрах ситуацията. Искаш от мъжа си да стои до теб, ако може и той да е бременен и да не разполага в бъдеще семейството ви с повече средства? Каква вина имаха майка му и брат му за вашия скандал, че реши да ги изтриваш? Нима те са виновни, че имате неразбирателства с мъжа си? Нима майка му не е права да каже на сина си че е изритана без вина, и че не иска децата й да се карат, или искаше тя да дойде при теб, да ти се моли на колене да я приемеш пак в фейсбука?

На мъжът Ви госпожо семейството ще се увеличава, ще трябват пари в бъдеще, човека се опитва да придобие по големи доходи, роднините му се опитват да помагат, като заедно правят постъпки за общ бизнес, а ти се стараеш да развалиш плановете на мъжа си, каква е причината? Нима майчинството ти ще бъде достатъчно голямо и по големи доходи на семейството не са ви нужни, искаш мъжът ти да не се старае, а да седне до теб да стоите и да чакте да родите?

Имаш ли си на представа колко жени мечтаят за старателен мъж, който да опитва нови начини за печелене на пари? Продължавай да му организираш скандали и съвсем скоро ще го бутнеш със собствените си думи в ръцете на жена, която ще го подкрепя, тогава ще си гледаш бебето с минимална издръжка от него, а другата жена ще му помогне да създадат семейство в което старателния мъж се посреща късно вечер с усмивка и топла храна. Тогава с опити и старание, мъжът ще успее а ти ще гледаш отстрани, как с другата жена разхождат децата си по почивки на ски и на море.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f1b9f7eeb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Жена съм, два пъти съм била бременна, две деца имам. Минала съм през цялата центрофуга от хормони, истерии т. н като при мен беше и високо рискова бременност, на системи през повечето време... представи си стреса, в който живеех.
Побърквах мъжът си, не го лставях дори да се наспя, събуждала съм го през ноща понякога по няколко пъти за да ми търси ягоди, кисели краставички, шкембе чорба т. н Ако посмееше да измрънка "къде да търся през нощта, не може ли да изчакаш до сутринта" следваше рев и обвинения, че иска да ме умори от глад, че не му пука, че ще умра веднага ако не ям шкембе чорба до 15 мин....
Но (!!! ) НИКОГА не съм забърква близките му, никога не съм заставала между техни отношения, никога не съм си изкарвала бесотии и истерии към близките му.
Майка му е права, ти НЕ!
Човека се опитва да развива бизнес с брат си, но това е най- малкото.
Дано не мислиш, че като си бременна, и като си решила да махнеш роднините му от фейкбуци, той пък ще ги махне от живота си...
Майка му коментира притеснението си на майка, нормално. Скоро и ти ще бъдеш майка, ще ти се изяснят някои неща с времето.
Защо не коментирала майка му пред теб... ами защото си крайна, истеричка, неадекватна, но явно и нагла! Защо ти не коментира с тях вместо да ги махнеш от фейкбука си!
Кротни се малко, иначе сама ще си съсипеш семейството!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5a8f93d314
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Когато имаш собствен бизнес е така. Почивка няма. Това не ти е да си бачкаш от 9 до 17ч. на заплатка и събота и неделя почивка. Мъжът ти се е заробил да ви усигури добре бъдеще и независимост, а ти си отговорила уста като ханджийска порта. Техните нямат нищо общо с това, това е негов избор. Той не е момче, а мъж. Нормално да не е знаел какво да каже след такава неадекватна постъпка от твоя страна. Аз, ако бях даже щях да те нахокам даже неблагодарно жено.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f29067cb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Проблемите между теб и мъжа ти са само между вас дамата. Защо замесваш и роднините му? Каквото и да ми е било незавизимо с приятеля ми или в работата то остава само там. Родителите ми не знаят за това какви проблеми съм имала. Научила съм се да се справям сама.
Говорели били, еми всички говорят. Дори някой да ти се усмихва зад гърба ти говори по твой адрес. Хората са лицемери. Докато не го разбереш и спреш да очакваш нещо от тях все ще има драми. Сама си си създала проблема. Относно работата на мъжа ти - по-добре ли ще си ако постоянно е до г. за ти. Човекът има амбиция да постигне нещо ти мрънкаш. Създала си драми и напрежение за нищо. Сега ще си изсърбаш попарата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: dbf5794ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   3, що за нелеп коментар? Бременна жена, кой трябва да й помага, комшията ли? И то е ясно, че в такава ситуация се предизвиква проблем с жената, ясно е като бял ден. Това, че вие сте свикнали като има бременна жена да я обгрижват родителите й, не значи, че е нормално. Като гледам болшинството от българите не са супер трудолюбиви, че да се каже, че в последния момент, по време на бременността печелят пари за семейството. А и болшинството са и скръндзи. Ако трябва ще се скара с майка си, разбира се, при бременност всеки стрес се отразява на плода, тук не говорим за капризи на лигава жена, а за нормална помощ и грижа към бременна.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b3f20316da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Миличка, струва ми се, че постъпваш като интригантка. Мъжът ти гради бизнес, с който евентуално цялото ви семейство да просперира - той, ти, децата ви. Обаче нищо не е гарантирано и трябва да си отдаден изцяло. Той също не е от желязо и има нужда от подкрепа. Ти обаче реагираш емоционално, блокираш профили и прочие тийнейджърски глупости. Не си права. Не ти е лесно като бременна, но конкретно с тези действия вредиш на всички.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dbf5794ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   4, ти като си била два пъти бременна това ли са думите, които имаш да кажеш към една бременна? Че е истеричка и неадекватна, понеже иска човешка подкрепа от мъжа си, тя не го е будила като теб през нощта - ти си истеричка и неадекватна! То не е само въпроса НИКОГА да не се забъркват близки и застава между отношения отношенията мъж-жена също са отношения, ако много се е преработил мъжа да е бил сигурен, че ако нещо става с жена му ще има кой да я закара до болницата. И разберете: има роднини и роднини, това, че майките на вашите мъже не са ви се месили, дори когато ги будите бременни през нощта като тотална истеричка, не значи, че майки на други мъже им казват както е редно да се погрижат малко от малко за бременната си съпруга. Тук скапания фейсбук ви е последния проблем или дали мъжа й се скараш с майка си, след като има бременна жена, която вие хулите толкова нелепо в коментарите. Това ми напомня на един случай в хипермаркет мъж с бременна жена и пред него се гъзи една красива жена, той зарязва жена си и отива да й подава пликче, докато напредналата бременна едвам кляка да сложи покупките от кошницата горе. И много българи смятат това отношение за нормално. Вие, мъже, искате да се уважават вашите майки и перце да не падне на тях, но унижавате жените си. Затова сме на тоя хал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7191f4c3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Що не я бил защитил? Е как да те защити, като ти си с акъл на 15 годишна. Маханала ги била от фб видиш ли... абе как ще гледате деца с тоя акъл не знам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7191f4c3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Браво 4, истинска жена за пример.
Е за това после мъжете не искат нищо общо да имат с вас, камо ли па да се женят, камо ли па да имат деца от вас.
Яло и се било шкембе до 15 мин видиш ли принцесата нощеска, щото била бременна, ама се прави на актриса и реве, за да е по достоверно.
Ти си без коментар.... не си жена в пълния смисъл на думата определено.
Чак се и оправдава, че не забърквала близките му, то това остава след целия този театър

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 67b22b09b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 4
то и аз съм била бременна, ама никога бе съм злоупотребвала. Да не говорим че съм карала по 12 часа смени с по час и половина път в посока(не всеки ден така, допълнителна работа). В България всичките бременности са високо рискови, всички се превземат(не говоря за патологични случаи). Като забременеят стават големите принцеси, от 1 месец в болничен иначе се чудят дали може да напускат държавата като са в болничен за екскурзии и шопинг(толкова са нетрудосподобни). Честно тоя мъж как ти е направил 2-ро не знам. Истерии през нощта за разни храни за мене са силно преувеличени и лиготия абсолютна.
Авторката и тя се вкарва във филми, мисли че светът ще се върти около нея, съжалявам но не е така. Мъжът ти прави бизнес, пак недоволна, а как да те гледа поне 5 години лежаща? Като не ти оттърва хващай се да работиш, не да стоиш по цял ден и от скука да се чудиш какво да измислиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 284d171663
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Разбира се. че трябва да защитава жена си. Приоритет трябва да му бъде жената както и бебето. което ще имат. Вече те са неговото семейство няма тате мама бате.
Научете се да подреждате приоритетите си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 284d171663
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Добре работи по цял ден но трябва да има някой до жената ами ако стане нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 284d171663
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Точно защото има собствен бизнес може да напусне работа, когато пожелае не е зависим от началник. А и може да плати на някой да стои там. където е бизнеса.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 284d171663
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Нали това е смисълът да имаш собствен бизнес. други да работят за теб.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 284d171663
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Само коментари номер 2 и 7 са адекватни.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 284d171663
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Браво номер 13 рискувала си живота на собственото си бебе за сметка на това да имаш пари. Какво е хубавото не разбирам. Искаш и други ли да са като теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 284d171663
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И къде е написала авторката. че ще има второ бебе.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 00cbed86a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   19 Кое е риск? Да лежиш 9 месеца само в България го има. И ето го резултата. Леле, като работи бременната ще умре. Страшни филми, разбирам защо мъжете не искат деца вече. 9 мвсеца истерии и ставане по нощите за храни, че и се прияло на принцесата, другата рев че мъжът и прави всичко възможно да живее като принцеса.
Като легнат да мътят златното яйце и от лежане само се чудят какво да сътворят. Някакви филми, съжалявам много.
Смях в отстрани голям. Вижте на запад, дето толкова искате да сте западняци има ли такива принцеси. Нито съм първата, нито последната.
И няма по 2 - 3 години лежане никъде по света. Само бедните емигрантки лежат, че не им излиза сметката да работят за минимум и да плащат бавачка/градина. Нито болнични раздават като топъл хляб.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f29067cb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   14. - Напротив - семейството винаги са само родителите. Всички останали са временно преминавващи през живота хора. Днес ги има - утре не. Тия, които развалят отношения с родители заради мъж / жена не са в час. Авторката смята че след като е забременяла светът ще се върти около нея.
Ж 33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 972386b23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Мили дами, жена съм, майка съм, но вие хептен се оляхте. Бременността не е болест, че да е нужно мъжът да се прави на болногледач. Никак ли не обичате мъжете си, че е нормално за вас така да ги тормозите физически и психически във връзка с бременността ви? Трябвало да има човек до нея, ако станело нещо, трябвало да го буди нощем че й се ядяло чорба, а авторката за капак изтрила свекърва си и девер си, защото с мъжа си имали караница, след време ще пита защо тези хора не ме уважават, но тогава няма да сподели колко неуважително се е държала тя с тези негови роднини.
Това че мъжете ви, ви наричат слънце понякога, съвсем не означава че земята се върти около вас. Да бременни сте и цялата рода знае това, но фактът че сте решили сами да се възпроизвеждате не ви прави началство на родата. Вие ще ставате майки, мъжете няма, те ще стават бащи и имат различни от вашите задължения към поколението което ще придобиете.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d2fc41e21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Номер 4 направо ме разсипа. Представям си да си ми жена. Щях да ти запуша устатата и да се наспя. Ти голяма принцеса се извъди, бе! Искала тя. То и аз искам много работи, ама не ги получавам.

Само да кажа - моята жена изкара 3 бременности, последната беше с висок риск и лежа 3 месеца на легло. Никога не е злоупотребявала с положението си. Никога!

Жени, разберете, че само, защото сте бременни, не ставате инвалиди. Такива като номер 4 са причината много мъже да не искат да се занимават с жени. Абсолютни лигли.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5454f1d694
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Щом родителите са по–важни създавайте семейство с тях ама не става вие искате и деца да имате нали.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5454f1d694
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Разбира се. че трябва някой да има до жената ами ако стане нещо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5454f1d694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Бебето иска разни неща.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: eb39193381
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   26
Болногледачка ли да наеме? Какво ще стане? Пълнолетна, здрава, права. Престолонаследник носи. Ще ме уморите. Как има мъже, които се връзват на такива актриси?
Все-повече си затвърждавам мнението за българката. То бива капризи, превземки. Научени от маминка че веднъж да забременеят, край. Всички са им длъжни и ги очаква доживотно лежане.
24
Много ясно. Истерии по нощите. Значи мъжът уморен заспива принцесата го буди че и се било ядяло. Аз не мисля че някой мъж би изтърпял това. По-скоро ще си събере багажа и ще остави истеричката сама да си буйства.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3bdb297274
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Браво на номер 23! Най-разумният коментар.
Жена с 2 деца

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 74752a27c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Що за жестоки хора сте. Потресена съм от вашата безчувственост.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4680785602
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   До Номер 4: Бати лиглата мръсна си, яло й се шкембе чорба кат ти плесна два шамара ще ти се отяде бързо бързо и ще седиш гладна цял ден за наказание.

Хан Крум

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a22b53a48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   На бременната жена и се дояждат разни неща нормално е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker