Мъже, какво искате от жените!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъже, какво искате от жените!?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 5137 пъти
Във всяка втора тема мъжете говорят за феминизъм, че жените искали да са независими, самодостатъчни, с кариера и тн. Не разбирам как може да е лошо това да си изградена личност, да имаш принос чрез професията си към обществото, да се самоусъвършенстваш, да учиш нови неща в сферата си, да развиваш талантите и уменията си, да развиваш бизнес, с изкараните от теб пари да осъществяваш мечти, да помагаш на близките си, да си подсигуриш старините, да имаш стабилност.

Мъжете не се интересуват каква кариера има жената, какво образование, постижения, това не ги впечатлява. Някак си не оценяват една жена по-високо от друга заради статуса и. Гледат на нея от друг ъгъл. Мъжете не се радват искрено и на успеха на жената дори, когато са във връзка с нея. Не знам дали се чувстват по-непълноценни така, започват да се състезават с нея или постоянно подценяват и омаловажават успеха и. Не трябва ли един мъж да е горд, че има по-умна, по-успешна жена от другите, защото единици постигат нещо.

То в това е двойният стандарт, че не гледаш на жената като на личност, ами като на удобство - сексуален обект, обслужващ персонал, втора майка и други роли, като през това време за теб не са глупости кариерата ти, колата ти, парите ти.

Успешните свободни жени не са толкова удобни - имат свои планове, имат свои мечти, времето им е ценно, имат условия, не са винаги на разположение

Освен това, най-абсурдното е, че мъжете масово сами карат жените им да работят, защото все не им стигат парите или ги карат да си делят сметките, да плащат наравно, да са половин мъже.
Това, което видях до сега, е, че мъжете са стиснати, искат да не се минат, искат да имат жена до себе си, за да извличат всички ползи от това - безплатен секс, храна, комфорт, домакинство, семейство/връзка за пред обществото, тя да си плаща всичко сама, да се грижи за себе си да изглежда добре, да догажда, защото ролята на жената била да служи на мъжа. Мъжете искат единствената мечта на жената да е да се грижи за него и да ражда и гледа деца и да не и трябва нищо друго, да не и трябват и пари, да няма нужда от нищо и да му търпи всички изцепки и пак да е вярна и да не си тръгва.
Значи за мъжете единственият смисъл на живота на една жена бил да ражда и да служи на мъжа. Ами тогава единственият смисъл на живота на мъжа трябва да е да работи като вол и да дава всичко на жена си, за да може тя да отглежда потомството и да се грижи за него.
Това е лицемерие, защото той през това време си гледа неговия интерес, заделя пари за себе си, харчи си парите за свои удоволствия, не се стреми той да изпълнява мъжката си роля и да поема цялата тежест, не иска да издържа нито жена си, нито изцяло децата, нито родителите на жената като остареят.

Защо един мъж като не иска жената до него да гради кариера/бизнес/да се развива, че да изкарва пари, а да е отдадена
само на семейството и на него, не и предложи, че ще и дава по 3000-5000 лв (да кажем сума равностойна на нейния доход)(Част от жените и при това положения биха искали да продължат да отделят някакво време любимото си дело)?
И сега ще ревност че нямат пари. Като нямаш, нямаш право да мрънкаш. Като имаш, а се стиска-също. Никой не иска нищо да дава, искат да нямаш никакви нужди и амбиции и да се радваш на 500 лв и да си гледаш печката и това да ти е радостта в живота, сякаш ти правят услуга, че така не си сама и ти дават шанс да се реализираш в женската си роля.
Жените се борят да оцелеят и докато времето минава и не намират стабилни отговорни мъже, през това време се развиват и доходите им растат.

Че една жена да е отдадена само на семейството и мъжа, трябва да си мъж за пример, да си осигурил дом, да се грижиш за нея, да си ти нейната сбъдната мечта, да вижда в твоя успех своето призвание, защото успехът ти е за успех за двамата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 1 година, 1 месец
hash: b297f2bd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Ами ти описа бившият ми, той казваше, че нищо не ни трябва, само една палатка. Ревеше, като идваха сметките, и отиваше при мама, една нова дреха не купи за бебето, кой каквото ни даде. Не познава детето си, защото било само разход, нямал полза от него.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6df8a50acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   Искам другар в живота на когото да имам вяра. Толкова ли е трудно обаче за жените, направо не знам.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d932eddb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

3.   Да ти отговоря на въпросът - НИЩО. Ако ми потрябва жена, ще си наема, така както си наемам и водопроводчик и ще и обясня точно кое как го искам, а след като си свърши работата, вратата и чао.

Останалото са някакви брътвежи на човек който не си е направил даже труда да проче и залуша какво му казват, ама пише трактати...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2e8b9d3714
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

4.   Мъжете си гледат кефа, да им е сготвено. Ако искаш на ресторант, не им се ходи, нали трябва да платят.
Да допринасяш за сметките, да не оставаш без работа.
Моят мъж веднъж не ме е питал дали имам нужда от пари.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2e8b9d3714
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   Любов няма само интерес. Ако трябва да направят нещо, дето не искат е голям зор.
За рождения ми ден исках да излезем, но не му се излизаше Исках на екскурзия, но на него не му се ходи, май сама ще ходя. Каза ми да отивам и да не се връщам.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 966425c250
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

7.   "Освен това, най-абсурдното е, че мъжете масово сами карат жените им да работят, защото все не им стигат парите или ги карат да си делят сметките, да плащат наравно, да са половин мъже. "
Нали до преди това описа как "си подсигуряват" старините с бизнеси, били по-успешни, големи моралистки и т. н. тъпотиики... Какво стана? Какъв е проблема да си делят сметката? Какъв е проблема всеки да си плаща за това, което разходва? Това е дефиницията на думичката "равенство" - каквото е от едната страна, същото и от другата.
Не, съвременния феминизъм е извратена форма на подтисничество над мъжете. Искате равенство? Заповядайте по строежите да бутате колички с цимент, а аз ще си разхождам детето с бебешката количка - нямаш ядове. Искате равенство? Някоя държава ви напада - няма бягане в друга държава на ваканция по хотели и клатене на чужд х*й, отиваш за обувки и пушчица като мен. Искате равенство? Ако се разведете с мъжа си (по ваша инициатива), вие плащата издръжка на детето и той решава дали ще го виждате или не.
Няма да получите "равенство" само за каквото на вас ви изнася.
Никой не ви е длъжен да ви "понася цялата тежест" - или правиш компромис с нещо, в замяна на друго от отсрещния или хващай пътя.
Кой ще ти дава 3-5к? На какви наркотици си? Колко хора в тази държава имат такъв доход за себе си, че искаш и да ти дават на теб по толкова, забележи - само защото хабиш кислорода...
"Жените се борят да оцелеят и докато времето минава и не намират стабилни отговорни мъже, през това време се развиват и доходите им растат. " -Не бъркай развитие с развратие (инста, онлифенс, шугардади, ... ) Навъртели по 5-20х отгоре на някой и накрая им бил длъжен и да е "идеал". "Успял" чехльо (това, което описваш и отново изгодно търсиш) не съществува. Гейове ще станат, но с такава няма да се занимават.
Нямаш реална оценка за себе си и никой не те спира за нещо - стига си измисля. С тези кухи претенции, най-много да си останете сами, защото роб никой няма да ви стане доброволно. В последствие, развивайте си се, каквото ви душа поиска, но не се описвайте и не ни занимавайте с помиите си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d2fb8159be
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

8.   Авторке-права си, но какво можеш да очакваш от българските, селски Бай Ганьовци? ! Не казвам, че всички са такива, но едно 99 процента са си точно такива- в тази държава. Освен това-повечето са дърти чичаци, които мислят само за секс и някоя наивна женица да им слугува, да им пере насраните гащи и да им готви разни манджи. Романтиката на ПОВЕЧЕТО български мъже-се свежда до звучно пърдене пред екрана на телевизора, докато зяпат тъп селски футболен мач, ходят окосмени, като горили, с някакъв тъп дивашки поглед, кървясали очи, късмет, ако намериш някой, който да не смърди отдалеч на алкохол и бъчва или чесън и да не е облечен в изсулен селски анцунг, и да не е с огромно шкембе и вмирисан.
Ще спра с описанието, че да не вземе да ми прилошее.
Авторке-вземай пример от мен и от много други жени, които ценим себе си-ако си намериш качествено момче, мъж, който РЕАЛНО да те цени, уважава и обича-ок.
Ако няма такъв човек до теб, оставаш си сама и си живееш живота. Просто е! За какво ти е да си с някой- тъп селски мачо, с една мозъчна гънка? !
Авторке-точно селските мачовци, които приличат на маймуни-отдалеч се разпознават... , точно те реват и надават свиреп вой по повод феминизма. Момиче съм, но не съм феминистка. Обаче тъпаците, които бленуват да се вихри скапан сексизъм, просто не могат да понесат мисълта, че някое момиче, жена, не би се подчинило на селянията им, и затова вият на умряло, като поставят етикет -феминистки.
Нормален, качествен, свестен мъж, не би се държал по този начин!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 801ec32137
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Това не е вярно. Не познавам едно семейство, в което мъжът да е спирал жената да се развива.
Оплакванията от "феминизма" всъщност са оплаквания от простотията на жените. Някой жени като постигнат някакви успехи и започват да се държат все едно са хванали господ за шлифера и всички трябва да им се възхищаваме и кланяме ако благоволят да минат покрай нас.
За щастие такива жени са обикновено неженени, щото никой няма да ги търпи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a9cd53e42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   До 8. Авторке, ако някой реално те цени и обича ще ти стане много бързо безинтересен и ще започнеш да му изневеряваш. Няма да го напуснеш, защото някой нрябва да ти плаща сметките и до те обича все пак. Така, че реално не ми обяснявай как ще държиш на някой, който цени, той ще бъде необходимия мухльо и слабата в твоя живот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1b4004ce2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

13.   Авторке, моля предостави ни CV т. е. автобиографията си. Вероятно си завършила средно образование с отличен, имаш минимум едно висше, може и докторантура по психология дори, работиш на ръководна длъжност, мениджър си на някоя компания или дори си собственик.
Човек като ти чете творението така си те представя, а в реалност да си някоя.... останалите мъже ще се сетят каква...

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 01b60ca385
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

14.   Масово българките нямат реална самооценка за себе си, обаче мъжете вечно са им виновни. Те искат, ама не дават. Искат мъжете им да са с пари, с готино тяло, да ги водят по ресторанти, курорти, за всичко мъжете да плащат, докато те са 24/7 навън с приятелки, по магазините, на фризьор или да работят някаква работа за отбиване на номера. Такива са ми ясни от 100 км.

Тези ревове за равенство също ме разсмиват. Жени по строежите не съм видял. Защо? Нали сте силни като мъжете? Бягай да лееш бетон. Защо търсиш работа само де седиш и нищо да не вършиш? Да не ти се счупи великият маникюр? Така не се постига равенство, мила моя. Да не ти говоря колко мъже искат да си видят детето след развода, който жена му е поискала, но понеже тя е вещица и не дава. Това ли ти е равенството? И сега разни квачки ще ми скочат с репликата "Ама аз съм го носила 9 месеца и аз съм го раждала! ". И? Сигурно си първата?

Вместо да мучите и да се жалвате наляво-надясно, вземете се в ръце и престанете да си търсите такива селски "мачовци". За съжаление, 90% от нормалните мъже вече са женени, защото нормалните жени са ги заели. А такива селски фльорци като номер 8 са много силни и вилни, но като станат на 50-60, ще ревнат как са били сами и нямало никой около тях. Айде със здраве!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 33df66d92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (75 гласа)

15.   В една друга тема вече го написах: "Връзката между нас би се получила, ако и ти си искрена, надеждна и постоянна в действията си като мен".

Никак не са много жените, които са способни дори на толкова простички неща, като това да са... искрени, открити, постоянни в действията си и надеждни в отношенията. Още на етап ВЗАИМНОСТ И ОБЩУВАНЕ се дънят рано-рано. Така ще е, докато в главите им е все "Аз заслужавам! " и Той трябва! ".
При започване на връзка жените подхождат с ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНОТО БЪДЕЩЕ (щяла нещо да прави някога, ако еди-какво си, може би), но изискват от мъжа ТОЙ ДА ПРАВИ И ДАВА ВЕДНАГА НА ТЯХ - и отношение, и време, и средства. Пък и да се доказвал многократно, а те да чакат наготово и само да цъкат одобрително или не!
Ако трябва да добавим и това жената да е девствена или преспала само с 1-2-3 мъже до 30-ата си годишнина, съвсем ще търсим игла в купа сено. Ако трябва да добавим и това жената да е девствена или преспала само с 1-2-3 мъже до 30-ата си годишнина, съвсем ще търсим игла в купа сено.
Тук дори не отварям дума за материализъм и всичките останали безбожни изисквания към мъжа какъв да бъдел. Почти всички жени в здравословна детеродна възраст се целят в 5% от мъжете, а също и много от "каките им".

Между другото, ще издам една тайна: НИЕ, МЪЖЕТЕ, НЕ ЧЕТЕМ МИСЛИ! Чуваме ИЗРЕЧЕНИ думи! И, не, не обичаме да ви ги теглим с кука от устата, а следва сами да се срещате, че откритото общуване е сред основните предпоставки за щастие във връзката. :)
И стига сте трошали време и нерви в ТЪЛКУВАНИЯ какво сме искали да кажем. Това, което сме искали да кажем, сме го заявили повече от ясно и следва да го приемате дословно така, а не да се чудите с какви драматични сценарии да натоварвате бушуващия безпорядък в мислите ви!

Издавам и втора мъжка тайна: Колкото по-малко искате, толкова повече даваме за вас! По собствено желание! Умните жени са наясно какво значи "Да вадиш душата на мъжа с памук" и това не означава да изсмукваш мозъка му през оная работа, а се касае за ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ от страна на жената! Такива мъже отвръщат десеторно с още по-добро отношение, преданост и себераздаване!

Трета мъжка тайна: След като жена ни е харесала такива, каквито сме, НЕ ИСКАМЕ ДА ПРАВИ ТЪПИ ОПИТИ ДА НИ ПРОМЕНЯ ИЗОСНОВИ! Ако не ѝ отърва да сме себе си, тогава защо въобще се е хванала първоначално с нас? Такива жени страдат от зловещо комплекси и си въобразяват, че причината за гадното им самочувствие, раздразнителност и постоянната неудовлетвореност се дължи на мъжа, а не на тяхната сбъркана нагласа!

Четвърта мъжка тайна: Ние също обичаме малките жестове на внимание (не непременно свързани с пари), каквито и вие обичате, искате и дори направо изисквате от нас! Една десета от това, което ние правим за вас, ако правите вие за нас, ще сме повече от признателни и себераздаващи се, с желание. Но откъде толкова ум в нечия пресметливите женска главица.

Пета мъжка тайна: Почти всички жени, с редки изключения, си избират мъж няколко нива над тях самите, ПРЕНЕБРЕГВАЙКИ МЪЖЕТЕ НА СЕБЕПОДОБНОТО ИМ НИВО, затова няма защо да се учудват, че не вярваме на големи крокодилски сълзи тип: "Всички мъже (5-те процента тъпкачи, които аз, пренебрегващата нормалните мъже, харесвам) сте еднакви/гадняри! ". Мила, ти само подир гадняри тичаш - естествено, че от такива ще си патиш и 100% от мъжете в представите ти ще са гадняри! Имаш 20 обожатели и избираш единствения гадняр измежду тях. Другите мъже за теб не съществуват, затова този единствен измежду останалите за тях е "всички мъже"!
Гадният ти бивш не бил плащал издръжка на детето си и те е зарязал да си самотна майка? Ами, кой ти го избра този образ? Мама, баба или ти самата го избра с оная си работа? Разумът ти къде беше в това време, докато бързаше да разтваряш широко краката си, за да те пълни като великденска пуйка? Опозна го из заведенията и търговските центрове, на които ТИ ИСКАШЕ да те води, а не по разходки и други смислени дейности, прекарани в сплотени разговори и взаимно опознаване на личността. После ревеш, че ЦЕЛЕВО ИЗБРАНИЯТ ОТ ТЕБ ГАДНЯР не те разбирал, не държал на теб, не бил надежден, бил повърхностен... Самоуспокояваш се, като прехвърляш вината за твоя избор и неговото гадно отношение върху всички останали мъже: онези, които ти съзнателно пренебрегваше и считаше за "недостойни за теб", преди да избереш "най-достойния", който после те направи на мармалад - с твое позволение. Искала си властен тъпкач - получила си го (на тях просто трябва да им пускаш бързо и без условия от твоя страна), следователно ще търпиш последствията от избора си. На всички останали мъже поставяш безумни условия, мотаеш ги дълго време, възползваш се от вниманието им, не им позволяваш близост, накрая пак пускаш на някой тъпкач и за пореден път ревеш с крокодилски сълзи колко гадни са "всички мъже"! :)

Шеста мъжка тайна: Ние харесваме естествените жени, а не такива с подправени поведение и/или външност! Да, няколкото процента гадняри и властни тъпкачи сред мъжете харесват тежко гримирани кифли и долнопробни пачаври, но ако ти се сравняваш с тази категория и недоволстваш как точно те не те отразяват, следва да се замислиш защо насочваш вниманието си именно към тъпкачите и какви жени те харесват, а не към нормалните мъже и какви жени те харесват. :)
Ако ти считаш себе си за бостанско плашило и се китосваш обилно, за да ИЗЛЪЖЕШ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО мъжа и да си придадеш по-висока стойност, отколкото имаш в действителност, не се учудвай после, че той - вече узнал ИСТИНАТА ЗА ТЕБ (не само като външност, но и като нрав, който си крила в началото) - може да си състави съвсем различно мнение за това що за човек си и вече да не вижда в теб жената, която първоначално го е накарала да изпита желание към нея поради споменатите вече ИЗМАМИ от твоя страна.

От 10 години не съм плащал сметката на жена, с която не съм имал връзка (на първо срещи - само разходки или, ако настояват да идем на ресторант, те си ядат и си плащат сами) и оттогава съм имал три връзки с жени, които са били по-млади от мен с 15, 17 и 9 години. Докато на младини съм плащал на първи срещи, никога не съм започвал връзки. Посъветвах така и мои познати и двама от тях вече берат плодовете от това. Единият наскоро беше сметнал, че за първи срещи с 20-ина жени е потрошил 3 бона, средно по 150 лева на среща. Отскоро е с около 15 години по-млада от него жена, за която не е дал и стотинка досега и се разбират чудесно, защото никой не чака на другия. И двамата работят сходни неща и са самостоятелни, зрели хора.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: fc9ba63013
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

16.   Спокойствие
Секс
Храна

И жената да НЕ Е Мис Свят, но да има някакъв приличен външен вид

Списъка на жените май е малко по-големичък.

Според мен мацките, които са разстроени от топ мъжете трябва да го приемат, точно както някой пореден смотаняк във ЛС-тата на Инстаграм и Фейсбук им пише и те нямат интерес към него. Така и един топ мъж приема вас, прави лесен за него секс с вас и после си тръгва, но на вас ви е гадно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c9055b0a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Все едно описваш мен в тая ситуация. Аз съм без жена, но както и да е. Не искам да си пропилявам младостта, за да живея с мърмореща съпруга и мрънкащи деца наоколо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f1f117d921
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Там, където има взаимна обич, двамата си нареждат нещата някак, със загриженост един за друг. Където я няма, всеки дърпа на своята страна и отношенията между двамата рухват.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 94cce5c5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

19.   Искам да не ме тормози и да имаме семейство и деца. Само че парите за да родят рядко им стигат. Баба ѝ е живяла като е мъкнала цял живот, а тя иска да е "принцеса". Не казвам, че трябва да се живее както са живяли едно време, но трябва и да имаме реалистични очаквания за живота и да не търсим само лекото. Накрая оставаме сами доста хора, без деца, без семейство, "самодостатъчни", мрем и след нас нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7b525e883d
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

20.   Коментарът на номер 7 е олицетворение на шизофренията на съвременния мъж, за която говоря!

'Какво стана? Какъв е проблема да си делят сметката? Какъв е проблема всеки да си плаща за това, което разходва? '

Точно това е проблемът, че жената да плаща за това, което разходва, т. е да се самоиздържа и в последствие да поема и семейни жилищни и тн. сметки в бъдеще дял за децата - трябва да има стабилни доходи нали така? Вие като мъже какво правите, че да посрещате постоянно увеличаващите се ваши разходи - учите образование, карате курсове, емигрирарете, сменяте работа, развивате бизнес и други.
На една жена също растат разходите във времето, т. е тя, че да оцелява минава по същия път. Обаче изскачат след това мъжете и казват, че жените мислели за глупости, не искали да раждат и трябвало да създават семейство и да родят на възраст 22-25 г. и че след 25год. били вече застаряващи. То на 24 г. и мъжете и жените тепърва са завършили университет. Най-смешното е, че някакви мъже на по 35 г. и нагоре без жилище и добри доходи, не искат примерно тяхна връстничка (а то дори връстничките им не ги искат), ами искат 23-25 годишна само че и слагат и условия на всичкото отгоре, че трябвало да поема разходи по закупуване на жилище, сметки, храна, деца и тн. Те не казват - бих се радвал да имаме семейство и да имаме деца докато сме млади и здрави, аз ще поема цялата финансова тежест и отговорност за оцеляването ви, ето жилището, в което можем да живеем, мога да направя това и това, от теб очаквам да си отдадена на семейството и децата. Една жена, че да роди на 25, трябва да забременее веднага след завършването на университета, трябват и 8 месеца стаж, че да взима майчинство, и какво ще взима минимална заплата, какви разходи ще ти поема!? И какво става сега, жените виждат, че мъжете не носят никаква отговорност, не се нагърбват да осигурят нещо, бъдещето е несигурно и започват да работят, че да могат сами да си осигуряват живота. Затова в скоро време преди 30 никой няма и да се замисля да ражда. Вие ПРЕЧИТЕ на жените да са отдадени на семейството и да раждат по-рано като не им осигурявате нищо. И наистина раждаемостта ще спре, защото жената ще е ангажирана единствено с изкарването на прехрана, тя кога ще гледа деца.

'Това е дефиницията на думичката "равенство" - каквото е от едната страна, същото и от другата. '
Не, равенство за жените е свързано с правата на човека и общочовешки те ценности и се изразява в равен достъп до образование, работа, възможности на жената да участва пълноценно в света и обществото.
Равенство не е ти да носиш 2 кофи по 15 литра и жената и тя да носи 2 кофи! Равенство в семейството е всеки от двамата да има глас във взимането на общите решения. Жената да роди и да гледа деца, да се грижи за теб и за домакинството е равно на това да ти да ги осигуряваш материално. Това е 1:1. Ако ти само работиш, а жената работи гледа деца гледа теб готви и върши домакинска работа, това е 1:4. В какво ти е равенството тогава!?

'Никой не ви е длъжен да ви "понася цялата тежест"' - ами как ще е длъжен, то това трябва да е цел на всеки един мъж, да изпълни висшия си смисъл на съществуване - с работата си да създава блага за следващите поколения и сам да изгледа и осигури оцеляването на свое потомство.

И този горният - щял да си наеме жена. Наеми си, пари да отгледате семейство нямате, ама да плащате на жени, да плащате за алкохол и всякакви глупости, имате.

Жените търсят мъже, а тук стана ясно, че мъжете не търсят жена, те си търсят другар. Разбирай споделен плащач на сметки, компания да си изпият бирата и тн. А другата група си търси проститутки.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f66b7f5b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

21.   На Ганьо все не може да му се угоди. Не си ли го разбрала? Няколко прости примера;
- Ганьо среща девствено момиче над 25. Почва да разправя наляво и надясно каква мъка е секса, как вместо да се наслаждава трябвало тепърва да учи някаква загубенячка кое и как.
- Ганьо среща жена, която е разкрепостена в секса и има опит. Ганьо започва да се комплексира, да мисли с колко мъже е била жената, да я нарича ковра заради комплексите си че някой преди него е бил по-добър и по-надарен.
- Ганьо среща интелигента жена, която постоянно иска да учи и да се развива кариерно. Ганьо започва да се опитва да я спре. "За ко ти е ся тоя езиков курс? , "За ко ти е да учиш? ' 'За ко да плащаш семестриални такси няма смисъл от университет".
- Ганьо среща жена без образование и с ниска заплата. Веднага започват филмите как тя търси пари и ще го върже с дете и как няма да работи. Нарича я 'проста", "мързелива" и т. н.
Изводът: живей си както ти е кеф и изобщо не се съобразявай с Ганьо. Живееш един живот няма смисъл да го пропиляваш заради Ганьдл

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9c4f582a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

22.   №8, ти от третият пол ли си, или от някой с по голям номер? Момиче се смяташ, но май си с камбанки, затова мразиш мъжете!?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 966425c250
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

23.   "равенство за жените е свързано с правата на човека и общочовешки те ценности и се изразява в равен достъп до образование, работа, възможности на жената да участва пълноценно в света и обществото. "

Да беше от Иран, Афганистан и т. н. държави, да се оплакваш... Тук от 30 години е демокрация и имате поне толкова права. Пак измислици и двойни стандарти.

"Жената да роди и да гледа деца, да се грижи за теб и за домакинството е равно на това да ти да ги осигуряваш материално. Това е 1:1. Ако ти само работиш, а жената работи гледа деца гледа теб готви и върши домакинска работа, това е 1:4. "

Хората вече излизат и в бащинство, за да може и жената да работи. Отделен въпрос е защо повече нови майки предпочитат да си раждат по още някое дете, само и само да не се връщат на работа. Мен какво има да ме гледа някоя, че не разбрах? Каква домакинска работа вършиш по-точно? Аз сам си готвя (ти и да си шеф, аз друго не мога да ти ям), мия, чистя (вече има и прахосмукачки на автопилот, но пак ще твърдиш, че и това е твоя заслуга)... Ако не си каниш мърлявите познати, не би следвало и да има нужда от едно забърсване за седмица, което мога и сам да си го направя... Излиза, че "работата" ти се свежда до това да се обслужваш сама, както и детето (като винаги може да кажеш да излезе мъжа в бащинство след майчинството ти и да си ставаш шефка на международна корпорация или каквото си поискаш)... Реално, нищо не те спира да работиш и на половин работен ден хоум офис, както правят много жени на запад, но трябва да си квалифицирана (а не само с претенции).

"трябва да е цел на всеки един мъж, да изпълни висшия си смисъл на съществуване - с работата си да създава блага за следващите поколения и сам да изгледа и осигури оцеляването на свое потомство"

Ако не е тайна, ти къде си в цялата тази история? Скоро ще почнат и изкуствено да се правят деца, та и тази ти заветна функция ще се изчерпа. Направо не знам както си го яхнала, до къде ще стигнеш...

Относно жилището - има да си го сънуваш само (поне без предбрачен договор за да няма злоупотреби). Пак не разбрах, от цялата история защо си на мнение, че може да изискваш всичко това? Ще се радвам да споделиш.

Дано не ми се налага да се занимавам с жени от балканите за каквото и да е, че е страшно нещо...

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f66b7f5b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

24.   ... 15-ти "Издавам и втора мъжка тайна: Колкото по-малко искате, толкова повече даваме за вас! " - Айде бе! Имам позната, скромна ли е, срамежлива ли е, не зная. Но тя никога не иска нищо от никого. Колежка от фирмата е. Красива, накипрена, но свита в черупка. Отиваме на фирмен банкет, където всичко е платено, тя цяла вечер кара на чаша вино и салата. Поръчваме храна в офиса - никога, ама никога не иска нищо. Не става дума за финанси, пак казвам. Или е надувка, или срамежлива. Но мъжете привлечени от визията й като я видят каква е се отдръпват. Давам прост пример. Как да заведеш такава на ресторант, например. В устата ли ще я храниш?
Жената трябва да иска. Иначе мъжът ще се научи да не прави нищо за нея. Ще свикне че тя "не иска нищо" и едно цвете няма да подари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 477b323009
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

25.   Според мен мъжа иска жена, която да го слуша и уважава, секс разбира се и това е.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d2fb8159be
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

26.   До н. 22 от н. 8-Май ти си тоя с камбанките и увисналото червейче между краката:) Какво има н. 22, изпаднал си нещо в шок, че едно момиче или жена може да НЕ е феминистка? ! Мъжете не ги мразя, противни са ми САМО Ганьовците-към, които и ти ОЧЕВИДНО се причисляваш, предвид селския ти, сексистки, хомофобски и тъп коментар!
По-нагоре видях, че някой неориентиран писал обръщение към моя коментар н. 8, наричайки ме авторката на поста? ! НЕ съм авторката на поста:) Дори стилът на изразяване е различен-между поста и моят коментар, но иди обяснявай това на типове с 1 мозъчна гънка.
И н. 22-ти да не си с 1 орехче само, че така се обиждаш предвид, че коментара не е насочен към теб? ! Но има една хубава приказка-гузен НЕ гонен бяга, ха ха ха. Да не би ти н. 22 да си се припознал в ганьовското описание, с дъха на чесън и бъчва и увисналото шкембе, и затова така да злобееш? ! Не ми отговаряй, въпроса е реторичен:)

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0cfc570081
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   Отговорът е елементарен - грижа, уют, спокойствие, опора, разбирателство или накратко човек, с когото да създаде семейство, тоест нищо по-различно от това, което вие жените търсите. Но как една жена да намери такъв мъж като самата тя не търси това? Много малко млади жени стават за семейство. Повечето са едни вечно мрънкащи и недоволни създания, искащи да бъдат гледани като принцеси, да водят мъжа за носа, а ако някое от тези изисквания не е налице, то значи е настъпило време за скачане на друг чеп... Как като мъж да гледам сериозно на такъв тип жени? Целият този упадък идва от социалните мрежи, защото на вас младите жени ви е втълпено, че трябва да сте на пиедестал, да сте принцеси, богини... То тогава за какво ми е жена - та не мога сам да си сготвя и да си изпера дрехите ли, или да си изчистя и изгладя? С всички тези изисквания се превръщаш в товар, а не в половинка. Всъщност всичко е много просто, но не може да го разберете...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 880c997ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Семейството е по–важно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 880c997ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   Ако Ганъо иска да му е изчистено плаща на чистачка.
Каква полза би имала жената ако върши всички тези работи.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 31d51d6c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Има истина в това, което е написал кифлоприземителят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 31d51d6c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

31.   Истина е, че българките нямат реална самооценка за себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 31d51d6c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

32.   Да, съгласна съм на Ганьо все не може да му се угоди.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 63fb78b2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

35.   Kaто жена на 35, мога да кажа, че мъжа ( младото поколение) още вярва в истинска любов и т. н.. но мъжете над 40 са наясно и знаят, голямата любов е само по филмите. Всичко е до личната изгода и до това да имат с кого да си делят сметките и да им гледа децата.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 63bfebc7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

36.   31, и ти нямаш такава. Изглеждаш на човек, който има претенции към другите, но елементарно ниво на майчиния си език не е усвоил.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 33df66d92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

37.   Номер 24, дали неволно или нарочно, бъркаш нещата. Тук обсъждаме отношенията между мъжа и жената, а не кой колко щял да изпие и изяде на някой банкет. Ще ти дам лесен пример точно в насоката, която ти подхвана:

На банкет бих хапвал и пийвал (не алкохол) в доволни количества, стига да е по вкуса ми, като естествено ще имам мярка. Обаче във връзките ми винаги съм се раздавал за жената до мен (отчитам го като своя грешка, но съм си такъв и за в бъдеще все така не бих се променил) и множество пъти съм се лишавал от какво ли не, за да ѝ е на нея по-приятно и удобно. Съобразителен човек съм. Сам ще предложа я наметна с якето си и ще студувам, за да ѝ е топло на нея. Бих газил в локви, за да я пренеса и да не намокри своите крака. Правил съм го и не го заявявам просто ей така. В леглото съм спал до нея в неудобно положение и само на 1/3 от площта, за да ѝ е удобно на нея да се шири в него (и това е грешка, но... ).
С желание проявявам щедрост към жената (само ако сме в сериозни отношения; предварително - твърдо не), защото така или иначе аз за себе си не съм свикнал да харча. С удоволствие ще я лижа по 2-3 пъти на ден и по мое желание, без да чакам покана, дори да ми е направила само една свирка. В кухнята често съм проявявал желание да готвим заедно. Пазаруването в почти 100% от случаите съм го правил аз. Квартирите и битовите сметки съм плащал винаги аз, макар и двамата да сме работили. Както мога привидно да мина за "стиснат" от жените, само защото не бързам да харча по тях докато не сме си никакви, така във връзката съм с точно противоположна настройка. Та, не виждам как някой ще ме прецени от пръв поглед, след като същинското опознаване се случва в условия на съвместно съжителство. По същия начин и аз не напирам да си легнем, преди да сме сериозно обвързани вече.

Когато се касае за раждане и отглеждане на детето, задължително ще искам да е в доказано добра частна клиника с много положителни отзиви и без лишения за нея и бебето. Това не значи да харчим (аз основно) за глупости като италиански (всъщност китайски) колички за 2-3 бона или детско креватче за 1500 лева, при положение, че има качествени такива на по-смислени цени.

Цветя не съм подарявал на жени и ми се струва глупаво един мъж да бъде преценяван като "годен" или "негоден" въз основа на някакъв си букет. Не ми пука дали това ме прави неромантичен в нечии очи. Аз романтиката я показвам по други начини през цялото време, докато сме заедно; дори и след години. Безброй са примерите с нещастни жени, позволили си глупостта по повърхностен начин да изберат мъж заради скъп букет или скъпа вечеря в ресторант. Не мисля, че е редно жестовете да се правят само в периода на ухажването, когато обикновено повечето хора се напъват да се показват в неестествено добра светлина, за да заблудят другия да ги хареса по-бързо.

Престорена радост не проявявам по време на празници, нито чакам календара да ми подсказва "кога е настанало време" за хубави думи или за някой подарък. Отношението и жестовете на внимание (без непременно да са свързани с покупка на нещо) не знаят дата, а са въпрос на вътрешно усещане и желание да накараш човека до теб да грейне от щастие, че някой мисли за него. Както съм правил скъпи подаръци без повод, така и не съм подарявал нищо скъпо на празници. Ако някоя жена ще си проси подаръци, изхвърча от живота ми, но ако има човешко отношение към мен и трайно във времето се е доказала като стойностен човек, земна е и не наглее, тогава нещата са коренно различни (прочети втората мъжка тайна от мнение 15 горе). Всичко зависи от това КАК ЖЕНАТА ЩЕ СИ ГО НАПРАВИ (първо) с подбора на СЕБЕПОДОБЕН мъж и (след това) с ОТНОШЕНИЕТО ѝ към него. Ако обаче жената бърза да се хване с някой тъпкач, няма как да очаква, че след време ще е доволна от избора си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 255b32b92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

38.   Н. 22 абсолютно си прав. Напълно споделям твоето мнение. Авторката само злобее.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1f2f1ceb52
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

39.   Много жени искат и вълкът сит и агенто цяло. Хем да е силна, независима и да прави много пари, хем мъжът да плаща почти всичко и да няма никакви очаквания. Не може така

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f66b7f5b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

40.   24 - до 37 Тя и в личния си живот с партньора си ще е такава. Разбира се за голяма част от мъжете е идеална - излизате и жената не иска нищо, нито кафе, нито ресторант, нито нещо друго. Просто мълчи и крачи до мъжа, като робот. Тя няма да се зарадва на никакви подаръци, нито скъпи, нито евтини.
... "С удоволствие ще я лижа по 2-3 пъти на ден" а на подобно нещо би се зарадвала по-скоро някоя секс маниачка. Нормалните жени не.
Все сте много идеални тук пишещите и все дремете сами.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 10d2790b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

41.   Леле, тука Армагедон направо. Какво искаме от жените ;
- да изглежда прилично (не е нужно да е красавица или да има корекции, но да не е дебела, с мустак и т. н. )
- да не е твърде тъпа и да не се налага да ѝ вадиш думите с ченгел от устата
- да е по-скромна - не става дума да живее под моста или да не ходи никъде, а да осъзнава, че е важно не само колко пари изкарваш, но и как ги харчиш, и да е готова да се лиши от някоя екскурзия или козметичен салон
(Част от) феминистките са с нагласата, че мъжете са длъжни да им осигурят апартамент, кола и пари, да ги водят насам-натам, а те самите, понеже са жени, не садлъжни нищо да умеят; парите, които изкарват от работа са си само техни, докато парите на мъжа са общи.
По-горе авторката казва, че мъжете пречим на жените да се отдадат на семейството като не осигуряваме достатъчно добри условия. Но тя самата в същото изречение добавя, че на 24 си едва завършил и няма как да изкарваш достатъчно пари! Страхотна логика. Ние сме мъже, не магьосници. Как да ви осигурим подобни неща на 25? Проявете малко разбиране.
П. С. Ако смятате парите си, готвите си заедно у вас, планирате почивките и големите си разходи отрано, отървете се от боклуците, които не ви трябват ( което включва всичко от цигарите до ненужно скъпите премиум марки автомобили) и спестявате или дори инвестирате някой и друг лев можете да живеете с доста по-малко пари, отколкото си мислите. В България ни тресе някаква ненужна позьорщина постоянно да доказваме как не сме бедни, което, иронично, ни прави още по-бедни.
.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 35fd4f51a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

42.   23, изисква се четене с разбиране.

'Да беше от Иран, Афганистан и т. н. държави, да се оплакваш... Тук от 30 години е демокрация и имате поне толкова права. Пак измислици и двойни стандарти. '

Точно това казах, че равенството се състои в равен достъп и спазване на общочовешки права без значение от пола ти. Никой не се оплаква тук. Измислиците са твои, защото ти от равенство в общочовешките права, си направи свободно съчинение по темата и си дописа как жените трябвало да ти плащат половината сметки и да ходят да бутат колички с цимент на равно с теб. Равенство е и двата пола, ако искат, да могат да учат, работят, да гласуват и тн. Какво общо имат твоите семейни и лични сметки и това, че имаш кофти работа!? Нали е демокрация, всеки сам си е избрал с какво да се занимава.

И след това се почва с омаловажаването на приноса на жената за семейството.
Вместо да стимулира жената да роди второ и трето дете като не я прави зависима от дохода от работата и, и той се заеме с тази задача, той изкарва, че жените раждали дете, за да не се връщат на работа или сам я кара да се връща на работа възможно най-скоро, че да му покрива сметките. Че то е страшно лесно да гледаш две деца накуп, а работата е такава мъка, че са решили да си починат малко с децата. Това само мъж може да го каже, който въобще не участва в отглеждането на децата си.

На думи всички всичко можете - да си готвите, да си перете, да си чистите, да изкъпете детето, да го преоблечете, Само че нищо не правите, а сте '- Абе исках, ама нямах желание'. Всичко е много лесно и се върши за 20 минути на ден, затова най-добре да го върши жената, че вие да не се занимавате с такива дреболии.

Спомена и за предбрачни договори. Избрал жена да му роди дете и ще си прави сметка на имуществото дето го няма, че все едно има някой по-важен от жената и децата му, за когото да го къта. Хората си харчат за всевъзможни неща парите - за цигари, за алкохол, за излизания - общото е, че е за неща, които обичат и им носят някакво удоволствие. Пък за жената на живота му, която ще му роди деца ще ги отгледа и без, които живота му не струва нищо, и прави сметка какво е изразходвала, има ли нещо да му връща при положение, че се харчат псотоянно пари за всякакви глупости. Не може това да е любов. Въпрос на приоритет е и не мога да си представя един мъж вместо да осигури първо нужния минимум за семейството, да харчи пари за глупости и да разчита, че жена му ще покрива. Не става въпрос за луксове, ами за храна вкъщи, сметки, основни нужди на децата. Не включвам и лични разходи на жената - кафета, гримове и тн. ок да си ги покрива тя.

И не се пропусна да се спомене за изкуствено създадени деца, утроби. Нямало да бъдат нужни жени.

Осъзнайте се!

Кифъл, да, да не смесваме нещата сега, тук говорим за семейни отношения и дългосрочна връзка, а не за мъже, които се фукат на първи срещи, плащат или подаряват нещо за впечатление, не говорим също за мъже, които плащат на компаньонки за краткосрочни изпълнения и тн.

Тук три метки за някои основни заблуди при мъжете при избор на жени:
- Като избирате жена с корекции, децата ви ще наследят чертите от естествената и външност, а не тази след корекциите, колкото и да ви допада.
-Като я гледате само как изглежда (и то както Кифъло обича да казва с фалшивия и донаправен облик) и не взимате предвид природен интелект, други качества, това неминуемо ще окаже влияние на децата ви. Жената прекарва най-много време с вашите деца, не вие! Жената ще ги учи, възпитава, ще им показва своя пример, ще им показва в света това, което тя вижда в него, нейния мироглед. Един ограничен човек, не може да ти развие децата извън собствените си ограничения или да ги научи на повече отколкото самият той вижда и знае. Ролята на жената е ключова в света на детето колкото и да не ви се нрави.
- Третата заблуда е свързана с въпроса 'Защо си на мнение, че можеш да изискваш това? ' Както в други теми, прилагате някакъв шаблон за първо впечатление, за отношения, за семейство - излиза с една жена, вижда я, оценява я за 5 минути от 0 до 10 и примерно, ако е под някакъв номер въобще не искат да се охарчват, защото не заслужавала. Но ако е примерно 9-10 и знаят, че е търсена и нямат големи шансове, ако не се проявят, веднага започват да се държат към нея по друг начин, да и угаждат повече, да плащат, да черпят, да подаряват. И къде е проблемът сега - съмнявам се, че всички сте женени за топ жени, а вие също не сте топ. Не третирайте жена си по-ниско заради това. Това е вашата жена, с която ще споделите живота си, която прави толкова много за вас, а не можете да го видите. Тези жени заслужават цялата ви обич. Не си правете сметката, че видиш ли ако жена ми беше 10, щях да поема по-голяма част от финансовата тежест, щях да съм грижовен и щях да се старая само и само да не ми избяга, но понеже тя не е нищо особено, от къде на къде ще изисква от мен каквото и да било, нека да се нагърби с всичко тя. Трябва да се грижите за семейството си, жените са го заслужили с всичките си усилия, които са положили и влагат ежедневно! Не заради красотата си, заради статуса си, заради младостта си или нещо друго!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e701db6af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

43.   Да е малоумна и да го търпи. Да работи, че да не му е виснала на врата. Но пък и да взима по-малко, че да не се комплексира от нея. Да не мрънка за нищо, да е тъпа като галош. Да е натокана като проститутка и в леглото да е като порноактриса. Да не ревнува като той изневерява. Да готви като майка му, баба му, прабаба му, леля му и прочие жени.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f5d09d0912
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   до 43. ти си похабена жена. не знам с какви типове си се мешала, ама толкова злоба. е имаш ли си мъж? търсиш ли си мъж? семейство ти ще направиш ли? просто похабена жена

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 75c09cbca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

45.   Май напоследък повечето мъже не знаят какво искат.
Ако една жена е домакиня и си стои вкъщи с децата, била безполезна, мързелива, само на него чакала...
Ако пък е успешна и гради кариера, била гадна кариеристка-феминистка.
Ако пък е 2 в 1, работи и има дете, защо само 1 дете имала, пък и къщата не била идеално подредена като къщата на мама и защо всяка вечер не го чакала със салата и ракия да се прибере...
Изобщо иди го разбери, все недоволни, мрънкат като свекърви.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ca13df5201
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

46.   Какво искат мъжете от жените - искат всичко.
Какво предлагат в замяна - често нищо.
Има ли коя да им върже - масово не.
Какво правят като няма коя да им върже - плюят жените, опитват се да им вменят вина, вдигат претенциите още повече.
Има ли някоя, която да им върже?
Няма.
Мога да го кръстя формулата на дъртия ерген.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3786ccc953
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

48.   Секс (редовен и пълноценен), топлина и уважение!

Не искаме скандали, мрънкане, фасони, студенина, обидчивост.

Не понасям у жените обидчивостта, злопаметността, злобата, меркантилността, секса като разменна монета, натякването, двойните стандарти, убеждението им, че мъжете са им длъжни, обсебващата им природа, отмъстителността!!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ec494cb74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

49.   Към 8 посмях се на свободните ти съченения.
Само че ти описа мъжете от преди век. които имаха семейства с по 5 деца и всичко произвеждаха сами.
Май скоро не си си подавала носа от вкъщи.
Това което виждам аз младите мъжлета е диаметрално противоположно на написаното от теб.
Съвременните тн. Ганьовцо са толкова изнежени, парфюмирани и лустросани, че даже не познават миризмата на на чесън камо ли ракия. Всъщност голямата част изпедерастява така именно заради грешните и уродливи съвременни сващания и натрапвани как трябва да се държат с жена. Някой толкова на сериозно са взели тези препоръки че буквално се превърнаха в жени.
От своя страни младите жени са толкова опростачена и оскотели, че са заприличали на стадо първобитни маймуни.
Да не говорим колко от тях си го слагат с разни мангали и всякаква черна миризлива сган. Така че май ще се окаже, че по първобитни екземпляри от сегашните жени рядко се срещат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 54d19fc0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

50.   45 много точно. Мъжете искат просто да си им като майка.
Да не плаща всичко той, да му е чисто и сготвено. Той да си играе на компютъра.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 76504d5cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

52.   Как така какво искаме мъжете? Що за малоумен въпрос? !
Искаме тишина, мир и спокойствие, без викове, крясъци и скандали за едното нищо, редовен секс когато ни се доправи и да ни е сготвено яденето, когато се върнем вечер скапани от работа. Това е всичко, което искаме. Толкова ли много искаме? И ТОВА ли не можете да свършите като хората?
Май трябва да се запитате вие какво искате, защото много често не знаете и скачате от клон на клон, докато накрая не паднете и не се пребиете на земята.

Дон Жуан

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 97b51fcb46
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

53.   Нищо не искам, даже ми досаждат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4a3ee8b30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

54.   От жените като цяло, нищо.
От тези с които съм бил, винаги съм искал само приятелство, което както знаем изобщо не е лесно.
Давам ти пример с двете ми продължителни връзки по 5 години, накратко разбира се:

Едната не беше кой знае каква красавица, но беше много весела и щура натура. Не помня да сме имали каквито и да било конфликти, включително като заживяхме заедно. Не се е налагало да водим теми за пари, за това кой ще готви или други подобни безумия. Един ден просто ме излъга, кривнала е и беше ходила с някакъв мъж някъде. като ми каза че е била на друго място с приятелки. Явно не си беше направила сметката добре, защото по случайност я хванах че ме лъже на следващия ден. Както се казва имало да става. Не знам дали са спали заедно, какво са коментирали и т. н. , тъй като нямаше време за обяснения, просто и пожелах попътен вятър, нямах друг избор просто, не че съм го искал.

Втората беше жена, която се раздаваше много в началото. Беше като в приказка, красива, ненатрапчива, нямаше никакви искания по-специално и много я обичах, подозирам че към онзи момент и тя ме е обичала. Така до към втората година, когато започна малко по малко да се променя климата.
Вече не беше добре прието да имам приятели, да се срещам с тях, защото тя не ги харесвала. После започна да се сърди, че нямаме социален живот като еди кои си нейни познати, които изглеждали толкова щастливи, живеейки точно по този начин.
Тъй като аз нямах възможност, физическа и финансова за живот по заведенията или зад граница, само можех да слушам как е толкова нещастна с моя начин на живот. После започна да отсъства все по-често, оставяйки при родителите си под някакъв предтекст или излизайки с приятелки. Нямах нищо против да излиза и да се забавлява, щом това и доставя удоволствие. Започна да се облича по-предизвикателно, като някъде година преди края на отношенията ни, очаквах всеки момент да ми заяви, че приключваме. Излизаше с две жени, с които бяха станали първи приятелки. Едната семейна, другата в дълга връзка. Да, обаче я подкокоросваха, съвети приятелски, категорични, без да ми казва директно се промени за отрицателно време. И така един ден ми пожела всичко най-хубаво и изговори един куп неща много вежливо, от които разбрах, че и е било много трудно и мъчително с мен.
Носих вината за разпада на тази връзка някъде около година, когато ми се появи отново. Попаднала на мачо, с почивките му, излизанията, всичко каквото искаше, ама много я ревнувал и
за капак направила всичко възможно, но не могла да го обикне.
Не беше трудно да се досетя, че не е имало спирка между гарите. После върнах лентата назад за това, какво ми е разказвала за бившите си и това че реално е била в приключване на връзка, когато се запознахме с нея. Рязко ме удари мисълта, която ми се е изплъзвала толкова дълго време. Жената просто си скача от мъж на мъж без паузи цял живот. Като цяло не ме притесняваше това че е имала някакви 10-20 кой знае, може би 100 мъже. Проблемът ми беше, че 7 години съм живял с човек без да си давам сметка, че доверието което съм имал към нея е било изцяло в моята глава. Дори да приемем че не ми е изневерявала, което е малко вероятно, факта че може да прескача от мъж на мъж говори за някакъв емоционален дефицит. Аз година след раздялата не можех и не исках да се сетя за жена. Тогава реших, че няма да я бъде тая отново.


Вече не съм сигурен, че би следвало да се обвързвам дългосрочно, някак инвестицията ми се вижда прекалено голяма, чисто емоционално разбира се. От това което виждам покрай мен като цяло, не съм сигурен че имам и шансове. Според мен за да имаш сериозна връзка или брак в тези времена, трябва да си си заровил главата в пясъка буквално преносно

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c6f04617aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

55.   Аз лично искам, жена ми да изпълнява каквото й кажа, да ме слуша, да ми готви каквото ми се яде, да поддържа дома чист, да не отказва секс и да е кротка и добричка.

Хан Крум

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 504774c4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

56.   Ако една жена не е еманципирана, не ѝ обръщам внимание.
Моята е погледнато от страни разкрепостена, дори разпусната. Който не я познава. Но които я познава знае добре, че тя може да флиртува, да се държи любезно, но не допуска до себе си никои. Ако нещо ѝ харесва, го прави по начин, по който после да не стане материал в чуждите уста. Един приятел ми каза:
- Жена ти ми се вижда много дашна. Няма да ми се обидиш, ако я чукна.
Досмеша ме, но казах само едно, пробвай се. След известно време го видях в кафето. Беше от двете страни на лицето белязан като африкански туземец, имаше по три следи от нокти. Ухилих се и казах:
- Виждам, че си "опънал" жена ми, доста е страстна, а?
Затова не се появяваш от от онзи ден.
- Тя ли ти каза?
- Не! Виждам го по лицето ти. Ако беше неин тип, щеше да лежи поне три дни да си поемаш солука. Тя в леглото е страхотна. Но за жалост не си неин тип...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 44a97999bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

57.   Номер 56 е някаква размечтана жена, представяща се за мъж... или ако това е истина в кое село се е случило че ми е интересно

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker