Струва ли ви се нормално? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Струва ли ви се нормално?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1138 пъти
Здравейте,

Предварително казвам, че хейтърите, които смятат да ме критикуват по-добре да не пишат. Все пак този сайт е за да си помагаме и да се подкрепяме.

Аз съм момиче на 13г.
Мислите ли, че е нормално да спя в стаята на родителите си?

Когато почистя с прахосмукачката баща ми казва, че е почистено много добре. Майка ми пуска отново след мен.

Всеки ден, когато си пиша домашното тя иска да й го снимам (тя се прави на голяма хигиеничка и не ми пипа учебниците) и тя да го проверява (знае, че имам успех 6. 00 по вскчки предмети).

От както започна COVID тя взима едно найлоново пликче, хваща го от "чистата" страна и например: сипва си вода/сок. (НАПЪЛНО СЪМ СЕРИОЗНА)

Р. S. Пак ще помоля да не ме обиждате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 341b0134f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Мнението ми е, че ти е време да се отделиш в собствена стая.

Майка ти най-вероятно има OCD (Obsessive Compulsive Disorder).

https://www. puls. bg/zdrav-um-c-31/obsesivno-kompulsivno-razstroistvo-kakvi-sa-simptomite-n-8560

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f94ddc4f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не би било нормално да те карат да спиш в тяхната стая ако има друга стая на разположение и могат да си позволят да я отопляват.

Ако обаче няма друга стая или не могат да си го позволят - тогава няма нищо особено. Хората векове са живели по цели племена в една пещера - и ти ще оцелееш.

Как си сипва майка ти вода си е нейна работа, как ти проверява домашните - също. Тя трябва да ги проверява и явно си изпълнява задължението съвестно.

Аз на твое място бих се притеснил дали майка ти няма някакво заболяване, за което не знаеш щом е толкова внимателна.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b06af49004
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не е нормално, трябва да имаш отделна стая.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 849fed475d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не е нормално.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 849fed475d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е нормално поведението на майка ти. Побъркала се е покрай ковид.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 804f79d7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нормално е!
В момента в света 70% от децата до 16г спят в една стая с родителите си поради липса на друга стая, факт! Все пак и родителите нямат задължение да осигуряват на поколението си отделни стаи или сгради. Навсякъде по света задължение на родителите е да нахранят децата си с каквото имат и колкото имат и да му дадат каквато и да е дреха за да покрие тялото си, да не ходи голо, често това са дрехи втора ръка. Всичко в повече което получаваме от родителите си е бонус.
За прахосмукачката, в семействата е напълно нормално родителите да си разделят ролите на добър и лош, и да играят тези роли пред децата си за да ги възпитат правилно според разбиранията си. Но е и напълно нормално бащата да поеме подкрепящата роля, за да може детето да придобива самочувствие, а майката да поеме укоряващата за да може детето да продължи да се старае и да постига още по високи цели.
Не виждам нищо лошо да снимаш домашното си за майка си, въпреки че си отличник, не разбирам какъв е проблема? А и е напълно нормално да съществуват хора с крайности в изискванията си за чистота, да крайно е да си налива сок с торбичка, но на теб какво ти пречи?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e840d3a0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От авторката

Благодаря на всички за коментарите! :)
Номер 1
Разбрах какво й е и откъде го е получила. Благодаря ти!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 25c6021e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не го смятай за обида, но не мога да не отбележа, че много лъжеш. Ти искаш за всичко да ти вярваме а не преставаш да лъжеш. В колко истории вече се предтавяш за отличничка по всички предмети и винаги намираш за нещо да обвиняваш или майка ти или баща ти.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c951568ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До н. 6-Жено, ти нормална ли си? ! Родителите не били длъжни да осигурят поне една стая на детето си? ! ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СА ДЛЪЖНИ! Нямаш никакво оправдание да се размножаваш, като на конвейер, да правиш секс без предпазни средства, да раждаш деца, да водиш други Души на този свят и като капак да се оправдаваш, че стигало било някаква дрипа да имат на гърба си и буламач в стомаха си! Това да не ти е скотско, животинско, безмозъчно оцеляване? ! Щом си тръгнала деца да раждаш-ЗАДЪЛЖЕНА СИ да им осигуриш нормален, качествен, здравословен начин на живот, поне до 18 години! Като нямаш възможност-НЕ се размножаваш!!! А не горките деца после да страдат психически, че спят в една стая с възрастните, докато те се натискат звучно на съседното легло и т. н., да не се впускам в дълги обяснения.
До авторката-ПОДКРЕПЯМ ТЕ напълно, права си, че е нужно да си имаш собствена стая!
Аз се мъчих 18 години, бях принудена да спя на 1 легло с противната ми т. нар. сестра. Всяка нощ се водеха битки, епични битки за пространство, имахме една тясно дребна стая, спяхме на 1 легло, беше кошмар! На възрастните стаята им бе долепена до нашата, разделяше я -една тънка, като хартия стена и ги чувахме как се натискат, ако пък ние се карахме-идваха да ни бият и крещяха. Това е когато разни типове се размножават-БЕЗ да имат финансовите ресурси и най-вече нужния МИНИМАЛЕН интелект и Духовност, за да отглеждат деца. Накрая децата страдат! После-чудно ли е, че напоследък има все повече деца и младежи, които искат да сложат край на живота си, имайки предвид-цялата СКОТСКА заобикаляща реалност? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b9474a94ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ще се радвам ако и майка ти е влизала в сподели и съм я светнал за опасността от паразитите, как се хващат и какво причиняват и затова да е започнала да води адекватна политика като хваща нечистите предмети(пари, прахусмокачка, мобилен телефон) през найлон. И един човек да е влязъл в час за нещата заради мен пак ще се радвам. Предполагам майка ти е от тоя 0. 2% от българите които не са заразени с паразити и затова действа адекватно. Редно е да си облицоваш учебниците и тетрадките в найлон, за да може да се минават с тампон със спирт. Мобилния телефон задължително. И никакво ядене с немити ръце, или на храна докосвана от ръце пипали мръсни предмети и банкноти, както масово правят в България в заведенията, за което първо 99% от българите са заразени с паразити и второ по време на Ковид пъндемията един град колкото Търново просто изчезна.


Чорбаджията на курникът

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 93e4823438
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Н6 трябва да е мъж. Не вярвам да има толкова стисната жена по отношение на децата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e840d3a0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката

до 8
В никоя история не съм обвинявала баща си.

до 12
Не е мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0d95e1be43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Имах такъв период в живота си. Бях дори по- малка от теб. Майка ми ревнуваше татко от мен. Ако аз свършех нещо, тя скандално тръгваше да го повтаря. Дори си позволяваше да говори пред други хора, че съм щяла да ѝ отнема мъжът. Демонстративно носеше в себе си дезинфектант и като в онзи филм "МОНК" все оправяше смед мен нещо. Един ден много се ядосах, вече не я издържах, валеше силен дъжд и гърмеше много. Нарочно станах от леглото си, както си бях гола и отидох при тях в спалнята. Обърнах се към татко:
- Тате, много ме е страх, може ли да легна при вас.
Майка ми изрева като разярена лъвица, скочи, хвана ме за косите и почна да ме дърпа и да ме нарича на какво ли не.
Това трая около 5 минути, баща ми стана, хвана я за косата и я извлече от стаята, казвайки:
- Миме, легни тук, сега се връщам!
Извлече майка ми на вън. Не се чуваше повече нищо, помислих, че я е утрепал, което направо ми достави удоволствие. Станах и погледнах в коридора, той идваше откъм моята стая. Веднага легнах и се направих на заспала. Татко влезе, говореше:
- Няма страшно, Писе. Тя повече няма да си отвори устата по твой адрес.
Легна, след като не реагирах, прокара ръка под вратът ми и ме гушна. От тогава майка ми не я видях ни с дезинфектант, ни да ходи по мен. Почти не ми говори. С баща ми винаги съм била много близка, но този случай ни сближи още повече. Макар и вече на 30 все още с него сме си повече от приятели, никога не ми е отказвал нищо. Докато тя само, ако е нещо много важно, което я засяга, само тогава ми казва нещо. Бях си загубила самочувствието и вярата в мен. Но с близостта на татко си възстанових достойнството, самочувствието и доверието в мен. Баща ми е не само прекрасен човек, но и истински мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 804f79d7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До 9 от 6 Съжалявам за това че си имала неприятно детство, но фактите са факти. За моите деца не се притеснявай, на тях им е осигурено много повече от това което вие някога ще осигурите за вашите! Отделни обзаведени апартаменти и автомобили има за всички и две вили за почивки, съответно една до море и една до планина, който желае ползва имат ключове, който не жеклае не ползва.
В случая обаче описвам задължения на родител, защото задължение е само това което те задължава закона, ако не осигуриш храна и дрехи няма оправдание, ще обявят че детето е в риск и ще го отнемат. Ако обаче не осигуриш отделна стая, никой държавен орган няма да осъди такъв родител. В случая авторката е длъжна да търпи положението си и няма как да търси оправдание от родителите си защо са се размножавали без да осигурят отделна стая за поколението си, точно защото родителите нямат такова задължение. Или може би не знаеш какво означава думата длъжен?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e840d3a0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката
до 14

Ето това имах нужда да чуя! Благодаря ти, че учавстваш в коментарите! :)

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 09240a5437
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 14 що за човек си ти. Отвращавам се от теб.
Какви хора има.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f94ddc4f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   номер 9, по собствената ти логика ти не трябваше да си родена.
Тогава по-добре ли щеше да е?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0d95e1be43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   n 17,
С какво те отвращам, че съм искрена ли? Абе вие българите, добре ли сте? Все на опашката сте, замислете се малко. Вижте се къде сте в света, изостанал невеж народ. На всяка манджа сте мерудия, все много и всичко знаете, и можете всичко, а не можете да си обършете сополите без чужда помощ. Чакате някой да дойде д Ви оправи и такова недоносче ми казва, че се отвращавало...
Вече не казваме циганска работа, а бългаска му работа!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: da001d40da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Това, което разказваш звучи перверзно номер 19.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker