Жена ми не иска друго дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена ми не иска друго дете
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 5769 пъти
Здравейте,

Мъж на 39 години съм, жена ми е на 33 г. с две деца, момиченца от бившият ѝ. Заедно сме от 2 години, живеем в общ дом от 1 година.

От началото на връзката се разбрахме, че няма да има повече деца, но от както живеем заедно, нещо в мен рязко се промени и много искам мое собствено дете.

Говорихме по тази тема. Тя твърдо е против, предложих и просто да си платя на някоя жена да е сурогатна майка. Можем и да си позволим, ако си продадем сегашният апартамент, да си купим къща или 4-ри стаен апартамент, за да може всяко дете да си има стая, но тя отказва.


Сериозно обмислям да се разделя с нея, просто много искам мое дете. Също обаче и до известна степен ме е страх, понеже съм на години, не знам дали ще си намеря друга половинка, която ще обичам така както жена ми.

Освен различните ни мнения за още едно дете, с нея се разбираме перфектно, като в приказка ни е живота.

Просто исках да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 155

преди: 1 година, 1 месец
hash: 1d82c17c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

1.   На първо място, не знам с какъв акъл си се влюбил в жена, която има две деца.... Такива жени са ненужна стока и изхабени. Интересувал ли си се поне защо се е разделила с бившия си?
Ще се въздържа от обиди, но много се дразня на такива балами като теб. С такава жена най-много да си начешеш оная работа и нищо повече. Съвета ми е ако имаш поне малко достойнство да я оставиш тая най-малкото заради това, че не иска от теб деца, това не ти ли накърнява достойнството или ти вече нямаш такова. Мани, мани много мъка има по тази земя.


Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 327211683d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Човек, послушай номер 1. Послушай и мен, защото съм имал вземане даване с много сингъл майки, но само за фън, не съм хледал деца. И ще ти кажа защо. За да са сами винаги има сериозни причини. Понякога са в мъжете, но огромна част са от това, че жената просто е родила от някой бед бой, тоест не е направила правилния избор. Пълни са с комплекси и най-вече търсят някой, който да замести бащата и да е провайдър.
Истинска обич от такива жени не очаквай. Те са емоционално изхабени наистина и не могат и не искат да ти предложат нищо.
Децата винаги ще са над теб и винаги ще са номер 1 за нея, твоите желания нямат значение. Късай батко докато е време, зото можеш да затънеш много и да си скъсаш нервите, казвам ти. Не се унижавай, не си стар на 33 си. Чужди деца ще гледаш, а тя не я знаеш дали няма да си го набива с бившия чат пат за разнообразие.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: be6808d835
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Приятел, не става дума за сурогатна майка, а за грижите за това дете. Тя има вече 2 и на моменти, особено ако ти не и помагаш много и идва в повече. Как си представящ, че ще се справи с 3 и то за следващите 18-20 години? Лесно ви е, искам дете, искам дете... а после кой няма да спи за да храни, кой ще се откаже от развитието си и кариерата си, чий живот ще се върти само около пюретата, памперсите, а после и домашните?
Когато сте се събрали сте се разбрали по този въпрос и сте взели решение, съжалявам, но да беше и казал още навремето, че искаш деца, а не сега изведнъж да и го сервираш. А ако толкова много държеше на дете, да си беше намерил жена, която също иска. Това, което правиш в момента, не е ок и ако толкова много искаш дете, най-добре се раздели с нея. А иначе се постарай да станеш добър втори баща на децата и.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9678b5a554
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Разделяй се, много ясно. Ще гледаш чуждите деца като свои, а тя няма да иска твой наследник. Ама много са хитри. Моята не желае второ, защото нямало възможност, оправдания винаги си имат. Пробвай да я разкараш, да видиш как ще заиска. Кучето според тоягата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7ec5bbcb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Това е егоистично от нейна страна да те оставя без деца. Ясно е, че може да поискаш: баба ти Ала Пугачова се прежали за Максим Фалкон със сурогатна майка, за да стане баща. Според мен се разделяй с нея и си търси късмета

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7864bc9d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Две даца за една жена в 21 век са си много при условие, че много жени не искат да имат и едно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 62f122d103
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Аз съм жена, майка на две деца от предишния ми брак, сега съм със мъжа си и скоро родих нашето ангелче. Съветът ми е - че с любов човек се променя. И аз си мислех, че съм свършила с бебетата, но любовта му ми даде опора и няма как да не искам да изпълня неговото желание. От самото начало той постави въпроса и аз знаех, че това ме чака. Ако сте се разБрали предварително, че тя няма да ражда, и че няма мърдане, май сте обречени да се провалите. В семейството тялото на всеки принадлежи на партньора, няма две мнения, инак съюза не е такъв.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 26fe670719
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Остави я тази жена щом не иска дете от теб.
Въобще не се занимавай със сурогатни майки. После може да не иска да дава бебето.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e9f14541ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   "От началото на връзката се разбрахме, че няма да има повече деца, но от както живеем заедно, нещо в мен рязко се промени и много искам мое собствено дете.
"Говорихме по тази тема. Тя твърдо е против" - това е бил договорът ви, да живеете заедно, но да няма повече деца. Но съвсем естествено е, сега да искаш да имаш собствени деца. Не остава нищо друго, освен да развалити договора, или тя да отстъпи и да ти роди дете, или се разделите и да си създадеш семейство със жена, която иска да роди деца. Подобни форуми с нищо не могат да ти помогнат. Защо жена ти не иска да ражда, все още е в детеродна възраст? Малко егоизтично е от нейна страна, тя да си има деца, а теб да те използва да й храниш и отглеждаш децата от друг мъж!?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 160c6bab6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Авторе, не си наред. Да гледаш 2 чужди, тая жена е като кукувица. Снася на чуждо място. Вече си паднал в капана, може би си е сложила спирала, дете няма да видиш и ще гледаш чужди.
Една позната така, рано родила, със син тинейжър) още млада беше, можеше да ражда. Хвана се с мъж без дете, той много искал, но тя да не е луда. Живот си живее, пак да де забие с памперси.
Сложила си тайно спирала, онзи да си се надява. Но нали вече хлътнал, сега кучета си гледат, нейното отикано, има кой да я е*е, тоз сам си е виновен и ти така. Вече поостаряха, тя си е опекла питката, мъжът с мечтите у надежди ще си остане.
Толкова ли си закъсал?

Benjamina

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 09235520d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Да не е луда

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 77d2bce859
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Категорично се разделяй с нея!
Не си стар изобщо. Спокойно ще си намериш жена на 30-35, която няма все още двца и ще иска да имате общи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9926319de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Тези неща се определят в началото на връзката пич... Явно си бил адски отчаян, намерил си я тази, пуснала ти е... сега си се усетил да се питаш, на къде отиват нещата. Искаш ли деца в тоя живот или не. Както виждаш, тя си има деца, няма проблем, ти имаш. Тези глупости за сугоргатна майка... как ти идват. Смяташ ли, че тя ще го гледа това ваше дете, като изобщо не е нейно? Това което трябва да знаеш за жените е... и явнно не си го разбрал за 40 години - те са царици на двойните стандарти. Техните деца от други мъже трябва да са благословия за всеки мъж, но ако ти и дадеш чуждо дете да гледа... Чувал си предполагам поне за една дума - мащеха. Станала е нарицателна...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: af555c65ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   На колко са децата, аз също съм на 33г с две деца?
Ами децата се гледат трудно, предимно от майката, изнервящо е, в днешно време трябват доста пари за отглеждане и време. Често жените не могат да работят качествено, отсъстват често и т н.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: af555c65ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И аз мога да кажа, че искам трето, представям си го много красиво, сладко или това са мечти и са хубави. Реалността е, че децата се гледат много трудно, нито имаш време за себе си. На 39 до сега все трябваше да намериш някоя която да ти роди. Моят баща на 40 е имал отгледани деца.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1fa923a37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Авторе, ако я обичаше ИСТИНСКИ, нямаше да я ПРИНУЖДАВАШ да гледа трето дете! Като не ти харесва положението-събирай си парцалите и ходи при друга да се размножаваш!
Момченцето, което се подписва като хан Крум, пак неориентирано се изказва! Жени с 2 деца и самотни били, , ненужна стока и изхабени"? ! Ами н. 1, така става, когато разни ТЪПКАЧИ както някои мъже се изразяват... , когато разни тъпкачи-мислят само за секс и изневеряват, и ходят по проститутки, после жената да го търпи ли такъв боклук? !
Круме н. 1-Ще ти кажа кои са ДЕЙСТВИТЕЛНО ИЗХАБЕНИТЕ-жалките момченца и мъжленца, които се късат по проститутки да ходят! Такива БОКЛУЦИ -никоя жена НЕ трябва да ги поглежда дори! Защото са похабени, деградирали типове!
За протокола-нямам никакви деца и НЯМАМ намерение за това!
То на мъжете ви е много лесно само да искате-но тия деца не ги раждате вие! После жените ви, като се променят физически поради бремености и раждания, и психическа, и емоционална умора от гледането на бебета и по-големи деца... , вие т. нар. мъже-се скъсвате да им изневерявате с разни колежки, с проститутки разни... , че и с ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ да се оправдавате после по форуми и сайтове, как било логично да изневерявате, защото разбираш ли жените им увиснало тялото, качили кг., не им се правело вече секс, имали били стрии, не се грижели за външността си, гърдите им били увиснали после, били уморени и т. н.
Искате деца-по възможност цяла детска градина, после стоварвате ВСИЧКИ грижи на жените и накрая изневерявате най-нагло! Жената, като разбере- и ви натири да си вървите, остава сама да отглежда децата, защото повечето мъже и издръжка не щат да плащат-дори за родните си деца! Накрая тая жена като срещне друг човек и имат връзка, и почне от нея да се изисква -трето или пето дете, после пак жената бива оплювана и то от тъпите селски мачовци или от неориентирани момченца, за които да ходят по проститутки е нещо нормално, но самотна жена с 2 деца била- ненужна стока? ! Стока? ! Сериозно ли? !
Има и свестни мъже-но НА ПРЪСТИ СЕ БРОЯТ!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 12c43b1e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Ами да не е луда да иска трето. Тя вече е видяла на мъж колко може да се разчита - предишния я е оставил сама с две деца. Сега тя си прави сметка, че ако ти роди и утре ти си биеш камшика ще е сама с 3 деца.
За какво да поеме тоя риск?
Пък и тя те е предупредила предварително. Ако не ти харесва разтуряйте седянката и си търси друга, която иска да ражда.
И още нещо - ти къде спа, че на 40 се сети, че искаш деца? Или последните 20 години аху-иху, евтини жени и после олеле, никоя не ще да ми роди дете...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7ec5bbcb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   15, гледат се трудно, но е твърде егоистично някой да е "бащата" за твоето, ама ти да не му родиш едно. Тук даже не говорим за едно нейно, за две. Да, имали са уговорка, но той е размислил, вероятно е да размисли и тя, ако не - той ще намери коя да му роди.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5f2f6ad28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   От номер 13. Доколкото разбирам от контекста ти я наричаш "жена ми", но всъщност нямате брак. Имате едно изгодно за нея съжителство.
Имай предвид, че тези с децата от предишен брак, били те мъже или жени, винаги ощетяват общото дете за сметка на онези от предишния брак. Винаги съпругът, който не е имал други деца плаща сметките на онези от предишната връзка/брак.
За мен трябва със закон да се забрани на хора с деца да се обвързват с такива, които не са имали деца. Изключения само за доказано бездетни.

Дори и да имате едно общо дете. Един ден ще се събудиш и ще осъзнаеш, че тя има 3 деца, а ти имаш само 1. Ще се огледаш и ще видиш, че много хора имат по 2 собствени деца и ще почувстваш, че ти е отнет шанса.

С едно дете жената би напуснала мъжа заради изневяра, но с две - едва ли, затова мисля че мъжът й я е изритал, защото не е стока.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 26fe670719
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Да деца се гледат трудно но трябва ли заради нея той да се лишава от деца. Доста е егоистично. Значи той може да гледа чуждите деца но тя не може да му роди негово. Егати наглостта. За да й е лесно на принцесата.
Като не иска една жена още деца да си търси сепеподобни, които не искат деца. Не е редно заради нея той да се лишава от деца.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 26fe670719
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Може да сте се разбрали в началото на връзката но пак е егоистично са те оставя без деца. Нещо в теб се е променило.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 26fe670719
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ако има здравословен проблем, който й пречи да има деца това е друго.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 26fe670719
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Номер 2 ти сериозно ли? Това е егоистично. Да бъде добър втори баща за децата й без да има свое. Това е използване. Да й отгледа децата без да получи нещо в замяна. Само тя да го използва.
Като не иска повече деца да си ги гледа сама тези, които има.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 26fe670719
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Никой не казва, че е лесно да се гледат децата но не всичко е лесно в този живот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8cf7dd9ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Такива парясани с деца се ползват зщсамо за забавление, ако ти е забавно всъщност да правиш секс с каче без дъно. За семейство - само жена без багаж. Зарязвай овреме, свободни дами има много, не си губи времето с тази кукувица да отглеждаш храненичета

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ae6b097762
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Когато в началото на връзката ви не е искала да ражда-разбирам я и я оправдавам. Плашела се е, че вместо да отглежда сама две деца, ще гледа три, което е адски трудно. Но напълно разбирам и оправдавам и твоята гледна точка, още повече щом толкова се разбирате за всичко останало и нямате проблеми. Не е коректно, не е справедливо ти да гледаш нейните деца, а тя да не ти роди твое. Чуждото свое не става, не вярвам в захаросани приказки, то със собствените си деца човек си има проблеми и понякога се налага да викнеш, да се скараш, да накажеш. Чуждото дете ще ти се отръска-ти не си ми баща, за да ми се караш. Знам много такива случаи. Сега предполагам са малки, но като пораснат още по зле ще става. Те си имат баща, ти за тях си мъж на майка им, нищо повече. Жена ти постъпва безкрайно егоистично, прави само нейната си сметка, теб те използва за да и гледаш децата. Крайно време ви е за един сериозен разговор.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b34ca8ef54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Авторе, ти си напълно в правото си да искаш собствено дете и аз те разбирам. Нейните деца не са твои, въпреки че живеят с вас и вероятно ти полагаш повече грижи от баща им.
Тя обаче също си е в правото да не иска още 1 дете. И нея я разбирам, вече има 2, има мъж, с който живее и който помага за грижите, за нея нещата са супер. Още 1 дете би добавило доста грижи за нея, проблемът не е само в раждането, а нека не се лъжем, децата изискват доста ресурси - време, нерви, внимание, пари. Има жени, които биха направили този компромис, но тя явно не е от тях.
Така че тук явно сериозно се разминавате, а въпросът е прекалено важен, за да бъде оставен просто така. Постави го сериозно, нека разбере, че наистина го искаш и ако продължава да не иска, се разделете. Свободни жени колкото искаш, все ще намериш друга. Не отлагай, защото времето минава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7ec5bbcb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Само искам да кажа в защита на майките, че това не са изхабени жени, много от тях имат по-хубави тела от доста по-млади, но дебели момичета. Лично аз знам за няколко случая с жени, които крият от мъжете и от годениците си, че имат репродуктивни много сериозни проблеми, та не знам кое е по-добре - да си майка с дете и нов мъж или обиграна лисица, която крие, че не може да забременее от някой, който иска дете. Вие смятате, че тези жени са за забавление, те се забавляват с вас, докато не намерят мъж с друго мислене, за забавление били: лапешки приказки.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Да това, че се страхува да не бъде изоставена с три деца е основателна причина да не иска деца но тогава да си ги гледа сама защо се обвързва с мъж, който би могъл да иска да има деца. А и така няма да рискува да забременее и да има трето дете. Или да си търси себеподобен с едно дете.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Най-добре тези, които не искат други деца да си търсят такива, които не искат или имат деца от предишен брак.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Човекът не е виновен за нейните грешни избори на партньори още повече, че тогава не е присъствал в живота й.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Значи тя си търси само човек, който да й гледа децата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   По-добре да се раздели с нея отколкото само да го използва да бъде спонсор.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Не е права, не може в този живот само да получаваш трябва и да даваш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Ти лесно ще си намериш жена, която да ти роди дете но да видим нея кой ще я вземе с две деца още повече че не иска и трето. Децата са невинни но.
Не само ти всеки мъж ще иска деца от нея ако няма други. Освен ако е изключение.
Най-добре да си стои сама така няма риск да забременее.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Ще се разделя с всеки мъж, който иска деца от нея ли.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Може би ако имате общо дете тя ще го пренебрегва заради своите. Така че и това може би е по-добре.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Чуждите деца могат да ти кажат ти не си ми баща. По-добре не губи бъдещето си заради тази жена.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Егоизъм е да се грижат за твоите деца но ти да не искаш да родиш друго.
А на него лесно ли му е да се грижи за чуждите деца. И той може да каже, че не иска да се грижи за нейните.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Съгласна съм номер 13 трябва със закон да се забрани на хора, които имат деца да се обвързват с хора, които нямат деца. Разбирам и тези, които не искат още деца да си търсят себеподобни.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Съгласна съм с теб номер 31.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c69f345912
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Тя да си има деца а той да няма и едно. Егоизъм е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 09235520d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   32-45, добре ли си?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 412ef23a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Айде пак злобата бълва от гордата феминистка под номер 18. Пак мъжете са й виновни, а жената на автора, че си е отворила краката за поредния ТЪПКАЧ, че и му е родила цели 2 деца нищо не казва. Еми докато има малоумни, лековерни и леки жени ще има и тъпкачи драга госпожице под номер 18. Не знам за какви проститутки и изневери говориш, като почти 100% от мъжете, които ходят на проститутки са сами и от не майка де ходят. За изневерите недей да лафиш щото не само мъжете изневеряват плюс това е много по-гнусно жена да изневери отколкото обратното така че си опичай акъла. И по-добре да нямаш деца, че така като те чета няма да ставаш за майка и никой мъж няма да те търпи. Автора ако има достойнство ще я махне тая парясница с чаветата й и ще си намери жена без багаж на която да направи 3-4 деца.


Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 515b043dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Няма риск да забременее ако не се обвързва с мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 53a335c698
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   Намерила е балама и се възползва. Тая нито те обича, нито има уважение към теб. Сурогатна майка…..? Как е могла да износи децата на някой нехранимайко вероятно наркодилър и наркоман, дето се е празнил и я е зарязъл, а на теб, дето я гледаш и нея и децата не иска едно да ти износи и роди. Мен, ако ме питаш направо я махай, на 33 години с две деца дърта магарица няма друг кой да я погледне. Ти на 40г. ако изглеждаш горе долу добре и инаш добра работа в бг е пълно с млади красиви жени дето ще ти родят не едно не две, а три, ако поискаш.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 76a998419b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   45 имат две вече, нищо че той не е биологичен баща. Автора не каза на колко са децата, а и няма представа колко е трудно отглеждането. Трябват и много пари. Поне 20 г се гледат.
Много са изнервящи и трябва търпение.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 88a43725d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   Да, добре съм номер 46.
Не може да иска той да й гледа децата без тя да му роди негово. Използване е. Той не е виновен, че тя е направила грешни житейски избори.
Без деца ли да остане заради нея. С какво право ще го лишава от деца.
Ами така е. Като не иска да рискува да има трето не се обвързва с мъж и няма риск да забременее. Може случайно да забременее.
Щом иска семейство с мъжа ще се съгласи да му роди дете.
Хората се женят и имат деца.
Нормално е да роди дете от мъжа, когото обича.
Не е нормално да е с него без да му роди дете, само да го използва да й гледа децата, за какво му е на него. Какво предлага тя в замяна.
По какво е показала, че го обича. Точно обратното показва, че не го обича.
Обича само себе си.
Егоизъм е да мисли само тя от гледната си точка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 88a43725d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Никой не казва, че е лесно номер 45. Но той може да се нагърби с грижите за две чужди деца а тя не може да му роди едно дете за което да полага грижи въпреки, че е трудно.
Но в този живот лесно няма.
И той може да каже, че е трудно да се грижи за две деца и да я зареже.
Именно в трудните мигове си проличава кой какъв е.
Той няма вина, че тя е правила грешни житейски избори.
Ще й е по-лесно ако остане без него и сама ги гледа отколкото ако му роди трето и си помагат с грижите за децата.
Хората се събират за да си помагат в трудните мигове.

Щом той е биологичен баща и се грижи за тях значи има представа колко е трудно да се грижи за тях.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 88a43725d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Децата са плод на любовта, хората се събират с тази цел да имат деца не е нормално да не искат вече деца.

 
  ...

1-50 от 155
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker