Поредните братски взаимоотношения, разбити заради наследство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Поредните братски взаимоотношения, разбити заради наследство
преди: 1 година, 28 дни, прочетена 1140 пъти
Имам по- голяма сестра и вече възрастна майка, която крои и мисли как да раздели една къща с двор на двете си деца, които се замерят с вили и могили като се видят.

На кратко: след много години заравяне на томахавката и преглъщане на явни неправди и обиди, всеки за себе си, накрая със сестра ми не можем да се гледаме. Като дете имах рак, заради това майка трепереше над мен и прекаляваше с грижите, което аз не съм искала. Сестра ми се счита недооценена. Майка плати образованието ми и ми помогна да започна собствен бизнес, който закрих. Изгубени средства, време и разочарование. Сестра ми работи на сигурно място при семейни приятели и има мъж, който й праща пари от чужбина, подсигурена е, аз нямам мъж или деца.

Много пъти през годините сме спорили с нея и тя лично ми е заявявала, че трябвало да върнат силовото възпитание. Попитах я когато тя и мъжът й остареят дали ще й хареса ако аз реша да я превъзпитавам силово. Не веднъж мъжът й си е позволявал да ми посяга, заплаши да бие майка ми, която ги прие в къщата ни с новородентото й дете (което не ме покани на сватбата си и дори не й пише в днешни дни). Мъжът й дори ме блъсна с колата на баща ми. Бях на десет, заслужила съм си го, защото возех хлапето на колелото и те приели това каро бягане, бързайки да се приберат, не за влак или другаде.
Сестра ми оправдава всичко това.

В последно време не можем да се гледаме, всеки път когато се срещнем става противно. Сега опира и до наследство. Баба ми и дядо ми имаха апартамент и къща, продадохда къщата и купиха апартамент на сестра ми, мързеливият й мъж ги гледаше на мухлив таван за 50лв на месец, още щяха да са там, ако дядо ми не беше стоял в дъжда да сменя керемиди, за да продаде къщичката си за тях.
На мен оставиха апартамент, в който сестра ми също живя уж от нямане на къде. Дядо всъщност стегна къщата, защото те нямаше да се изнесат от там, а той го беше нарекъл на мен.


Сега нещата опират до делба. Майка иска да раздели всичко честно, сестра ми й държи сметка за собственият й дом, селска къща, която тя стегна въпреки кекавото си здраве и дворът, пълен с боклуци светна. Баща ми, който е зет и се е помлял от работа при строежа едно време, не е поискал троха от цялата работа. Майка ми се поболява от притеснения заради обвиненият на сестра ми, че я е ощетила. В същият момент тя настройва децата си срещу мен и срещу нея и твърди, че сме я изхвърлили от живота си. Майка й организира сватба за чудо и приказ и свали коронките на зъбите си за да направи масивен златен пръстен на мъжа й. Тя се държеше зле и с баба ни, преди да почине.

Мир няма да има, това е ясно. В един двор няма да се съберем. Майка едва си плаща сметките, помага и на мен, иска да строи къща на сестра ми за да я обезпечи. Имахме предложение да делим двора на две със зид, но ще се разминаваме по улицата, няма да се погледнем, а те са пет човека, аз съм сама, ако решат да ми тровят живота нищо няма да ги спре.


Какяо бихте направили в тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 27 дни
hash: 7692741031
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Много съжалявам, че си имала рак. Незнам какво друго да ти напиша.
Сестра ти е лош човек щом те е намразила.
Аз не разбрах ти момче ли си момиче ли си, пишеш лоши братски отношения и че намали мъж или деца.

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 7692741031
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ужасно е това, което си изживяла. Що са хора биха те блъснали с колата. Как може сестра ти да го оправдава.
Ако те тормозят още подай жалба в полицията.

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 7692741031
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако си момиче защо пишеш братски отношения напиши сестрински.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: 32e29150a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Обърках заглавието, за първи път пиша тук и не знаех, че не мога да редактирам. Момиче съм на 30. Пуснах темата пак с редактирано заглавие, ветроятно ще се дублира и изтрие. Както и да е.

Не знам дали сестра ми ме мрази, но ме ненавижда. Тя твърди, че моето отношение е проблема. Не твърдя, че съм светица, във всички взаимоотношения присъстват няколко страни, не може един човек да се скара със себе си. Странно защо все аз съм лошата. Веднъж не се е случило да й споделя нещо и да каже "да, сестра ми, права си". Вярно, бъркала съм и продължавам да бъркам, но никой не греши в 100% от случаите.

Майка искрено страда за тези неща, аз ще го преживея, но тя е от онези майки които и сърцето си дават за децата си. Отраснала е в дом на директор, с обноски, скромна и искрена жена, дама, както може да се каже. Омъжи се за опък човек, който вгорчи и моя живот. Сега след като се изнесе и вече има мир, ние пък със сестра ми се заядохме една друга. Аз съм теглила чертата и казах на сестра ми, че не може хлапето, което съм отгледала като собствена сестра и съм жертвала толкова за нея, преглъщах и побоища от страна на мъжа й и пренебрежение пт нея, да не ме покани на сватбата си и после тя да очаква след месец пак да се прегръщаме и да пием кафе. След определен момент повече и да искаш не можеш да прощаваш.
Никога не сме излизали на кафе, всъщност. Не сме били сестри в този смисъл, да си носим дрехите, да си говорим за гаджета, да мислим еднакво.

Не искам майка ми да се спомине от ядове, а сега с делбата на тая къща ни се води ни се кара. Не казва какво иска да остане за нея но обвинява майка, че не я зачита. Какво да правя?

ОТ АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 4cf5b1fc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   В тази ситуация бих казал на майка си да си гледа живота, да преживее колкото е възможно повече удоволствия, а не да оправя дворове и имоти. Имотите няма да избягат, който по-млад от нея, има нужди от оправени имоти да се оправя сам. На вас младите ръцете и главите да не са ви в задниците, че старата жена ще карате да ви мисли да имате имоти и то оправени? Плюс това твърдиш че със сестра ти вече имате отделни апартаменти от дядо ви, значи всеки от вас има собствен покрив.
А ти авторе/ке се стегни, отдавна си пълнолетен човек, дори и да си инвалид, не бива да позволяваш майка ти да се тормози за да ти помага! Научи се да се справяш с живота си! И спри да се ядосваш за имоти, така или иначе нямаш деца и един ден сестра ти и нейните деца ще наследят, каквото е останало след теб.
На твое място щях да успокоявам майка си, да я карам да ходим заедно по екскурзии или почивки на минерални бани или друго което й харесва. А когато един ден майка ви се спомине, тя къщата ще остане наследство и на двете ви. Тогава или някоя от вас ще наплати на другата или ще продатете и ще поделите сумата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 27 дни
hash: aea8a4b5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж какво, всичко се е почнало, когато сте били малки. Психоаналитиците казват (провери го), че за сестринските вражди има вина майката. Сега аз като майка си представям да съм във вашата ситуация, едното ми малко детенце да е болно от рак. Това е наистина ужасно за теб и за една майка, изискват се по-сериозни грижи за теб, но от написаното става ясно, че в началото материално и с бизнеса се е помагало повече на теб. Едно, че сестра ти се е чувствала ощетена физически, другото: вече и материално. Вашите родители премного са Ви помогнали материално в бъдещето. Бизнес с готови пари? И аз искам така. Трябвало е само да разделят къщите и апартаментите, а с другите пари да си помагат. Не е редно според мен майка ти пенсионерка финансово в момента да отделя за която и да е от вас. Имаме подобна ситуация във фамилията. Просто си живейте всяка своя живот. Добри отношения няма да има, отношения няма да има. Това с колата изобщо не го оправдавам, както и мъжът на сестра ти ако беше добър човек щеше сам да бута сестра ти вие двете да сте в добри отношения. Но не е, щото си гледа само интереса. Може и да не се чувства и виждате двете, така ще е по-добре. Илюзия е, че ще се подобри всичко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: bd7d85bc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   С една дума - бедните хорица се трудили цял живот да построят къща и апартамент - две поколения преди вас са събирали и градили, а паразитите след тях (ти и сестра ти) сте се хванали гуша за гуша за наследството вместо да си изкарвате сами хляба и да помагате на родителите си. Пълно е с такива като вас - нищо стойностно не създали през живота си, само чакат да умрат старите и да почнат да продават, за да има за ядене и пиене.

На теб ти били оставили апартамент... Сега спорите за една селска къща дето почти нищо не струва - родни сестри да се избият за жълти стотинки. А ти какво оставяш след себе си? Нещо да си построила през живота си?

Аз да съм на майка ви ще продам всичко и с парите поне ще си осигуря някой човек, който да ме наглежда на старини - то е ясно че от вас не става нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 52a4ce90f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мога да ви посъветвам и двете да спрете да си гледате взаимно в канчетата и в това на родителите ви и да се фокусирате върху себе си. При живи родители няма наследство, а тяхна собственост. Живей и работи все едно наследството го няма, а когато някой ден родителите ти починат, си има адвокати за делба.
И двете не сте построили нищо, само чакате на старите. Те от своя страна са прекалили с грижите си и са възпитали безполезни дъщери, които не могат да се гледат вместо да се хванат на работа и да си градят живота. Стегнете се и вие със сестрати помагайте на родителите си, те достатъчно да работили и са се трепали.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 32e29150a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   5 не бъди такъв заядливец. Казах няколко пъти на майка, че това си е нейният имот и е направила предостатъчно. Тя просто иска да угоди на всички.
6 да, помагала ми е, както е помагала и на сестра ми, майките помагат. Сестрам и отказа да учи и се омъжи на 21, аз реших, че искам образование и майка го плати. Никоя от нас не е останала на улицата за да има завист и злоба. Май пропуснахте факта как дядо продаде къщата си за нея и осигури дом.

ЕТО за това е грозно като се започне с "аз дадох, ти взе". Не сме се хващали за гушата, аз от тая къща казах, че искам. Майка ми е тази, която иска да дели имота за двете и сестра ми се чувства ощетена без причина.


МОЛЯ думите ми да не се преиначават. И аз и сестра ми си водим свой живот и не разчитаме на родителите ни да ни издържат. Ясно е, че спора не е породен от делбата, но това преля чашата. Не писах тук да ме съветвате как да прибера повече от къщата, а как да оправя положението с роднините си. А ти, 7, ела да ми кажеш как с 3 висши образования не ставам за нищо. Създала съм и съм оставила неща, които моите деца ще получат. Чети пак какво съм писала, преди да плюеш клевети срещу мен.

ОТ АВТОРКАТА

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: 36d260ef0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Точно така авторке. Защо те нападат някои? Ти си добрата сестра тя е лошата. Ти не се интересуваш от пари и имоти. Понеже някои хора мислят само за пари и имоти мислят, че и ти си като тях.
Разбира се, че ставаш за нещо. Има какво да оставиш на детето си. Всеки разбира историята така както той иска.

 
  ...

...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 36d260ef0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разбрах защо си объркала заглавието. Ти нямаш вина за нищо. Не си виновна, че майка ти ти е обръщала повече внимание защото си била болна от рак.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 36d260ef0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Много е хубава, че майка ти е добра жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: 36d260ef0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Прекъсни връзка със сестра си Остави й и имотите спокойствието ти е по-важно. Бих прекъснала връзка със сестра си ако се опита да ме убие.
Не можа ли да вкараш мъжа й в затвора или нямаше доказателства.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 5af3182566
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От 7 до Авторката:

Мале, учена мома значи, с 3 висши. Страхопочитания.

Прочетох, че:
- Родителите ти са ти платили образованието
- Родителите ти са ти дали пари за бизнес, които пари ти си профукала
- Взела си и апартамент, пак наследствен, от бабата и дядото
- Сега, още при жива майка, вместо да се грижите за нея, вие двечките се карате и биете пред очите и за селската къща

Та какво създаде ти досега драга, освен сълзи и сополи? Ако ще и 1000 висши образования да имаш, досега са те дундуркали родителите ти и бабите/дядовците. Когато сама изкараш примерно едни 200к Евра и си вземеш сама апартамент, когато създадеш успешен бизнес и дадеш хляб на 100 човека - тогава ще говорим колко си кадърна и колко ставаш. На този етап си селското моме, което не може и задника си да избърше само, без майка си.

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 32e29150a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Много злоба в коментарите бе! От какво озлобяхте всичките толкова, задавяте се от кеф на някой друг като му е зле. Ей невидя се българска проклета пасмина!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 4f6eb5ba6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   В "историята" : " аз нямам мъж или деца. "
В коментар 9: "Създала съм и съм оставила неща, които моите деца ще получат. Чети пак какво съм писала, преди да плюеш клевети срещу мен. "

Ти подигравиш ли ни се!???

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: aea8a4b5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторке, според мен просто не поддържай никаква връзка със сестра си, тези фамилни отношения само те тровят. Нищо друго като вариант не мисля, че е удачно.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: f85678c0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 19 какво като родителите й са платили образованието. Все пак родителите са длъжни да издържат децата си ако учат висше образование до 24 години. Ти колко висшета си завършила, че си позволяваш да пишеш такива неща на авторката. Може би й завиждаш защото тя е по умна от теб. Иска се ум за да завърши висше образование. На колко хора родителите плащат образованието Не е първата на която родителите й плащат образованието. Родителите са длъжни да се грижат за децата си. Родители й най-близките й хора да платили образованието й не са го платили непознати хора не си го платила и ти, че да си позволяваш да й пишеш такива нещо. Какво ненормално има родителите й да й платят образованието. Гледай себе си па после говори за другите. Завистница такава.
Много си злобна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 25 дни
hash: f85678c0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторката не е виновна, че сестра й е такава. Това, че сестра й иска имотите не означава, че авторката е като сестра си.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: f85678c0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Откажи се не че нямаш право а за да си спокойна.Ясно е, че сестра ти е човек с който не можеш да се разбереш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 25 дни
hash: d8f02b20a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Сестра ти е алчна. За това няма лек. По - зле ще става. Лакомията е бездънна яма.
Тя има деца нали? Ще гледа да ги подсигури, за 1 декар ще драпа със зъби о нокти или за една порутена селска къща(примерно).
Една роднина за това се хвърли. Метна я брат и. Цял живот по квартири, самотна майка. Една селска къща имаше, дето ако я продадеш и 2-3бона няма да вземеш. Няма и кой да я купи. Оня се запънал, не си отстъпва дела. Но това напълно сериозно, няма стойност почти никаква.
Оня нали има деца и внуци да хрантути, лакомия пуста. За няколко декара рента я метнаха. Мисля че 5 бяха по 50 лв. 250 на година, ще забогатеят. Жената се хвърли, може и други причини да е имала, но последно се изказа-това чудовище брат ми.
Няма лек за това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: aea8a4b5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   26, аз не знам кой е алчен сестра й или самата авторка, която няма деца, "които да хрантути". Ами авторката като няма деца, за какво драпа? Били са й агресивни, спрямо нея, да зареже селската къща и да си гледа живота. Аз ако нямам деца, а сестра ми има, какво ще ми коства да й оставя малко повече? Или пуста лакомия, в гроба да си ги занесе тия кинти. За деца повече има смисъл да се дават имоти, отколкото по фалиращи фирми.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 85941961a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Сестрата била алчна, че искала нейният си дял, а авторката, дето иска същото че е получила много повече от родата не е алчна, така ли?

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: f85678c0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Точно така сестра й е алчна.
Съжалявам затова, че се е хвърлила жената. Заради брат й.
Струва ли си толкова ядове заради една селска къща, която струва 2 или 3 бона. Има алчни хора. Гадовете мръсни как са постъпили с жената. Дано бял ден да не видят.
Може да е заради други причини но едва ли сигурно е заради брат й.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: f85678c0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Какво като няма деца пак има право да си получи това.

 
  ...

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: f0f8d5e5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   27
Е, около мен е пълно с такива родители, дето си дундуркат златните яйчица(не казвам че всички са така). Че децата трябва да учат 10 години за отбий номер, да усвояват пари, да им се правят сватби и всякакви подобни. Родителите тръгват да дирят през 9 планини в десета разни дялове с по 15 наследника, да искат да им се изплащат. За 1000 лв, че нали с тях един месец ще хранят наследника.
Права е жената да иска да се подсигури. Като остарее племенниците и няма да я поглрднат. Ще реват за нейния дял.
Другата сестра мъж я храни, тя си усвоява само и такива много познавам.
Като почина етървата на баба ми, моите братовчедки от 30 години не са стъпвали на село. Цъфнаха-сигурно да я изпратят, та те са забравили че тя съществува. Но нали и те деца хранят за един, два декара да дирят първи.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: f85678c0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Разбира се, че трябва да се подсигури. Племенниците няма да я погледнат някой ден.
Не само, че мъж я храни другата сестра ами се е опитал и да я убие.
Малко им е. Заслужават или плащат огромна сума или той отива в затвора. Не мога да оправдава подобно престъпление.
Дори и авторката да открадне от тях пак ще им е малко.
Ако сестра й беше добра разбирам да се откаже от имота си в нейна полза. А тя не стига, че с нищо не е помогнала на сестра си ами и мъжът й се е опитал да я убие. Прошка никаква. Разбирам някой да се откаже от имота си в полза на друг когато някой е направил огромна саможертва за него.
Явно вие сте попадали все на добри сестри.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 85941961a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   33, . ми да си хване и авторката мъж да я храни. Значи едната като си иска нейното е много алчна, пък другата като иска същото е много ларж. Големи двойни стандарти.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 581064aab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Да. най–добре за нея е да си хване мъж.
Но опитът за убийство си е опит за убийство. Не мога да го оправдая колкото и да е алчен някой.
Малко й е.
Заслужава да й вземе и повече. всичко. което има.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 3202fc9005
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   От 33
36 Толкова ли е трудно да делят на 2?
Аз просто подозирам че другата сестра иска да заграби всичко, за да си подсигури децата, понеже на такива случаи съм се нагледала.
Авторката като няма деца (не знам на колко е години) но да се откаже от нейната половина на къщата ли?
Щом не са в добри отношения със сестрата, мъжът и, то и с племенниците не е.
Нвма как да стане това. Да не е благотворително дружество?
Може да роди на 40, 50.
Може да иска да си продаде имотите и да обикаля по света.
Моят бившия се е орказвал от дялове, в полза на роднини
Благодатност 0, че и гледат да го прецакат.
Ако им подари дял от къщата нищо да не чака.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 23 дни
hash: c15a26bc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Каквото като няма деца не е длъжна да си отстъпва дела. Той е нейно право.
Сигурно другата сестра иска да подсигури децата си. Точно така тя да не е благотворително дружество.
Ако иска ще си продаде имотите и ще си ходи по екскурзии.
Нейно право е.
Едва ли племенниците ще я погледнат някой ден.
Грешка е някой да се откаже от имота си в полза на роднини.
Роднините само използват казвам го от личен опит.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 6869805654
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Звучиш като конфликтна личност, авторке. Ти си светицата, а всички са лоши. Колко познато... Имам такава роднина и е напълно сама, защото е пълен егоист, а според нея е сама, защото всички са неблагодарници, мързеливи, използвачи и т. н. и накрая си намери майстора в лицето на точно такъв човек, но не роднина. Няма как всички да са ужасни, а ти жертвата. Нещата са винаги горе-долу балансирани. Рядко има чак толкова лоши хора на едно място и без нито един добродетел.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: d21f84e93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Номер 40 пропускаш факта, че мъжа на авторката се е опитал да я убие.
Даже им е малко. Мъжът й трябва да е в затвора. Заслужава да им вземе всичко. Това е посегателство на живота, прошка няма. Не трябва да й пука какво ще вземе сестра й. Сестра й нищо не заслужава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: 85941961a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Номер 41, това с опита за убийство аз малко го подлагам на съмнение - не ми звучи въобще правдоподобно.

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: d21f84e93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Да може и така е.
Може би ако беше вярно онзи щеше да е в затвора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker