Провален живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Провален живот
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 5211 пъти
Имах "семейство" и това продължи цели 16 год. Първите 7 год. нямахме даца, аз отчаяно се борех за дете. Ходех по лекари, правих изследвания. Всички бяха на едан мнение "Ти си родена да бъдеш майка....." Многократно повдигах въпроса пред съпруга ми, но той като, че ли остана равнодушен. Един ден при пореден мой преглед пре гинеколог той ме каза следното "Не разбираш ли, не е в теб проблема ....мъжът ти е стереилен .......открадни се дете, така правят умните жени, ако искаш да запазиш брака си....."

Подсъзнателно знаех това, но вече исках да стана майка, бяха минали 7 год. от брака ми. До този момент не бях изневерябвала на мъжът ми, не знаех какда го направя. И се случи това което никога не съм си мислила, че ще се се случи. Влюбих се, той беше красив, интелигентен и ме обичаше. Не беше от моя град.

Всичко стана много бързо и непредвидено... влюбих се и след първате ни интимна среща забруменях. Изпитавх огромно съжаление към съпруга си ...незнаех какво да правя.... родих син, кйто кръстих на Бог. Мина много време от тогава 11 год. Не живеехме добре със съпруга ми, бракът ни не беше консумиран последните 6 год, той твърдеше, че е импотентен., и аз му вярвах. Докато един ден ми каза "не ме нтересуваш ти и детето аз ще живея сам Вие се оправяйте както можете....

Тогава за 6 дни разбрах какво е правил той през последните 10 год -Изневерявал ми. С най долнопробните жени в града, които не могат да се сравнят с мен дори и на мчалкото ми пръзче. Почувствах се обидена и наранена, та аз се отказах от голямата си любов заради него, от състрадание, а той избивал коплекси.... жалък нещастник. И се разведох ме, вече една гоидна, живея само с детето... и съм нов човек..... съжалявам за изгебените години, да това, че се отрекох от любовта си но както е пикано в Библията "Няма ненаказано добро"
......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 0c477a65e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Незнам какво друго мога да кажа освен:
Поздарвление.
За това, че си успяла да продължиш живота си и без Него.
Успех Ви желая на Теб и на детето ти...

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 1784f0e2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доколкото разбирам - ти си му изневерила и родила дете от друг. Той е разбрал, че детето е от друг и от обида е тръгнал с най-долнопробни к...и. После се е опитал да живее, все едво, че детето е негово, но не е устоял на хорски подмятаници и подигравки и си е хванал пътя.

Не разбрах, той знаеше ли за желанието да имаш дете от донор. И донорът само донор ли е или баща, който се интересува от детето си? Какво да те посъветвам? Щом си успяла да създадеш дете - браво! Живей за него!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: fc190b50fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не мисля че е жалък гледал ти детето толкова време знаейки истината по скоро ти си неблагодарна.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 5f5d180529
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък мисля че е жалък нещастник нали създаваш семейство за да имаш деца къща, за да оставиш някой след теб. След като не се е отзовал на молбата и да си опитат двамата да имат дете правилно е постъпила. Изневерявал и е с най долните и същевременно подигравал на болката и /за дете/.

А що се отнася до това че е гледал детето - това че примерно е подкрепял малкия финансово не значи чи го е гледал. Финансовата подкрепа не значи нищо в сравнение с моралната, възпитание, да направиш от парче месо човек. И по този долен начин ли се обиват 16 години на жена коята му е прала кирливите ризи и в един момент изпитва желание да играе друга роля и хоп махайте се не ми трябвате.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 3f1059be28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За какво трябва пък да ти е благодарен, че не си го оставила? Живяла си в една лъжа, сътворена от теб и една лъжа, сътворена от него. Нима ти си много праведна, че си имала дете от друг, а си останала "от съжаление" с него. Избора си е бил твой и не искай благодарност. Много гадно ми прозвуча това, което пишеш. Едва ли не ти си станала жертва на неговите лъжи, а ти - не си ли лъгала и то цели 11 години. Кой е по-голям лъжец? Само той, ли?!

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 8b39adba15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Радвам се за теб мила че се отьрвала на време успех пьлен идиют е за мен.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 2ac7376ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Успех мила.
В днешно време не останаха Мъже...

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c0cfc11bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не бъдете толкова гадни, и не съдете жената за неща който са ви далече от главата. Аз те разбирам на пълно защото имам същия проблем. Омъжена съм от 12 год. и нямаме деца по същия начин, аз ходя по лекари, и всички са категорични,че проблем при мен няма, а той не взима никакви мерки. Но и аз съм решила да направя същото като тебе. Да и с човек който никога не бил безразличен такова решение се взима много трудно, надявам се и аз да забременея.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: aaf4400761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какъв е тоя доктор, дето съветва пациентките си да забременяват от друг? Мъжът ти плаща ли издръжка за детето?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ebbe8134b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От твоя нелек живот поне ти остава, че имаш дете от човек който си обичала. Така като гледаш сина си все ще ти напомня за любимия мъж. Жива и здрава да си!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 743725780e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, поклон! Не слушай другите- макар да не си влизала и писала от години по темата- надявам се да си щастлива, ти го заслужаваш! А оня муньо дето ти се е водел съпруг, хем сам си е знаел, хем си е траел, хем пък и да е недоволен, а си му измила очите пред родата и приятелите му. Жалкото е, че голяма част от мъжете имат такива проблеми, не се лекуват и обвиняват жената. Какъвто е процента за безплодие при жените- дори по- висок е при мъжете. Имам дори колежка с такъв проблем. Ходят по програми вече за инвитро. От лекарства момичето от 50 кг е станала сигурно 150кг. Направи 2-а такива опита- несполучливи. Бяха събирали пари за детенце- така каза тя иииии един ден плаче. Защо бе момиче, какво става- той съпруга и е дал парите за детенце на майка си- да си направила ремонт в жилището. Така за 3-тия опит събраните пари отидоха при свекърва й. Вече е на 33г- не питам какво става.... Така, че, Авторке, умно си постъпила и не обръщай внимание на "моралистите", те няма как да те разберат... защото не са имали такива проблеми или поне не говорят за тях и си завират главата в пясъка. Желая ти Щастлив живот на теб и детенцето ти!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker