Разведен/разделен мъж с дете/деца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Разведен/разделен мъж с дете/деца
преди: 7 месеца, 28 дни, прочетена 672 пъти
Здравейте, живеем в тежки времена, в които има изобилие от забързани, напрегнати, стресови ситуации постоянно навсякъде, изцяло материализиран свят където хората, времето всичко се промени коренно от едно време, разбиранията на хората се промениха и във връзка с това искам да попитам как гледате на тази масова епидемия от разведени/разделени млади хора, оставяйки след себе си деца, които израстват с чужди хора, тъй като мама и татко си хващат нови партньори? Не Ви ли плаши това? Не Ви ли плаши как ще изглеждат нещата след още 5-10-15 години? Вече сред моите познати и приятели почти няма семейства, които да са се запазили и да имат брак по 30+ години или повече освен мойте родители и техни набори от старата генерация и тенденцията е това да става все по-обширно като гледам вече, че сватби толкова не се и правят, а живеят на семейни начала предимно и това е тъжно и жалко, направо се плаша какво ни очаква занапред и как можем да съхраним едно нормално семейство в наши дни. Къде грешим? Защо според Вас стана толкова масово това явление? Ще бъда благодарна да споделите своя опит (горчив или пък не толкова) за тези отношения, Вие приемате ли мъж с дете или обратното за мъжете, бихте ли се събрали с жена с дете, кое от двете е по-приемливо и приемливо ли е изобщо, повече са плюсовете или минусите, как гледате на тези отношения в нашия “модерен” свят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 5d7ded66ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако съвсем не се търпят хората и не могат да се траят.
Просто човек трябва да се държи като в началото, да не смята другия за вързан. Да има жестове, отношение.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 662d0bd526
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   То вече почти няма мъж без да е-алкохолик, комарджия, патологичен ревнивец, мамино синче без собствено мнение, маниак геймър, курварин. Как да станат нещата? Да не говорим че нищо не предлагат-живот с маминка в детската стая или някъде по квартири мизерни. Безперспективни, ама искат деца, жени. Искат жената да работи наравно с тях, да гледа деца, да готви манджи. Ако се опъне за 10 минути сумтят. В леглото гола вода ама зяпат курвентии, какво ще им предложат не е ясно. Те много добре се знаят какво са лекенца, за това гледат набързо да направят дете че да вържат жената. Нормално да се разпадат. Едно време същите са били, бъхтели са жените, обаче не е било приемливо да се развеждат
Разведена жена-прокажена била, 2 категория. Почти всички, които познавам на по 50, 60, 70 едва са си изтърпяли мъжете пиандурници, докато пукнат. Вече тия на по 80 може и да са били стабилни.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 9c8695d960
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   До 2

А ти кво предлагаш, претенции до небето и съветите на мама какво трябва и какво не, а и да не забравяме, че си спала с 200 човека преди това, ама инапе си порядъчна.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 5e1944a23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Защото това ни рекламират навсякъде - да бъдем консуматори. Ако нещо не ти харесва да го замениш веднага с друго. И в крайна сметка това се пренася и в отношенията. Семейството е градивна клетка на обществото. Ако имаме по малко семейства ще имаме по слабо общество. Само да вметна че аз също нямам семейство, а съм в средата на 30 те. Жалко наистина е жалко за тая модерна болест.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: e9a1e14cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами бих била със разведен мъж с дете, когато има любов има много компромиси, нормално е, жената без мъжът не е щастлива, това е природно и естествено нещо, което към щастието е да си с желан мъж.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: ae2919c358
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Като има такива дръвници какво искаш да е. На жената в един момент й писва и му бие шута. За какво й е още едно дете? Масово на мъжете им свиди сватба да вдигнат ама семето искат да посеят. Подхвърлят някакво скапано пръстенче с миниатюрно камъче за отбиване на номера и това е. После сгоден го раздава, ама не съвсем. А някои и това не правят. И смятат че жената е длъжна да ги дундурка, да им готви, да им чисти. Искат да живеят на семейни начала за да се оттърват от домакински задължения. Баламите обаче рязко намаляват, както се вижда и в този сайт. Жените се усетиха че сама е хиляда пъти по-добре. Като си нарушаваш комфорта поне да има за какво. Не да се изнесеш от собствено жилище, за да отидеш в чужд дом да прислужваш на някакъв плужек

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: ca5ec224e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не се замислям за тези неща.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 6df5f06caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За жените е нужно корав ку* и хубав секс, за мъжете уважение. Секса от къде идва? От мъжете, които са уважавани от жените. Съответно какво е нужно?
Уважение....!

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 662d0bd526
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 3 определено не предлагам пороци. Претенции ли? Ама кой говори за претенции, ама като стана дума половината български мъже с шкембе та до земята че и ц*ци, ама искат жената да е манекенка. Изкарва като хамалиннили продавач 800 лв., живее при мама, но иска жена да го храни. Е няма такава наглост. За какво ми е тлъстак, паразит с пороци? Да ми плюска, да му готвя, да му раждам децата (докато той лочи), да изкарвам пари, да се настани в което жилище, са ме бие и като се качи върху мен да ме задуши със сланините си и за 1 мин. да си направи кефа на него само. Да ме обижда, да дава за пример чуждите жени, да ми краде парите да пие и играе и родата му да ме плюе. Не, мерси. Между другото сега съм с мъж, дето нищо общо няма с масата български прошляци и дете ще му родя. Всичко сам си е постигнал, сам си готви, не реве по цял ден че жени няма че възможности няма, че тоя, оня му крив. Само ревльовци, дето по 20 години бляли, по кръчмите ср*ли и някой им виновен че дом и кола нямат.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: f01b844a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   За моят съпруг, аз съм първата. За мен обаче той е втория, имам дете от предишен брак и още едно от него. Той е човек, който поставя семейството на първо място и е готов да се бори с всичко за да си запази семейството. Имали сме разногласия, караници, но всичко завършва с разговори и търсене на решение. Не споделяме проблемите си с приятели защото се почва "махай го тоя/тая има и други", тоест съветите винаги са в полза да се разделим. Веднъж сме търсили помощ и консултация от семеен терапевт. И двамата работим по осъвършенстване на характерите си. Никога не си казваме "това съм аз, ако не ти харесва се махай". Винаги търсим какво да променим за да се подобрим. Отделяме си време да работим и да се грижим за отношенията си.
Не беше така с проваления брак. Там споделях с приятелки. Дори да изгладим с него отношенията, приятелките не спират да ми припомнят. Разни изказвания от сорта на "много бързо забрави когато той... еди какво си".
Отделно и той беше на принципа ако не ти изнася махай се.
При евентуален конфликт родители и приятели заемат страна и става една война. Видят ли ви щастливи и сдобрени се почват намеци.
Отделно има супер много изкушения, разврат. И това в комбинация с разведени или необвързани приятели/ки и с нагласата, че вината не е у мен, а у другия води до развод.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker