Отношенията тъща/зет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отношенията тъща/зет
преди: 5 месеца, 19 дни, прочетена 912 пъти
Понеже видях тема за свекървите, защо да няма и за тъщите? Вашата тъща като от вицовете ли е или е човек на място? Мъже, вие сте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 18 дни
hash: d4d7c93c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Абе колкото и да се сравнява има тук една основна разлика между тъщата и свекървата: тъщата помага за децата, свекървата: не, даже настоява на нея да й се помага без оглед деца, нищо. Така че колкото и дразнещи за зетя черти да има една тъща: тя помага с децата му. А и все повече двойки живеят в дом, отпуснат от тестовете, докато свекървите сакън да не влезе някъде младата двойка икюли да се оженят, всички имоти да са на името на свекървата, случайно ако "сгреши" сина да се ожени да няма булката права над имот. Това е положението.

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: ab3e97c291
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Моята тъща беше страхотен човек - харесваше ми (като човек, не като жена) повече от дъщеря и.
Тъста ми от друга страна си беше отвратителен - просто не можех да го понасям.

 
  ...
преди: 5 месеца, 18 дни
hash: e8eef8f1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Как да ти отговоря когато не съм мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: dddefc2c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До 1
Досега не срещнах зет който след раздяла/развод да не се изнася от жилище собственост на тъстове, но има много стотици случаи в съдебната практика, при които младото семейство живяло в собственост на свекъри и след раздяла снахата отказва да се изнесе. Дори се е наложило законодателя да се занимава с въпроса и да приема закон че след раздяла, онзи който живее в имот на роднините на бивш съпруг до една година да се изнесе от жилището, защо ли???
"Съдебен спор - Епизод 796 - Свекърва ми спря тока (23. 10. 2021)" Тази не могат да я накарат да се изнесе от къща собственост на лелите на бившия съпруг, та се принудили да спират тока. Къщата в която са спрели тока е 2/3 собственост на сестрите на свекървата.
Не намерих едно дело в което зетят да е останал да живее в имот на тъстове и да го съдят за да се изнесе, но има огромно количество съдебни дела от които се вижда. че свекъри не могат да изведът снахата от жилището си, след развод. Вероятно това се случва защото снахите не искат имоти от свекъри? !?
Помощта в отглежданто на деца не е задължителна, нито закона, нито морала задължава възрастни хора да помагали в отглеждането. Родителите са родители за да си отглеждат децата, защо вменявате задължения на хора които нямат такива? Решението дали и колко деца да имаш си е лично твое и това ти решение не налага задължения на други хора да ти помагат!!! Нямаш право да обвиняваш никого, че не ти помагал, още по малко пък и да сравняваш кой колко ти помагал, при условие че никой не е длъжен да ти помага и трябва да си благодарна ако свекърва или тъща въобще помогнат при отглеждане на ТВОИ деца. Иска ти се да вмениш вина на свекървата че майка ти ти помагала повече и си изненадана че свекървата не се чувства виновна ли?

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 53ebb827e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Моята тъща в началото опита да спретне няколко интриги, но бързо я хванах и сложих картите на масата. Понеже аз съм с много сериозна работа и в родата имат респект към мен. Не оставам нищо не изказано. Всичко вече е в миналото. Тъщата слуша и жената, и родата. Не се карам на никой. Спокоен човек съм, но респекта и уважението са важни за придобиване и трябва да ги заслужиш.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 53d05f5c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Хм.. когато тръгнахме с жена ми, тъщата беше току-що прехвърлила 50-те и вече в менопауза. Тъста много пиеше. Та един ден с нея, от приказка на приказка, и стана тя каквато стана...
7-8 години след това, поне веднъж месечно, редовно я уважавах.
Казвам ви, няма по-готина тъща от моята. Да не говорим, че проблеми никога не сме имали със старото поколение.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: d4d7c93c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   4, миличко, никой не обвинява. Просто когато някой помага за собствените ти деца, малко или много се съобразяваш с него. Знаеш ли защо не могат да изнесат сестри на мъжа и тем подобни чужди хора на племенниците си жената? Защото закона постановява, че не можеш да изгониш на улицата майка с малко дете, проверете до колко години са и когато нещата във фамилията касаят и деца (внуци, племенници) е добре с майката на тези деца да се отнасят човешки и нормално. Сега, явно че моралът е разтегливо понятие за много хора, но ти казах закона какво постановява. Никой не иска някой да му гледа децата, но ако едни хора роднини се държат с тях като с чужди, Ами те си остават чужди хора и толкова.

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 5a441aa910
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тъщата ми е починала. Но това, което знам от жена ми, едва и съм щял да я уважавам. Тъста е жив, но и той е един мухльо. Все пак е отгледал сам жена ми и за това и давам да му звъни по празниците. Аз лично няма особенно желание да комуникирам с него.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: e4a4f5c3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не знам. Още на сватбата, майка ми с пренебрежение заяви, че сватовете били някакви селяни. Виж я онази, каза, с басмяната рокля на сватба тръгнала, ставаше дума за свекървата.
Впоследствие се опита да ни обработи да правим каквото тя си науми, но някакси не се получи. И започна да плюе и по мъжа ми.
Не мисля, че е идеалната тъща, хич даже.
Нито пък свекървата ми е поносима поради отвратителната си мания да се кани сама на гости и да ни надува главите с хвалби.
Затова си гледаме нас си и толкова.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 030ebb8a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Най -хубавите отношения.
Особено ако има и секс...
Тъщата ще е доволна.. и всичко ще е ок.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: bad46ac916
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не поддържаме отношения с тъщата, тоест с майка ми, защото и тя като покойната ми свекърва е жена-чудовище, и двете интригантки, властни, едната алчна за пари, другата с жажда да ни раздели, и двете злобни вдовици. Издръжка сме им плащали, а насреща само злоба. За детето ни не са се грижили, не съм ги молила и не съм искала помощ. От злото трябва да се стои далече, а детето е най-ценното.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 1c00767128
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   как сте.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: b78fb0283d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Тъща ми е човек властен. Просто е попаднала на кротък мъж.

Още в началото заявих на жена си, че ако майка ѝ се меси където не трябва, ще взема мерки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker