Него вече го няма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Него вече го няма
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 4605 пъти
Историята ми е доста дълга но ще се опитам да я съкратя. Омъжих се на 18 сега сам на 33 имаме две прекрасни момичета С мъжът ми сме от малко градче където няма никаква переспектива и така приди 12г. се преместихме в София. Той работеше а аз си гледах децата все закъсняваше под претекст че има проблеми в работата и аз млада, глупава вярвах докато един ден разбрах че ми изневерява казах му да реши какво иска и тсй избра нас неговото семейство.

Всичко мина преживях го всички грешим! Годините минаваха децата тръгнаха на ДГ и аз започнах работа. Един ден срещнах моята ученическа любов отидохме на кафе да се видим беше ми забавно с него и на тръгване той ми поиска тел. номер аз без да се замисля, защо го дадох На другият ден ми звнна просто за да ме чуе и така всеки ден. Влюбих се исках да го виждам постояно но нали и двамата имахме семейства трябваше да се съобразяваме.

Аз станах най добрата домакиня, майка и съпруга така 6г. В пожарите на любовта. Един ден направехме най голямата глупост. Решихме да се разведем и да се съберем да живеем заедно. Аз казах на мъжът ми, на него му дойде като гръм от ясно небе. Неговото семейство също беше шокирано започнаха скандали в тях в нас мъжът ми реши да се съберем и четиримата да поговорим!

И любовта ни победи прибрах се да си събера багажа той също и отидохме да живеем в една приятелка на децата казахме че като си намерим квартира ще ги вземем при нас той също има момиче. Но жена му след време си отиде при родитилите си тя не работеше и няма как да се издржа, и ние се събрахме с децата там. Бяхме щастливи всички заедно!

Но един ден мажат ми дойде и взе децата каза че н еможело друг да ги гледа като него а преди не се прибираше по цели нощи но изведнъж стана най добрия и загрижен баща и нали се сещате аз без тях не издържах след много борба да си ги врна не се получи моят любим не можеше да ме гледа тъжна всеки ден вече не бяхме толкова щастливи и аз взех решение дасе върна в нас при дицата си.

Какво направих разбих две семейства. Прибрах се живеех в децката стая с децата той в хола. След време жената на моят любим си прибра в тях и двамата си възтановявяхме семействата в името на децета това решение го взехме двамата и се разбрахме дане се трсим повече. Разделихме се завинаги званяхме си с скрити номира само зада си чуем гласовете аз подържах връзка с неговата дещеря той с моита и така знаехме с кой какво се случва.

И така мина една година аз отслабнах с 14кг нищо не ме валнуваше освен децата неможех да спра да го обичам след няколко дена той ми се обади каза ми че не издржал вече така иска да ме види само и нищо друго не издаржах и отидох на срещата даржахме се все едно никога несме се разделяли и пак се започна лъжи и криеница така два месеца бяхме пак щастливи заедно.

Една вечер тои трябваше да доиде да се видим в работата аз работих нощна смяна чаках, но той не доиди това ме учуди той беше много одговорен човек но реших че нещо се е забавил в работата той беше бодигард не доиде изобщо на сутринта се прибрах и си легнах в 9.00 телефона ми звнна беше неговият приятел затворих защото мажат ми си бише в нас изчаках го да излезе и набрах моят любим телефона беше изключен той никога него изключваше заради работата си учудена набрах приятелят му той ми вдигна попитах го какво става тогава света се завартя около мен и изпитах най голямата болка в живота си него вече го нямяше човекат който обичах безумно беше катастрофирал и починал на място.

Вече три месеца нищо не ме радва едва намирам сили за децата той много ми липсва как да продължа нататък? Извинявам се за правописните грешки но бързам докато няма никой в нас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: bdf86f7ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Господи...., толкова много съжалявам!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: e6c522e7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Ужасно е случилото се. Но вие двамата сте направили всичко - в името на любовта си, но и на децата. Желая ви сили и здраве.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 69a759d939
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурно ти е много тежко, но живей заради спомена за него и заради него, който те гледа там, отгоре.

Горе главата, имаш деца, те имат нужда от теб!
Нищо не може да се направи повече.
Живей заради децата си. Това не е малко.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 3c0d607809
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съжалявам за катастрофата и последствията, но сте направили доста глупости, от които сега ти е толкова трудно. Сега мисли какво ще става с децата. И неговото дете.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: d2d5aa0e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Съжалянам много за любовта ти. Незнам какво да ти кажа така е било писано. Много грешки сте до пуснали чрез които сте норонили съпрузите си. Горе главата имаш две праекрасни деца заради които трябва да събереш сили и да продължиш пътя си. Опитай да заздравиш връзката си със съпруга си. Всичко в живота се случва с точна определена причина и повярвай ми тази причина е по добрия избор. А що се отнася до любимия ти - но всеки му е написано как да се появи на този свят и за жалост как да го напусне. Какво ти е писано на глава тва ще е не можеш да избягаш.

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: f79e985926
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Страшно тежко е, просто не мога да си представя болката, която изпитваш. Не смея да те посъветвам нищо, защото такава мъка и нещастие не могат да се забравят. Само ще ти кажа, опитай се да се съвземеш малко от малко, не се предавай, гледай се децата, след време ще се почувстваш по-добре, но за жалост ще е след време. Желая ти успех, целувам те и горе главата.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 772d91e0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей Миличка!
Моите искрени съболезнования. Разбирам чувствата ти и емоциите ти мн мн добре, защото моята единствена и неповторима любов,толкова СИЛНА, ИСТИНСКА И НЕЗАБРАВИМА също си отиде от тоя свят..

Зная болката е неописуема....
Аз мисля че всъщност съвет неможе да се даде, за тази болка лек и време както са писали някои -НЯМА, за съжаление, това е самата истина. Не е вярно че времето лекува, напротив...

Като ПЛАНИНА, като ОКЕАН са МЪКИТЕ в мен...
Още нещо мила, нетрябва да слушаш тези упреци ли как да ги нарека- "направили сте доста глупости".

-Боже-ТА ПОНЯКОГА СЪРЦЕТО СЛУША ДОВОДИ, КОИТО РАЗУМА НЕ РАЗБИРА, а и такава любов помни (кой каквото и да казва) е само веднъж в живота и ти трябва да си благодарна поне затова на съдбата, че си я познала и изживяла, има хора, които цял живот не я срещат....

Да наистина и аз не мога да се примиря с това, че го няма, разсърдена съм на целия свят, сигурна съм че разбираш какво имам предвид с това. Погребаха сърцето ми с неговото. Няма не ДЕН, няма МИНУТА в която да не мисля за него, няма НОЩ да не го сънувам, където и да ходя, каквото и да правя все е "пред очите ми" и в мислите ми, сякаш е до мен, връзката ни беше мн голяма и може би затова така го усещам, Боже, ТОЙ И ДЕТЕТО МИ СА ЦЕЛИЯ МИ СВЯТ....

Сега живея заради детенцето ми и се моля за здраве, всичко др в този кратък живот е преходно, е, като самия него....

Ако искаш да прочетеш и част от моята история, аз също писах тук в този сайт, казва се "В ПАМЕТ НА МОЯТА ВЕЧНА ЛЮБОВ"....

Мн здраве и късмет на теб и децата ти желая!!!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 0d6a782a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много съжалявам... без думи съм. Понякога срещаме истинската си любов късно, но лошо е когато я загубим завинаги. Пожелавам ти здраве, бъди силна духом и дано някога отново бъдеш щастлива.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9223a44e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, което ти се е случило е ужасно. Не мога да ти дам съвет, защото съм на 12, но ние децата, когато разберем нещо подобно ни е много тежко и гадно, че е станало така. По добре не споделяй на никого за това и се опитай да забравиш, колкото и тежко да е това. Времето лекува.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 539d8372e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според мен така е било редно. Ти си направила нещастни много хора заради своето удоволствие. Това е направила и съдбата с теб :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5cf7bf2d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поговори с него и разкрий чувствата си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker