Срам ме е да го запозная с родителите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Срам ме е да го запозная с родителите си
преди: 5 месеца, 7 дни, прочетена 1105 пъти
Здрасти, все чета истории тук, но дойде и моя ред.
С приятеля ми сме заедно от три месеца и наскоро се запознах с родителите му. Всичко между нас върви добре от самото начало и се разбираме за всичко, толкова добре комуникираме, че понякога си довършваме изреченията, имаме много сходни идеи за бъдещето също. Преди няколко дни се запознах с неговите родители. Мога да кажа, че са едни добри хора, доста интелигентни, възпитани и забавни. Сега идва и моя ред да запозная моето семейство с него, тук идва и проблема. Отраснали сме в едни различни светове. Моето семейство е доста по-различно от неговото. Нашите са малко по-шумни, леко повърхностни, доста по-различни от неговите родители. Да не споменавам и факта, че имам брат, който се налива с алкохол, използва опиати, на всичкото отгоре и малкото пари си ги оставя в казиното. Добавено към това, ние сме си по-тъмни, не сме цигани, никога хората не са ни причислявали към тази етническа група. Обаче имам страх, че или родителите му, или той няма да ги хареса. Когато се запознах с тях, на масата се повдигна тема за циганите и или говориха лошо за тях, или с насмешка. Аз лично също нямам приятен опит с част от тези хора, но никога не съм квалифицирала всички под общ знаменател. Не ме разбирайте погрешно, обичам семейството си, просто изпитвам срам от това как би реагирал приятелят ми. Не съм глупава и знам, че той ако ме обича, дори и циганка да съм, ще остане с мен и няма дори да обърне внимание на това. Нашите вече ме натискат да ги запозная с него, но все си намирам оправдания, но скоро ще дойде и този момент. Пиша просто, за да разбера какво е вашето мнение.
Ж23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 6 дни
hash: cb1a9ca1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Бих те посъветвър да предупредиш приятеля си за ситуацияна с родителите си, за да може да е подготвен за срещата и да няма отрицателни последици за Вас. Кажи му това което си казала тук - че не одобряваш поведението на твоето семейство и че одобряваш това на наговото семейство. Добави че искаш да имаш с него такова семейство както неговото.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: b856e44e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Така и не разбрах, циганка ли си

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 84f7b0bac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм била така. Моето е семейство е по-обикновено, скромно, нямаме много пари и родителите ми нямат бляскава кариера. Имах приятел с точно обратното на моето семейство, богати, изучени с кариери. Мен също не ме е срам от нашите, но се притеснявах от него и техните. Е бяхме 2год заедно, той се запозна с нашите (имам майка и брат само) и не е казал, но усещах как не му се седи при тях. Родителите ни така и не се запознаха. И като цяло не се чувствах отпусната. Сегашният ми приятел знае и познава всички от мен, не съм изпитвала срам за нещо и съм себе си и се чувствах така от самото начало. За мен това значи, че човека пред който не мога да съм себе си не е за мен. За сега се разбирате, но сте заедно от скоро.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 1517235b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Това е твои личен избор, питаи приятеля си и той на какво мнение е по въпроса, така ще имаш яснота какво да правиш, не е задължително да се запознават на този етап, трябва да не обръщаш внимание на тези неща, намери си хоби, нещо което ти харесва да правиш и се насочи към него, така животът ти ще е по - интересен, а и ще се запознаеш с коректни хора.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: c9c350245d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Фалшива тема, отново. Познавам го този стил на писане вече!

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 971426e9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен няма смисъл да отлагаш. Колкото по-рано толкова по-добре. Приятелят ти вече трябва да те е опознал що за човек си.
А ко пък се откаже от вас значи не си заслужава да си губиш времето с човек, който не те заслужава. Помисли не е ли по -добре по рано да разбереш дали си струва да се бориш за такъв човек.
Ако те обича истински няма да си промени мнението заради хорските предразсъдъци.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: f99a11dece
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От разказа ти оставам с впечатление, че имате няква все пак циганска кръв по родата. Мисълта ми е не се плаши, то това ще е най-големия тест дали тази връзка ще я бъде. Все пак казваш, че той и семейството му са интелигентни хора, значи трябва да съзнават, че той няма да има връзка с майка ти, баща ти или брати ти, а с теб.
Това, което можеш да направиш /говоря от личен опит, имам баща алкохолик и знам какво е срам да заведеш някой у вас/, подготви го предварително какво да очаква, защото ако съвсем не знае какво е у вас, може да има момент на неприятна изненада.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 42a9ab8d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз така мисля номер 7.
Трябва да го подготви. Ако човек се откаже от любимата си заради брат алкохолик този човек не умее да обича истински.
Авторката не е казала, че са цигани а само, че имат цвят тъмнокожи са.
Да, ако родителите му са интелигентни ще разберат, че не са цигани.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: d58a9d0045
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Запознай ги колкото по- бързо толкова по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 644d25e4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Отговаряш само за себе си, за ничии други действия. Тези отношения с родителите пък едни безкрайни гостувания, съобразяване, ядене не е нужно, гледайте си живота. Покани на гости за час на кафе, никакво висене и излишни приказки.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: eda53948a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Темата не е фалшива, не знам кой би си измислил подобна история. :D
Не, не съм циганка, няма и значение, дори и да съм. Работя си и съм студентка, скоро завършвам. Семейството ми е съвсем нормално, имат образование, имат си работа и взимат прилични пари. Неговото семейство е по-заможно и заемат по-високи позиции, може би и заради това се комплексирам и изпитвам притеснение. Със сигурност знам, че ме е срам от това да се запознаят с брат ми, но както вече някой коментира, приятелят ми ще бъде с мен, не с моето семейство. Знам, че намеренията му са сериозни. Знам, защото ми го е казвал с думи и показвал с действия. Малко дори ми става неудобно, че подхванах толкова глупава тема, тъй като нямаше нужда от нея, но исках да чуя и други мнения.
Благодаря все пак за адекватните съвети и мнения, определено ми давате повече мотивация запознанството да се състои по-скоро.

От авторката

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 3bd156023e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   , Авторке аз съм номер 8. Много добре разбрах, че не сте цигани защото умея да чета внимателно. Просто сте тъмнокожи. Не се комплексиран заради богатството.
Не е глупава темата. По -смело го давай момиче. Успех в живота ти желая.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 89176b4801
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ще направя леко отклонение по темата, но ще е полезно и пак има някаква връзка.

Аз не знам дали хората си дават сметка, изобщо колко важно нещо е написала Номер 3. Много съвременни и особено красиви жени изпадат в тоталната заблуда при търсене на мъж. И биват с промивани мозъци от бедните си майки, че страхотната им и красива дъщеря трябва да е с мъж от богато семейство. Което е много несъвместимо.

Това, което искам да кажа е, че понякога жената дори да е уникална, красива и страхотна, но е от обикновено семейство, каквото и да прави не може да се впише и няма да е на мястото си при мъж с богати родители. Няма да я приемат и ще я гледат странно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: e059812c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз мисля, че темата е измислена, с цел провокация.

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: bfd60ab42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   "Пази Боже сляпо да прогледа! " перфектно описва ситуацията

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker