Мъжът ми ми е верен, но не спира да говори за бившата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми ми е верен, но не спира да говори за бившата си
преди: 2 месеца, 11 дни, прочетена 749 пъти
Здравейте!

С мъжа ми сме женени от 2013г. Тогава бях на 25, а той на 37г. Когато се запознахме, съвсем наскоро (едва 2-3месеца) се беше разделил с годеницата си, с която са били заедно цели 7 години. Знаех много добре, че след дългогодишна връзка, раните заздравяват трудно и сянката от отношенията им, може да пречи на нашите, но в началото нямах сериозни намерения. Много скоро след това, обаче, промених отношението си към връзката ни. Всичко се разви изключително бързо, а страстта беше изпепеляваща. Буквално на втората седмица вече живеехме заедно и не можехме да се отделим един от друг.

Две години по-рано след тежка операция, ми бяха казали как не мога да имам деца, освен чрез сурогатна майка, но се оказа, че лекарите грешат. На третия месец забременях и въпреки, че една лампичка ми светеше в главата, че всичко се случва прекалено бързо, душата ми, крещеше, че "това е човекът".

В момента, в който му казах, че имам съмнение, че съм бременна, още преди тест, каза че иска да се оженим. Никога няма да забравя онази увереност, с която ми го каза, а в очите му сякаш виждах целия свят. В точно онзи миг душите ни се сляха завинаги.

Няколко месеца по-късно организирахме сватба. През цялото това време всичко беше безбрежно, но той пожела да покани бившата си, а аз реших, че това ще е окончателният финал, защото тя така и не спираше да си намира поводи да му звънне. Отидохме, а тя само изчака да остане насаме с мен и заяви как ще си го върне съвсем скоро. Не успя, но продължи да опитва стотици, даже хиляди пъти.

Не се съмнявам и никога не съм се съмнявала, че съпругът ми ми е верен, но въпреки че знае отношението и ненавистта ми към нея, продължава да общува с нея. В неговата глава те са само приятели, но не и в нейната.

Вече единайсета година не спира да му звъни. Няколко пъти не ми издържаха нервите и категорично й заявих, какво мисля по въпроса. Тя обаче, няма намерение да престане, а той си мисли, че комуникацията им е безобидна, само че тя обижда мен.

Освен това имам чувството, че едва ли не е навсякъде. Няма седмица, в която да не я споменава. Превърнала се е в черна сянка над брака ни. Буквално почти не сме се карали за нищо друго, освен заради нея.

Преди няколко дни пак се чули и то в 10 вечерта, след като ме изпрати да се грижа за вече двете ни деца в другата стая. На следващия ден сам ми призна, след като бяхме правили най-невероятния секс, след което започна да ме сравняваш с нея, но за разлика от всички предишни пъти, аз бях по-добра и по- прекрасна. Да де, ама аз не го приех така.

Не може единайсет години някаква, вече 48 годишна жена да не се спира. Не може да си говорят посреднощ и това да е нормално. Не може и израз на това, колко много ме обичал да е сравнението с нея.

Обичам го и искам да сме заедно. Той твърди, че също ме обича, но дали наистина е така? Как да я разкарам, защото не я ли разкарам, няма как да разбера?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 30a7e8dbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Разкарай мъжа си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: de04b52216
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Обича ви и двете, май е късно вече да я разкараш, трябвало е да го накараш да я блокира, когато сте направили сватбата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 987ee77e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хубаво е, че първо са се разделили, а че не си ги разделила ти. Защото и с теб е много години, та ако се намери да тръгне както с теб за 2 месеца с друга, ще осъзнаеш че не е ок.
Шегата настрана. Просто връзки, които са от много години, не е хубаво да се развалят според мен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: c6fc45fb64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Или не ти е толкова верен, или крие нещо от теб.
Спри да се държиш като тийнейджърка, а постъпи като жена. Да се караш и да се сърдиш като дете не е начинът за справяне със ситуацията.
За толкова години не си се справила, защото те гложди ревността. Погледни ситуацията от друг ъгъл. Ако се караш с мъжа си постоянно заради това, ще го загубиш. Не бъди толкова открита в емоциите ти. Поканете я на вечеря у вас. Знам, че не я искаш, но след като са приятели (уж) с мъжа ти, кажи им, че искаш и ти да се включваш в разговорите по телефона, пускайте я на високоговорител. Запознайте я с някой свободен мъж, излезте заедно четиримата. Без да се караш с нея, постоянно я поставяй в неудобни ситуации.
Ако е по-възрастна от теб, обаждай се да я питаш за готварски съвети или как си пере чаршафите.
Ако имаш жива свекърва, вкарай и нея в това по някакъв начин. Не го искай от нея, просто остави да погледа какво става и тя сама ще се досети да поговори със сина си.
Важното е през цялото време да не се караш с никого. Ти бъди кратка, възпитана пред останалите, същевременно приласкавай мъжа ти в спалнята и в кухнята. Създавай повече време за вас като семейство с децата. За няма и година ще спрат да се търсят с бившата годеница.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 202d94c3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Това не може да е истина. 11 години някакъв въздиша по бившата, че ще се чуват. На сватбата си я поканил? ! Това не може да е истина. Коя жена би търпяла подобно нещо? !
Защо не ги оставиш като се искат?

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: c8f0c9d958
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не те обича. Обича нея, и не може да я забрави. Теб те е ползвал само, за да му родиш деца, но завинаги тя ще си остане голямата му любов.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: b358c9e2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Имам позната в подобна ситуация, изведнъж ''бившата" забременя. Щом са били такава голяма любов няма как да си говорят само.
4- хахахаха Явно не си имала комуникация с нечия голяма любов и не знаете с каки си имате работа. Какви чаршафи, какви 5 лева? Оная така ще я унижи, че ще й прималее на съпругата. Тя е незабравима, първа и последна. Едно щракване с пръсти и съпругата ще е самотна майка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 681c1a3d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тук си в грешка: мъжът ти е този, който трябва да постави граници. Не знам откъде си толкова сигурна хиляди пъти, че не би ти изневерил и аз бях сигурна в най-отстрани погледнато сигурния мъж: но сгреших, но дори тогава не бих била толкова наивна, ако той се чува с някаква бивша уж "приятели" и особено тя да заявява открито, че иска да си го върне, комуникацията му изнася, защото получава секс. Свали розовите очила. Не може да си толкова наивна, не в истина, не си младо момиче какви приятели може да са, тя открито си е заявила, може да й се е получило да е втора роля. Заяви му или тя или аз и той да си избира, но за мен това не е нормален мъж.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 86bb0695aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе що не я поставиш на място. Тя директно ти е казала, че ще си го върне.
Какво чакаш да си легнат ли.
Как изобщо можеш да търпиш такова неща.
Или спира разговорите с нея или край с брака ви.
Да избира Или теб или нея.
Като му е толкова скъпа да си върви при нея.
В един брак няма място за трети.
Какво приятелство е това.
Дори и да му е приятелка след като вече сте семейство защо не ви е обща приятелка.
Не бъди наивна.
Тя се опитва да ви раздели и директно ти го казва а ти чакаш.
Тя е жена, която се опитва да ви развали семейството.
Това не е нормално.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 3617b89a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не бих била сигурна 100% в никого, че не изневерява. Под изневяра имам предвид физическа такава, иначе кой какво си мисли си е негова работа, в човешката душа не бива да се рови с мръсни пръсти. Но делата са важни.

А ето, че след толкова години брак, дете и т. н. първо той не спира честа комуникация, която те дразни. Второ, тази жена очевидно не уважава теб като настояща съпруга, майка на детето на бивш партньор. И аз бих се подразнила от такова поведение. Нормална комуникация с бивши - ОК, все пак са били двойка, обичали са се и т. н. Но това минава граници. Възпитана, интелигентна жена ще се оттегли, тази обаче може и вече да няма чувства към мъжа ти, но явно е от жените, които гледат на бившия като завоевание, а другите жени са конкуренция. Да се почувства значима някак. А е толкова жалка...

Но мъжът ти е по-притеснителният в картинката. Бившите си се появяват и изчезват при почти всеки. Но защо не поставя граници и търпи ти да се измъчваш, не знам. Защо е с теб? Защото тя така и не е пожелала/не е могла да имат деца, а ти си била първата желаеща и те е хванал още трърде млада? Имате голяма разлика, той е бил на 37 и не се ориентира към наборка, или хайде - до 5-6 години по-млада, а 25-годишна?

Избързал е с всичко, уж да заяви някакви сериозни намерения. Това е тактика, да върже младата с дете, докато тя още няма опит и база за сравнение, да ѝ обяснява как е по-добър избор от младите мъже, да не ѝ се даде възможност да поживее, види свят, живот преди детето. А той да си общува или прави каквото още поиска с други жени.

Жалко, че ти е ограбил младостта по този начин. Просто приеми, че в този брак сте завинаги трима. Или си тръгни. Това е унижение, гавра. Не е семейство.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: e257e69169
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не знам защо си измисляш, че не ти изневерява. Та той не е спирал никога, всичките тези години му е рефенция тя, никога не си била само ти. Ти си онази, която сравнява вечно с нея.
Можеш ли да удариш твърдо по масата и да му кажеш да си ходи при нея, щом е участник във връзката ви без твое съгласие?
Тогава ще излезе истината! Или ще я разкара или ще те освободи поне.
Защо си толкова зависима, че не можеш да очертаеш ясни лимити в семейството си!
Абсолютно невъзможно е при мен например някоя и бивша да диша дори въздух наоколо при положение, че нямат общи деца.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: c32533fc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Абе, жена, това не е трябвало да го допускаш - на никаква цена!

Пък да идва на сватбата ви - пълен абсурд! Никога не бих се съгласил!

Сега вече кучето се качило на одъра и ръмжи като се мъчиш да го смъкнеш оттам, нормално е!

Аз виждам само едно решение.

Сядаш и водиш с него сериозен разговор и му казваш, че това много те дразни и не го приемаш по никакъв начин, и ако иска да е с теб - трябва да спре всякакъв контакт с нея!

Ако не успееш да го убедиш, че говориш сериозно - нищо няма да се получи!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: ad49e4b1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Какво ли не съм правила за толкова време. Десетки пъти съм "тропала" по масата, с "бутонките съм й влизала", нищо...
Всеки път ми заявява как никога не би се върнал при нея, ка не изпитвал нищо към нея, но в следващия момент, каквито и да ги говори, е личен избор да й вдигне, да й звънне, да се види с нея... Даже, преди време преименувах номера й в телефона му на "Уважавай жена си! (Комуникацията с тази води до развод", белким като понечи да й звънне, осъзнае какво пише, но отново - нищо. Преди 4 години след поредния път, в който звънна (той беше в банята), не ми издържаха нервите и блокирах телефона й, Фейсбука й, че даже и e-mail- a.... Писа му от служебния, да му държи сметка. Последва скандал как той имал право да общува с когото си поиска. Тогава й отговори на мейла, как нямало повече да общува с нея и щял да си гледа семейството, даже ми препрати въпросния мейл, но нещата спряха само за малко. (Наясно съм с гражданските права, но тази им комуникация си е пълно унижение, откъдето й да я погледна. )

Лека й пръст на свекървата, но даже нея я бях накарала да поговори със сина си и даже на смъртния си одър го закле с си гледа семейството.

Прави сте, не мога да съм сигурна, дали наистина ми е верен, но истината е, че всичките сравнения, споменаването на името й дори, абе, цялото й "присъствие" е хиляди пъти по-обидно от това да спи с нея, но аз да не знам.

Знам, че мога да се разведа, но съм дала цялата си любов и душа на брака ни и искрено обичам мъжа си. Искам да сме заедно, но без дори намек и спомен за "сянката й". Нямам идея, обаче, как да го постигна.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 2e3ca5ad9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке, ами той може би намира там "валидация" на някоя своя слабост, зависимост. След коментарът ти това ми идва като мисъл.
Щом си пробвала всичко разумно, та даже и малко в повече... и не е бил категоричен, не може да приключи в полза на семейството въпреки, че е опитал --звучи като зависимост. Така са алкохолиците, наркоманите, комарджиите.
Ти каза ли му каквото ти е казала тя, че щяла да си го върне? Как реагира той?
Ако поставиш темата открито пред двамата, но съвсем спокойно, тип "я кажете сега какви са ви намеренията и отношенията, че да знам вече и аз свободна ли съм, в отворена връзка ли съм"? Но пред двамата заедно, важно е какво ще каже той пред нея и теб.
Не знам дали те съветвам правилно обаче, да не отвориш кутията на Пандора и да стане по-зле.
Аз не бих търпяла подобна ситуация, колкото и да обичам, ставам и си тръгвам без скандали, без увещания, без дори да трепна. После насаме ще си се нарева, а след това затварям страницата. Но сме различни хора, с различна душевност.
За това не приемай на сляпо каквото ти се пише тук. Има доста жени, които си стоят в брака, дори когато са сигурни за паралелна връзка на мъжете.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 99190c57c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Точно така кажи му какво ти е казала бившата му ако не и любовницата му.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: e96557886c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не знам колко ти е верен щом ти говори за нея.
Аз съм разведен от 10 години, но година след развода, когато поотшумяха емоциите възобновихме сексуалните си отношения с бившата ми жена. И двамата имаме нови семейства и сме щастливи, но страстта не угасна, а напротив.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 33a6c74299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Звънни ѝ и ѝ предложи да направите тройка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker