Мъжът ми има регистрации в сайтове за секс-запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми има регистрации в сайтове за секс-запознанства
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 7392 пъти
Мъжът ми е без работа от известно време и си стои у дома. Пуска сивита в джобса и чака включване. Аз работя активно, на две места и издържам семейството.
Не се оплаквам така се стекоха обстоятелствата.

Проблемът ми е, че установих (проверих разбира се), че мъжът ми по цял ден е в порно сайтовете и има регистрации в сайтове за секс запознанства. Ужасно унизена се чуствам и не зная как да реагирам и да кажа, че зная тайните му.

Имаме 20 годишен брак и не допусках, че това ще ми се случи. Много съм объркана и уплашена .Не зная дали е консумирал сайтовете за запознанства, иска ми се да не е. Моля, ако някой е имал моя проблем да сподели. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 87ea06a32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато имаме свръх-очаквания - винаги оставаме разочаровани...
Когато живеем с илюзии и самозаблуди относно истинското естество на нещата - също накрая оставаме разочаровани...
Вие ако ядете 20 години по 3 пъти на ден любимото си ястие, накрая няма ли да ви се прииска нещичко различно - каквото и да е, дори най-проста бобена чорбица или таратор?
..."не допусках, че това ще ми се случи" - много по-изненадващо и странно щеше да е ако не Ви се беше случило. Щеше да означава, че мъжът Ви нещо не е наред.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e14e5ecb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти,
Това че има регистрации н сайтовете не означава задължително, че е консумирал нещо, но е доста възможно. Най-важното в случая е че му се иска и е въпрос на време да го направи. Ако му вдигнеш скандал, той няма да престане. Напротив - ще изтрие всички действителни за които може би ти знаеш и ще си направи нови регистрации. Ти само ще му придадеш тръпка да се крие, а крие ли се - ще тресне пет шест и ще му стане интересно.

Аз съм на 52. Имам горе-долу долково годишен брак, колкото и ти и мога да ти кажа, че започнах да се регистрирам в такива сайтове, когато на жена ми й изчезна времето за нежност и секс. Курви има много и веднага си намерих 2-3. мина време и ги отсвирих, но жена ми пак няма време за игри, така че може и нови да си потърся.

Ако искаш съвет - не му казвай нищо, намири време да сте по-интимни! почни да правиш неща, каквито не си правила, правете ги заедно и той ще забрави сайтовете! Ако му обясниш че го издържаш, ще му унижиш достойнството и той за това ще те възнагради с такива разкошни РОГА, че ще трябва да се навеждаш пред всяка врата за да не ги закачиш! ХАХАХА!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 711b3f2b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Не съм имала твоя пролблем, но ще ти кажа мнението си. Мисля, че твоя просто го мързи да си потърси наистина работа и ти замазва очите с някви св-та по сайтове докато предпочита да си гледа порното или още по-вероятно - да ти изневерява, докато си на работа... замисли се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8a4e5bd83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бих казал да не го притискаш, а може би да прекарвате малко време само двамата, като отидете на вечера в ресторант може би. Общо взето да види, че те е грижа за него. (Нещо като смяна на ролите в това отношение :) )

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 947f8b101d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Номер 2, жената се разчеква от работа, сигурно не и остава време да забърка една манджа, ти говориш да били интимни, да правели неща заедно.. Това са извадки от списания като "Жената днес" или "ТЯ".
Иначе и аз съм твърдо ЗА да не му казва, че знае.
Много мразя да се четат чужди неща и да се рови, не го правя, но тук ще е най-добре, ако го направи. ЗАЩОТО - ако дефакто той и изневерява в този сайт, защо изобщо да го търпи? Нито работи, нищо не върши.. За какво и е всичко това?
Ако пък се окаже, че няма изневяра - може наистина да се опита да разпали искрата ии да помисли какво да направи.
А и това не е толкова страшно. Върпоса е, че когато го видиш за пръв път реагираш доста първосигнално и крайно. И на мен ми се случи и аз се хванах за главата. В крайна сметка нищо не съм разбрала, научила. Приятелят ми ме обича, грижи се за мен, да му одрежа главата, че има рег някъде ли? Ми то и аз съм имала, не съм тръгнала да изневерявам. Той, ако реши да ти изневерява ще си го прави и тогава последното, за което ще ти пука е дали е тръгнало от гепи ме, флиртче, от заведение или в магазина...
Не се настройвай толкова крайно и негативно, още преди да си разбрала за какво става въпрос, защото ако ти се потвърдят страховете и притесненията ще изпаднеш в емоционален трап. Това не е края на света, а съвсем нормални неща, които се случват на повечето двойки.
Друг е въпроса, че когато се отнася до нас ни се струва като края на света.

Лоша

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 42fba27f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съгласна съм с номер 3.
И аз като хвана лаптопа първо тук в сподели нет се забивам вместо да си върша работата която трябва - щото е по-лесно.

Тоз човек ако търси работа по интернет, това да не би да му е отдушник и почивка от стреса който изпитва докато си търси работа и разглежда обявите за работа. Щото по-лесно се разглеждан цици и задници и обяви за секс вместо обяви за работа където по 7 човека се бият за едно място, а не си уверен в себе си. Но ако наистина се запознава с жени, това вече минава границата и става нещо непростимо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f80ee586d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един обвързан мъж не би трябвало дори дап огледжа към сайтове за запознанства... явно има нужда да се разсее от семейния живот и му липсва нещо което търси там = било то комуникация или др.
Ж 23

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8c9a1f0825
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Към номер две аз направих всичко това и ми се отблагодариха с регистрация във видео-чат!
Аз в момента съм на тоя хал. Направих всичко за да променя нещата но всеки път удрям на камък! Щом се е регистрирал значи рано или късно ще почне и да се среща, ако все още не е почнал.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7cf208a572
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 7, не говори глупости. Това, че си на 23 донякъде те "оправдава" :-) но не е причина да говориш наизуст.

До авторката: Първо, брак респ. дългогодишна връзка без изневяра НЯМА. Факт. Който още не го е проумял, ще го проумее един ден, но тогава ще му дойде нанагорно.

Второ, относно регистрацията и порното: Не се излагай, държиш се като тийнеджър. Всеки мъж гледа порно, без значение в брак или не, задоволен или не, млад или стар. Аз съм убеден, че и баща ми гледа порно и си бие чекии (на 50+ години). Нормално е. Ако за 20 години брак не си го разбрала, е жалко, но е време да го научиш.

И аз имам регистрация в сайт за запознанства, въпреки, че имам дългогодишно гадже, на което (поне засега) нямам намерение да изневерявам. Тя знае за регистрацията - няма как да не знае, пощата ми седи отворена по цял ден, със спамърските мейли от сайта. Единствения коментар беше "Що си губиш времето с глупости? " (за което впрочем е права).

Изобщо, който има здрава връзка/брак, порното и сайтовете са му последната грижа. Който има проблеми във връзката/брака, порното и сайтовете пак са му последната грижа.

Ако смяташ, че имаш проблем в брака, се погрижи за него, не за интернет поведението на мъжа си (което е огледало на мислите в главата му). За един мъж е силно депресиращо жена му да го издържа - не съм попадал в тая ситуация, но мога да си представя. В следствие на депресията човек няма желание за нищо, вкл. и да си търси нова работа. И се получава затворен кръг. Дните се нижат, тебе те мързи и се чудиш с кво да се занимаваш, само и само да не е с истинските ти проблеми. Тука номер 6 е права. В тая ситуация порното е първата мисъл на всеки мъж (казвам от собствен опит), сайтовете за запознанства може и да са втората. Това по никакъв начин не значи, че той наистина е тръгнал да си търси нещо да "ебне" в тия сайтове, може просто да го прави за губене на времето. Естествено не е изключено и да си търси - тука ти трябва да знаеш, ти си била с тоя човек 20 години, ние не сме.

Как трябва да подходиш не знам, но във всеки случай според мене това, което си видяла със сайтовете, не ви е проблема на вас двамата. В най-лошия случай е сигнал за проблем, а може и нищо да не значи. Зависи много от конкретния човек, който ти най-добре го познаваш. Опитай се да му "влезеш под кожата", да разбереш какво го тормози, как се чувства и т. н. и вече тогава мисли какво да правиш.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 802b224228
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 9: Още нещо, относно "не допусках, че това ще ми се случи": Смело твърдя, че 90% от проблемите в една дълга връзка или брак идват от нагласата "на мен това не може да ми се случи". ВСИЧКО може да ти се случи! В момента, в който престанеш да се бориш и грижиш за връката си ЕЖЕДНЕВНО, вече си по пътя надолу и ще ти се случат много "немислими" неща.

Още веднъж успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0f94e67114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Съгласна съм с номер 9. БРАВО! ... ЛУДКАРКАТА...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e16e5b41a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 9, който прави забележка на 23 годишната, че бидейки много млада, говорела наизуст... :)
След като баща ти е на 50 години - ти на колко си, а? Имаш ли 23?
Що за умозаключения правиш - на базата само на твоите роднини и познати, че всеки изневерявал. Това може да е ваша утвърдена родствена черта, но не го приписвай на всички индивиди, защото някои с право ще ти се смеят.
Всъщност аз си мисля, че си се заблудил - баща ти не изневерява - не му остава време от чекиите, които му вменяваш. :)
Изчакай още някоя година да ти се успокоят хормоните, ще видиш света с по-други очи, а засега стискай дюкяна, защото хора с толкова разюздан нагон лесно кривват от пътя, ако ме разбираш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1632fff312
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Благодаря на всички, които се опитаха да помогнат. Номер 9 мъдър човек си, накара ме да мисля трезво. Ще се опитам да постъпя правилно. Съветът ми към всички, които имат моя проблем е да прочетат коментар 9.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9b2c589900
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Подкрепям номер 9. Който има брак ( дълга връзка), трябва да се грижи за него и да не го взима за подразбиращ се. Съгласна съм и с това, че мъжете са сексуални същества, стимулират се визуално - лошо няма. Не съм съгласна обаче, че е нормално един ЩАСТЛИВО обвързан мъж да има профили в разни сайтове за секс-запознанства. Значи нещо му липсва във връзката.
ж26

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ff6f9b4c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 12 от 9: Интересно, критикуваш ме, че аз правя бързи умозаключения, а ти какво правиш за мене? И ти си правиш грешните изводи, при това без дори да четеш внимателно.

Казах, че баща ми е на 50+, което включва 50-59. И не съм казвал, че изневерява, аз че съм убеден, че си бие чекии. Доказателства нямам, не искам и да имам :) но съм убеден в това.

Аз на колко съм по принцип няма значение, но ще ти кажа: 31. (Едно време хората на по 22-23 са имали по 2 деца. ) И да, прав/а си, че това за номер 7 беше дискриминация на възрастова основа, но изказването ми се видя толкова детинско, че ми пасна към възрастта, имайки предвид хората на тая възраст, които познавам в момента, а и себе си преди 8 години.

И да, продължавам да твърдя, че който мисли, че изневярата в един брак или дълга връзка е нещо нередно, си няма хабер от нещата. Или има проблем с хормоните и му е паднало либидото до под земята, или никога не е бил в дълга връзка (като "дълга" е различно от човек до човек).

Дори смея да твърдя, че изневярата (двустранната) е единствения начин една връзка да просъществува наистина дълго време (10 години и нагоре) и хората в нея да са НАИСТИНА щастливи и в хармония със себе си. А не да се "стискат" един друг. Който отрича това е или най-бруталния егоист, или най-бруталния глупак на света.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e856925d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Чак пък да наричаш семейство, което не си изневерява - "нямат си хабер от нещата", малко е прекалено.

Хубаво е, че баща ти си бие чекии и, че си намерил формулата за щастлива дълга връзка, но нужно ли е да наричаш хората глупаци или егоисти, че нямат твоите свръхфилософски разбирания за живота? '

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ff6f9b4c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   От 15: Лоша, верно си лоша :) Всъщност да, права си, всеки има право да живее както си иска, стига да е щастлив. Това, което ме дразни, е когато мъжа е на тоя "акъл", на който съм аз (не щото съм големия гений, а защото може би съм средностатистически мъж? ), а жената грам не й пука какво го вълнува мъжа й и какво не, просто иска всичко да става по нейната. "По нейната" не значи тя да командва вкъщи, имам предвид както ти казваш във философско отношение.

Тогава се стига до такива "никога не съм мислела, че точно пък на МЕНЕ ще ми се случи" (все едно сме супер специални) или "къде сбърках? " или "ама аз кво съм виновна? ". Огромен процент от хората имат нужда от "отдушник" във връзката си. Който няма нужда - супер, жив и здрав! Но който има, си търси, и след 20 години брак това да не ти е ясно ми се види извънземно...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e14e5ecb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От 2 до 12Мадам, не зная дали и авторката е като вас, но за съжаление трябва да ви кажа че сте като угаснала печка! само сажди и пепел. Защо съдите 9, след като нищичко не ви трепва. Човекът е мъж, както и аз! добър лош, няма значение! вие имате ли представа мъжът когаа и защо си бие чикии? Замисляла ли сте се докога трае мъжкият нагон? Явно не - вие сте изстинала печка!
Казвам ви за де разберете, не за да ви обидя - мъжът има нужда от секс и любав! Поне от едното. Не сравнявайте вашите усещания с мъжките! Природата е различне и желанията също!
Не е добре да се дразни лъвът, добре е да се приласкае! Това го има само в женската природа, докато жената е ЖЕНА!
Казва ви го един 50+ годишен мъж!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 549de5f032
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Знам какво ти е. Моя е същия. Няколко такива неща прощавах. Той ме лъжеше, а аз си затварях очите, защото страшно го обичам. Не съм го хващала на калъп, но и това е доста обидно. Беше се регистрирал в гепиме. Уж от любопитство ми каза. Видял рекламата и не знаел, че е за секс. Е, как да не се знае, като на рекламките на такива сайтове има само голи жени. Вчера видях, че в един друг сайт за запознанства си е сложил, актуална снимка и то от едно място, където бяхме заедно. Ужасно боли. Самата аз не знам как ще продължа живота си. В момента живея на квартира и въздух не ми стига, а той последния път дори не се оправда... Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0d0841787e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Моят миналата година се занимаваше с такива сайтове. Тогава беше без работа(не и без пари) и по цял ден се чудеше какво да прави. Явн когато на човек му е скучно започва да се занимава с глупости. Когато разбрах, си направих и аз регистрация, без тойд а знае, писах си с него и му уредих среща, на която той според мен отиде, въпреки, че по късно когато му казах че знам всичко, той твърдеше, че не е ходил. Но вече няма значение, защото след случката, той сам реши да не влиза в сайтовете, защото установи, че не е здравословно за връзката и понеже държи на мен си изтри всички регистрации, фейсбук и тн. Вече няма проблем.
Само не го пришпорвай и не му казвай, че си го каркрила, защото мъжете много се дразнят, когато ги следим.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 94db9b7512
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Мисля, че авторката се е почувствала наранена повече от факта, че в момента а и тя си знае от кога издържа основно семейството и смята, че половинката й се старае поне да си намери работа. А господинът през това време се забавлява-няма лошо, но поне да не е разбрала. Честно казано и аз го преживях същото скоро-не съм съгласна с това, че ще му се нарани достойнството, ако му се покаже, че вместо по-усилено да си търси работа да помогне на семейния бюджет намира доста втреме за сайтове за запознанства. А нейното достойнство къде е в случея? Семейството след доста години брак е доста голяма отговорност, не може така с лека ръка да стовариш всичко на другия и да чакаш да те потърсят за работа-никой няма да те покани. Задълженията трябва всеки да си изпълнява-пък да прави каквото ще! За да не бъде наранен другия-по-дискретно! Може да е заблуда, да е гадно, но по-добре някои слабости да си останат скрити-така ще се спестят доста емоции!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e16e5b41a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Знаеш ли, че има 100% връзка между това да стоиш без работа и да си осмисляш дните с чекии.
Но не загубата на работа води до чекии, а обратното - онанистите не постигат нищо в живота, все остават без работа и винаги лежат на гърба на близките си.
На тебе специално пък много ти се почудих как пишеш -"работя на 2 места, ама не се оплаквам де".
Хубава работа (шок! ), я ми кажи, дебела ли си с извинение? Ако да, значи си си прецакала от претоварване щитовидната жлеза, влачейки на гърба си тоя, разпищоления.
Не са обидни само регистрациите му, разбираш ли - всичко, ВСИЧКО в историята е обидно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7f2c2b358e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От година мъжа ми започна открито да ме ревнува. разбрах, че епроверява майла ми, телефона изобщо, че ме шпионира. Това още по-вече ме отчужди от него, но пък ме накара да направя насрещна проверка и съответно да потърся доказателства за евентуална изневяра от негова страна. Останах ужасена от това което открих. Оказа се, че и той както и съпруга на авторката има регистрации в сайтове за запознанства и редовно си организира срещи... с платена консумация... това още повече ме отврати от него.... като си помисля за физическа близост с него изпитвам погнуса.... и се чудя как може да давате съвети на жената да намери време да е по-интимна с него.... как да стане? ! как да преодолее психологичната бариера?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 549de5f032
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Вече се бях включила по темата, но искам да добавя, че такъв мъж не заслужава нито една жена. Знам го от горчив опит. Още се старая да се стъпя на краката, но при мен стигна и по-далеч. Успех и да всичко се нареди! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker