"Ох... изморена съм айде утре" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

"Ох... изморена съм айде утре"
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 7088 пъти
На 39 г. съм и съм женен от 5 г. Много харсевам и обичам жена си. Но..... тя е изключително неактивна що се отнася до половия ни живот. Все е изморена, спи и се и т.н. Ако ми се случи да правим секс 1 път в седмицата трябва да съм доволен. Около мен се въртяат един куп жени готови за действие. Мислил съм си да почна да онанирам (ама казармата беше много отдавна). Въпросът е да изневерявам ли, като след това 100% няама да се чувствам добре или да се върна към годините от казармата:))).

А ако някои ми даде акъл как точно да се справя с проблема ще почерпя. Защото съм опитвал всичко: нежност, романтика, ...абе каквото се сетите. И резултата е... "Ох... изморена съм айде утре". Почвам да се чудя да не я върши тази работа на вън, да не е обърнала резбата, и куп други глупости.

П.С. ако има грешки извинявай те

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 2c96e06bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преди да започнеш да и изневеряваш по-добре поговори с жена си, кажи и, че си склонен към изневяра за да не ти е гузно после! Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 9358ca2425
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ме заинтригува твоята история, защото съм от другата страна със сходен проблем.

Ще ти споделя как се развиха нещата при мен (за жалост-зле), а ако жената ти прочете това, може би ще се замисли!

При всички положения говори с нея и ясно й заяви, че тя е човекът, с който трябва и искаш да споделяш сексуалния си живот, кажи й,че имаш нужда от повече секс и че ако тя не желае да те удовлетворява (каквито и да са причините за това! - поискай да ги чуеш от нея), нека тя да ти каже как да продължиш напред.
В никакъв случай не оставяй проблема в себе си и не предприемай нищо без да си заявил пред нея, че не си доволен от сексуалния ви живот!

Сега да се върна на моята история с обратен знак.
Съпругът ми беше отговорен, добър, прекрасен баща и..... много пасивен в секса. За разлика от мен.
2-3 пъти на месец въобще не ми достигаха, опитите ми да го съблазнявам, когато той не желае, винаги бяха обречени на неуспех. Разбира се-говорих за проблема и то многократно, но той винаги казваше, че нищо не може да го накара, ако той самият не желае и че не е трябвало да се омъжвам за него, ако съм имала нужда от полов атлет.

Винаги съм била против изневярата, но в мен се натрупа неудовлетворение от семейния ни живот главно на тази основа (особени проблеми не сме имали)..... и след време се увлякох по друг, по-възрастен мъж, влюбих се и сега съм пред развод (живеем разделени, но не живея и с другия ). Търсеща себе си. По-скоро нещастна, отколкото щастлива... Объркана. С дете, което е на кръстопът и което не искам да загубя (то обожава баща си). Наникъде....

Защото, ако достатъчно познаваш женската психика, ние жените, се влюбваме, много лесно....
Както стана и при мен.

Заради единия секс (който обаче не ми достигаше от собствения ми съпруг!) аз се влюбих в друг мъж. Това е почти неизбежно при жената, която изневерява (освен ако не е типичната кучка).
И после следват много проблеми, много усложнения, много наранени, много объркани....

Може би трудно ще се влюбиш в някоя от кандидатките за секс, но имай предвид, че тя може да го направи и тогава ще дойдат усложненията (тя ще се чувства употребена и захвърлена, може да поиска и да се разведеш, а ти - гузен- и пред двете).
Не изключвай възможността и да се влюбиш в нея, ако прецениш,че с тази жена би живял пълноценен сексуален живот.
Не знам имате ли деца, но сам прецени в какво ще се превърне животът ти след това, както и този на семейството ти като цяло.

ПОГОВОРИ МНОГО СЕРИОЗНО С ЖЕНА СИ. ПОТЪРСЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ СЪС СЕМЕЕН ТЕРАПЕВТ, ОПИТАЙ ВСИЧКО, ЗА ДА СПАСИШ НЕ САМО БРАКА, А ЛЮБОВТА СИ.
Тръгнеш ли по пътя на изневярата, той води само надолу, казвам ти го от опит.

Ако все пак нямаш друг изход, ясно заяви на жена си, че не ти остава нищо друго, освен да й изневериш. Нека го знае.
Те трябва да са наясно какво причиняват на половинките си, а не да се представят само като жертви.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 1f40e00847
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей и от мен купи си изкуствена вагина, която вибрира мн е добра най-много 50 лева е, не е срамно и не е изневяра, не сериозна съм не се бъзикам. Аз съм момиче в сека е супер, но си купих и вибраторче да помага, може би мн е еднообразен секаса между вас, незнам вкарайте сексуални играчки, успех.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 5b760a166f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   АЗ ще ти дам акъл. Това е моята любима тема.
КАК ЩЕ СТАНЕ С ПОЧЕРПКАТА.
За начало какво прави 34 години. Колко си можещ в
секса. По сметка ли се ожени?

Нищо няма да казваш на жена си.
Урок номер 1. Сутрин се мушваш към 5.....6 часа при нея.
Тя вече се е наспала. И от тебе зависи дали ще бъдеш
първия.
ГС1

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 071be1940e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Отговорете си на въпроса така ли е вървял сексуалният ви живот отначало. Поговирете открито и сподели с нея мислите си. Крие една опасност откровеността - би могла да започне да те подозира и да се окажеш зарподозрян. Извънбрачният секс има очарование само в началото. Не си струва да губиш жената до себе си.

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 5ec68a9b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 2.
Наистина съм впечатлен от твоето изказване. Аз бях доста нараняван от моята жена и никога не съм бил егоист и злобар да отвръщам обратно това което са ми причинявали. В момента преживяваме труден период заедно и живея с мисълта, че просто е трябвало да се случи за да може да затвърдим още повече връзката си. Много хора и наши приятели отстрани си мислеха, че всичко е розово и сме двойка 1 на милион, но никой не знаеше какво беше в мен и от какво не заспивах. И още много усилия ми коства за да мога да е доближа до мен и да бъде всичко както преди. Просто аз и дадох пълната свобода и знаех, че ако ме обича още ще се върне при мен. Пич искам да ти кажа, че секса не е най-важното в една връзка. Ако ти липсва просто поговори с нея. Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: cab19d41d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ПРИЯТЕЛ тази твоята е вряла и кипяла, няма да се оправи просто един ден ще те зареже и то за това че много и угаждаш. Мога да кажа че тя не куца само в секса, тя е повърхностна, мързелива, лоша домакиня и обича да живее ден за ден, и да сменява партньорите си.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 814a13dc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Абе вие кви мъже сте бе? ! .. единия не му давали, другия "секса не бил най-важен".. Щом не ти дава значи има друг.. той се чудил дали да и изневери... вие приятелки жени нямате или живеете в собствен свят? ! .. няма жена на която да не и се прави секс.. просто този с който иска не си ти.. не мисли ами деиствай и без да казваш нищо..

Първия път е по-трудно и се чувстваш малко гузно но мине ли смятай започва да става страхотно, а тръпката от това се надявам сам да видиш какво представлява... ако тя го прави с друг и от части съжалява за това, то след като само споменеш нещо за друга смятай, че тва съжаление моментално изчезва и по тоя начин само можеш да я улесниш един вид и отваряш вратите да прави квото си иска....

Проблема е че с тва което ще правиш, не оправяш нещата, ама те един път стигнали ли са до тук повярваи нямат опрявяне квото и да правиш... за тва глей си кефа... имам още мн да пиша ама ще навлезна и в други теми за това по добре да спра тук... прави си кефа и гледай да ти е хубаво... един живот се живее и в краина сметка, след като си решил да сте "двама" защо ти трябва да си този на който да му е ГАДНО? ! ..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a4e5c7f88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До автора - запитай се дали на жена ти й е хубаво с теб. Може просто да не я задоволяваш - тогава за нея сексът се превръща в неприятно задължение, нищо чудно че те избягва.

Имах такова гадже - ще ти го кажа от позицията на жена - той просто не го биваше в леглото - инструментът му беше не особено голям, а и не полагаше кой знае какви усилия.

Обичах го поради други причини, а и бях свикнала с него и не исках да се разделяме. Затова се преструвах, имитирах оргазми, въпреки, че нито веднъж, НИТО ВЕДНЪЖ, той не ме задоволи. Накрая постепенно чевствата ми изтинаха, а без чуства и с некачествен секс - какво да правя при него - зарязах го.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker