Чувствам се самотна и необичана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Чувствам се самотна и необичана
преди: 1 месец, 17 дни, прочетена 753 пъти
Здравейте!
Жена съм на 40 год. Не търся съвети, а просто ми се иска да споделя какво ми е на душата, анонимно. Такова нещо не мога да споделя с никой познат.
Тежко ми е, защото осъзнах, че важните хора за мен НЕ ме обичат, не ме уважават и ме се интересуват от мен. Толкова ми е мъчно, тежи ми, не знам как да пренебрегна тези факти.
Започвам от родителите ми. Това са хора, които не обичат и уважават никого. Не се интересуват от мен, ме знаят дори как съм. Израстнал в скандали помежду им, обиждаха ме, не им пукаше къде съм и с кого, постоянно че подценяваха. Никога не оцениха какво правя за тях и винаги действията и постъпките на другите хора са правилно в техните очи, не и моите. Копнеех да се махна от тях.
Омъжих се на 25 год в друг град. Бурна любов, уж свястно момче, бързо забременях. За съжаление на първата година разбрах, че нещо не е за мен. Започна да ме обижда и да се държи неуважително, но понеже вече бях бременна не посмях да върна при родителите ми и то вече с бебе. До ден днешен съм с него, но живота ни е ужасен. Постоянно ме обижда, унижава, подиграва и също като майка ми и баща ми не се интересува от мен и ми повтаря, че не заспивам по- добро отношение. Не усещам подкрепа от никой в трудни моменти и страдам. Той разбра., че майка ми и баща ми не държат на мен и си позволява да ме тормози. От друга страна пък майка ми говори зад гърба ми пред него и той вместо да я прекъсне я изслушва и след това, когато се скараме използва казаното от нея срещу мен. Излиза, че аз нещо не съм в ред, а те тримата са на едно мнение и нямат вина, че аз съм такава.
Имах мн моменти, когато се нуждаех от него, като започнем от раждане, та стигнем до там, че ми се иска понякога просто да ме изслуша. Е не. Никога не е до мен морално. Когато раждах, родителите ми не дойдоха на изписването и при двете раждания, а съпругът започна да се подиграва на външния ми вид. Вече не си говорим, не сме били интимни от една година. Преди го хванах в изневяра, предполагам, че и в момента си има някоя.
Не го ревнувам, защото вече не го обичам.
Просто се чувствам смазана, защото и в работата понякога виждам лицемерие към мен, а не истинско уважение, както и в приятелките ми.
Самочувствието ми е сринато, постоянно чувам коментари относно външния ми вид, имам своите лоши моменти и просто няма кой да ме подкрепи. Толкова е тежко да не усещаш обич и заинтересованост при наличие на родители и съпруг. Мислех си, че наистина може в мен да е причината, но някак не виждам с какво толкова ги дразня, когато винаги гледам да им угодя и съм поставяла тях пред себе си.
Излях си мъката, благодаря, че този сайт съществува, дано намеря сили да продължа да живея така. Поне дечицата ми са опора, но са още малки.
Благодаря на тези, които ме изчетоха!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 17 дни
hash: f7cff74b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Много жени живеят така, имаш лошия късмет да имаш родители, които не те обичат. Дръж заради децата си и в момента, в който можеш да се махнеш от отрепката, наречена мъжа ти, бягай. Ако можеш да се свържеш с организация за защита на жени от тормоз, обърни се към тях. Това, което търсиш ти е психическо насилие от мъжа ти. Децата ще повторят същия тип семейство. А родителите ти не заслужават да те видят повече. Отслабни напук на всички. Не се предавай заради децата.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 8be78fb5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Кофти... аз горе долу съм на твоето положение ама не мълча и отстоявам моето. Ако можеш да се разделиш от мъжа си и си финансово независима - направи го. Защото децата ти като пораснат ще взимат пример от него и ще се държат по същия начин с тебе. Трябват ти нови познати, визия и поддръжка. Опитвай се да изглеждаш щастлива и със самочувствие. Това е единствения начин да оцелееш... смени гардероба, гримирвай се и ако трябва отслабни. Външния вид играе за съжаление много голяма роля.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 7b6977074c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Не е в теб причината. И тримата са нарцистични личности. Потърси помощ от психолог, за да ти обясни какво не е наред в тях и как да се предпазиш от тях. Излез от тази отровна среда.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 78fef0aa65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Да, ти нещо не си в ред. Представяш се за жена на 40 години, а пък на деветия ред казваш: Израснал (от мъжки род) в скандали помежду им. Наистина нещо не си в ред.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 58d204e6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Абе възможно ли е и ти някъде да бъркаш. Казвам ти го като страничен човек, който не познава нито теб нито тях.
Възможно ли е да изискваш прекалено от тях.
Най-вероятно родителите ти а се опитали да те предпазят от грешния човек. И май са били прави.. Защо иначе няма да дойдат на изписването на внучето си. Не разбирам.
Най-вероятно те не са го харесали, ти си се заинатила омъжила си се и ето го резултата.
Не го харесват за зет и не са отишли на изписването на внучето си.
Трябва да има много сериозна причина за да не отидат на изписването на внучето. Колкото и да са ти сърдити внуците са си внуци. Невъзможно е нещо да не трепне и да не отидат. Незнам само ти си знаеш.
Незнам странно е.
Чак пък и колегите на работа не те харесват. Вие не сте там за да се харесвате а за да работите заедно.
Че и мъжът ти да се държи Лошо.
Как така защо. Ти си си го преценила. Ти си знаеш, може би има нещо, което криеш.
Твое право си е да си имаш тайни. Аз не ти държа сметка, не те обвинявам просто ми е трудно да те разбера що за човек си. Добър ли лош ли.
Аз все пак не те познавам нали така. Напиши повече за себе си ако искаш. Разбира се.
Може би премълчаваш нещо. Твое си е правото. Естествено.
Но няма как да ме убедиш, че всеки човек с който общуваш има нещо против теб. Може би някъде бъркаш. Кажи. Възможно ли е да бъркаш някъде. А. Всеки не може да е лош с теб.

Сигурно имаш някакви приятели с които общуваш.
Все някой трябва да те цени. Да ти е подкрепа.
Поне една или две приятелки. Кажи. Хайде. МИЛИЧКА.
А колкото до външния вид аз не съм човек, който държи на тези неща.
Така че може да ми кажеш абсолютно всичко. Спокойно. Как си.
Какво ти е.
Имаш ли някакъв проблем.
А и все пак уважение не се дава по право а се заслужава.
Ако ти не уважаваш няма как теб да те уважават.
Не искам да те обидя миличка просто не те познавам.
И искам да имам точно мнение за теб. Искам да те опознаят по-добре.
Ако всички ние форумци имаме повече информация за теб ще можем да ти дадем много по-, правилно мнение. Логично.


Ако ти уважаваш и теб ще те уважават. МИЛИЧКА. Всичко ще бъде наред.
Абсолютно всичко. Просто трябва малко време. Спокойно. Всичко ще се оправи.

Имаш две прекрасни деца. Сладки сладурчета. Сладуранки. Бонбончета.
Милички. Ще имаш сили заради тях.
Ще си силна и заради тях.
Все някой човек те обича. И те харесва. Споко.


Успех ти желая занапред.



Ако искаш сподели повече информация. Но само ако ти искаш.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: f07cfd403a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ето затова искам връзка с хората в сайта, в същата ситуация съм. Да има с кой просто да си поговориш, но всичко тръгва от родителите и детството.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: b3db0f18de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Авторке, единственият добър вариант, който виждам е да се обърнеш към Бога, и да повярваш в Него от цялата си душа и сърце, и да се въцърковиш в православната църква!

Тогава целият ти живот ще се промени към добро и разбереш смисълът на живота!

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 7aba85ee3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Като нищо това може да е мъж, който е писал поста. Правят ги тези номера много често

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 516a910e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката : Не не съм мъж. Не се заблуждавам. Не ме обичат. Родителите ми нямат нищо против съпругът ми. Не дойдоха на нито едно от изписванията ми, просто защото не им пука за мен. Имам сестра и на нейното изписване не отидоха, защото същия ден си имали други планове.
Това са хора, които не обичат децата си, нито внуците си.
Себе си смятам за добър човек, не мига да давам оценки, просто писах как се чувствам. За килограмите няма какво да свалям. Съвсем съм в норма, дори слаба. Просто още не бях смъкнала коремчето след раждането и съпругът ми намери подов да се подиграва. Имало е много ситуации в които и той помазва, че не му пука за мен. Знам защо е така. В началото си е мислел, че ме обича, но след това е размислил, само че вече бях бременна. А аз нямаше къде да се върна. Всеки ден са обиди. Обиждам го и аз, не се оставям. Той просто видя, че няма на кой да разчитам и прекрачи границата. Не съм финансово независима, но и ме завися изцяло от него. Не съм и от жените, които се заглеждат по други мъже. Имам приятелки, но тези неща не мога да им споделя. Срам ме е.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 1321c40502
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ясно щом и на сестра ти не са отишли.
О това било излишните килограми.
Да не ти пука.
Имала си коремче ами нормално две деца си родила да не ти пука за това.
С времето ще ги свалиш.
Който те харесва ще те харесва независимо как изглеждаш.


Срам те е но би трябвало да споделиш с една близка приятелка.
Няма причина да се срамуваш все пак ти не си направила нищо лошо..
А със сестра ти в какви отношения сте.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 1321c40502
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Разбрах миличка.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: bb6eb0b006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторке има ла си лош късмет с родители. Но поне ги имаш, не ги израстнала сирак. Вече нямаш нужда от тях.

Виж ситуацията с мъжа е друга. Пак лош късмет - нарцис. Перфекционист, ама на чужд гръб. Правилно си направила, че не си се развела с него! Децата винаги ще се чувстват по-добре в здраво семейство, но не е добре да гледат как родителите се обиждат едни други. Той няма да съобрази, мъжете са тъповати. Затова вземи нещата в свои ръце. Ясно е, че не го обичаш, но му говори хубаво. Когато той ти каже нещо ужасно за външния вид, ти му прави искрен комплимент. Логиката е ако едно -4 се смеси с -4 става -8. Докато ако -4 се прибави към 5 става 1. Чиста математика, а света ни е това:
-4 (-4)=-8 (повишава се злото)
-4 5=1 (появява се капка добро)
Ще отнеме време, може и години, но ще проработи изпробван трик е. Знам, колко е изкушаващо като си ядосан да си го върнеш. Дръж фронта, не го прави и след време ще стане навик. Това не е падане по гръб, а духовно извисяване над дребнавостите на личността на отсрещния нарцис.
Прави упражнения всеки ден! Поне по 10 минути, има приложения или клипове в Ютуб. Музиката и движението ще ти вдигнат духа, много е мъчно да се чувстваш така.
Колкото до колегите, не им се връзвай. Понякога, когато сме тъжни сме мнителни към тях. Търсим в тях утеха, а те почти винаги са лицемерни. Те са хора и в домовете си имат подобни проблеми, така на работа искат само усмивки да виждат. Усетят ли някой друг с проблеми, му се дразнят. Пак ти казвам, много от случаите просто ние сме мнителни към тях.
Успех ти пожелавам! Ще се справиш, минаваш едно трудно изпитание, но след това идва нещо по-добро! Винаги е така!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: c9908395c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Съгласна съм. Само че на работа е различно. Нали.
Все пак на работа сте за да работите не да се харесвате.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 671b0a0333
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз подкрепям номер 9, чети Библията, моли се, говори си с Бог, той дава мир. Не е нужно да ходиш на църква, там всичко е нередно и опорочено.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 1edc0b4abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Църквата е лечебница, до нея не прибягват светци, а болни, за лекуване, затова смирете се малко и не лъжете, защото и " портите адови няма да и надделеят", е казано! Намерете си духовник, който ви е симпатичен, по вкус, и пробвайте да ходите редовно, защото това е давал за поправяне на живота един светец!
Миличка, минати са ти границите, затова май е най-добре да си направиш план как да промениш нещата с мъжа, не е добре, ще се разболееш. А дали този план да включва мъжа ти или не е твое решение! Всеки има точка на кипене. Ако си православна, помоли се на Пресвета Богородица! И на който друг светец искаш!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: fac231c6ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Четейки подобни постове за пореден път се убеждавам, че живота е адски несправедлив. Аз съм на 33 години и нямам приятелка/жена до себе си, а подобни мъже не оценяват какво злато притежават.
Много съжалявам за положението, в което се намираш. Ситуацията ми е позната. Най - добрия съвет е един.
Развод с този мъж, вземаш детето с теб и заминавате някъде и започваш нов живот. Родители и други токсични хора надалеч.
Започваш ново начало и с малко късмет с подходящия мъж, който ще те оцени.

 
  ...
преди: 17 дни, 10 часа
hash: 4a786e2018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Знам, че е изтъркано, но е абсолютната истина - за да те обичат и уважават другите, трябва първо самата ти да се научиш да се обичаш и да се уважаваш! Грижи се за себе си, постави себе си и своите нужди на първо място! Поне от време на време! Ако мъжа ти се държи лошо с теб, ти му кажи, че не ти харесва това отношение и повече не говори с него, не прави нищо за него, докато не се извини за постъпката си. Учи, намери си по-добра работа, стани финансово независима - така няма да си му длъжна с нищо, а и той ще те уважава повече. А когато поспестиш пари, ако той продължава да се държи лошо с теб, просто си тръгна от него. Знам, че с деца е трудно, но със сигурност ще се справиш и сама. Сега може да са малки децата, но като поотраснат и те ще започнат да се държат лошо с теб, защото това са видяли от баща си. Не допуска да се стигне дотам! Махни се от него докато не е станало късно!

 
  ...
преди: 16 дни, 18 часа
hash: 0a36156868
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Хаха, айде още една такава. Разбира се че няма да те уважават. Уважавания човек има дума, има неща зад гърба си, каквото е захванал го е довършил, а не само глупости и разочарования. Разбира се за тези неща не говориш, то е лесно сред непознати.
И някак по дефолт всички трябва да те уважават за всички твои грешни избори и глупости, за това че не понасяш мъжете с които ди била, не понасяш и родителите си.
Тоест всички са ти длъжни, обаче нещо сама не можеше с се справяш и за това се ядосваш на родителите си, ако можеше да се оправяш сама, щеше да им звъниш по празниците, да ги питаш дали са добре и до там.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker