Жена на 40, искам дете и семейство, ама си изпуснах шанса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123467)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19117)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена на 40, искам дете и семейство, ама си изпуснах шанса
преди: 2 месеца, 6 дни, прочетена 2091 пъти
Жена на 40 съм... Винаги съм искала семейство и деца. Не съм си "живяла живота". Нашите имаха проблеми в брака си и бяха възрастни и обсебващи, особено майка ми. Натякваше ми се да уча и като бъда студентка ще ми се позволи да имам приятел. После да съм завършила т. н. Лесно е отстрани да се каже, че съм била пълнолетна, но това беше обсебващ психотормоз. Не ми даваше дълги години да почна каквато ида е работа, защото не ми била по специалността... Буквално бях роб. Ако закъснея 15 минути от университета и стояха да ме чакат на улицата.

Като минах 30 взех да се поосъзнавам. Вече и бях почнала работа и печелих пари. Големи скандали с майка ми да не се прибирам по тъмно, което означава 8 часа вечерта - взех да ходя на фитнес и пилатес след работа. Абсолютно наивна във връзките. Първо се хванах с един уж грозен и смотан, а се оказа курвар. Заряза ме и много тежко го изживях. После имах една дългосрочна връзка около 5 години. Обичах го, мислех че ще сме заедно и ще имаме семейство. Само че неговата майка беше по-обсебваща от моята. Иначе интелигентен, добре изглеждащ, спортуващ мъж с хубава професия. Имахме собственои жилища и аз и той, обаче през половината време живеехме при майка му. Беше ад. Без секс, защото все уморен и го е срам техните да не ни чуят. Исках деца, но нямахме по негова вина. Не знам как издържах. През това време майка ми почина и на практика останах без близки, защото не съм близка с баща ми.

Разделих се с мъжа ми преди 2-3 години и. цяла година търсих друг... няма. Масово льольовци като бившия и разведени с по 1-2 деца които те искат повече деца. Мислех си за по-млад, или по-стар, ама и там с мен на тази възраст биха се хванали само льольовци.

Иначе изглеждам добре, изглеждам десет години по-млада, и това са ми го казвали и жени, и лекари - не е комплимент, а факт... Умна съм, работя, финансово независима, домакиня... имах проблеми, че бях зависима от майка ми, но още докато беше жива, се бях откъснала от влиянието ѝ.

Миналата година се хванах с един прясно разделен с деца и ме мотаеше, че уж като си уреди развода, ще сме заедно.... ами само дето ми загуби времето. Като нямам опит се поддадох на курварски номера. Малко след него още един ми извъртя подобен номер. Обаче там връзката беше кратка. Офлайн се запознах и с двамата. Как мога да вярвам на някой? И месеци да не пускам секс, накрая пак може да ме зареж. Сега станах на 40. и съм отчаяна.

И либидо имам. И деца искам. И чужди деца бих приела, защото обичам деца. Исках да имам 2-3, ама сега най-много едно да мога да родя...

Пробвах онлайн и там е ужас. Не може да се намери сериозен мъж.

Мисля си сама да родя, ама като нямам близки, нито близки приятелки...

На всичкото отгоре много ме обижда как много хора като ме виждат, че съм насам натам сама или с жена приятелка, и то на тези години, си вадят извода, че съм курва. А то май така и излезе напоследък, дето се подлъгах по тия мъже. От половин година въобще не си търся. Имам си хобита, спортувам и с това се занимавам.

Някои мъже пък се смущават че уж не съм била ставала за семейство, защото уикенда може. да отида на планина, а според тях мястото на жената е в кухнята. Виждам сума ти здрави, млади и не толкова млади семейства, с баби, без баби, които. уикенсите са някъде на път и не виждам какъв е проблема. Аз даже си стоя сама вкъщи някои уикенди.

Под льольовци имьм предвид мамини синчета и мъже на които не може да се разчита. Които стоят и нищо не правят освен да стоят вкъщи и да пият бира. една крушка не могат да сменят. Около себе си виждам сума ти свестни женени мъже и мога да направя сравнение.

Този прясно разведения с който се бях хванала, ми беше под образованието, под дохода, нямаше пороци. освен пушенето, ама човекът му се живееше свободно след развода. Не сме живели заедно но често идваше у нас, защото го перях, готвих... Тоест нямам много високи критерии, . ама пак няма мъже.

Има доста свестни 30-35 годишни, които ми обръщат внимание, обаче бягат в обратната посока като разберат, че не съм на 30 както изглеждам. Няма как да лъжа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 6 дни
hash: e23e9bba43
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Аз по принцип съм критик, най-вече женски и има за какво.
В случая не виждам с какво мога да те критикувам. Направила си грешки, платила си си. Знаеш какво искаш, оправяш се сама, не си виснала на някой да те храни.
Остава просто да се надяваме че ще срещнеш някой с който да сте наред.
Един съвет, търси себеподобен. Щом бачкаш здраво, значи нямаш много свободно време. Търси себеподобен за да не се напрягате.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: c61d3b47df
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Първо, избощо не си изтурвала нищо. В Западна Европа на толкова раждат. Там на никой няма да му направи впечатление възрастта ти и че нямаш деца. Имаш и варианти за връзки. Или да емигрираш, и да си хванеш чужденец. Или да идеш в клиника и сама да си имаш дете. То и с мъж и без все тая ако имаш дете. Медицината е напреднала толкова много, че и до 45 можеш да имаш дете.
Сега тук ще дойдат Ганьовците с анадолското мислене. То всъщност и Турция вече се европеизира и модернизира. Само по забутаните села раждат на 16. Иначе има и много туркини, които раждат след 40.
За Ганьо по-добре забрави, както виждаш не става. Даже ако решиш и да се подложиш на инвитро го направи в друга държава.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 873744d2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Пробвай пак онлайн и пиши, че искаш брак и деца от сериозен мъж.
Реално още имаш някакви мизерни шансове за истинско семейство, така че не се отказвай.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 1248a81c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Късно е вече, лелче. Изтървал си последния влак. Аз съм на 30 и заглеждам 18-годишните. На 40-годишните може да обърна внимание като стана на 65-70.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 244ee1c321
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Почини си от тези мисли, че всички са лольовци, опитай се да видиш положителните неща на живота.

В крайна сметка, винаги можеш да осиновиш.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: e61d31ceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Моето мнение е, че ако имаш възможността да гледаш дете сама. Не трябва да те притеснява нищо. Важното е да го харесваш визуално, и да има добри гени. Перфектно семейство няма и хората винаги ще те критикуват без значение какво правиш. Това, което съм забелязал е, че масово нападат жените, че били стари и такива неща. Аз не съм съгласен познавам жени, които са раждали и по-възрастни. Факт е, че повечето мъжа биха те отбягвали поради тази причина. Факт е, че ще трябва и да се примириш с това, че най-вероятно или мъжа няма да е толкова високо стойностен. Или ще има някакви пороци или няма да има образованието, работата или каквото щеш. Пълно щастие няма, но не си мисли, че тези пък, които са се оженили, родили по-рано са сполучили. Не си мисли, че и тези мъже на твои приятелки са "идеални". Причината да мислиш така е, защото виждаш само малка част от цялата картинка. Повярвай ми и те си имат тяхните дразги и болежки. Ако успееш да се споразумееш с някой читав мъж. Да си създадете дете, като и той ще участва пряко и непряко в отглеждането му. Тъй като детето има нужда и от двама родителя. Но ти да поемаш по-голямата част от разходите. И ако е както ти казваш, че си на 40 а изглеждаш на 30. Не малко мъже биха се навили. Аз например бих го направил а съм на 20 години. Разбира се давам го като вариант, макар, че едва ли те устройва. Пожелавам ти успех дано всичко да се развие както ти пожелаеш

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 63378209ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   На твоите години съм, неомъжена и без деца. И на мен не ми дават повече от 30 г. на външен вид. Моята предистория е по-различна, не са родителите. Не срещнах мъж, с когото да сме на едно духовно и емоционално ниво и да имаме взаимни чувства един към друг. За мен е най-важна духовната връзка с мъжа до мен. Мъжете, които ме "харесваха" през годините, бяха неподходящи за щастлива връзка - от комплексирани женкари до чисти нарциси. И всякакви откачалки ми се лепят постоянно. :) Особено на улицата. Преследвачи и подобни. Дори и онлайн всякакви странни екземпляри се закачат с мен - от 18 годишен, който има приятелка, но иска да се сваля с други, до 80 годишен пенсионер, който търси внимание постоянно. По-добре сама, отколкото с такива странници. Аз вече загубих надежда, но ти не се отказвай. Вярвам, че щом много искаш да имаш семейство и детенце, ще успееш и ти пожелавам цялото щастие на света!

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: f79458912f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Авторке, няма значение, че нямаш опит! Дори това е много по-добре!
Важното е да си търсиш добър, свестен и благочестив мъж! Толкова ли не можеш да разпознаеш един човек дали е такъв, когато излезеш на няколко срещи с него? - че си попадала все на развратни хора?

Няма да гледаш толкова външния вид! Достатъчно е да ти е леко симпатичен! Ще гледаш душата на човека!

И най-добрият вариант, да си намериш такъв човек е да кажеш на всички твои близки, роднини, приятели, съседи - че си търсиш подходящ мъж за свой съпруг - и ако имат такъв близък човек или познат - да ви свържат и запознаят.


Имаше една много добра тема по този проблем, която би трябвало да помогне и на теб, и която аз съм си запазил. Тя е в раздела Любов и Изневяра и е със заглавие:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

(за да се отвори от връзката - махни интервалите в нея, защото сайтът автоматично създава два интервала,
или напиши заглавието й в Гугъла - и ще ти излезе)

Прочети я многократно като обърнеш внимание на съветите на автора, а не на хората, които спорят с него!

Там са дадени добри съвети на хората в подобно на твоето положение, ще ти копирам някои от тях и тук:

--------------------

За хората, които са сами и искат да срещнат сродната си душа:

1. Трябва да търсите човек с еднакви(или поне със сходни) с вашите интереси, цели, ценности, възгледи и приоритети!

2. Трябва да бъдете много търпеливи, постоянни и упорити!

3. В никакъв случай не трябва да се обезкуражавате или отказвате, дори дълги години да няма резултат!

4. Трябва да влезете в такава среда, където има хора с близки до вашите интереси!

5. И не се отчайвайте, ако не се получава, а продължавайте да опитвате и да търсите, и да се молите на Бога за това - щом много го искате и полагате усилия, Бог накрая ще ви го даде!
(С едно изключение - ако това няма да бъде полезно за спасението на душата ви. Само в този случай Бог не изпълнява нашите молитви! )

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: c77c42c40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Аз също си търся жена. На 43 съм добре изглеждам. Може пък и да, се харесваме. Нямам деца, но искам.
В сайтовете е ужас. Там нищо нормално няма.

Моля медиаторите да публикуват съобщението ми.
Знам, че е анонимен сайта, но направете един компромис да помогнете моля ви. От чисто човешка гледна точка ви моля да помогнете.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 9953ff1d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Много интересно как на око преценяваш льольовците, които не могат крушка да сменят? Що не пробва да се чукаш с 2-3 такива - може да се окаже, че си грешала. То се вижда, че мъжагите, които преценяваш на око излизат все неставащи. На 45 ще искаш забременяване от донор - курвар или льольо, все някакъв, но пък няма да се получава зачеването.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: d6a20e416c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Отиди за изкуствено оплождане.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 47c48c78a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Искрено съжалявам че не съм се запознал с дама като тебе. Аз съм женен почти на 40г но с жена ми нещата не вървят. Нито се чувствам желан нито оценен. Като се запознахме бях прясно разделен с едно момиче и незнам от страх ли от инат се хванах като удавник за сламка. Исках деца исках партньор да преживеем всичко в живота заедно, само че се оказа че жена ми има много тежки травми в детството си който много късно видях и се видях в приключение. Колкото и да давах и да дърпах напред за семейство нестава. Вече съм се отчаял и живея ден за ден буквално... Въобще смятам че живота е една трагикомедия която ни се надсмива подигравателно. Дано имаш повече късмет.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 6ddb9d0fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Мъжкият материал не става тук. Ни на 18, ни на 20, ни 30, ни на 50, или 80. Просто не ги бива. Търси чужденец, защо се мъчиш още с Ганьо? От криворазбран патриотизъм?
Лошото е, че ти е насаден някакъв псевдоморал и типичните спънки на бг родителите. Да си умна, примерна, а да си подметка за мъжете. Защото добрите хора привличат мършата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: a47020da9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Мацка, живей си живота, хвани си някой младок, наслаждавай се на момента и въобще не се занимавай с раждане и отглеждане на деца! Още повече при тази семейна история с обсебващата майка - гаранция, че травмите ти ще се прехвърлят към поколението ти. Казвам ти го от опит, защото моята майка е същата като твоята. А аз усещам как като родител се превръщам в нея на моменти, въпреки че винаги съм се заричала да бъда коренно различна. Казвам ти, ако преди години бях на същия акъл като сега, щях да си живея спокойна,
необвързана и без деца. Ама пустият ми биологичен часовник се беше разцъкал много сериозно...
Иначе имаш шанс все още за бременност и раждане,
покрай мен няколко дружки без партньори забременяха и родиха на 45 , но доста зор виждат с отглеждането на хлапетата, защото нямат мъжка подкрепа, а родителите им са вече възрастни, за да помагат.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 628747a040
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Дано си намериш любим.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 126e2dfdf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

17.   Обичайните женски романи:
- мама и тате виновни
- "оказал се" курвар
- бил и виновен, че не иска или не може да направи деца. А що седя с него като ти искаш?
- "мъжете" льольовци
- тя самата изглежда супер и е перфектна


"Има доста свестни 30-35 годишни, които ми обръщат внимание, обаче бягат в обратната посока като разберат, че не съм на 30 както изглеждам. "

Драга, обръщат ти внимание защото искат да те изпраскат... Като те разберат каква си шматка и часовникът ти тиктака, дим да ги няма. Май си все още наивна, и ти е трудно да схванеш, че когато мъжете ти ръсят комплименти, не са обективни, а просто искат да спят с теб. Не си фантазирай, че ще се котираш с по-млад мъж. Това само звездите го могат...

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 36d3b6c66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Споко ще намериш твоя принц.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 661a0f8229
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   В последното изречение на историята казваш: "Няма как да лъжа". Аз пък ще ти кажа, че цялата ти история е една голяма лъжа. И то най-грозна лъжа. Много от нещата които си споделила са една невярна фантасмагория която един нормално разсъдлив човек няма да приеме. Но толкова ти е акъла и затова пишеш такива глупости.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: ce64fc0ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   На твое място щях да родя от някой, колкото да си имам детенце и толкова. Ако трябва ще си го гледам сама.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 191d62dfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Аз съм на 30 и имам много близки отношения с вдовица на 40. Обичаме се и не ми пука изобщо нито за разликата във възрастта, нито за хорското мнение, нито за каквото и да е било друго. Но хората са осъдителни гледат на нея с презрение. Често чувам коментари как не я било срам да съсипва живота на един млад мъж. Да ме оставила на мира да съм имал нормален живот и тн... Аз пък гордо си я държа за ръката и преминаваме през трудностите заедно. В действителност тя никога не си е позволила да говори за семейство с мен. Да ми каже, че иска още деца и тн... И двамата осъзнаваме, че колкото и добре да си пасваме няма да можем да си дадем всичко от което се нуждае другия.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 9387ceb72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

22.   2, да се ражда на 45 е не по-малко извратено от това да се ражда на 16. Не знам защо го извърташ, че си голямата гражданка като раждаш на 45. Същата заблудена си и като селянките, раждащи на 16. То си ти и личи по злобата де.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 9387ceb72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   14, няма как мъжете да не стават, а жените да стават. Нали едни майки и бащи ни възпитават.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: fdff8fa82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Няма ли да кажат, че е измислена история от мъж? Една "изтинска и независима жена" не може да я е яд за такива неща, тя се наслаждава на живота.... Граби с пълни шепи и т. н. тъпотии.
А на теб ти желая да срещнеш мъж, но виждам, че имаш критерии все още, завиване на крушки и т. н. Трябва спешно да ги отрежеш, като да гледаш няколко неща - да не е пияница или наркоман, насилник, да има някаква работа и да е добър човек. От там нататък какво може да завие, как не съчетава цветовете и т. н. са глупости.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 087a4402de
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Мацка, затова излизай на срещи с по 4-5 мъже едновременно, отколкото с 1, с който я се получи, я не, така си увеличаваш шанса да срещнеш мъжа за теб.
Иначе може да се поинтересуваш и от замразяване на яйцеклетки за твое успокоение, за да не си мислиш, че “времето ти изтича”.
Ж25

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: f934c982df
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Мале колко злобни коментари и от жени и от мъже.
Едните били ганьовци а другите дърти и за нищо не ставали.

Да започнем анализа по разказаното.
Животът ти е дал 1000 урока за научаване, и ти бавно по-бавно ги учиш.
Представи си една къща с много ниска и тясна входна врата.
Ти цял живот обаче си искала да влезеш в друга къща, ама родителите ти обществото са ти казвали, ние знаем, кое е по-добре - малката къща, защото ние само това знаем и за теб е по-добре, това което ние ти казваме и знаем!!!
Ти влизаш в тази къща едвам едвам, ама стените тесни, тавана нисък, и ти се СМАЛЯВАШ, за да се впишеш. Ама колко можеш да издържиш така, като не си създадена за тази стая?
И така си се смалявала с вашите с връзките си, все ОТ ТЕБ ДА МИНЕ.
Е кога ще се заявиш? Отдавна е назрял момента, в който да се заявиш, това какво ТИ искаш а не обществото, партньора или родителите ти. Не е късно обаче, но докато не го правиш, живота ще ти дава един и същи урок докато не го научиш. Този с майка му живеел, в такава ситуация се казва:
Виж много ми харесваш, искам да имам семейство с теб, но това тук с майка ти ме притеснява и бих желала да живеем самостоятелно, за да си направим семейство.
Ако той не го преосмили, до 1-2 месеца, следващия.
Не казвам да си арогантна а просто да изразяваш това, което ТИ искаш!

Успех с поставянето на здравословни граници!
М29

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 9d8ce40b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Аз родих на 45. Живея в чужбина от 24 годишна.

Ж50

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 2a49ec540e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   2, я виж ДЕМОГРАФИЯТА в Западна Европа, и тогава ръси бисери!
Само бръмбари са ви в главите!
За всяко нещо в живота си има ПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ! Изпуснеш ли момента, като авторката, не че не може, ама е безкрайно тегаво, да не кажем отчайващо...
Да не говорим изобщо, че колкото повече живееш, толкова по-голям става шансът да умреш или нещо друго крайно неприятно да ти се случи ей-така "от нищото"...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 8741943f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

30.   Авторке, не разбирам защо се унижаваш в този женомразки сайт? Ето, даже вече коментираха. Не си ли чела другите теми, мъжете тук са най-комплесираните същества ever, цял живот пренебрегнати от жени и тук намериха място да изливат злобата си анонимно, защото очи в очи нямат смелост. Тези същите като видят жена се потят и заекват от притеснение, а иначе тук са ''голямата работа"... Та учудвам се, как очакваш съвети от подобни отпадъци??
Аз като жена, бих ти казала никога да не искаш никога съвети от такива, при първия удобен момент биха те унижили и ще се почувстваш още по-зле.
Изглеждаш свястна и умна жена, никога не се примирявай за нещо по-малко от колкото заслужаваш. Виждаш, че дори и да свалиш критериите, попадаш на още по-големи боклуци. Не е късно да имаш дете, защо не пробваш инвитро? Така виждам аз нещата по-бързо даже и няколко може да имаш. Ако знаеш колко майки познавам, които сами гледат децата си и се справят отлично и да доволни от живота. За какво са ти е мъж? По-добре без лошият пример на баща прияница, който не уважава жена си и травмира децата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: c61d3b47df
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

31.   4. Ти може да заглеждаш 18 годишните, ама те заглеждат ли те. Съмнявам се. За тях ти си чичка. Само някоя от родопските села може да си провали младостта като се реши на връзка с дъртак, търсещ слуга. Ама в Родопите пък искат доста пара, за да ти дадат непорочната щерка. Ще си останеш само със заглеждането. Порното тотално изпи мозъците на мъжете. Лъскащи всяка вечер пред компа и на 32 вече патето е умряло - такива са днешните 30 годишни. Виж колко теми има от самите неможковци и от незадоволени жени. Всяка седмица по 2-3

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 6ddb9d0fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   24, кога възпитава бащата? Жената по традиция сама си гледа децата, няма мъжка подкрепа и затова няма кой да ги научи да са мъже.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 76ee2aaf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Все едно слушам някоя дъртана, нали осъзнаваш, че това са твои вярвания, а не някой мисли, че мястото ти е в кухнята. Съветвам те да не търсиш проблем в другите, защото най-големия проблем си ти. Самосаботираш се с вярванията на майка ти. Тръгни при добър психолог и преоткрии баща ти, защото го виждаш с очите на майка ти. Има семинари, курсове тръгвай и се развиват духовно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 7899500a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Аз бих те взел, без проблем. И дете ако искаш ще си направим. Обичам децата, имам вече отгледани три. Къде обичаш да ходиш и кога ходиш и как изглеждаш. Може да се срещнем някъде например. Примерно аз обичам да водя децата на Витоша на езерата над Симеоново. Ако искаш кажи ти ккъде ходиш сравнително често.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: d5fcf5b6a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   32, т. е. искаш да ми кажеш, че всички български са топ, а всички българи са зле.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: a4e34ce6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Започни работа в голям колектив (с доста мъже). И ще намериш някой необвързан колега.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 58b31650c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Не губи надежда. Срещнах любовта на 39, след 2 ужасно токсични връзки. Честно казано, бих искала да можех да си ги спестя, защото чисто емоционално ми разбиха психиката. Ти поне нямаш такъв емоционален товар зад гърба си. А за деца не е късно, макар и да е малко рисковано.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 51cd3b3646
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   В западна Европа раждат на 40 често аутисчета или някакви деца с отклонения. Доказано е, че жена която е решила да ражда след 33г. бременноста крие голям риск. Авторке, аз не видях някъде да упрекваш себе си за ситуацията. Родителите виновни този, онзи. Проблема е в твоя телевизор. Трябвало е още като си станала на 20 да мислиш за семейство и деца. Понеже човек трябва да изгради някакъв опит във връзките до като намери подходящия. А и забременяването не става от днес за утре. По-скоро ми се струва, че си гонила кариера. Те тука много са така теб, но никога няма да го обявят публично. Сега взимай някой парясник с деца, по-възможност да са малки и да нямат връзка с майка си, и нека бъдеш за пример, до какво води щракането с пръсти и предпочитането на кариера пред семейство.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: bb8aaafd01
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Номер 9, хайде сега като мъж поеми инициативата, ако си сериозен!

Напиши кой ден, в колко часа ще бъдеш и как изглеждаш (например какви дрехи ще носиш).
Подскаска- ето идва уикенда, иди в някой парк/на Витоша в близост до кафене/хижа.

Да има шанс авторката!

Ж50

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 167bf9793b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Аз като жена ще ти кажа грешките, които виждам, без да се засягаш, с най-добри намерения го правя. Първо не ми допадна, че обиждаш мъжете на льольовци. Не знам какво точно влагаш в тази дума, предполагам имаш предвид, че са смотани. Когато наричаш така мъжете, които се навъртат около теб, един вид обиждаш и сама себе си с това, че свестен мъж не би те забелязал. А и ако броим изгубените години от живота ти можем да смятаме, че и ти спадаш в графата на смотаните.
Чувала стм мъже как говорят за жени, които на 40 нямат още семейство. Според мен свали изискванията, защото това, че изглеждаш на 30 не те прави една крачка напред.
Лошо впечатлебие ми направи и изтъкванвто, че изкарваш поввче от човека. В крайна сметка ти нали дете искаш? Какви са тия изисквания като на някоя 20 годишна лигла?
Права си за едно, готините и свястни са заети и с деца.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 6ddb9d0fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   35, колко семейства познаваш, където мъжът е родител за пример?
Той си бачка, охка и пъшка на дивана, пие биричка и ходи да лови риба/на кръчма с авери. Жената е тази, която поема отговорността за децата, гледа ги като са болни. Тя се занимава с домашните.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 4e1656c390
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   от 34 до 39, ето аз поех инциативата, но авторката не ще.
Явно е измислена провокация.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 0b665322e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Много комплекси имаш и от там си правиш auto-rejection. Няма такъв на света, който да ти покрие изискванията щото си ехе. Отделно сама пишеш, че нямаш близки приятелки - тоест жените не те ценят. За мъжете имаш изисквания да са ти на нивото (каквото и да значи това), но фактите показват, че никой мъж не се е избалъчил да си прохаби живота с теб.

През призмата на обществото реално си много ниско ниво, чисто групово, ако щеш стериотипно го наречи. Нека бъдем реалисти - жена на 40 без деца, без сериозна връзка зад гърба си, без приятелки...
Обвиняваш родителите си за неща преди доста години, само в себе си не виждаш низ от грешни ходове и накрая за капак егото на макса.

А и никой мъж не го интересува образованието или доходите на една жена. Ние сме първобитни говеда и гледаме външния вид. Трябва да си много неприятна като човек и дъжание, че никой да не се навие разбираш ли.


Късно либе за китка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 2358e02a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Аз също познавам много свестни жени които си седят сами, истината е, че читавите мъже са кът. Особено над 30. Късно си се усетила, и родителите ти са виновни в голяма част. Съвета ми е да се пробваш да осиновиш или да пробваш с донор. Кофти е, ще е трудно, но ще си много по щастлива, бебовците са много сладки.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 9d8ce40b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   44, и как точно пое инициативата? Написа ли, примерно - "в неделя ще съм в Южния парк, близо до басейна Спартак около 16 ч. облечен със сини шорти и червена тениска и бяла шапка с козирка"?

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 9d8ce40b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   34, ти не си 9, а някакъв с 3 деца! 9 казва, че няма, но иска деца! Аз се обърнах към 9, дето се молеше на модовете да предприеме нещо...

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: de9d326d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   До номер 4,

Изключително глупаво изказване. Пожелавам ти да станеш на 70 и някоя на 40 да си загуби ума по теб, но едва ли. Ако имаш много пари, може... но ще е с теб заради парите.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 15 часа
hash: 07c288fa34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   до 48 от 34 и 44,
естествено че не съм 9. Още не се е родил този на който ще се моля за нещо.
Поех инциативата за разговор тук. Да се опознаем онлайн един вид, и чак после да се видим. Това което казах беше само за пример, че не е проблем да се видим, нищо че тук не се позволяват преки данни за контакт.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 часа
hash: 425c7d4cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   от 34 до авторката,
ако искаш разкажи малко по-подробно за своите, интереси, забавления, хобита, как обичаш да си прекарваш свободното време, къде обичаш да ходиш, каква музика обичаш. За пилатеса и фитнеса е ясно.
И разкажи какво искаш да постигнеш или какво искаш да ти се случи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker