Майка ми е хомосексуална - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми е хомосексуална
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 10125 пъти
Аз сам на 16 години и съм момче. От 2 години се движа със скинари. Вече 2 пъти ходя с тях и се опитваме да съботираме гей парадите, а по отношение на битите гейове и лесбийки имам значителна бройка. Открито мога да заявя, че ненавиждам тази прослойка. Но преди околко 2 месеца за мене се случи най ужасното нещо! Майка ми е на 37 и с баща ми са разведени от повече от 12 години си има приятелка, която е и нейна колешка. Тази нейна приятелка се отбиваше често в къщи, а понякога оставаше и да спи в нас.

Всичко беше много хубаво до момента, в който се субудих една нощ и ги чух. О, боже какво правиха те двете в другата стая! Аз бях ужасен, не знаех коя от двете стене, но това не беше болка, този стонове бяха на удоволствие и наслада. В следващите няколко минути те зачестиха и в един момен всичко утихна. Да, аз бях сигурн те правиха секс.

В седващият момент изпитах ужас, злоба и омраза. Ами ако се разчуе, ако разберат съседите, роднините и приятелките ми как ще реагират тези хора. Искаше ми се в този момент да влеза в нейната стая и да ги убия и двете. От нерви и притеснение не можах да мигна повече тази нощ. През следващите дни нощните им забавления продължаваха само времето и продължителността се променяха. Не зная как до този момент не съм обръщал внимание на това.

След такива нощи майка изглеждаше много променена, тя сияеше, излъчвеше ведрост и винаги беше в добро настроение. Да, наистина след това тя ми угаждаше и ми позволяваше да правя неща, за които преди време ме беше възпирала. Но сега съм шокиран и раздвоен.

Аз говорих с нея ти ми каза, че почти 11 години спи само с жени и те двете са влюбени една в друга, че аз трябва да се съобразя с нейните чувства, че тя също е човек и има нужда от хармония и секс. Да, така е все пак тя е моята майка добра или лоша, но от друга страна аз не мога да променя моите убеждения, че мразя хомообществото.
Ако можете помогнете ми със съвет и ако има и други подобни на моя случай кажете какъв е изхода!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 72f163cb23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ами примери се с факта, че майка ти е обратна. Няма какво да наравиш не може да й забраниш да спи с жени. Не обръщай внимание нека си прави секс.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 18b1a1a2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   ХаХ.. човек каквото най много мрази това му идва на главата! да не би да си се подигравал или гаврел с други хора който са обратни.. защото ето кво стана.. аз кат казвам на хората не се подграваите не обиждаите и не мразете че точно това ще се случи с вас.. можеби не с тях но с някои техен роднина или дете.. те не ми вярват // Ей аз съм момиче на 14 и ще те посаветвам че трябва да се премериш престани да си против обратните и да ги мразиш или да се подиграваш и обиждаш.. ако го правиш де.. не го прави повече защото ще станеш мъж ще искаш жена и деца.. тогава не знаеш какви ще бъдат те! за това никога НЕ МРАЗИ НЕ СЕ ПОДИГРАВАИ.. НА БЕДЕН ГРОЗЕН ДЕБЕЛ ИЛИ Нещо от този род.. късмет дано да се премериш.. и не забравяй че всички сме хора не зависимо дали сме обратни или нормални.. дали сме черни или бели бедни или богати грози или красиви това няма значение всички сме хора всички дори животните чустват страх и обич.. чустват радост и тага.. глад и жажда.. това е майка ти тя обича да спи с жени не и се сърди не я опреквай не я карай да се чуства нелофко бъди с нея! това не го пиша защото съм някоя зубарка или няква дето ддз.. как да го кажа от тея затворените хора които гледат по друк начин на света.. просто го казвам защото това е истената. и бъди благодарен че маика ти само спи с жени от колкото с мъже и да ти ги води по 2-ма 3-ма в къщата и да се дрогирва да не се интересува от теб!
.. Луната..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b0a5e5604f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Разумът е устроен така, че се страхува от неща, които не разбира - така е по-безопасно за него. А изява на скрития страх е омразата.
Ти не можеш да разбереш майка си, защото не си "на нейното дередже", и понеже не можеш да разбереш хора като нея, скрито се страхуваш от тяхната ориентация, и затова ги мразиш.
Я си представи, че се събудиш една сутрин и с ужас установиш, че вече те интересуват и възбуждат само мъже? Къкво ще правиш тогава? И не си казвай, че това никога не може да ти се случи - никой и никога за нищо не може да бъде 100% сигурен!
Разбери, хомосексуализмът НЕ Е въпрос на съзнателен избор. Просто така си се раждаш програмиран! Точно както хетеросексуалните са програмирани да си падат по другия пол! И нищо не можеш да направиш по въпроса - можеш известен брой години да го криеш, дори от себе си, можеш да разбираш, че това е "нередно" и да се чудиш и притесняваш защо при тебе не е като при другите, можеш много да се терзаеш и много да се псуваш, че си такъв, НО си такъв и точка! Можеш дори семейство да създадеш и деца да родиш или направиш, с надеждата, че все някога "ще се оправиш"... НЕ СТАВА! И не стига твоите си терзания от това и дискомфортите, ами и някакви скинарчета те дебнат отвсякъде да те бият... Защо? Защото не могат да те разберат, не могат да се поставят на твоето място и да видят колко ти е кофти и без техните простотии...
Майка ти дълги години е прикривала хомосексуализма си - заради общественото мнение, заради това да си има семейство, детенце (тебе)... заради всичко това е жертвала сексуалната си ориентация! Ако не беше нейната жертва - нямаше да се родиш ти (я си представи тебе всеки ден да те оножда някакъв мъж, и ти да стискаш зъби за да не повърнеш, само и само да можеш да имаш дете един ден... ). Накрая жената е преодоляла предразсъдъците си, намерила си е партньорка (което при хомосексуалистите е поне 10 ПЪТИ по-трудно, отколкото при хетеро-) и НАЙ-НАКРАЯ е глътнала глътка въздух, започнала е да изразява себе си и е почувствала истинско щастие!

Май единственият изход е ти да промениш убежденията си! Надявам се и моят скромен коментар да ти помогне малко за това, или поне да те накара да се замислиш и да се опиташ да разбереш устроените по друг начин. Защото ти убежденията си можеш да промениш (натрупвайки житейска мъдрост), но тя сексуалната си ориентация - не може! Повярвай ми, ако имаше дори 0, 001% шанс това да стане - тя щеше да се БОРИ за него през всичките тези години, и да го постигне! Нещо повече - постигнатото от нея като лесбийка в живота (семейство, деца) е равносилно на ПОДВИГ! Колцина от днешните разглезени мърли-лесбоси успяват да го постигнат?

А за гейовете избщо да не ти пука: колкото повече са те, толкова повече свободни мадами ще има за истинските мъже като нас!

един хетеросексуален батко

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 682fce94e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Интересна ситуация, чудя се кое ще надделее в теб. Обичта към майка ти или омразата към тези с различна сексуална ориентация. А изхода от ситуацията е да проумеш, че всеки има право на личен избор, така както ти си избрал неонацизма така майка ти е избрала да прави секс с жена. И докато Тя реално не пречи никому, то силно се съмнявам за теб..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d4ad81dc00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Виж, животът е опасна работа! Той ни учи и осъвършенства. Е, по-малко ли обичаш сега майка си? Замисли се. Майка ти по-малко ли е човек. Може би животът, Бог, Провидението искат да те отклонят от пътя, по който си поел.
Не се ограничавай относно хората.
Ти - разбирам, че приятелите ти, хората около теб имат някакви разбирания, но това не значи, че ти трябва да ги споделяш на 100%. Човек винаги трябва да може да мисли с главата си, не да се води с масата.
Може би скоро ще трябва да избираш между майка си и приятелите си, но си дай време. Сега може и да нямаш сили да скъсаш със средата си. Майка ти едва ли ще излезне утре в обществото като лесбийка, а в българските домове не е нещо странно човек да остава да преспива у приятелка. Аз самата често съм спала при приятелки - дори на едно легло. Като жена например не можеш да се връщаш сама от дискотеки, затова трички приятелки сме спали на едно легло. Това не ни прави лесбийки.
Никой няма как да разбере за майка ти, а и тя няма как да иска някой да разбере, защото ще загуби работа и социален статус. След като завършиш, изнеси се от вас, отиди да учиш. Тя ще си има „съквартирантка“, за да не е сама и готово. Къде ти е проблемът?
П. П. Действително при теб има Провидение, което навреме да ти покаже, колко грешна е идиологията на национал-социализма. Има хора, които са били в Наци-Германия вече на високи постове и се открива, че додото е евреин. Какво правим тогава? Трябва да изпратят баща си и дядо си в Аушвиц. Те самите по законите тогава се спасявали.
Има хора, които са имали твоите разбирания и е трябвало да обгазяват цигани, евреи, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ в Аушвиц и Дахау. Само в Дахау да отидеш и да видиш снинки на циганите, убити там - ще повърнеш. Едно е теорията, друго е практиката. Затвори очи и си представи майка си и какво би се случило с нея, ако я оставиш на приятелчетата си + им дадеш власт като по време на Наци Германия. Ако можеш да живееш с тази представа, ОК - продължавай. Ако не можеш, намирай начин да се махкаш от тази идиология. В Германия сте пред окончателна забрана заради последните зверства, надробени точно от момченца като теб. Замисли се над това - ако се съберете да отстрелвате с автомати хомосексуалисти и цигани - ти как ще реагираш, когато намериш майка си застреляна у дома?

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1e0bb648f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Хетеро съм но не мразя никого. Интересно ми е как и защо мразиш някой непознат? Моля за отговор!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 138b14a672
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Здравей момко!

Аз съм около 35 години по-дърт от теб, та ще си позволя да ти дам няколко съвета безплатно:
1. Няма нищо по-свещенно от семействота в този живот. С майка си не можеш да се разведеш, но като неин син си длъжен да я уважаваш! Не е необходимо да разбираш нейните желания и влечения! Ти си й син и си длъжен да уважаваш нейните чувства! можеш да трепеш хомосексуални наред, но не и тези които са те създали и изхранват. Ако не ти изнася - изнеси се, плащай си сметките сам, но да убиеш тези които са те създали, това е варварско. Едно време имаше един разказ който учихме в училище - Павлик Морозов, разбрал че родителите му не харесват съветската власт и ги предал на КГБ за да ги убият, а той станал "герой".
2. Не съди хората за това което правят, ако то не ти пречи. Запитай се защо го правят. Грубостта и цинизма в нашето общество са изключителна големи. Може би има хора, не като теб - биячът, които имат нужда и от нежност. А нежните мъже, нещо са свършили - навсякъде само биячи! Като онзи от строителният техникум и т. н.
3. Между 15 и 24 годишна възраст, хората създават своят мироглед. Това че ходиш със скинари, означава ли че всичко трябва да е само Черно и Бяло, а всичко друго - под ножа. Същото е и изея на ТАЛИБАНИТЕ! Ако го пише в Курана - добре! Ако не го пише - значи е лошо и дрябва да се избие, изколи и изчисти! Намери себе си - сега ти е времето. Иначи винаги ще слушаш какво ти казва някой!

Късмет - дано порастнеш!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6fa15c4d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Еми, така е- ограничените хора се блъскат в собствените си ограничения, огради, прегради и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2c47e5b2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Историята направо си понамирисва на измислена.

Иначе и аз едно време мразих циганите... ама сещайте се за какъв се омъжих...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d2eac1fa6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 9 :(...

Авторе, не знам какво да ти кажа... Според мен не става въпрос само за хомосексуалността на майка ти, а по-скоро за това, че си натрапва сексуалния живот. Аз на твое място и с мъж да беше и да ги чувам пак нямаше да ми е особено приятно. Това са нормални и човешки неща, знам, ясно ми е че се случват. Но когато се отнася до родители нещата стават малко по-сложни и на никой не му се иска да си мисли или още по-зле-да знае- с кой и кога го правят... Поне на мен не ми се. Така че моят съвет е да поговориш с майка си и да и' кажеш, че тези среднощни шумове те притесняват и тн. и не можеш да спиш спокойно. Според мен ще се осъзнае и няма да ти се натрапва. Ясно е, че няма да се промени, но поне няма да мислиш за това постоянно и да се стресираш.

И все пак може би това ти се случва, за да ти покаже, че това със скинарите не е най-правилното нещо, което можеш на направиш с живота си. Никой не те кара да харесваш хомотата, но чак пък да ги тероризираш... Не мислиш ли че е малко крайно? Нали и те са нечии майки, братя, сестри, деца...? Ами ако утре някой скинар обезобрази майка ти ти как ще се почувстваш?

Ако темата е истинска разбира се...

Next

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c24e112a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Поне едно си разбрал - че хомосексуалните са хора като всички останали. Че могат да бъдат добри родители, да обичат, да живеят нормално.
Сега, след като знаеш, че майка от е една от тях, ще я намразиш ли?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 74e09393e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Как можеш да мразиш някого заради сексуалната му ориентация?Това показва ,че си едно псевдомъжкарче ,страдащо от комплекс за малоценност, желаещо да се докаже не чрез някакви качества, а с омразата си.По отношение на битите гейове и лесбийки?!!!!!Ако ми беше подръка така бих те напердашила, че свят да ти се завие.А си обърши сополите, пък после съди другите.
Adora

Модератор: Хайде да не се обиждате с такива етикети, за да не се оплаквате после защо не се публикуват коментари. :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 12014bf750
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Според мен това събитие е знак, че трябва да спреш да мразиш гейовете и лесбийките, не че аз много ги харесвам, ама и те са хора, имат право на живот. Разбира се парадите им са плод на нечие болно съзнание и трябва да бъдат саботирани, но не е това начинът... знам ли и аз... агресията не води до нищо хубаво, убедил съм се от личен опит.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fa13579fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторe това твойто сзобщо не мога да го проумея и дори малко се съмнявам, че е истина, но ако е наистина си е кофти тръпка. :( И за номер 9 мога да кажа само това... :(

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6f9536e39e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз пък ръкопляскам на номер 9.
Защото за да се омъжи за него - тя го е харесала и одобрила.
Най-добрата ми приятелка е такава. Но никой, никога не я нарече циганка, защото е блестяща - и ум, и излъчване :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fa13579fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 16 и за тебе ще го кажа един път;( мъчно ми е че се мешаме така:(

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 715d4531fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Еми... животът те учи, само това ще ти кажа. Представи си следващия път докато биеш някоя лесбийка, че тя можеше да е майка ти. Можеше да биеш собствената си майка, замисли се. Останолото номер 3 го каза. Психиката е интересно нещо...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7cc91e0e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Има един начин само преглъщаш всичко и тва е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 68bd00635c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Моята сестра е обратна. Когато я хванах с приятелката и в къщи стана супрер веселба. Сеатра ми отнесе по малкото бой но другата кървеше здраво. Сега е за пример на всички, после боя не оправял. Помисли си върху това авторе ти вече имаш опит :) Да изчистим обществото от тези хомосексуални отрепки!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 097a07ba04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ами Авторе какво да ти кажа. Аз съм (момиче) на 15 и преди 2, 3 месеца разбрах, че съм обрата. Не точно разбрах, но аз също като теб мразех обратните хора. Една вечер когато бях на парти бях пийнала малко в повече и със едни приятелки се позабавлявахме. Смисъл целувахме се, галехме се и други работи ;). Аз си мислех, че после ще се чуствам зле.. но уви чуствах се много добре. Бе хареса ми. тази история се случи лятото, когато бях на почивка в Австрия
В момента си нямам приятелка * в БГ съм вече*. И аз се възприемам като нормален човек.. в смисъл не искам да имам сериозна връзка.. аз имам чуства към момчета и момичета.
Единственното което мога да ти кажа... не мрази майка си. това е най- голямата грешка която можеш да направиш!!
* 1D *

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1b9c22410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   В подобна ситуация съм но със сестра ми и нейната приятелка:(От 3 години живеят заедно в Лондон но нейната приятелка е негърка. Това, че е лесбийка ме зашемети но това с другата расата имаше за цел да ме ликвидира. Ако се прибере тук ще я смачкам а за онази дридата да не говорим. В кофти ситуация си попаднал и ти авторе

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 008f7a09cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ами щом се колебаеш кажи на твоите другари да решат проблема с майка ти. За да си по-сигурен, не им казвай, каква ти е. Не че ще ги разчустваш(то в кромид лук чувства няма), но няма да ги е страх, че ще ги издадеш после. Тъкмо ще видиш качеството и на твоята работа след това.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 289d71bb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Със сигурност не са ти допаднали коментарите и съветите и едва ли се навърташ тъдява след 9 месеца... но все пак: представи си, че някой от ританите хомо вземе, че те осъди и те вкарат да лежиш ефективно. Помисли си какви цигански керестета те чакат вътре, не резбата, ами направо с хастара навънка ще те обърнат като разберат какъв отворко си бил отвън!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 715d4531fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Боже, чета коментарите и се натъжавам....то пък бива бива задръстени, ама ние направо сме затънали бе...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 70874e9fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Ами ако майка ти беше нещастна и самотна, защото не смее да са отдаде на сексуалността си; ако се наливаше с алкохол от сутрин до вечер за да понесе самотата; ако заради това стане злобна и заядлива с теб и околните и я изгонят от работа (например); ако полудее от нерви или си съсипе здравето до там, че да се убие... Тогава по-доволен ли щеше да си?
И ти в очите на другите също си различен, но никой не е тръгнал да те преследва заради това.
Сещаш ли се за някой, който да те обича повече от нея?
Приеми я такава каквато е и й бъди благодарен за огромната любов и грижа!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1b9c22410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Авторе не ги слушай, когато се мрази се мрази и край. Това, че нямай кой да те обича повече от собствената ти майка е факт но не и в твоя случай, тя е лесбийка и обича най много приятелката си, а ти вече си за нея поредния мъж който тя не забелязва! Нея не я интересува ти как се чувстваш, какво ще кажат приятелите ти, роднините, съседите и т. н. В нея е избило лесбийското его и това за нея е най-важното. И защо е необходимо пред теб да се демонстрира този еднополов секс, на който ти вечер ставаш свидетел макар и само с това да ги слушаш, както ти самия пишеш. Замисли се какво целят, да ти покажат, че еднополовото партньорстбо е супер, че секса им е невероятен? Да те превърнат и теб в едно новоизлюпено гейче което да се кефи на момченца и да заживеете в тази ваша къща две гей двойки? Гей и лесбо обществото са болни хора и им трябва лечение!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1b9c22410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Номер 29 аз съм жена и съм лесбийка. Незная дали ние сме за лечение но ти със сигурност си. Ти и твоята болна психика и не давай идиотски съвети, че майка му искала до го превърне в незнам си какво... Но го обичала и тем подобни, напротив авторчето трябва да е доволно, че майка му се чувства щастлива. Да престане да ги подслушва защото е долно и гнусно а и всички скинчета са с изкривена психика може да е започнало и да се самозадоволява през времето което ги слуша!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f3ea5c3d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ами и ти стани гей.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bd55236eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Ако е възможно отиди да живееш при баща си, баба или дядо. Или като станеш на 18 се отдели на квартира. Махни се от скинарите. Не ти трябва досие в полицията. После с досие няма да те вземат на работа.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1b9c22410c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Бъди какъвто си, лесбийките и гейчетата трябва да се премахват. Те са отровното зрънце на нашето общество и то трябва да се изкорени!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b342c1dea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Не може да слагаш гейовете и лесбийките под един знаменател. Всички са хора. Всички заслужават щастие. Дискриминацията е за хора с ограничени умствени ресурси, или просто с изкривена представа за света.
Не бъди хомофоб, иначе ще загубиш майка си. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 75501b79ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Всеки рано или късно си получава заслуженото. Сега е време да се научиш на малко толерантност. :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ba7f66a562
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Трудно е да възприемеш, че някой близък е различен, но се възприема. Майка ми също има такива наклонности т. е да е с жени, но успя да направи така, че това да не става обществена тайна, да се знае от околните. Не ми беше лесно да го разбера това като как така може да харесва жени, но най-накрая го приех за даденост и... така до ден днешен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 53e87ccf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Аз съм мъж на?? възраст. Приех хомосексуализма отдавна защото разбрах причината защо има такива хора. Не ги осъждам какво правят помежду си стига да е на закрито. Но не ми харесва да демонстрират публично тяхната сексуална ориентация. За себе си ще кажа, че обичам да гледам две лесбийки когато са интимни. Настройвам се много може би защото гледам две женски тела, особено когато са млади момичета. Колко нежно се целуват и с какво удоволствие си лижат вагините. В такъв момент ми се иска и аз да съм с тях, да ми позволят и аз да ги полижа последователно и двете една след друга.
Но не ми харесват мъжете гей, не ги мразя, но не виждам нищо красиво между двама мъже когато се чукат. Затова често си гледам в порното млади момичета лесбийки в акция. Толкова много ме възбуждат, че като ги гледам трябва да мастурбирам.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 40e0ef348f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Еми спри да се движиш в тези скинарски среди и бъди малко по-толерантен. В крайна сметка никой не избира да стане хомо - хората се раждат такива. А и какво ти пречат всъщност? Виж за ромите, бих подкрепила, защото те ни тормозят, крадат и точат държавата без да дават нищо насреща. Не всички са такива, но тези, които са си заслужават боя като ги хванеш да крадат.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f85ed4bf3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Ей глупак, щом си се родил, няма как майка ти да е хомосексуална. Тя е бисексуална. Ако за мъжете бисексуалността е нещо отвратително и грозно, не е така при жените. Това е почти нормално и много жени биха се отдали на интимна близост с приятелка. Няма по възбуждаща гледка за едни мъж, от тази да гледа как жена му се задоволява в леглото с друга жена. Нямаш никакво право д съдиш майка си и да и държиш сметка. И се махай от тия скинари, защото това са долни и гнусни престъпници и ще стигнеш до затвора един ден!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1895b9b39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Съвет: застреляй се, млад човек в 21 век с такива разбирания направо не мога да повярвам. П. С. Гледай American History X

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c817b24c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Номер 47, какви са тези двойни стандарти? ! Едното е отвратително и гнусно, другото е възбуждащо? ! Това, че гледаш всичко от твоята си позиция не ти дава право да изключваш всичко останало, което не ти е по вкуса и да правиш обобщения.
И напротив, възможно е майка му да е изцяло хомосексуална, но поради хомофобския обществен натиск да се е преструвала на хетеро.
Въпреки, че историята ми звучи като измислена бих искал да кажа, че много ме изненадва, че майката на автора е допуснала сина и да има такова меко казано нетрезво мислене.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4336786433
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Номер 30, напълно съм сигурен, че на тебе също ти се е случвало да се задоволяваш докато гледаш 2 жени. ама тогава не е проблем, нали? проблем е когато някой друг го прави. И все някой друг трябва да мисли вашето щастие, все едно е наш приоритет. Като, че ли вие не мислите достатъчно за себе си.

Женското лицемерие и арогантност край нямат. Особено па у лесбийките. Те още повече повдигат и без това високата летва по тези дисциплини.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker