Бившият ми съпруг е моят човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бившият ми съпруг е моят човек
преди: 1 месец, 11 дни, прочетена 1159 пъти
Здравейте, пиша тук, защото няма на кого да споделя. Приятелите ми мислят, че съм се побъркала. Надявам се да получа някакъв съвет. Първо, няколко думи за мен, а след това ще стигнем и до проблема.

Жена на 55 години съм с три прекрасни деца, а отскоро и с внуче. Баща ми почина, когато бях на 10, и майка ми работеше на две места, за да отгледа мен, брат ми и сестра ми. Тя не се омъжи повторно и ми е гадно заради това, но все пак изборът си е нейн. Въпреки всички трудности, не ни е липсвало нищо никога, за което съм й безкрайно благодарна. На 17 години срещнах бившия си съпруг, който тогава беше на 25. Влюбихме се. Нито съм очаквала да се случи някога, защото след смъртта на баща ми си обещах, че няма да допусна мъж до себе си (може би от страх да не го изгубя), нито съм очаквала, че ще е на тази възраст. Мъжът ми беше добър, интелигентен, възпитан, с чувство за хумор. Година след запознанството ни се оженихме. Пет години по-късно се роди дъщеря ни, която през януари ни направи горди баба и дядо :).

Когато тя беше на 4, със съпруга ми се разведохме. Но не защото сме имали някакви проблеми, нищо подобно! Всичко стана заради семейството ми. Те просто не можеха да го понасят. До ден днешен не могат да ми кажат причината за това. Нито ме е удрял, нито ми е изневерявал, нито е бил алкохолик. Той беше този, който ме подкрепяше и беше до мен, когато имах нужда и когато изпадах в депресии (заради баща ми). Той ходеше на работа и поемаше грижите за дъщеря ни, докато аз ходех на университет (той ми плащаше и таксите). Когото започнах да работя, пак той беше с детето. Не знам какво повече може да се иска от него. Никога не се е държал грубо със семейството ми, дори когато те са го обиждали. Винаги търпеше. Но аз виждах, че това го измъчва вътрешно, а оттам и мен. Един ден му предложих да се разделим, за да сложим край на това поведение, което той не заслужава. Опита се да възрази, но явно реши, че ще бъде така цял живот. Разведохме се след 9 години щастлив брак. Детето остана с мен, но той идваше да я вижда всеки ден. Нашите отношения останаха топли приятелски.

Няколко месеца по-късно срещнах друг мъж. Не бях влюбена в него, но имахме много общи неща. Оженихме се бързо (явно при мен така стават нещата). Той прие дъщеря ми като своя, а с бившия ми съпруг са приятели и до днес. Когато се роди първият ми син, съпругът ми сам предложи бившия да му стане кръстник. Изненадах се, но се съгласих. Бившият ми съпруг прие новата си роля присърце и досега не спира да се интересува от кръщелника си. Забравих да кажа, че той също се ожени повторно и гледа децата на жена си от нейния първи брак като свои. Той просто обожава деца :).
Три години след първия ми син се роди и втория. А дъщеря ми веднага се влюби в братята си и още ги третира като деца, въпреки че са на 23 и 20 години, а тя е на 32.

Сега към проблема: преди месец съпругата на бившия ми почина. Тя беше уникална жена. Разбирахме се чудесно - просто всички бяхме приятели и хората ни се чудеха как е възможно, при положение че сме разведени и имаме нови семейства - ами възможно е, когато никой не таи лоши чувства към другия.
Сега бившият ми съпруг е съсипан и още не може да се съвземе. Бяха заедно 25 години, нямаха общи деца. Аз и съпругът ми почти не го оставяме сам - все един от нас ще отиде у тях да го види или да му се обади по телефона. Това е всеки ден. На мен ми се къса сърцето да го гледам така. Истината е, че никога не съм спирала да го обичам. Както казах, вината за развода не беше в него, аз просто трябваше да се боря. През всичките години нерядко съм си представяла неговото лице, когато погледна към мъжа си. Представяла съм си как създаваме спомените си заедно. Не че не обичам мъжа си, напротив - той е прекрасен човек, съпруг и баща, но имам чувството, че се омъжих за него, за да забравя бившия си. Е, не успях.

Сега не знам какво да правя... Реално бившият ми е мъжът на моя живот и искам да остареем заедно. Докато беше женен, никога не ми е правел намеци, че е готов да напусне жена си, за да се съберем. Но аз знам, че той също не е спирал да ме обича - личи си по отношението му към мен, а и дъщеря ми намеква няколко пъти. Сърце не ми дава да оставя сегашния си мъж. Страх ме е, че синовете ми ще се обърнат срещу чичо си (така наричат бившия). А историята с отношението на майка ми, сестра ми и брат ми пак ще се повтори... Знам, че всичко това ви изглежда объркано и сигурно се чудите какво не ни е наред, но наистина имам нужда от съвет. Как да постъпя?

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 10 дни
hash: 5e096fda25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Сложна ситуация. Много е лошо родителите на жената да не приемат мъжа и да не дават свястно обяснение за това.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: e926c8d206
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Хех, па съберете се и си живейте тримата! Какъв ви е проблемът?
Като гледам - и сред децата ви вече няма непълнолетни...
На тия години никой няма да ви гледа под лупа и подозира, пък можете и тройки да си правите, ако още ви се занимава. :)

Казвам го с известна доза смях, но всъщност съм абсолютно сериозен!
Жена ми и първото ми гадже са неразделни приятелки. С годините толкова се сближихме, децата ни пораснаха заедно, с мъжа ѝ сме приятели. Има и още едно семейство, с вече пораснали деца. Като се съберем шестимата и направо започва веселбата! Усмивката сама изгрява на всяко лице - винаги имаме какво да си кажем, да се помайтапим, да си разкажем по някоя житейска драма, или исторически факти, или научни достижения, или някакви игри - карти и т. н. Така като гледам, понеже сме ви набори - направо ще си остареем заедно всичките! Е.. сега джиджи-биджи не правим, но предполагам е от намалелите хормони с годините :)
Във всеки случай - ужасява ме мисълта за момента, в който някой от нас ще си тръгне... :( А то е неизбежно с възрастта. Имахме вече подобно преживяване, когато на мъжа на първото ми гадже му правиха сърдечна операция и нещата бяха много на кантар.. Но се закрепи човекът - всеки ден по 10 км прави, работи, плуваме в морето заедно и обаците се разсеяха! Вие не сте извадили късмет с жената на бившия ти, но... животът продължава!

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 0e2b0365ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами и ти не знаеш какво искаш, слушала ти семейството си твърде много и явно не можеш да мислиш

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: ef3823d7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Вярно, че в анонимен сайт човек свободно изказва и най-не моралните си намерения и желания, но все си мисля, че човек на подобна възраст би трябвало да умее да контролира интрузивни мисли...
Авторке, бившият ти мъж още е в траур, а ти вече си с плановете как да нараниш и обидиш съпруга си, бившият, и децата. И това дори не защото си нещастна с настоящият ти дългогодишен партньор, та да речем да сравняваш с бившият опит и идеализираш както често се случва.
Дори аз, случайна анонимна потребителска се почувствах някак "омърсена" като те прочетох... Не знам как ти-не.
Но пък всеки човек е свободен да преебе живота си както намери за добре.
Поне си натисни парцалите още няколко месеца, не опетнявай траура на бившият си съпруг, уважи времето му за траур и възможност да си изживява процеса чисто и с доблест.
И не прехвърляй отговорност за намеренията си към дъщеря ви с "тя също намеква" това е долно и грозно.
Не споменаваш обаче как биха се почувствали другите ти деца...

Ж

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 936bd1d887
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Авторке в тебе има нещо сбъркано - как така ще се разведеш с прекрасния си съпруг, поради такава причина?

Аз съм вече възрастен - и досега не съм чувал и виждал по-тъпа и несъстоятелна причина за развод!!!

Ти данък обществено мнение ли плащаш?

Според мен в мисленето ти и разсъжденията - има нещо тотално сбъркано и неправилно!

(Това го забелязах още в началото на историята ти, когато казваш, че майка ти не се е омъжила повторно и ти било гадно заради това! - ти добре ли си? Имаш ли представа какво е да ти натресе пастрок? И какви проблеми може да създаде това? Така, че майка ти е постъпила чудесно и достойно - а на теб ти било гадно? )

И сега - след като вече всички сте се навързали като "свински черва" питаш абсурдни неща - цитирам те:
"Сега не знам какво да правя... Как да постъпя? "

Какво има да правиш? Нищо няма и не трябва да правиш!
Какво искаш - да объркаш отново живота на всички!

Освен това след като бившия ти мъж е станал кръстник на сина ти: ТИ НЯМАШ ПРАВО НА ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ С НЕГО! И ДА СЕ ОМЪЖИШ ПАК ЗА НЕГО!

Върви и поговори с някой по-опитен православен свещеник, за да ти обясни добре тези неща, и че това е духовно родство!

И въобще съветът ми е да се позамислиш повече за духовните неща, за Бога!

 
  ...


...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 83f0c66884
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Образцова жена - търси проблеми там където няма, за да развали това което има. Като си доволна от съпруга си и имате деца - наслаждавай им се, вместо неблагодарно да бленуваш по друг мъж, най-вече по този който ТИ си изоставила.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 88bc41171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Какво да ти кажа. Каквото човек сам си направи никой друг не може да му го направи.
Трябвало е да се бориш за мъжа, който уж обичаш толкова много а не да слушаш мама и тате. Тоест мама.
Щом е бил идеалния съпруг защо си го оставила заради мнението на Мама и другите. А.
Обвинявай тях за проваления си живот. Заради това, че си послушала мама си се разделила с уж обичания ти мъж. Толкова много.

А и би ли обяснила това. Не че не обичам мъжа си напротив -той е прекрасен човек, съпруг и баща, но имам чувството, че се омъжих за него за да забравя бившия си. Е, не успях.
Значи само си използвала сегашния си съпруг.
Той с нищо не е виновен, че навремето не сте се преборили с много обичаният от теб мъж за любовта си.
Той не ти е кърпичка сегашния ти съпруг с която да се бършете.
По-добре се раздели с него. Поне една достойна постъпка да имаш.
Не си достойна съпруга. Щом кроиш планове как да се съберете отново. Тайничко си мечтаеш пак да сте заедно.
Раздели се с него независимо дали ще се съберете с твоят любим човек.

Вие сте достойни хора за сериал направо.
Новите съседи и бившите. Леле мале колко..
Като дядовата ръкавичка сте.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 4b1c4c982f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Сега, разбирате ли хора, защо винаги втората съпруга/или вторият съпруг ревнува от първият? Не е проблем че мъжът/жената ще иде да се срещне с бившата си половинка, уж заради детето, а проблема е страхът че има все още чувства м/у тях. Страхът да не изгубиш любимият в който си влагал чувства, и страхът че едва не си изстинал в гроба, а тя/той чака да те замести. Авторката постъпва меко казано не морално, защото да се раздели с бившият си е виновна тя, не семейство й, а самата тя! И, не ми обяснявай, колко прекрасен човек е била жена му, защото е лицемерно и долно жената още не е изстинала в гроба, а ти мислиш за мъжът й. Сигурна съм че, цял живот си съскала зад гърба й, като си виждала, как прегръща това, което ти не си оценила. На твойте години е долно и спрямо мъжът ти, да му разбиеш живота! Като си знаела какво представляваш, защо си вмъкнала в живота си друг човек, обещавала си му любов, а винаги си мислела за прекрасният ти бивш. И, въобще на 55год, би трябвало вече да си на ясно че животът не е турски сериал. Направи услуга на всички и им се разкарай от живота.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: ba212588ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Идеален сценарий за турски сериал, цяла комуна, най добре се съберете всички заедно, и пей сърце!?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 9 дни
hash: c8117a8dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, да много реално. Даже и 4ки сте правили, затова се обичате

 
  ...

...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 84f3910210
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Всяка вечер си лягаш със съвестта си, затова тя е тази, която ти дава най-добрият съвет, а той е- нямаш място при бившия. Точка.
Особено след като имаш деца от втория съпруг!
Не знам как ще се гледаш в огледалото иначе. След като си го обичала, да си се борила за него, а не да угаждаш на роднини.
(Ако историята е истинска)

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 6f116c79ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ха, и друг път съм разказвала историята на моят съпруг и неговата бивша, как се е разделила с него, защото някой си, й е казал че той и изневерява. Сега тя съска срещу всяка жена която се появи в живота му, да претендира че тя трябва да е най важната, защото тя му е родила дете. Може би, се моли по бързо мен да ме изпратят при Дядо Боже, за да може да бъде с него.
Не знам, какво да кажа просто, освен че хората трябва много да се замислят преди да почнат връзка с разведен/разведена.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 5e11ae4bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Скъпа ЗАЩО ПОТЪРСИ МНЕНИЕ В ТОЗИ САЙТ? - Той има само гневни нарцисисти и мъже, ти си интелригентна жена и напълно те разбирам!

НО АЗ ТУК НЕ ТЪРСЯ СЪВЕТИ- И ТИ НЕДЕЙ, ще получиш само обиди и критики- Това прави сладък живота за хората в този сайт

НЯМА ДА НАМЕРИШ РАЗБИРАНЕ В ТЕЗИ КОМЕНТАРИ :)

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: ba191c856a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 14, друго е човек да намери разбиране, друго е да постъпва не редно. Защо е намесила други хора в живота си, като е влюбена в бившия си? Какво, да я аплодираме ли, че е лъгала вторият си мъж, и даже деца му е родила? Да, я подкрепим че една жена още не е изтинала в гроба, а тя му се точи на мъжът й? Или, да я подкрепим, че иска да се е""бе с кръстника на синовете си, което си е кръвосмешение?

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: ef3823d7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Н 14, и какво се очакваше да се коментира с разбиране?
Ти какво разбра, коментира и подкрепи?

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 88bc41171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не ми харесва това, че използва втория си съпруг.
Лекува раните си с него. Може да не е толкова лошо да се съберат знам ли пак с онзи любимец но не е редно да използва втория си съпруг.
Той е бил или ще бъде временно присъстващ в живота й само да й помага.
Така го разбирам аз.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: ba191c856a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 16, явно да я подкрепим да изрита вторият си мъж и децата от него и да иде директно да легне на мястото на покойната, което още не е изстинало. Много, мразя хора, които се женят за втори път, само за да не са сами и нараняват други хора.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 05e31ff3cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   От авторката:

Може би трябваше да дам повече разяснения. Майка ми не искаше да излиза по срещи, да има връзка, ако ще и краткотрайна да е. Аз исках тя да е щастлива, а не да плаче постоянно и да се чуди как да свърже двата края. Дъщеря ми израстна с пастрок, когото обожава. Той също и за него тя е неговото момиченце. Както споменах, бившият ми също е пастрок на две прекрасни момичета (те също са големи - на 27 и 26, а когато той им стана пастрок бяха съответно на 1 година и на 8 месеца), които умират за него. Може да не знам от личен опит, но виждам от първо лице как се отнасят пастроците и не мога да кажа лоша дума (това го казвам за коментар номер 6).

Струва ми се, че майка ми искаше да съм като нея - да си остана сама цял живот, за да не страдам, както тя страдаше. Вероятно е мислела, че така ме предпазва е го прави за мое добро. Бях се затворила в себе си, имах ниско самочувствие, малко приятелки и категорично отбягвах момчетата, не общувах с тях. Но знаете, че любовта не се интересува от нищо и те сварва, когато най-малко очакваш. Колкото и да се борех със себе си, не можех да устоя. Била съм само с двама мъже през живота си - бившият ми, който ми беше първата любов, и сегашният ми съпруг.

Разбира се, че уважавам времето на траур и въобще не съм си мислела да се събираме на секундата. И не, аз не мисля постоянно за събиране. През годините са ми минавали подобни мисли няколко пъти, но е било за кратко. Времето на пандемията, когато бяхме затворени вкъщи, беше едно от най-хубавите в живота ми. Бяхме си вкъщи с мъжа ми и синовете ми и усетих, че за секунда не съм помислила за бившия. Естествено, чувахме се с него и с жена му. Но нищо повече. Когато всичко премина и се върнахме към нормалния начин на живот, тези мисли отново се върнаха. Сега той е сам... За синовете ми казах, че ме е страх да не се обърнат срещу него - един вид, че той е развалил семейството. Особено големият ми син има много силна връзка с него, нали му е кръстник. Така че изобщо не е вариант да се разделя със съпруга си. Притеснявам се и от реакцията на доведените дъщери.

Другия месец бившият ми има рожден ден. Отказа да го празнува и това е разбираемо. За 30-ия му рожден ден му бях подарила (тогава все още бяхме женени) ръчен часовник. Сега ще стане на 63, а този часовник до ден днешен му е на ръката и не го свалял. Неговата съпруга, Бог да я прости, му е подарявала какви ли не неща през годините, но той никога не ги е носил или поне не толкова дълго. Ето такива на пръв поглед дребни и незначителни неща ме карат да се замислям. Може би той просто не иска да си купи нов часовник. Но за мен това означава много.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 8 дни
hash: db2b133161
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Дори и са се обичате, не може да сте заедно. Да си мислила навремето.
Развела си се от глупост и тъпотия. Сега си плащаш за това.
Стискаш зъби и си живееш както досега с любящия втори съпруг.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: e901de938d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Да оставиш бащата на едните си деца, за бащата на другото? К"""ка история от турски сериал на жена на възраст вече! А, дали си помислила че ще настройш децата си едни срещу други. Оплели сте са като чъръва. Твоята история за пореден път ми доказва че приятелство между мъж и жена е Ъпсурт да има, особено ако на времето да си бъркали по дупките.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 88bc41171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   За това обвинявай тях и майка си за проваленият си живот.
Не е трябвало да се хващаш с втория си съпруг.
Поне трябваше да си дадеш повече време за да забравиш бившия си.
Не е трябвало да се събираш с някого ако не го обичаш.
Аз това не разбирам...
За децата ти може би и за дъщеря ти твоята дъщеря първата ако съм разбрала правилно сегашния ти съпруг е всичко но за теб не е.
За теб е нищо. Ти не го обичаш. Той не означава нищо за теб.
Ти не обичаш сегашния си съпруг.
Само си го използвала. За да забравиш бившия си. Е, и успя ли.
Намерила си място в сърцето му, той те е обичал. Той може и представа да си няма, че тайничко си мечтаеш да се събереш с бившия си. Това донякъде го разбирам. Може да се обичате. Може и да се съберете някой ден. И дано да се съберете.
Но не приемам това, че използваш сегашния си съпруг.
Не ми се струва редно.
Използвала си го да ти гледа детето тоест децата. Без да го обичаш..
Използвала си го само за да ти помогне временно.
Не ми харесва това.

Но за другите неща не те осъждам. Сърце сърцето

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 88bc41171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз за това не те осъждам, че си послушала мама навремето да последствията са си за теб.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 88bc41171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Да а и е кръстник на твоите деца. Не може така.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 88bc41171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Да по-добре да остави сегашния си съпруг щом не го обича.
Не одобрявам това, че го използва. Никак. Толкова много години е живяла с човек, който не обича. Защо още.
Разбирам наложило се е да се раздели с бившия си съпруг любим човек тогава ще бъде съвсем сама толкова години колкото трябва докато не се влюби наистина в един човек.
Не трябва други хора да страдат заради нейните грешки. Хойкането също. Хойкане. Да.
Или поне си е търсила баща да детето си.
Не мога да приема и да го кажа други хора да страдат заради грешните избори на някои хора. Съвсем невинни хора. Които. Да. По-добре да се раздели с сегашния си съпруг.
Дали ще се събере с бившия си съпруг само времето ще покаже.
Грешно е но..
Ако се обичат толкова много. Може да са заедно.
Много хора ще нараняват но.
Да се раздели поне за мен така е редно, по-правилно.
Поне една достойна постъпка да има. Имате.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 88bc41171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И аз номер 18 не толкова не мога аз да приема ако трябва след малко време да се съберат колкото аз това, че женейки се втори път нараняват хора, които уж обичат. А всъщност не е редно това. Само да ги използват. Да.
Невинни хора и деца нощуват.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: 8a8f608f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Когато родителите се месят за "добро", поредния случай на с сипан живот. Без ма тап съберете се и се подкрепяйте гледах по ТЛС точна такава тройка.

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 6e92279011
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Отдай му се бе жена. Явно е, че още го обичаш и той тебе, отдай му се сексът пречиства, така ще си много по щастлива, хем ще живееш с втория си съпруг, хем ще реализираш любовта си с бившия. Ще бъдеш много щастлива повярвай ми.
Аз съм мъж на 55г. и вече 25 години не съм спрял да чакам бившата си жена, просто я разпорвам от секс, но не е само секс ние просто се обичаме. На 22 годони се оженихме, студентска любов, имаме двама сина породени, на 28 вече бяхме разведени. Родителите и направиха всичко възможно, за да ни разведат, очерниха ни живота, причината беше, че съм бедно момче от село и не се вписвам в представите им за проспериращ зет. На 30 години я омъжиха за богат вдовец с дете-момиченце, 10 години по голям от нея, но тя не му роди други деца и не престана да обича мене.
Мога още да пиша, но няма смисъл, аз никога не се оженил и още, когато се разведохме и казах, че тя ще бъде моето момиче вечно. Стъпил си на краката, доказаха какво мога през годините и така. Сестра и пролука парите на родителите и, мъжът и отдавна не е толкова състоят елен, а буквално вече разчита на нея, вече е и пред пенсия.
Отдай му се и да не ти дреме, задръжки в любовта са пагубни, хората са създадени, за да се обичат и за нищо друго.
Разбрах едно, една жена, която истински обича един мъж няма прегради и тук деца, съпрузи, родители не играят никаква роля.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 88bc41171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Така е номер 29. Ти си останал верен на съпругата ти тоест на момичето, което може би обичаш.
Влюбен си лудо.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 5b6a6b4eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Аз, само едно не разбирам вие разведените? Развеждаш се по някаква причина, но още обичаш бившият/бившата, ОК, това го разбирам, но защо почвате връзки с друг човек, който и представа си няма, какъв сте от вътре? Защо, обещавате любов и вмъквате напълно невинен човек и му променяте живота? Карате го да ви обича, а вечер като си лягате мислите за друг/друга. Аз съм живяла доста дълго време с човек който не обичам, защото нямах избор (ставаше дума за домашно насилие), а вие доброволно позволявате този човек който не обичате да ви прегръща, целува, да ви докосва интимно. Аз специално не мога да позволя да е докосне човек, който не изпитвам чувства към него. А, авторката даже и деца му ражда! Как се гледате в огледалото?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker