Свекърва ми е зъл човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Свекърва ми е зъл човек
преди: 13 дни, 7 часа, прочетена 525 пъти
Здравейте,
Пиша тук за съвети.
Свекърва ми е страшно зъл и властен човек.
Постоянно е недоволна, че синът и се е отделил от нея и се е оженил за мен. Не ме одобрява, не одобрява и другата си снаха. Злослови пред нея за мен, а пред мен-за нея.
Злословеше, че сме били ялови, а се оказа, че и двамата и сина не могат да имат деца.
Беше недоволна, че не и се обаждам често, звъня и, насилвам се и пак е недоволна... постоянно търси причини да кара мъжът ми да си пътува до тях (живеем в доста по-далечен град)и когато отиде се чуди как да го задържи за повече. Същото важи за брат му, който дори не е в страната.
Преди са живеели заедно и е обирала заплатите на всички, като по нейна преценка е разпределяла на кой колко пари да отпуска.
Сега няма тази власт и това ужасно я изнервя.
Постоянно повтаря на синовете си, че като малки ги е гледала, а сега те са я изоставили.
Постоянно обяснява, че не я греело слънце от нито една посока и всеки път разказва какви дрехи и аксесоари си е подготвила за погребението си.
Няма нито 1 ден работен стаж в живота си, а мъжа ми от 8 годишен е събирал железа от боклука, за да имат хляб и цигари вкъщи.
Опита да ни донесе някакви странни подаръци вкъщи, знам, че е опитвала да прави магии на брат му и се е разделил в миналото с жена, която е обичал за 1 седмица, след като майка му го е ръсела със "светени води" и мисля, че и на нас опитва да продава същите номера.
Развалихме си отношенията с нейните манипулации.
Моля, да ме посъветвате, защото все аз излизам лошата.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 дни, 11 часа
hash: 7f2696b133
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Няма как да те посъветваме защото ти наистина си лошата снаха.

 
  ...
преди: 12 дни, 9 часа
hash: fd5a34b6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   При китайците йероглифът за свекърва и вещица е един и същ.

 
  ...
преди: 12 дни, 7 часа
hash: bb04027098
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не мога да повярвам, че съществуват такива жени. Едни тормозят синовете и дъщерите си да се женят а тази иска двамата си синове да са около нея и да нямат семейства. Голямо нещастие е да ти се падне такава властна майка. Винаги когато родителите са властни и тормозят децата си дори когато станат големи, винаги или остават стари ергени и моми или се развеждат. Даже се чудя как тези хора въобще са успели да си намерят жени с такава майка.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 4 часа
hash: ac8c939dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Тотален игнор.... извинявай, и аз съм свекърва, че и тъща, ама такова нещо никога не съм правила, и не е в характера ми.... а за подаръците, директно в боклука, като нищо ще ти врътне някоя магия.... а и тези, дето не са свекърви, да не коментират...

 
  ...
преди: 12 дни, 3 часа
hash: 5e1e68bd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   2, как пък го реши? Дистанция, авторке и спираш контакт с тази свекърва. Само това е решението.

 
  ...


...
преди: 12 дни, 2 часа
hash: 66a5708d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Всеки път си повтаряй, че си се омъжила за мъжа си, не за майла му.
Злобните хора разбират само от злоба - ако си добра с нея - тя ще става още по-злобна и манипулативна, така че пробвай с нейните камъни по нейната глава. Намери начин и причини с мъжа ти да не ходите при нея за по-дълго време, да не се чувате, да не се виждате - изобщо - да си починете от нея. Как точно може да стане това - не знам - може да ти се развали телефона или колата или да си болна и мъжа ти да трябва да се грижи за теб, вместо да ходи при нея. Ако издържиш достатъчно дълго - може да я пречупиш.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 1 час
hash: 0efe5ae1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Съветвам те да си гледаш живота без да й обръщаш внимание. Нямам предвид да не говориш с нея. Просто ней се връзвай. Обсъждай с нея само времето, как е при вас времето, при нас вали от 2 дена. Какво яде днес? Хайде че имам работа, приятен ден, целувки чао. Това ти е разговора с нея. Винаги си много мила, добра, но си пазиш дистанцията. Никакви гости за повече от 1 час.

Дистанция ти е лекарството.

И за него се отнася. Ако е болна да й занесе лекарства, да си поговори с нея общи приказки. Никакво злословене. Няма да й позволявате да ви говори лоши неща за други хора. Ще я прекъсвате веднага. Ще кажеш, извинявай, че те прекъсвам, но ми звъни един човек по работа. Или веднага отклоняваш темата. Казваш : извинявай, че те прекъсвам но исках да те питам нещо важно, да не забравя - кажи ми как е рецептата на това ядене... казваш някое от нейните. Или там я питаш да ти даде съвет за цъфтежана мушкатото. Измисляш веднага тема, която да разсее интригите.

Тя зад гърба ти нека да говори, ти ще се разграничаваш. Ще си пазиш личното пространство и ще водиш ти разговорите. Това се нарича дипломация и е многл важно в живпта да се прилага.

 
  ...
преди: 11 дни, 9 часа
hash: 39d768daae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Здравейте,
Авторката е.
За съжаление, децата и са "дресирани" да и звънят често, дори гледайки ситуацията от моментното състояние, в което се намирам се озадачавам, че изобщо са се отделили от нея. В момента, в който го направят и се дистанцират, започва с манипулациите колко е болна и пр. Когато мъжа ми се измести при мен беше си направила надгробна плоча, че да се подготвяла и му беше пратила гроба си със снимката на вайбър. Той, разбираемо се разстрои. Друго, което ме ужасява е странните предмети, които подарява. Веднъж бяхме ходили при тях и съм сигурна, че определени боксерки мъжа ми не е вадил от куфара, а тя ми ги донесе, на следващото си посещение "изпрани". Какъв е смисъла да ги връща, защо например не би ги оставила за да ги ползва и там. Знам, че ги е измъкнала от куфара по неизвестни причини, за това смешно, или не ги изхвърлих моментално.
И още нещо, което ми се вижда ужасно- тя има и дъщеря(три деца са) която има дете. Свекърва ми е коментирала, че и сто внуци да има, тя остава с един, другите никога няма да я интересуват. Не е ли невероятно тъжно? Мъжа ми и девера ми имат репродуктивни проблеми, дори не знаем дали някога ще имаме шанса да бъдем родители. Мъжа ми е имал един брак зад гърба си с жена, чиято сестра е имала някакво заболяване и свекърва ми е коментирала :" Молила съм се на колене на Господа да нямат деца, сестра и е болна. Ако бяха родили болно дете, защо да го гледаме ние? " Въпреки, че е насочено към бившата съпруга на мъжа ми, това ми се вижда невероятно грозно.
Простете, дълго стана.
Чувствам се в шах-мат позиция.

 
  ...
преди: 8 дни, 8 часа
hash: 5e1e68bd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, разбирам те напълно. Моята свекърва е по-злобна и от твоята. Настрои сина си и дъщеря си против мен, да не ти казвам как ми е отровила месеците след раждането. Също мамино синче, дресирано да звъни често. Държах се мило и добре до момента, в който при едно нейно посещение тя ме удари. Правилно прочете, удари ме без причина. Взех си ревящото малко дете и повече не стъпих в дома й. Тя това целеше, синчето да ходи сам без жена си: жената й пречи. Свекърва е свестен, те са разделени, с него се чувам. Какво е решението? Спираш контакт, както аз. Преродих се. Вече няма нужда да мисля, да обмислям, те не ме й желаят там. Той си ходи сам. Решението ти е спираш контакт, изцяло. Даже не дистанция. Мъжът ти й е син, няма как да не си ходи там, да си ходи, да се чуват, теб не те вълнува това. И въобще да не ти пука кой какво ще каже и каква ще те изкарат. Аз много се радвах и исках да съм част от фамилия, сестра му е почти на нашите години, можеше да сме приятелки. Ама не, заради онази жена. Не поддържам контакт с бабата и лелята. Те така го искат. А за детето, щат или не, аз съм му майка и винаги ще си ме обича.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 54 мин.
hash: 9c0d4e64aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здравей авторке, тово изпрани дрехи да се връщат ми е познато от моята свекърва.
Моята свекърва се занимава с магии и преди време беше взела от нас чаршафи и след като попитах къде са, тя отговори, че ги взела от вкъщи у тях да ги изпере???
Тези които разбират от тези неща, моля да споделят какво се цели, да се вземе нещо от теб уж да го пера?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker