Чувствам се така, сякаш съм осиновила мъжа си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Чувствам се така, сякаш съм осиновила мъжа си!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3505 пъти
Запознах се с него преди година, обикнахме се, искахме се и се събрахме... той е от друг град, но реши да се премести да живее при мен. Аз се чувствах като принцеса в една истинска приказка. Получих пръстен и той ми предложи да се оженим. Бях много щастлива, но исках да изчакаме, да се опознаем, да поживеем заедно, а и нямахме средства за сватба. Но той настояваше много, все пак след като се местил от друг град при мен трябвало да е сигурен в мен.

Направихме сватба - родителите ни помогнаха, повече неговите, тъй като моето семейство нямаше финансова възможност за това. Веднага след сватбата всичко се промени... майка му започна да ни гостува всеки уикенд и да налага своите идеи и мнение, оказа се, че мъжът ми, който изглеждаше като деен човек с интензивна работа, всъщност няма постоянен доход и разчита на мен за издръжката на дома, семейството и на себе си.

Научих и че има голям кредит, които взел преди време, за кола и за да си харчи пари с приятели, по купони и по жени. Живеем в моя дом самостоятелно и аз се грижа за всичко, но всеки ден се чувствам все по-глупава, все по-сама и излъгана...

Омъжих се с желанието да имаме дете, семейство, а се чувствам сякаш съм си осиновила мъжа ми. В момента той не работи или по-точно търси работа, клинети и т.н. А аз се чувсвам нещастна, защото усещам, че бракът, подписът ме превърнаха в даденост, в жена, която е длъжна да издържа един мъж, който не си мърда пръста, за да осигури и създаде дом и семейство, а чака няко друг да свърши работата. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя. Много съм объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 15419e7032
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напусни го веднага щом си го разбрала. Няма да е първия несполучил брак. Не си хаби времето.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dc71e903bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   УжАС.

Не е бил искрен с теб, аз съм сигурна, че ако не те беше лъгал, щеше да е друго, но понеже те е излъгал и той живее в дома ти, не обратното, и той яде от хляба ти - не обратното, ти можеш да поставяш условия.

1. Майка му да не идва повече у вас, не и по-често от веднъж в седмицата и без нощувки. Имаш нужда от регенерация след цялата тази работа.

2. Той да си търси работа като хамалин ако трябва в чужбина, но до година да е изчистил кредитите си. Ако трябва ще му помогнеш тук - жена си му.

Ако се опъва - развод.

И в никакъв случай не забременявай!!!

Излъгал те е, заслужава сега да му покажеш, кой носи панталоните във вашето семейство!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1f64f55c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами измамили са те.
Очевидно е че си тих човек, дори аз го разбрах, камо ли той.
Защо позволяваш на майка му да се меси?
Тя с какво право идва в дома ти и се разпорежда.
И след като съпруга ти живее в твоя дом ТЕИ трябва да създадеш правила. Не му давай пари, да видим той какво ще прави и дали няма да си хване работа. Казваш нямам и край. И с какъв акъл ще му плащаш и заемите?
Явно наистина си го осиновила че е и неблагодарен на всичкото отгоре. Не си пропилявай живота в навеждане на глава и съгласяване с всеки, отстоявай себе си. А ако имате и дете, ще му станеш робиня и може би по-зле и от сега.
Успех мила.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9118feb4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи поне професията му. Ако е строител или се занимава с услуги е нормално преди коледа да няма работа. От колко време не е носил пари. Щом от д/г година сте заедно лятото той работи ли? Написала си доста думи с почти никъква информация. Свекървата продължава ли да идва всяка седмица? Кредита също е голяма набутка много си се окаляла с този май. Най добре се развеждай докато не станал общ апартамента и кредита. Хората се събираме да живеем заедно за да си влизаме в положение но и това си има мярка. Познавам семейства в който жената носи ежемесечния доход а мъжът когато има работа носи доста пари, но да ти донесе кредит!!!! Другия път като се омъжваш проверявай за ремаркета и тежести, че може да се окаже че и деца /който трябва да издържаш/ има.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4c8598cd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Как може са се омъжиш за човек, който не познаваш? Много мразя такива мижитурки като мъжа ти! Подписът не те прави длъжна да го издържаш! Той настоявал за да бъде сигурен.... толкова ли си наивна? ! На дявам се мила, да не те използват само, махни розовите очила и погледни реално на нещата!!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 15b5f22e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Лека-полека го ангажирай с домакинска работа, като я увеличаваш постепенно всеки ден. Така де - ти работиш, а той си стои вкъщи по цял ден. Нормално е той да поеме тези задължения. Има два варианта - първият е да му писне и да се хвани сериозно да си търси работа, за да се отърве от домашните си задължения, а втория е, да му хареса да ги върши, или поне да се примири. Така и той ще дава приноса си за семейството.
Оставете свекито да си говори, да си казва мнението, а после правете това, което вие смятате за добре. Ако вземе да се прави на обидена, кажи - обмислихме това, което каза, но решихме, че така ще е по-добре.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 08385fa1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Който се прекарал.... прекарал се.
Който не се е прекарал... да си чака реда.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3a3465155d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Наистина гадно, но имаш изход. Седнете и поговорете какво смятате да правите. Кажи му че държиш да работи независимо каква работа, за да си покрива кредита и да си осигурява джобни. Че не може да плащаш всичко ти и трябва да поеме поне половината от сметките за храна и консумативи. Обясни му, че не можеш да издържаш на този вариант и че въпреки това си склонна да потърпиш малко, до януари примерно. Но му постави условието. Ако те обича, ще се стегне и ще направи всичко възможно да намери изход от задънената улица. Въпросът е, дали наистина си търси работа и до колко се обичате.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c74c190593
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не раждай деца от подобен плъх и подавай молба за развод. Не купувай нищо на твое име-всичко ще се води СИО. И след развода го изгони. Прочети темата ми Мъжете са използвачи, макар че има доста различия.
Такива като твоя и моя /бивш вече/ не се променят. И с ултиматуми не става. Само с раздяла. Сигурно си по-млада от мен-бягай и се спасявай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0d0ffc9f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В голям филм си се вкарала да ти кажа. Добра душа си и сега си береш плодовете. Намърдал се мърдата му с мърда на топло и сигурно и сега си го мести от единия крачол в другия. Че влачи и дъртуфелницата със себе си. На свекърва си режеш спатиите и да я няма. Никакво мъкнене и нареждане. Иначе и създаваш чувство за собственост и като нищо ще започнат да те гонят от апартамента. Правят си някакви сметки и от теб зависи дали ще са без кръчмар. На путьо маринкин му заявяваш категорично, че пари за заем и харчене нямаш. Това че плащаш сметките и го храниш е достатъчно. Колкото по бързо им покажеш дебелия край толкова по добре. Мине ли време ще го приемат за даденост и нещо нормално и няма да има отърване. Ако не им харесва, вратата ти е отворена да се махат. Мръсни гадове и използвачи, страдаш от добротата и възпитанието ти. Кръвопийци на които трябва да дадеш урок, особенно на майка му. Никакви деца, че иначе се загробваш до живот с твоята доброта. Боже, боже направи добро и изяш лайно. Не си само ти много ги има такива и много страдание с тях.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3a3465155d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   После жените били използвачки и меркантилни. Който го твърди да прочете тази тема. Като ви карат да си поемате разходите и не искат да ви издържат, значи са кофти материалистки.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0c2c54ff0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето една история за мъжка проститутка, по-точно жиголо. Била си заслепена, виждала си го безпогрешен, идеален... пък той-лайно и лъжец. Най-много се смея на дърти мъже чийто майки тичат подир задниците им. Да го види уикенда, аууу, на мама синчето, дори сигурно му и готви и му пере чорапите у вас? Еб*си женчовците, нещастници.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eaf577b281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката - благодаря на всички за съветите. Смятам да дам срок на брака си и на търпението си - 1 година. И след това да прекратя отношенията си с мъжа, който излъга доверието ми, ако видя, че няма промяна. На 32 години съм и мечтаех за споделена обич, семейство, деца... но ако съм използвана и видя това в следващите месеци - няма да се поколебая да потърся щастието си сама и някъде другаде. Вдъхнахте ми много кураж и сила. Благодаря ви.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8898e280f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13, авторке, една година ти е много! От това което си написала, ти вече си използвана и излъгана! Особено ако си на 32 и нямаш деца, една година е много време, което ти е особено ценно в момента! Не го проприлявай. Ако толкова искаш стой си засега с мъжа си, но почвай да си търсиш нов СЕГА!

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 01a36b7c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Имам такива познати -тя работи като за 4-ма, той не работи въобще. Само че той готви, чисти, пере, и т. н... и гледа детето докато тя си пие бирата с приятели вечер. Но явно и на двамата им харесва, защото са заедно от дълго време. Домашната работа също е работа, въпреки, че все някой я върши безплатно!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c431085878
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Измамил те е.
Ако виждаш сама някакъв шанс да се оправи положението- чрез разговор с него, в които да се изясни положението- пробвай. Но ако сама разбираш, че си била измамена и че нямаш бъдещето и перспективата за семейство и деца с този човек- разведи се! Никоя жена не заслужава да бъде лугана в най- силния и искрения си порив да има дом и семейство!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c431085878
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз съм пак от 16:
Една година ти е много.
Говори с него и се ориентирай по- бързо.
И аз го имах един такъв хубостник. добре че се разведох.
Нямаме време за губене. нито ти нито аз. Хеле пък аз- на 34 съм...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f403edf6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   При всички случаи, най-добре е идвамата да работите... Никой не е длъжен никого да издържа, но идвамата не сте сакати! Така му кажи! Но ако е човек без професия, без квалификации... няма да си намери работа, сега точно е криза!
Ако наистина търси работа човека, защо да се разделяте, ако го оставиш той ще остане сам на улицата, там ли искаш да го видиш?
Изтърпи го още известно време, докато си намери работа, имай надежда! Но и го накарай повече да излиза, и то не по купони, а със по-свестни хора, за да си установи повече стабилни връзки, повече приятелства, да подава навсякъде молби и автобиографии за работа! Без връзки, без приятелства, без познанства и ако само седи вкъщи пред телевизора-никога няма да си намери работа!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d881be5f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   На колко години е господинчото, ако не е тайна? Няма да е зле авторката да напише и как се стигна до това положение. Нямаше ли през двадесетте ти години други подходящи кандидати? Или всички не ставаха-единия сигурно бил дебел, другия грозен, третия голям чешит, четвъртия курвар и т. н.

И как точно те омая този мунчо-голям красавец ли беше, супер секс ли ти даваше, галантен кавалер ли или просто голям сладкодумец. Питам това не за да се заяждам, а за да добият и други жени представа за тези капани и ако може да се предпазват от тях.

Моята версия е, че вече като си наближила 31 биологичния ти часовник е започнал да цъка и се е задействал законът "Който много подбира накрая прибира" и алинеята в закона"Който пръв се завърти, той ще е избранникът".

Познавам такава двойка, момичето беше красиво и интелигентно, като прехвърли 29 се появи един мераклия, като характер не го знам, но като външност е много невзрачен, покани я на една пицарийка, после туйти онуй ти и след няколко месеца и те кат вас се ожениха.

Гледам го сега женихът, 2 години след сватбата, корема му един метър пред него, а е нисичък, брадясал кат талибан и с едни развалени зъби в устата, явно мисли, че жена му вече во веки веков му е в кърпа вързана, няма нужда грам грижи да полага за себе си, а е на 35, тя е като тебе на 32!

Още щом ти е давал зор да се жените че "да бил сигурен" е трябвало да ти светне червената лампичка, ама явно си била още влюбена тогава.
А факта, че е теглил кредит не да си направи ремонт на жилището например, ами за количка и гъзарийки трябва да ти показва колко му е багажа в черепната кухина. На такъв дали ще му дадеш 1 или 101 години е все тая, той едва ли ще се промени!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4ccfd563c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   иди при адвокат още днес плати си хонорара му такси и други формалности 1000 лв да ти излезе развода ще ти е по евтино от кредита му на тоя търтей още повече и той може да си плати разноските накрая зависи от адвоката ти с една дума махай го от главата си да не се разболееш накрая туй не любов туй е измама скрито под това име

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker