Родителите ми се месят в отношенията с приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Родителите ми се месят в отношенията с приятелката ми
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3347 пъти
Здравейте,
мъж съм на 28 и искам да ми дадете съвет, просто не издържам вече тази намеса на родителите ми, постоянно да се намесват в отношенията с приятелката ми! С нея желаем да сключим брак, да имаме деца, да имаме дома, за който мечтаем.

Какво да Ви кажа, то не са заплахи, че няма да получа жилището, което уж е на мое име, то не са натяквания, че са ми купили кола, че толкова много са ми помогнали в живота, че не искат да сгреша, каква била приятелката ми, какви са родителите и, че още ни е рано да имаме деца УЖАС!!!.

Винаги съм искал да съм самостоятелен, да ми се дава право на мнение и то да се уважава и да се приема! Не казвам, че съвети не трябва да се дават, но все пак живота си е мой и аз ще си го живея така както аз искам и ако сгреша грешката ще си е моя! Не желая да живея живота на родителите ми и те да го регулират! Всяко мое решение се критикува, не било правилно, ще сгреша. Прекаляват!!!

Може би ще кажете, че си мълча пред тях и не си държа на собственото мнение, но не е така! Искам да избягам в друг град да построя живота си, да си постигна нещата сам и да бъда самостоятелния, решителния, мъжа който е глава на семейство!

Срамота е при две жилища и постоянна работа да бягам в друг град и да започвам всичко отначало! И приятелката ми се умори от всичко това, тя усеща нещата, въпреки че не съм и казвал какво ме мъчи. Искам да запази уважението към тях и родителите ми да спрат да се месят в нашия живота

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: c98dbec53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пази я по-далече, колкото можеш по-дълго. Това е моят съвет... защото в момента в който разбрах истинските лица на родителите на вече бившият ми приятел ... в този момент той и семейството му от най-близките ми хора се превърнаха в най-далечните...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f1fae52688
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя рано или късно ще прозре какви хора са и ще спре да ги уважава. Предполагам, че не е глупав човек. Може и да те напусне, ако така е рекъл Господ. Но ти, авторе, какво ще правиш? Ако не харесат и следващата? Твоите родители не искат ли да си щастлив? Пък макар и заблуден...
Сара

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 60a143211b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако не можете да заживеете във ваше си жилище, излезте на квартира, щом имаш сигурна работа, все ще се оправите, а и щом родителите ти те заплашват с това че няма да получиш жилището, покажи им че можеш и без него, покажи им че можеш да се справяш сам със живота и че щом ти се бъркат неискаш помоща им и тяхните натяквания.
И без да казваш на приятелката си къкво те мъчи, тези твои проблеми ви се отразяват зле на връзката и това ще започнете много сериозно да го осещате, избягвай да се виждаш с тях и както казва ном. 1 дръш гаджето си далеч от родителите ти, не се отказвай от нея, щом сте заедно и се обичате, имате силата да обърнете земята.
Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1ff5320149
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, така няма да се съберете с приятелката ти никога или ще трябва да чакаш да умрат. Ами майната им и на жилищата и на колата, съберете се, живейте на квартира, докато им уврат кухите тикви. В крайна сметка всичко пак ще е за теб, но ми е странно мъж на 28 да е толкова зависим и родители да се бъркат в живота и да държат в материална зависимост голям човек.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 61b7314935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пич, явно си бил доста хрантутен до късна възраст и не си успял да се отделиш НАЙ-ВЕЧЕ финансово от тях, затова още си те имат за дете макар и на 28 / Д В А Д Е С Е Т И О С Е М / години.
Никой не може да ти помогне, само ти можеш да да си помогнеш. При положение са ти купили кола, жилище и кой знае какво друго е напълно нормално за тях да се държат така. От прочетеното се позамислих, че и пари за закуска ти дават...

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fa3d61bdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   те защо не я харесват?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 20124965f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 25 години и родителите ми успяха да ни разделят, поради простия факт, че не е тяхното. Истината е, че никога която и жена да доведеш те няма да я одобрят ако те не са ти я избрали, а че тя може да е боклук <тихо>не е добра е!
Бог вижда всичко, но постоянните кавги ще ви отдалечат. Затова ако успееш бягай и не разчитай на тях и не им споделяй хубави неща за вас защото ще злобеят

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fe39292417
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пич, избягай с приятелката си, намери си работа, а ако толкова ги мразиш вече -скрий се така, че да не те намерят повече, живей си спокойно и щастливо и забрави за тях! Най-добре и след години нищо да не знаят-къде сте, добре ли сте, дали сте още заедно и какво правите и това е! Обърни им гръб и толкоз! Обърни им гръб и на жилищата и на обещанията за материални подаръци, така само те манипулират! По-добре всичко постигни сам в живота си, макар и да е ужасно трудно, поне ще си горд със себе си и никога няма да ти се натяква за нищо от никого! Живота си е 100% твой! Много родители в България имат този обсебващ характер и няма да бъдеш първия успял човек без подкрепата им!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: acc34c214e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 17 и имам приятел. Понякога седим в нас, в моята стая, но баща ми много се ядосва когато лежим и се гушкаме и други такива дребни неща. Ревнува ли ме, не е приел още че си имам приятел, не знам, нямам представа дай те ми някакъв съвет защото ме изнервя в това негово мислене!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fd0d9223dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Предполагам, че те рвенува, може да си пада по тебе, знаеш ли колко често се срещат такива случаи? На това му се вика Електра комплекс, и няма нищо нормално в него, но родителите обикновено са си ненормални, така че-нищо ново...
В такива случаи май баща ти ще вземе приятеля ти на мушката, така че-не ти завиждам, ако не си допаднат като хора и си имат търканици... Опитай да се изнесеш да живееш при гаджето, ако можеш, а ако ли не... Изчакай да станеш на 18 и избягай с него далече...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker