Отчуждаване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отчуждаване
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 5672 пъти
На 41 години съм.Семейна съм от 21 години. Имам син на 19 и дъщеря на 17 години.

Не усетих как годините минаха. Със съпруга ми май никога не намерихме време за нас. Живеем в къща със зълва ми която 5 години беше без работа. Та накратко за 20 години мъжът ми прави покриви, водопроводи, огради, вади планове за надстройка и всичко с наши пари. А за да ги събере значи аз съм вложила моите в храна за да успее. Откупи имота на село от роднините си за да живеят майка му и баща му на село. А за у нас време не стигна за ремонти и имам една стая която така да се каже в къщи не може да се използва.

После мойта майка получи удар - възрастна е и аз я гледах, после неговата получи и аз пак я гледах а не собствената и дъщеря. И докато се обърнем в годините получих какви ли не обиди от половинката си - аз съм мислела само за хората, но не и за него. Нито чистенето ми било чистене нито готвенето нито секса и не му липсвам.

И по повод на тези обиди аз отидох да живея при майка. Той не ме търси. Много се тормозя. А на децата им предстоят балове. Аз съм без събрани пари за каквото и да било. Забравих да кажа че преди години започна и ремонт при майка, който заряза и там жилището е ужас.

Дайте някакъв съвет. През последните 40 дни все го търся, а той е все зает и ме избягва, въпреки че не говори за развод. По всичко личи че вече въобще не ме обича. А аз исках внимание, подаръци за празници и т.н. Той ми каза че не е Рокфелер. В живата ми никога не се почувствах малко поглезена като жена.

Сега съм сама. Нямам братя и сестри и приятели. Отдавна загубих всички връзки, които съм имала и ми е гадно че дори на едно кафе няма с кой да отида. А и не мога да се примиря с неговото отношение. Децата ми живеят при мъжа ми. Идват чат пат през седмицата, но като не се виждаме и с тях лека полека ще се отчуждим. Дайте някакъв съвет. От нерви отслабнах за 40 дни с 7кг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: fbd312dcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва малко да си обърнеш внимание на себе си, защото сама виждаш животът е изтекъл през пръстите ти, а сега де факто нямаш нищо. Млада си още, започни да търсиш старите си приятелки, или се опитай да си създадеш нови - излизай, даже ако можеш потърси си и партньор, както каза поне жена да се почувстваш, има сайтове за запознанства - регистрирай се, дори ей така за самочувствие.

Децата утре и те ще си отлетят по своя път - такъв е животът, затова бъди малко и ти егоист - помисли за себе си. С времето сама ще решиш какво точно да направиш - желая ти успех.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f42e6c8e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм съгласен със съвета за друг мъж. Не бързай дай му време ще те потърси но бъди мила с него и всичко ще се оправи и на него не му е лесно, но ще се усети че има половинка която е готова за процъфтяване на брака. БЪДИ МИЛА С НЕГО --- УСПЕХ.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: c46eb76b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля че 1 нова връзка ще ти даде сили да продължиш напред.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: b733a52573
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто се върни в дома си без оправдания и обяснения. Времето ще покаже жива ли е връзката ви.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 5fa71fdb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съгласна съм с номер 3 знам че си объркана но горе главата опитай се да продължиш напред успех.

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f42e6c8e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Каква нова връска бе жени, на къде отива този свят. Щом нещо не ни изнася трябва да си сменим ебача. Та това са съвети и за децата ви.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: ab05613523
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Грешката на много бракове е че партньорите не обръщат достатъчно внимание един на друг и на чувствата си, не ги поддържат живи.

Ето, и вие госпожо, говорите за битовите проблеми на брака ви-къде сте живели, какви ремонти сте правили, кого сте гледали на старини-свекърва, майка, говорите за къщи, за ремонти и никъде не видях да коментирате какъв беше бракът ви в началото, дали сте била или не щастлива, и какво направихте вие през тези години да запазите любовта(доколкото я е имало).

Изобщо не разбрах, аз поне, вие какво дадохте на мъжа до вас-че сте гледали майка му-разбрахме, но това не го прави длъжен да е влюбен все още във вас.За да ви обича не е нужно да мислите за майка му, а за него-да го глезите и вие, а не само да очаквате той да ви глези.Ако вие сте направили нужното като съпруга и той е СВЕСТЕН мъж (подчетавам това), ще го оцени.
Но ако сте се разпилявала с грижи по стари родители, без да помислите за неговите нужди, съжалявам, но имате голяма вина.
Разбира се, случаят може да не е такъв и моля да ме извините, че ви обвинявам-вие най-добре знаете фактите.

Аз направих само своите изводи на баата на информацията подадена от вас, в която аз не видях вие да казват какво направихте за МЪЖА си, а не за къщата му, майка му, зълва ви и т.н.

(да уточня, коментарът е направен от жена)

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 7fa221ff10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Уточнение към Отчуждаване - поради това че мъжът ми се разпиля да прави 20 години какво ли не, длъжна съм да ви уточня, че от 10 години не спим в общо легло, защото както вече писах бившата ни спалня неработи. Аз спях с дъщеря ми на един диван, а мъжът ми и сина ми на ъглови легла.Та секса се случваше в кухнята както казва мъжът ми в петък 13-ти на високосна година и то по нощите. Мисля че не мога да бъда виновната само аз затова. А и още една гадост у нас - банята ми също не работи /тази в къщи/ Имаме, но е външна зад къщата. Когато се оженихме нещата не стояха така. Разбира се че сме се обичали, когато сме се оженили, но май кавгите ни тръгнаха още оттогава - тамън се бяхме оженили и мен една година ме нямаше в къщи, защото учих така наречеиния тогава рабфаг, но се радвам че после завърших. Но съм виновна и затова.

Тогава го настроиха още някои хора против мен - вместо деца да ражда - отишла да учи. Та вярно е че не мога да кажа какво съм направила за него, но се питам той какво направи за мен.

Има много неща за които аз трябва да съм сърдита, а всъщност сърдитият е той. Аз го търся и сега. Той мене не. А преди да си изляза от къщи исках уважение. Какъв пример даваме и на децата си като не вечеряхме дори заедно - той е много зает и много работи.. Аз приготвям вечерята и всеки си яде когато си иска. Пък за разговори и споделяне - да не говорим. А за секс? - естествено че след като е станало 10 часа вечерта и аз съм вечеряла и съм си легнала, защото той докато се прибере, изкъпе, навечеря - станало нощес./ не ходи по жени - работи в къщи/т.е какво ми е тежало като имам пред вид глезене - да вечеряме заедно - да намираме време за почивка - никога не ми е помагал в каквото и да е в домакинството - като толкова много работи защо поне малко не го усетих някак си - давах цялата си заплата за храна и за някои парцал на децата, а за мен и за фризьор не оставаха. Може ли една жена да ходи на фризьор - на 3 месеца веднъж?- гадно

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: c040dd763f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 7:

Всеки сам е виновен за избора на партньор, който е направил.

Да се оплакват 21 години по-късно, е просто смешно.
Трябвало е отдавна да решите проблема си.
Ако не - направете го сега - въпрос на избор.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d4f7b66b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Маиками и баща ми са така тя го отблъсква той все изка да спят поне в 1 стая. И аз не ги знам.

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3a8ae27ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, аз все още не съм семейна, но това което прочетох ме изплаши още повече.Можи би , защото с приятеля ми сме в началото на създаването на семейство, а още от сега имаме подобни проблеми.Незнам какво да те посъветвам като аз съм в почти същото положение.Но мисълта,която ме дразни е колко сме тъпи жените.Даваме всичко, за дома,децата, родителите(това въобще не е за подценяване)а забравяме за нас самите.Жертваме се за него-да му е добре пък дано да се промени,да ни забележи.И като виждам, че това може да трае и години и на животното все не му стига, направо откачам. Сърдита съм на такива като мен и теб. Защото ние сме слабите, глупачките, които се чудим как да угодим и накрая никой няма да ни каже Браво.

Ако пред мен стои варианта на твоя живот, то ти няма какво да губиш. Да ще си позволя съвет. Не търси нова връзка, но не се загробвай със старата.Стани безразлична, егоестична -започни да мислиш за себе си. И без много пари една жена може да изглежда спретната и привлекателна. Намери си хоби, покажи увереност и самочувствие.Бъди жена.Аз смятам да направя същото.Извинавам се за откровенността и ти желая успех.Незабравяй, най-важната си ти и любовта към децата ти.Ако на господина му светне някой ден добре, ако ли не -живота продължава.Просто не си давай дълга отсрочка.Това е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker