Не спим в едно легло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не спим в едно легло
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2965 пъти
Здравейте,
Обстоятелствата в момента са такива, че двамата с него живеем в къща с още едно семейство. Ние не сме женени и нямаме деца.

В момента другото семейство ги няма и той се мести да спи на тяхното легло. Вярно е, че нашето е малко и неудобно, а той работи наистина много през деня физически тежък труд, но ми става мъчно.

Другото е, че той е сигурен че му изневерявам, а не е вярно. Нямам никаква такава мисъл в главата си.
Може би е просто период не знам, но лошото е, че започвам да свиквам да спя сама, сигурно и той

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: f3204f83ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен той е този, който изневерява. Обикновено този, който изневерява се отдръпва пръв от онтимност с половинката си! И те винаги работят много!
Аз обожавам да спя сама.. завиждам ти! Възползвай се максимално от предоставеното лично пространство, защото нищо не е вечно :)! Той ще се върне, ако не по собствено желание.. то доброзорлем, когато другото семейство се върне :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 225e8a3ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Надявам се всичко при вас да се оправи! Поговори с него, кажи му, че искаш да заспивате един до друг, в едно легло. Кажи му как се чувстваш и му обясни, че няма смисъл да се съмнява в теб, тъй като ти не му изневеряваш. Поговорете!

П. С. Не знам каква е причината той да си мисли, че му изневеряваш, но ако е неоснователна значи има нещо друго (дали недоверие, дали някаква несигурност), което го кара да се съмнява в теб.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eba8772af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Говорете за това!!! Не разбирам понякога, защо преди да се опитате да проведете някакъв диалог, да си кажете какво ви притеснява и т. н. пишете тук. Какво очаквате - да извадим стъклените топки и да ви кажем какво се върти в главата на човека до вас, защо ли не спите в едно легло??? Та нали това ви е най-близкия човек, кажете му, че ви става мъчно от това, че не спите заедно, че това ви притеснява. Попитайте го какво го кара да мисли, че му изневерявате, а се замислет и дали вие самата не му давате някакви поводи. Може това да го кара да се отдалечава от вас. А може и причината да е съвсем проста, както казвате, че леглото ви е малко и неудобно, а и като се има предвид умората и натоварването, несъмнено би му било по-удобно да може да се отпусне и т. н. Но каквото и да е ние не можем да гадаем.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 49472c986d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди при него, преди да е заспал! Ако те изгони - по-добре се разделете! Може би той ти изневерява!
Ако те гушне, всичко е наред! Ако не отидеш, той ще си мисли че наистина му изневеряваш!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 61ba95cb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защо смяташ, че той си мисли за теб като невярна приятелка? А относно спането на различни легла - не прави драма от това - аз също гледам при възможност да спя отделно. Трудно заспивам, доста се въртя, докато намеря удобната позиция и така преча на мъжа си. Той силно хърка, докато аз съм будна, а аз го правя, когато рано сутрин се събуди и иска пак да заспи. Различни модели сме - единият чучулига, другият - сова.... Спането или неспането заедно нищо не означава.... Би трябвало да се замислиш, ако те избягва в интимен план! Поговорете, сподели тревогите си, премълчаните неща убиват партньорството! Дано съм ти била полезна и успех! Ж46

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6ab079585b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто между вас не върви и единственият изход е раздялата. Ако имаше толкова силни чувства нямаше да се стига до там да спите отдлено...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a58177ba91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Премести се при него на другото

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a873e5161e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Голяма работа. КОмфортът при сън е незаменим. Защо държиш някой да се върти, пърди и да ти хърка? Ние спим в едно легло, но при всяко негово обръщане се събуждам.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a3a16974f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Поговорете насаме и изяснете отношенията си. Според мен това е най-правилното решение...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b18f697dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е важно, дали докато спите сте един до друг, спомен от сън няма, само си пречите. По важно е да сте един до друг когато сте будни, когато сте в трудни моменти, когато имате нужда от човек до Вас. Човек в нужда се познава. А за съмненията за изневяра, най добре си знаете какво е вашето поведение в обществото, явно му давате някакви поводи за размисъл.

Това е много деликатен проблем, за едни изневяра има само ако ги хванат на калъп, за други и една целувка може да се смята за изневяра. По страшна е психологическата изневяра, отколкото физическата. Физическата е една манипулация, моментно действие, докато емоционалната, онази на психологично ниво говори за несъвместимост. Няма смисъл такава двойка да съжителстват, даже и да имат вече деца. Нищо добро децата няма да видят от тях, освен, ако не са добри "артисти" и успяват да се самоконтролират, но това е почти невъзможно в днешно време.

В миналото много аристократични семейства са съжителствали по този начин, нямали са право да се развеждат. Пък и не само те, и при обикновените семейства е било така. Щом още нямате деца, и отношенията Ви са влошени, по добре се разделяйте и всеки да ходи по начертаният си път, живота е кратък. Няма смисъл човек да си трови нервите, и да се доказва колко е прав. Като няма разбиране, ЧАО и край, живота продължава!

п.п. Щом е толкова мнителен, разказвайте му как е преминал денят Ви, ако искате да бъдете с него разбира се. Но ако смятате, че това е нарушаване на личното Ви пространство, тогава раздялата е спасението!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker