Мразя семейството си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мразя семейството си!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 5398 пъти
Здравейте искам да споделя с вас историята си! Започвам с майка си... Всичко започва 2009 когато дойдох в Англия. Значи аз и майка ми живеехме с бащата на брат ми, той не се държеше с мене много добре понякога много ми се караше, но не беше лош човек. Всичко беше горе долу добре, но 2010 майка ми започна да излиза тайно с един турчин, който дори си има дъщеря почти колкото мен но живее в България, след няколко месеца вече живеехме с него. Всичко беше наред първите месеци след това те се ожениха и ада започна. С дъщеря му бяхме преди това на море тя много ми допадна обаче осъзнах, че съм в грешка, тя започна да ме обижда по компютъра и това много ме назоби.

След време тя дойде тук и почна да обижда мен и майка ми, разбира се аз не издържах и започнахме да се бием, знам не постъпих правилно, но какво друго можех да направя, та аз просто защитавах майка си. Но сега нещата са много лоши, майка ми обича мъжа си, а мен ме е оставила на произвола на съдбата тоест: дава ми само по 3 паунда и то само когато ходя на училище, даже си е направила записки по колко пари да ми дава тази година, дори ми каза станеш ли на 18 забрави да живееш при мен, ако живееш при мен ще си плащаш квартира... и още такива... не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9eb6542ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо имаш право да и се сърдиш, но чак пък толкова че да я мразиш мисля че не е редно.

Второ - ти бъди благодарна и на толкова, някои са много в по трудно положение, вечер като си лягаш всеки път за по 2 мин си мисли, колко хора има, които си лягат гладни и деца които и толкова не получават от родителите си.
Благодари на Бог и за това, което имаш а относно до вторият ти баща , уважавай го поне заради майкати, както и дъщеря му.

Опитай се да им забелязваш положителните качедства, и тогава ще ти е много по лесно, може би си живяла до сега като само дете и си свикнала все на теб да ти огаждат, и затова сега неможеш да се примериш, мисля че ти имаш право да някъде но все пак тя ти е майка и заради нея постарайсе да ги уважаваш.

И не мрази майка си за теб ще е зле, защото ще започниш още повече да се озлобяваш докато един ден забравиш за доброто, смятам че имаш право да си щастлива и ти сама трябва да си помогнеш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d122d2615d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   До 1. Много си зле.

Майка ти е жалка и заслужава един здрав бой. Имаш право да я мразиш, защото те изоставя. Вече не я интересуваш и дори ти си и пречка да си гледа кефа.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b15b0081e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   1, ти си луд/а ако на мен ми правиха така да бях й нацепил мутрата на турчина дъщеря й. Ставай на 18 завършвай даскалото и бягай надалеч от тях особенно от турчина и дъщеря й.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2109c42c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 1 - просто недей да публикуваш повече коментари.

Християнин и мюсюлманин - това е грях за мене. И факта че ти е казала на 18 да си плащаш ако живееш при нея ми стига да разбера какъв дребнав и глупав човек е сори за обидите.

Моя съвет е да се махнеш и да се издържаш сама. Обаче това не е никак лесно. В днешно време родителите ако не ти помагат просто си е самоубийство, но все пак опитай се на 18 да си намериш някаде работа и започни нов живот.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 62aa7fbcac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   ами много хубаво и е казала маика и е длъжна да я издържа до 18 оттам нататък тя е пълнолетна. кво като е турчин втория и баща, то не е до религия и националност. та стига сте обвинявали маиката. като е толкова възмутена и недоволна щерката и като иска да не я обиждат и тормозят да се опита да се справи сама в живота и тогава пак да пише. дим без огън няма не вярвам и тя да е ангел небесен та да обвинява само другите

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ed37d1271b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   5 ти нормален/а ли си каква майка ще е това да ти каже да плащаш квартира за да живееш при нея? Просто не разбирам и какви хора има които приемат това! За мен това не е майка.

Като е направила 18 трябва да я гони ли? Много хора познавам които живеят при родителите си и не им казват нищо, дори техните се радват че не са се изнесли! И каква майка ще е това да предпочетеш мъжа(още па малко че и турчин) си пред детето си? 5, замълчи моля ти се, ясно се вижда че не си се сблъсквал с проблема на авторката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d14259fcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с номери 6, 4, 3 и 2.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5b0e64bea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Майката на авторката е асоциална к... ва. Живее като пеперудка от мъж на мъж и не ? пука за децата, които е създала.
Иначе, авторке - на 18 и без това е по-добре да се изнесеш. В това „семейство“ съвсем ще пропаднеш. Представям си в какъв квартал живеете и с кого си делиш един чин. Ужас.
И без това вече сигурно бачкаш на някоя поточна линия или в супермаркет. Напълни се Англия с хора като вас.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b5bf592704
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Действието се развива в Англия... нали така? Аз също живея в Англия и нещата са малко по-различни, като разбирания от БГ.
Хора, много сте злобни и не вниквате в нещата, а викате и злобеете, защо?

Момиче, струва ми се, че ти просто ревнуваш майка си от тоя човек и искаш цялото внимание за себе си, както е било до сега. Не е ли така?
Майка ти се е омъжила за човек когото обича и който я прави щастлив, намерила е подкрепа в живота си -тук не коментирам етническата принадлежност или религия на хората. Ти защо я обвиняваш, тя няма ли право да е щастлива? Не се озлобявай срещу човека-какъв бил що бил. Не казваш, че се отнася лошо с теб. С дъщеря му гледай да се разбирате. Не се карайте за глупости... Сигурно и тя си мисли, че някой и е отмъкнал таткото. А хората просто искат да са щастливи. Не им се сърдете.
Давала ти по 3 паунда... това на ден ли е или на седмица не разбрах? Ами колкото има, толкова ти дава жената -има деца и толкова нямат.
По закон родител трябва да издържа детето си до 18г или и малко след това ако учи редовно(фул тайм). Но пък често децата имат и степендии и не е чак толкова страшно, няма да останеш без средства. Това не бива да те плаши.
Ако останеш да живееш при нея след 18 и работиш, т. е. имаш собствени доходи е редно да плащаш и ти нещичко, да помагаш финансово на семейството-нали ползваш покрив над главата си, храна, ток, вода, интернет и т. н... Това е въпрос на достойнство все пак. Не може да живееш на място, където майка ти да плаща сама квартирата и всичко друго, а пък ти да имаш твои средства, защото вече работиш и да се скатаваш... Не е много редно това, вече няма да си дете. Не мислиш ли?

Само за пример ти казвам-моя син например е на 22г и досега като учеше ние го издържахме. Ние живеем в къща, която купихме скоро и на която плащаме кредит. Т. е. всеки месец повече от половината ми заплата заминава в банката за погасяване на кредита. Но от половин година той работи и решехме с баща му, че е редно и той да дава нещичко в къщи-хем да се научи да цени парите, хем и да си плаща неговите си разходи. Това като цяло е нищо в сравнение ако живее някъде сам и си плаща сам и квартира и храна и всичко друго, ще му излезе много по-скъпо. Дава ми по 150 паунда на месец само. Но нека да е със самочувствието, че си плаща неговите разноски и, че и той допринася нещо за семейните разходи и не ни е в тежест.... Останалите пари си ги спестява, разбира се.

Така, че не се сърди ами си помисли, че майката си е майка, но всичко струва пари, миличко и ако имаш възможност да си плащаш разноските, ще ти е и на теб по-спокойно, защото и на нея не и е лесно, разбираш ли?

Но надявам се дотогава, докато дойде това време да си узряла и преосмислила доста неща и това да не ти е проблем. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 724bbd514e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   не разбрах дали си момче или момиче ако си момиче няма страшно можеш да си намериш гадже и да живеете двамата с него далеч от мойка ти ако си момче нещата са по-трудни но за твой късмет ако го желаеш на истина и го искаш много нещо давай нарави го и се бори за него и ще успееш дори много повече ще постигнеш вярвай ми знам го

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker