Жажда за мъст! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жажда за мъст!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3115 пъти
Хора имам жесток проблем, който ще ме съсипе и не само мен.

Мразя хората с които живея (майка ми и мъжа и), ама ги мразя в най-пълния смисъл на думата. Имах тежко детство благодарение на тях, сега съм на 19 жадувам да изчезна и да не ги видя повече. Трябваше да започна от там, че са заможни хора с контакти, в материално отношение по-добре няма на къде - аз не получавам нищо от това, но можеха поне да ми помогнат да си намеря работа.

Вместо това цял живот ме унижават пред хора (роднини и приятели), казват публично какъв съм боклук и как нищо няма да стане от мен и така години... над 10 години.

Не съм такъв човек, не мисля че съм тъп, мисля че ще успея, но най-големия ми проблем е че ги МРАЗЯ и то от дън душа. Искам един ден да имам достатъчната власт и пари да ги видя на улицата, като кучета каквито всъщност са. Искам да има възмездие, разбиха ми психиката, детството, живея покрай разкоша, но никога не се докосвам до него, а само получавах думи колко съм бездарен и какъв боклук съм (публично). Искам да ги съсипя - искам да не съм този "боклук", искам да имам парите, да се върна и да ги докарам до улицата и там да си умрат. Ужасно много ги мразя, това са страшни манипулатори, години наред ме убеждаваха, че си измислям и че нямат нищо против мен, докато не се случиха някои неща, които затвърдиха теорията ми.

Богати хора, с пари, с възможности и връзки, аз нямам и 20 лева в джоба си - продължават да ме тъпчат, но аз ще ги смажа, ще ги изравня със земята.

Моля ви единствено да ме насочите - има ли начин да преодолея омразата, давам си сметка колко е лошо, но аз НАИСТИНА мисля така, просто ги ненавиждам искам да им покажа колко са нищожни и кой е истинския боклук. Не искам да изпитвам омраза, но не мога - има ли хора били в мойто положение? Аз още живея при тях по определени причини (имам неща с които ги държа) иначе отдавна да ме бяха махнали. Искам да се отърва от омразата, но не виждам как човек може да се държи така със собственото си дете, както те с мен. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 85e776001d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило дете.
действително се намираш в тежко положение. Не чакай някой да ти подаде ръка или да ти намери работа. Направи го сам. Човек изпитва най-голямо задоволство от нещата за които се е преборил. От нещата които е постигнал сам. 1 Започни да се занимаваш с нещо което ще те доведе до успех. Усърдно. Някакъв спорт. Докажи се. Нужно ти е самочувствие и увереност в собствените ти сили. 2. Започни да учиш нещо ново. Да напредваш и да се развиваш. Успеха от постигнатото дава самочувствие. Тогава и отношението към теб ще се промени. 3. Следващата стъпка ще бъде да си извоюваш финансова независимост. Да започнеш работа. 4. Изнеси се. Трябва да си далеч от хората които пораждат умразата в теб. Но запомни. През живота ти ще се появят и други хори които ще те подразнят. Ти трябва да работиш да изкорениш умразата от себе си защото тя винаги ще те дърпа назад в живота и ще ти пречи да се реализираш. За да се случи това след като минеш по стъпка1-4 ше трябва да започнеш да работиш върху себе си. С психолог или наставник. Бойно изкуство, медитация, йога. Нужно е да избереш своя път да се освободиш от омразата. Попаднал си в дълбока яма и сам трябва да се измъкнеш. Всичко е в твоите ръце:

" Две жаби паднали в яма. Едната била малко глуха. Започнали да драпат и да скачат за да излязат. Ямата била дълбочка и това не им се удавало. Драпали драпали. Другите жаби които ги гледали отгоре им викали : няма смисъл откажете се много е дълбоко няма да излезете. Тази която ги чувала спряла и не след дълго издъхнала. Другата обаче която не чувала продължила да скача и да драпа. Малко по малко пръстта се изронила и тя успяла да се измъкне и така оцеляла... "

... не слушай какво ти говорят майка ти и мъжа и. Следвай плана си абстрахирай се от чувствата си към тях, работи усърдно, развивай се и ще успееш.


Успех...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 870819931d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   вземи се в ръце и първо докажи на себе си и на маика си и мъжа и че не си боклук. лесно е да се харчат нечии пари, по трудно е да се изкарат собствени. ако успееш да надмогнеш омразата си и да станеш нещо даже след време ще си им благодарен. познавам деца на богати родители които станаха алкохолици и наркомани или кибичат по цял ден в игралните зали. ти докажи на всички че не си боклук дето чака друг да го издържа намери си работа. успех щото наи лесно е да мразиш и да се оплакваш

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cab4c9f815
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така като чета, просто злобееш и те е яд, че мама и тате не спускат дебели пачки в твоя посока. Сядай си на гъза и почвай сам да изкарваш кинти, с тях не се занимавай.

bile

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: daf86e4dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   аз съм сигурен, че не ги мразиш от все душа.
Мога да предположа че така се чувстваш!

Не си малък, не можеш ли да заделиш няколко хил. лева и да отпрашиш?

това да имат пари и да те тъпчат не е живот

по-добре да имаш 500 лв на месец и да живееш спокойно, от колкото да се къпеш в пари и д ане можеш да ги използваш.

Не си пропилявай най-хубавите години, че след 10-тина год. ще съжаляваш!

Упсех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0c8b0accd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мерси за коментарите до сега, няколко уточнения. Не го казвам с цел да се оплача, а с цел да изкореня омразата, защото знам че е лошо и неправилно. Няма към кой да се обърна, за това го правя анонимно - не искам да ги мразя, но от вътре се изяждам. Номер 5, не мога да заделя пари, защото си търся работа, ще намеря такава разбира се, но те поне с това можеха да ми помогнат. Уча - в университет съм, сам си го направих, без пари по уроци, без нищо - не като всичките ми приятели, които макар по-бедните си родители им хвърляха пари за уроци и т. н., аз съвсем сам се оправих... и не се оправих зле - изкарах прекалено добри оценки на матурите миналата година (едната беше отлична).

Яд ме е, че ме обвиняват, че не работя, а самите те са в положение в което биха могли да ми помогнат ако имаха желание, поне за това да си намеря работа, но те ме тъпчат още и още. Имам "бизнес", макар че е трудно да го нарека така, защото още не носи големи печалби, но се опитвам да правя нещо така или иначе. Целта на поста ми не беше да се оплача от тежко детство, а искам да ми кажете как да преодолея омразата, която изпитвам. Имам сестра - при нея е различно - учи в специални училища, които струват маса пари, още какво ли не, хвърлят се буквално хиляди лева по нея, аз си завърших държавното, без уроци и без подкрепа на никой и пак успях. Но не искам да изпитвам омразата и най-вече жаждата за мъст, това беше основата на темата, понеже виждам че се объркахте.

Автора

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ec72af5de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да знаеш парите ще те погубият. Аз ги мразя нищо че разполагам с такива. Ползвам ги само за забавление но не работя за тях! Други работят за тях. и НИКОГА не се продавай за пари. не съм работил за пари досега в живота си и няма да работя за пари!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 403ff64848
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Промяната може да настъпи бавно и постепенно. Една от целите ти трябва да е да се отделиш от тях, така омразата ти ще намалее, след време може самите те да се поинетресуват от теб и да осъзнаят, че те обичат. Но нещата стават бавно, мисли как да стане така, че да се отделиш от тях, да не зависиш от тях финансово и да живееш на друго място. Другото ще дойде от самосебе си. Ако трябва влез в казармата.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 06c3d3b49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 7, не че нещо.. Ама щом не работиш за пари, то за какво работиш тогава? За чест и слава ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker