Майка ми ме обижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми ме обижда
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 5951 пъти
Тази вечер 31.12.11 се случи най-гадното нещо в моя живот. Да бъдеш обиждан от собствената ти майка. В буквалния смисъл. Скарахме се защото не станах от кoмпютъра заради една Ивет искаше да и пратя една програма и още нещо. Караха ме да ставам да помагам за масата, но аз отказах вече обясних защо. Започнаха се обидите от нейна страна. Пиша всичко това със сълзи на очите. Тя ме наричаше на лайно, псуваше ме от сорта мамичката ти чудовище нещастно и още какви ли не обиди. Вуйчо каза че направо не ми се живее и тя еми... и аз еми добре ще си сложа край на живота.

След 10 минутни обиди на мен ми писна и и казах, че ще изляза и никога повече няма да се върна. И тя ми каза, че знаеш ли колко ще ми е добре няма да си харча парите за глупости. Идеше ми наистина да се махна и да си отидя в нас тъй като бяхме у вуйчо. Трябваше да се махна трябваше. Знаете ли колко много боли. Каза че ще ме изхвърли от София като малко кученце и го повтори няколко пъти. Колкото и да сме се карали никога не ме е oбиждала толкова жестоко та аз съм и дъщеря забога.

Всичко стана, защото не съм искала да помагам в къщи. Разбъркано пиша, защото се сещам на момента. Вуйчо каза еми защо не съм празнувала другаде? И аз му казах да не си мисли че не са ме поканили, но аз отказвах за да не оставям уж болната си майка. И тя се обади Уж!? Уж!? И добави : Ще ти го върна тъпкано и повтори отново и отново. Аз казах уж, защото попринцип така се казва, а тя ми връхлетя с още обиди.

Много боли майка да те обижда така много! Записвам всичко това, за да го запомня и всеки път когато ми става жал за нея да си припомням какво ми причини. И една сълза се стече от окото ми! Толкова жестоко не бяхме се карали.

А сега се сещам и миналата Коледа също се бяхме скарали така, но не чак толкова жестоко. 5 6 дни след това скарване ние обядвахме и аз отидох до кухнята носех нещо не помня какво и тя ми каза да го прибера в хладилника и аз и казах е не ще го оставя нна масата и тя като ми се развика, да не и се отговарям така защото ми е набрала от няколко дни... за най – малкото имам чувството, че скарванията ни ще сатан още по – зле. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: b39cd45b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Научете се да слушате, бе деца! Обижда те жената, не че е нужно де, но ти даваш ли си сметка как вашия мързел и стоенето само пред компютъра изнервят околните? ! Могло е да помогнеш в къщната работа, все пак родителите не са слуги, нали? ! Помагай на майка си, а не стой лепната зад компютъра непрекъснато-нито е полезно, нито е важно! Майката е по-важна от машините, предполагам!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c5ef25d5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поговори с майка си! Кажи и, че не ти е приятно да те обижда толкова! Гледай да не даваш много поводи да те обижда! Не знам може да е изнервена, да има проблеми! Не мисля, че наистина тя иска, да избягаш просто го е казала без да мисли! Дано да се помирите! Успех!

*Наталия

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2656909e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Ти си една малка лигла. Аз всеки ден съм обиждана от майка ми, казва ми сякакви неща и че щяла да ме убий по най-различни начини (няма да изреждам, защото ще те ужася). Удря ме редовно. Всеки месец съм наказана за най-малката простотия, защото тя не е била на кеф тогава. Но не се оплаквам в някав сайт, това е част от ежедневието ми. Аз и помагам не като теб и пак съм по-мачкана.
Синкас

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 340d10c576
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не че нещо, ама всички писали до момента, да, дори и авторката(подкрепям само донякъде @2), сте много заблудени(господин @1), или слабохарактерни хорица(авторката + @3). Първо, трябва да ви е ясно, че на "християнския" празник Коледа, се генерират доста отрицателни емоции. Просто така е устроено всичко - шътане, ръшкане на кинтаж, едно-друго... съвсем нормално е "изперкването" на някои от вашите "слабохаратерни колеги". Второ, научете се да СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ с дадената ситуация, да знаете кога как да постъпите и готови ли сте да понесете последствията, ако не сте - по добре не започвайте, в противен случай ще се стигне до такива "открити жалвания", като това на авторката, или "прикрити жалвания", като това на номер 3("Аз не се оплаквам, нье-нье, ама ти знаиш ли на мьен колку ми и тьежку, ни мо'иш си придстаи!!! "). Научете се да контролирате действията си(както физическите, така и... а да видим - ще се сетите ли кои? ), а с това може да успеете да регулирате и тези на останалите, "дремещи" около вас. Състояния като "Гадно ми е" не сеществуват, всичко е в главата ви и не виждам причина поради която не може да го заместите с "Дали заслужавам да ми е гадно? ".
T.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 48fb999721
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Виж мила, не те умаловажавам, но ти помислила ли си какво правиш през цялото време?
Я си представи, на нова година или на Коледа, най-близкият ти човек да не иска да седи с теб на масата и да предпочита някаква си Ивет. Още повече, че ти си ДЛЪЖНА да помагаш в къщи, така както майка ти ти купува дрехи, храна, обувки, дава ти дом и образование, така и ти трябва да се потрудиш, в крайна сметка да сложиш масата не е кой знае какво, да учиш също си длъжна.
Вие-тийнейджърите, си мислите че сте центъра на вселената и родителите ви пазят като писани яйца. За това разбира се ти нямаш вина, но се старай да се държиш добре, а когато можеш сама да се храниш се изнеси.
Успех. ~Рамона~

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9564749476
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   примерно сложи се в неината ситуация и виж дали е приятно не казвам 4е е поступила правилно като те е обиждала ама според мен е нормално от време на време някои да изперка особено покраи коледа :Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d4dbbf4d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига четох коментарите на номер 1 и на номер 3 и просто се изнервих айден номер 3 на теб са ти викали, но номер 1 ти нямаш грам право да казваш, че ние сме виновни, вие майките нямате право да ни обиждате така примерно мен мама ме обижда всеки ден по този начин и аз въпреки това плача заради нея , когато е болна и помагам, тя ме наказва и бие всеки ден веднъж ме наби с линията, защото не си бях испънала ковертюрата на леглото, а тя имаше 1-2 гънки, а ти номер 5 казваш - Я си представи, на нова година или на Коледа, най-близкият ти човек да не иска да седи с теб на масата и да предпочита някаква си Ивет. - е ти от къде знаеш примерно аз имам приятелка Ивета - сигурно всички с подобни имена са осадни - и с нея на коледа и предния ден на Коледа сме си писали до 12 часа праз нощта и мама влезе ми кресна, не защото седя на компа, а защото ми е паднал един чорап на земята! Момиче не е виновно със нищо вие майките изперквате постоянно и за най - малкото нещо! Просто ми писна от вас майките който вечно си мислите, че сте прави, но понякога грешите! Вие защото сте ни родили и сте ни дали живот си мислите, че може да ни използвате за роби! Мама веднъж ми каза - аз съм те родила и аз ще те убия докато ме биеше пак за нещо тъпо! Просто ходете на някое място за психично болни акойто не си контролират нервите. Аз вече когато ме бие не чуствам, просто съм си като емо дори много пъти ми е идвало да се самоубие, а ти авторке другия път като те поканят не отказвай отиди на партито и си прекарай добре, защото майка ти е исперкала както и моята! Другия път когато ти се жалва и е болна да не ти пука се едно е непозната, както се държи тя с теб така и ти се дръж с нея! Когато кажа на мама, че я мразя тя ме обида преди и след това и след 1-2 часа идва и ме пита дали найстина я мразя , а аз и прощавам тя също и сле 2 часа тя пак ме обижда накзва и бие. На рождения ден на тате малката ми сестра - тя е на 4 аз съм на 13 - ми бутна колата и аз и викнах ей внимавай повече и тогава майка ми ме хвана за косата и ме извлече от стаята и ем наби аз се бях свила на земята като малко куче, леля каза, че това не е нормално така да ме бие без да има нужда и се качи на горния етаж доста разтроена тате стана от масата и каза на мама, че не е в ред, дойде в моята стая и ме попета дали съм добре аз със съзи на очите му казах, че няма как да съм добре, защото сасипах рождения му ден, той ми каза, че не съм аз виновна, а мама и ме заведе пак отатъка аз не проговорих повече, а мама още ме убиждше. След като минаха 30 мин. аз се качих при леля и тя ме гушна и ми каза - Слънчице спокойно сега ти небеше виновна, майка ти трябва да се контролира малко повече и също каза отново, че това което е направила не е нормално.
До авторката - майките на повочето деца понякога изперкват и на мен мама ми ги е казвала същите неща, дори и по - лоши. И аз заради това си го изкарвам на околните избухвам, приятелките м ме питат какво ми е а аз като има кажа си мислят, че преовеличавам и си измислям, защото техните родители не им се карат толкова!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a64370e52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ужас! Аз все още не съм станала майка, но нещата които е разказала и авторката и номер 7 са доста плашещи. Не е нормално един родител да има такова държание и да заплашва с убийство. Домът трябва да е стабилна крепост за децата, а не място на което се водят войни. И аз като тинейджър съм поставяла родителите си в доста кофти ситуации, но никога не са се държали така със мен. Родителят е възрастния човек, той трябва да е уравновесен, какъв пример дава на децата си? За това младите хора в България са станали ужасни, с такъв тормоз в домовете си е много чудно какви ли възрастни ще станат и как ще се държат те с децата си?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cd395064a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Майките ви не са в ред... И ние с моята се карахме но вече не. Дори тя казва че не я уважавам.. е как бе мила да стане като аз израснах без тебе и казах аз а тя ми отговори че сам била неблагодарна. Еми такива са си. Ние сме 3 деца. Имам сестра на 20 аз съм на 18 и още една на 5. С едната се съобразявам защото съм по - малка с другата защото съм по - голяма... Майка ми вечно беше заета и не се занимаваше с мене, с татко са разделени и не съм го виждала от 5 6 месеца и на него толкова му пука де.. та така скоро ще ти писна да я слушаш и ше станеш като повечето деца на такива родители - тя като ти каже копче ти ще и казваш не 2 3 ами фабрика за копчета и така.. Само че ще си по големичка и вече няма да може нищо да ти направи.. Жалко е да си мислят че щом са ни дали живот могат и да ни го живеят вместо нас.. успех ти желая :) не се давай.. Бъди такава каквато си!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 42c1f4cab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Понякога, когато родителите са изнервени и преуморени, казват неща, които не мислят.
От написаното разбирам, че майка ти има проблем със здравето, а ти редовно й отказваш помощ - нещо подобно се е получило и миналата година. Ти не търсиш проблем в себе си, а в майка си и в някаква Ивет. Т. е. - нещата се развиват извън теб, ти не си допринесла за изблиците, а само си тяхна жертва :).
Никъде не споменаваш татко си - ако те отглежда сама, болна и ти редовно й се репчиш, много е вероятно да й дойде до гуша. Казваш, че си й "дъщеря, за бога", но и тя ти е майка, за бога!
Няма да подмина и правописа ти. Имайки предвид колко хора ще те прочетат и ще се ангажират с разказа ти, би могла да проявиш малко уважение и да им спестиш всички "еми"-та, както и объркания словоред. От начина, по който пишеш, си мисля, че и в училище не си даваш много зор.. хмм, не й е лесно на майка ти.
Последно - но не и по значение. Казваш, че си записваш обидите, за да запомниш лошото. А ако всички около теб започнат да си записват твоите грешки и да ти ги напомнят методично? Това е твърде злобничко, не мислиш ли??
Няма да те съветвам какво да промениш в отношението си и как да разговаряш с майка си, защото просто няма смисъл. Засега ти по-далеч от носа си не виждаш.

Майка ти може да е постъпила свръх-грубо и обидно, но и в твоето поведение няма нищо, което да ме накара да ти съчувствам

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 461ce67d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "мамичката ти чудовище".... аз съм отговаряла и т. н., но никога не съм чувала това! Съгласна съм, че авторката е трябвало да помогне и че наистина децата си позволяват да се развяват, докато родителите ги гледат като писани яйца, но такива гнусни и просташки обиди и то към деца да се оправдават- не! Аз дори спрямо други хора не си позволявам такива обиди и то си е и до простотия. Но и родителите не зная какво си въобразяват- можели да викат, да обиждат, а децата трябва да им се кланят. Колкото и да прави един човек за теб, ако те обижда така, рано или късно ти ще почнеш да правиш същото и не мога да разбера защо някои това не го виждат. Не може да те правят на парцал, а ти после да си доброто ангелче.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 05b210f690
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   номер, 7, случаите ви са съвсем различни...
да ти се кара майка ти защото не си си изпънала ковертюрата е едно, а да ти се кара защото предпочиташ да седиш на компютъра, отколкото да седнеш на масата с нея на един подобен празник, съвсем друго...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ce8d21f967
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   До всички, които са писали на авторката, че е едва ли не лигла, че е длъжна да помага и т. н. - вие сте типични представители на сбъркания български (ориенталски) манталитет. После що и държавата ни е на такова положение, ама айде това е друга тема.
Тъпи ли сте и не осъзнавате ли, че става въпрос за подрастващо ДЕТЕ. В тази възраст са особено податливи и по - емоционални и всичко, което им се случва се отразява в характера, който формират. Да се държиш толкова злобно с такова дете в Америка или Западна Европа, еми ще те глобят, ще ти вземат детето и ще ти е. ат майката на и без това разклатената психика. Като си истерик не прави деца или пък вземи се удържай малко като те удари истеричен порив. Защото за българското племе "психическият тормоз" е непознато понятие, тях и да ги бият викат:"Бий ме, обичам те".
Да не говорим, че се получава затворен кръг и деца, с които са се държали лошо се държат по същия начин и със своите, ако имат някой ден такива. В тази връзка бих посъветвала девойката, писала под номер 3 да не приема като нещо нормално това, което й се случва или да омаловажава психическия тормоз заради физическия. А "боят" може да приеме формата на престъпление по българското законодателство, колкото и да ви учудва.
Между възпитание и тормоз разликата е огромна.
До авторката: Поговори с майка си, да се опомни малко, кажи й, че те наранява като се държи така. Ако пак продължава помисли дали няма при кой друг да живееш - баба, дядо... Тъй като най - вероятно няма да има такъв вариант се опитай да станеш "имунизирана" срещу отношението й, а като навършиш 18 си опечи така нещата, че да можеш да се изнесеш - университет, общежитие... И прав й път с криви й пътечки. Много родители, държали се отвратително с децата си съжаляват горчиво, когато тези деца пораснат и им обърнат гръб. Защо ли...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 991323b5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Не си нито първата, нито последната. И моята майка е същата - постоянно се караме и постоянно си го изкарва на мен. Само дето аз съм пълнолетна.. Наричала ме е и по-ужасно от това, което ти си казала. Не се свиква с такова нещо, явно просто не са искали да ни раждат. И тия които ще се нахвърлят на нас, защитавайки майките - НЕ, ТОВА НЕ ИМ ДАВА ПРАВО ДА НИ ОБИЖДАТ! МОЖЕ да са ни родили, но ние НЕ СМЕ тяхна СОБСТВЕНОСТ и отдушник на лошите им чувства!!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1dd9ff3114
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Е, добре. Разбрахме, че страдате много от собствените си майки. Че сте невинни и плахи същества, които само се стряскат от чудовището, наречено майка.
Но идва ли ви наум, как ги мачкат на работа за да изкарат жълти стотинки. Дали са самотни или имат мъж.
Авторката не спомена майка и да има съпруг? Давате ли си сметка, какво е на една жена около 40?

Защо не проявите малко разбиране, помагайте на майките си. Например, пометете и сгответе един фасул или леща. В интернет има всевъзможни рецепти и най-подробни обяснения, как се готви. Недейте вися само във Фейсбук.
Като си дойде от работа да се навечеря и да почива. Разпитайте я как е минал денят и.
Ще останете приятно изненадани, колко мили са майките ви.

През почивните дни-избършете прозорците, пускайте пералня, като падне някой парцал... Да видим, дали майките ви ще са такива зли?

Те просто са ужасно изтормозени и стресирани. А вие само хленчите. Спрете хленченето, няма да ви помогне. Запретнете ръкави и като здрави, млади жени се заемете да помагате у дома!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dc0a6ec978
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Номер 15, съгласна съм с теб. И аз съм пълнолетна и съм в ужасни отношения с майка ми. Обиди, крясъци за най-малкото нещо. Понякога не издържах и се разплаквах пред нея, а тя ми викваше: ,,Реви, като си нямаш друга работа.''. Като не са ни искали, да не са ни раждали...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 05b210f690
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   аз пък съм на 13 и готвя, чистя, пера и мета и с майка ми сме в страхотни отношения...

а пък ти си седиш си на компа, пишеш си с някаква си Ивет и въобще-е ти пука и майка ти те обижда...

защо ли става така? ...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fbaf2d5a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Какво значи- "тя каза да го прибера в хладилника, а аз казах- не, и го оставих на масата"??? Що за отношение? Не оправдавам майка ти за обидите, но и теб не оправдавам. Не може да те викат да помогнеш за нещо, а ти да си стоиш безучастна пред компютъра. Чудовищно е, да. Опитай се да помагаш, да й покажеш, че я обичаш, да бъдеш по-отговорна. Не си малка. Не може да искаш, без да даваш в замяна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 05b210f690
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ти май си супер разглезена, а?

Тя на тебе майка ли ти е, или какво?
Е, знам, че днешните деца са по-различни (на 23 съм), ама чак пък да са толкова по-зле? !?

Ако бях на мястото на майка ти, щях да се срамувам, че съм възпитала така детето си...

Когато бях колкото теб (че и по-малка) знаех, че трябва да уважавам всички възрастни, но не да ги слушам за всичко. Ама каквото кажеше мама-знаех, че мисли за мен и за това как да съм най добре.

Виж, знам, че ще се защитиш с нещо от сорта на "от тогава времената са се променили", но не е така.
Аз не съм чак толкова стара (вероятно имаме 10-тина години разлика)

Замисли се върху това:
"Тази вечер 31. 12. 11 се случи най-гадното нещо в моя живот. Да бъдеш неуважаван от собствената ти дъщеря. В буквалния смисъл. Скарахме се защото не стана от кoмпютъра заради някаква Ивет искала да й прати една програма и още нещо. Казах й да стане и да помогне за масата, но тя отказа. "...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0711a2294f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Мили дами, аз съм на 19 и разбира се случва се на много хора сега ще разкажа и аз нещо.
В 6ти клас като бях - 31 12 2005 година беше, и мама и дядо се караха по съшия начин.
Но аз нямах вина почна се след бомбичките - 00:15 Сестра ми беше на 5 и половина и беше свидетел на всичко това тя си спеше но е чула какво става събуди се вече беше към 2 часа и си тръгнахме разсърдени

 
  ...

...
преди: 12 години, 28 дни
hash: 87fc6c27ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Аз съм майка и имам син на 17. Тинейджър, футболисти фен на феисбук. Не казвам че отношенията ни са идеални, ноо.... Повече няма да се сърдя на детето си, за нищо!!! Гледай ти какви деца имало. Синът ми ходи на училище, на тренировки и на фитнес. Има си приятелка и въпреки всичко когато го помоля и с прахосмукачката чисти, и прането простира и събира, и до магазина ходи. Много пъти ме е забавлявал вечер, когато усети че съм уморена или изтормозена-пуска ми весели клипчета, или ми разказва смешни случки. И аз съм недоволна.... Не край-вече ще бъда доволна и още как. И аз съм крещяла и ръсила глупости и обиди. Но той ми е прощавал, както аз на него. Дете обичай майка си и се попитай колко обиди тя трябва да изтърпи и колко часа трябва да се труди и при какви условия, за имате хляб и покрив над главите. Не те ли интересува какво и е на нея. Аз съм либерална, но ти ще ми дойдеш в повече! Ако малко се ограмотиш, то прочети "тишина", мама" и "мама ми липсва" в този сайт. Намери ги!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 28 дни
hash: bdc9682332
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Авторке, защо се оплакваш от заслужените обиди? Ти доколкото разбрах от поста ти нищо не желаеш да подхванеш вкъщи а после се оплакваш че на майка ти вече и е писнало от твоя мързел. Постави на първо място семейството си и моментните му нужди, приятелите няма да избягат и за тях ще остане време.
Пишеш че майка ти е УЖ болна, даде ли си сметка че и ти допринасяш за тази болест като стоварваш всичко на нея? А щом си в нета не си толкова малка, можеш да сложиш масата. Тя едва ли те кара да сготвиш вечерята в края на краищата. Осъзнай се детенце, защото утре като пораснеш и не си научена на труд ще ти е доста трудно ти да се грижиш сама за семейството което един ден ще създадеш. Тогава пак ще почнеш да се жалваш "Мъжа ми ме обижда, какво да правя? "

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 8eb20b4837
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   И моята майка постоянно ме тормози. Аз съм на 15 години. Майка ми постоянно ме нарича 'КУРВА' .. ''дебелана'' .. ''вземи смъкни тоя шкембак'' ... ''уличница''. Бие ме постоянно, не ми дава да излизам.. постоянно се гаври с мен. Веднъж една моя приятелка дойде в нас да гледаме филм и майка ми я изгони и и каза че тъпачка като нея не ми трябва за приятелка.... и още много много..

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a224884887
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Случвало ми се е и на мен даже днес. Но бих се радвала да се опитате ти и майка ти да излезете някъде да поговорите според мен ще стане. Пожелавам ти много успех за наред с проблемите между теб и майка ти. :)





*Камелия

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0f41bb2ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Темата е стара, но ще пиша.
Няма да чета коментарите. Предполагам, че няма и един подкрепящ.
Според мен майка ти хич не й е било време да става родител.
100 процента си й била супер сладка като бебе, но после е взело да й идва на нагорнище, че е родител.
Сигурно й липсва качествена мъжка ласка и разбира се неизживяните години на свобода и нереализираните мечти.

Знай, че ти не си виновна за нищо.
Надявам се вече да си свободна и щастлива.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 52d0cf79e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Четох първите няколко коментара и после директно се прехвърлих тук. Хора, спрете се! Майка ѝ, както и моята прекаляват много. Преди минути бях наречена грозна, защото съм била прекалено едра и съм приличала на семейството на баща ми, което било грозно, дебело, едро, пълно с малоумници, идиоти... Не смятам да продължавам. Та така мили възрастни читатели, ако не смятате, че можете да отделите 18 години от живота си на търпение и разбирателство с детето си, то просто не правете деца, защото ако животът ви е крив и не се случва нищо интересно в него, не означава, че трябва да съсипете и този на детето си. А и какъвто и да е родителят на вашето дете, не е редно да го обиждате, а оставете то само да си направи избора. Пубертетът е изключително трудна възраст. Не разбирам как вие не помните как сте се чувствали тогава. Емоциите ти са готови да избухнат върху някого във всеки един момент, не си доволен от тялото си, колкото и перфектно да е то и последното, което искаш да чуеш е, че не изглеждаш добре, особено, ако човек, за когото ти пука, го казва. Така че се кротнете и разберете, че проблемът не е в детето, а във вас. Ако не му се учи и работи, то ваша си е вината, че не сте му обърнали внимание навреме, ако приема наркотици и пие, то или не сте му обяснили още от най- ранна възраст, че не е правилно, или отново не му обръщате нужното внимание. Ако ви иска пари за дрехи и обувки, нормално е, иска да се хареса на приятелите си, на бъдещите гаджета, защото това е светът на тийнейджъра и нито вие, нито който и да е, би могъл да го промени. Мислете преди да имате деца, обръщайте им внимание, защото ако не го правите, резултатът ще е върху вас и вашия наследник, не повтарайте, че правите всичко за него, защото материалното е точно толкова важно, колкото и емоционалното. Имайте отношение на детето си като към равен, а не му демонстрирайте надмощие, пробвайте да сте приятели, а не врагове. Повярвайте, ако майка ми се постареше да разбере мен поне малко, то и аз щях да вложа повече усилия в това да разбера нея.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2aabe4232b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Аз подкрепям майката в случая. Първо браво на майка ти! И аз да бях на място ще постъпя по същия начин, майка ти е искала да й помогнеш за масата ти си тргнала с някаква си Ивет да чатиш. С право те е обидила майка ти.

Мъж на 24 години съм. Нямам деца все още, но не желая и да имам ако моето дете е като теб просто изхвърлям го на улицата.
Да уточня мен са ме гонели от къщи много пъти. Браво, че майка ти те е поставила на место, да си опечеш акъла!

Миро -24 години

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5e458d888b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Мен ме обижда много, включително и на олио френски, само защото ми се спи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker