Имам чувството че майка ми е проститука - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Имам чувството че майка ми е проститука
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 6489 пъти
Значи аз съм на момиче на 14. Родителите ми са разведени и живея само с майка си. Тя наистина гледа да се справи с всичко и ми много ми помага, но всеки ден, от леглото и сутрин излиза различен мъж. Не знам какво да правя, не знам защо го прави, дали има нужда от секс или от пари...

Заварвала съм я със мъже (чичковци направо) на по 45-55 години, а и с млади момчета малко по големи от мен. Тя се държи сякаш цялата тази свинщина е нормална, не говори за това... е, извинявай, но за мен това не е нормално. Тя е симпатична, поддържана, има хубава работа... просто не знам защо го прави.

Майка ми не обича сериозните разговори, особено когато става дума за нея и нейните неща... имам чувството, че ако седнем да поговорим ще ме намрази. Някои ще ми предложат варианта да се изнеса при някой друг родител, настойник, роднина.., но просто няма при кой. Баща ми си живее с приятелката си имат 2 деца, за мен не иска да чуе, неговите родители също. Баба ми (от страната на майка ми е в старчески дом), а дядо ми почина. Лелите и чичовците или не ги интересувам или сме скарани с тях.

Някакъв ад е. А аз съм тийн... Избухвам, плача, чувствам се излишна, тормозя се, гледам да не преча на никой, да не съм в тежест и т.н. Мислих даже за някаква работа, но никъде няма да ме вземат, освен за някоя сервитйорка и то ще е нелегално. Чувствам се зле, обмисляла съм опити и за самоубйство, но просто не искам да го причина на майка си, за сметка на това имам невероятни приятели, на които наистина мога да разчитам. Те ме крепят. Имам и гажде, което ми е изклучителен приятел, не ме е изоставял никога. Та това е моята история, ще съм благодарна, ако ми кажете как да постъпя с майка си. :) Благодаря ви. Хубав ден ви желая!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: c4222856c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Според мен си права - майка ти е проститутка, но какво от това? Ако ти обръща внимание и се грижи за теб, не би следвало да е от значение, с кого си ляга и дали взима пари за това. Гледай си своя живот, не си ври носа в този на майка ти.
Откъде си сигурна, че баща ти не искал да чуе за теб?
Хрумвало ли ти е, че може би си била настроена против него и това ти е било внушено?
Сега си голямо момиче, покани баща си на кафе и му разкажи за живота си, че не можеш да продължаваш повече така. Не може той да се грижи за своите деца, а ти да не го интересуваш. Просто, според мен, той не иска да има контакт с майка ти, не с теб - ти си му плът и кърв.
Сигурна съм, че в семейството на баща си, ще имаш по-добър живот, ако майка ти, освен, че проституира... не ти обръща и внимание като майка.
Кавам ти - на 14 си малолетна, но можеш да си избереш на тази възраст вече, при кой родител да живееш. След 16 можеш да работиш иначе, но съвет - завърши си първо и гледай след 18 да се изнесеш от дома си, ако си решила все пак да останеш при майка си. Със самоубийството си няма да напизмиш на никого - планетата ще продължи да се върти и без теб, но червейчетата ще имат повече за хапване...
Горе главата и не се предавай, при положение, че животът на майка ти си е найн, от теб зависи, какъв ще е твоят.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 30b3b2d376
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   номер 1, но как ''какво от това''... не осъждам живота на жената и дали е проститутка, или не.... това не ме възмущава, но да прави детето си свидетел на подобни сцени е меко казан нередно и долно.... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bae2be0d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Номер 1, ти не можа ли напишеш нещо по умно?

Кумчо Вълчо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4772fde1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ... да съберете пари и да ти купи апартамент, че това не зная как ще ти се отрази и след години, просто всичко е на психическа основа и тази жена определено не знае какво е морал, но поне дано научи какво е отговорност. С баща ти трябва да отговарят за теб, поне съвестта им за да е чиста, трябва да ти осигурят мирен живот, има и агенции за закрила на детето... Не зная как да ти помогна, момиченце, мъчно ми е, но няма как и аз съм в същото положение... и някакви използвачи мъже и така се дразня... но всичко ми се отрази на мен, някъде от 10 години и сега още не мога да го преодолея този шок и ад, много съм траела.. но и аз като теб нямаше къде да отида... Пожелавам ти по-бързо да се измъкнеш от оковите на ада... Бих искала да помогна, но няма как, защото аз се опитвам още да се измъкна и не мога....

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 482832c833
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не мога добре да те разбера всъщност как се чувстваш в съвместния ви живот с майка ти. от една страна ни казваш, че тя е симпатична жена и си има работа, добре но от друга страна тя е неморална и те подтиска с поведението си - така ли е? Какво искаш да се промени? Как точно това се отразява на теб? Имаш ли храна, стая в която можеш да си на спокойствие, удобства? Как ти върви училището? Някой теб тормози ли те, измъчва ли те?

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 23364d5855
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Дали не преувеличаваш малко?
Според мен личния живот на майка ти си е неин. Но след като нещо в поведението й те наранява е редно да й кажеш. Няма значение, че тя не искала да говори. Все ще седнете заедно да хапвате или гледате телевизия и ще я питаш защо има толкова различни мъже около нея? Защо не си намери само един приятел и да е с него? Кажи и директно, че ти е неприятно да ставаш свидетел на това. Не я наричай с обидни думи- нямаш право. Но просто й сподели как се чувстваш. Явно тя не го осъзнава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker