Мъжът ми ме тормози непрекъснато - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми ме тормози непрекъснато
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4536 пъти
Здравейте, срещнах доста историй, но ми се иска да споделя и моята. С мъжът ми живеем заедно от 7 години и имаме 2 деца, имаме и собствен бизнес, с който той напълно престана да се занимава и прехвърли всички отговорности на мен.

Непрекъснато пие, кара се с мен, обижда ме, посяга ми, направо е отвратителен. Казах му, че ще го напусна, но той ме заплашва, едва ли не че ще ве убие. Имам къде да отида и кой да ми помогне, но се притеснявам от него и от това да не направи нещо на близките ми и най-вече на децата. Искало ми се е да изчезне и да не го видя повече. Не знам как да постъпя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2c50c611a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли защо ти посяга? Защото това е единствения начин да е по-силния от тебе, явно дори и с думи не може.
Пълен нещастник и истински слабак, използва средствата на манипулация и заплаха. Мисля, че си силна и осъзната жена, дори си мисля, че вече си взела решението, просто искаш да чуеш отстрани дали е правилното. Да, правилното е! Действай, нищо няма и не може да ти направи, най-много да се пропие още повече и да се запилее някъде.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fedcd5dc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Мъжъ ти явно е доста голям комплексар такива като него са ми пределно ясни пият, бият жените си и това ги кара да се чувстват силни. Според мен мъжъ ти е голям страхливец и едвали ще посмее да направи нещо на твои близки. За това действай смело, развод взимаш си децата при тебе, а тоя комплексар да пие и да си троши главата щом много знае и не се притеснявай не си нито първата, нито последната жена която ще отгледа сама децата си.

Rebel

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d5cd50856
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ние нямаме брак, не знам дали това е добре или зле, но твърдо съм решила да си тръгна. Благодаря за подкрепата

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bdc7f80240
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не отлагай, а действай. Колкото повече чакаш, толкова по-лошо за теб и децата. Щом имаш къде да отидеш още по-добре. Казваш, че имате и бизнес значи и материално се справяш. Наемаш един адвокат и му предлагаш по цивилизования начин да се разделите по взаимно съгласие. Ако не стане, тогава вече идва трудния начин, но ще имаш голям шанс да му вземеш всичко.

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d5cd50856
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Въобще не му искам бизнеса, той си е негов, това че аз го поех напълно е моя грешка, въпросае, че в момента той не може да се справи сам с него, а аз не се притеснявам в материално отношение защото и майка и татко както и бабите ми разполагат със собствени средства и апартаменти. Въпроса е, че не искам да го видя никога повече.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a888dc73cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съветвай се с авдокат ако можеш. Явно семейството ви няма да го бъде.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8cac4d581a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами значи на 13 съм и едва ли ще послушаш дете но ще ти кажа че развода е най - доброто решение.. не се страхувай от него.. той те заплашва само за да не си тръгнеш повярвай ми знам от личен опит така беше и с нашите но се разведоха и сега сме добре пак се виждам с баща ми но вече не пие което е много добре.. той заплашваше мама биеха се обиждаха се и това беше само заради това че пиеше много.. разведи се с него вземи децата си и отиди където искаш... както казах той само те заплашва при мен беше същата история.. :).. а пък също може да съобщиш и в полицията не се страхувай от нищо избирай или оставаш да ти посяга.. да те обижда и заплашва или се развеждаш и ще бъдеш спокойна а не всеки ден да мислиш какво ще стане като се прибере пиян :) дано съм помогнала.. :) на твое място аз бих сторила това :) успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2059f3c605
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей
Решението е взето, до колкото разбирам той не ти е съпруг а само съквартирант не ти трябва развод да си отидеш. Страхуваш се да не направи нещо на децата това е глупаво от твоя страна, той им е баща, със сигурност е наясно, че за раздялата ви не са виновни децата затова няма защо да ги наранява физически. От психически наранявания ще ги спасиш само ако си ги възпитала добре, да не се замислят над думите на ядосан човек, но зависи колко са големи. Няма какво да делиш с него само едно дело за настойник на децата и всичко е наред.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e869219878
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз също съм съгласна със останалите. Първо помисли за децата си. Махниго тоя, закакво ти е? Туршия ли ще правиш от него, давай му червен картон и това е. ^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fc2b99f342
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имаш къде да отидеш, не сте женени... защо по дяволите си още с него при положение, че на него не му пука за теб? ! Взимаш си децата когато го няма, за да не направи някоя глупост, ако имаш близък приятел взимаш го с теб, за всеки случай, децата първи ги пращаш на новото място и се махаш... просто няма смисъл, така и ти и те страдат. Както казват мъдрите хора, нещо което е станало веднъж, може и да не се повтори, но нещо което е станало за втори път.. няма да спре. Така, че махай се докато е време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker