Накъде сега? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Накъде сега?
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 3595 пъти
Всичко започна когато мьжьт ми смени работата си. Изневерите му нямат край. Аз се стараех да не мисля за това. Гледах си децата. Някои, като че ли ми беше сложил тьмни очила. Не вярвах че това може да се случи на мен. Таих всичко в себе си. Не обичам разправиите, виковете. Това продължи 25 год. В един момент всичко в мен избухна, преди шест месеца.

Той го направи с една млада, пред мен. (Не в буквалния смисьл). Бяхме на почивка. Два дни само с нея ходеше. Не издьржах. Започнаха разправии. Казах на децата истината за баща им. Те останаха потресени. Вярвайте много боли. От тогава започнах да не спя през ноща. Сьлзите ми не спират. На него не му пука. Живее си спокойно, спи спокойно. Има ли кой да ми помогне, има ли кой да ми подаде рька, кой да ми даде сили да продължа да живея.

Много боли, Не искам развод той носи парите в кьщи. Грижи се за децата. Децата не искат да бьдат деца на разведени. Как да му отмьстя. Как да го накарам да страда. Много ме боли. Нямам миг спокойствие. Кой ще ми помогне. Искам да излизам да се срещам с хора. Моля за помощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: bc4232113b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   25 години е много време.. но все пак си направила крачка напред - махнала си тъмните очила, казала си на децата си.. сега се опитай да се погрижеш за себе си - излизай на кафе с приятелки, запиши се на някакъв курс, който да ти запълва времето и да не се чувставаш сама.. най-добре да се огледаш и за някой мъж - има мъже, както и жени на твоята възраст, които са сами и които имат нужда от някой до тях.. успех

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 98ce79f3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно ти е много тежко, но ти сама си избрала да бъде така - ''той носи парите вкъщи'' на мен ми звучи така:

удобно ми е мъжът ми да ме издържа, да плаща сметките, да ходим на почивка и да не се налага сама да се справям с трудностите, да търся по-платена работа или да работя на две места.

Съжалявам, но има жени, които ''късат и режат'' установят ли, че живеят със сериен кръшкач-развеждат се, хващат живота си в ръце, справят се сами, някои от тях намират човек, с който са щастливи.

Изглежда,че просто ти е много удобен твоят мъж-имам предвид да те осигурява финансово и затова не искаш да го напуснеш.
А що се отнася до децата- доколкото се подразбира би трябвало да са поне на 20-ина години. Попитай ги ако не искат да са деца на разведени родители, искат ли да имат нещастна майка.

Според мен не ти стиска развод заради парите на мъжо-всъщност ти на какво държиш в брака - на отношенията или на портфейла?

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4913ac585a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Напълно съм съгласен с номер 2. "Децата" ти на колко години са? А защо 25 години всичко си преълчавала? Това е причината да не му пука. Сама си си виновна. А самата ти пишеш, че искаш да си с него заради пари. Не искаш да се разведеш с парите, а не с него. Сама си четеш присъдата. А докато таиш желание за отмищение и злоба в душата си мир няма да имаш. Няма да можеш да спиш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4a57b08f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нека ти задам два въпроса, сайта е анонимен и затова се надявам на отговори.

1. Обичаш ли го?

2. Какво те спира да се разведеш с него, децата или парите?

Аз поне, не съм срещала жена, която да търпи изневери цели 25 години. Според мен трябва да го оставиш и да обърнеш внимание на себе си, както и на децата ти. Но все пак нека първо чуя отговорите ти.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: a25bfc6404
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Никои не е казал че трябва да се развеждате и това че мъжа ви носи парите не означава че не можете да си намерите работа и сама да се издържате аз ако бях на ваше място не бих издържала и бих го напуснала мн отдавна вие си взимате решенията но според е глупаво да живеете с този човек.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: ff1452afc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много е лесно на хора, които не са в тази ситуация да съдят и да дават акъл. Аз съм в същото положение като авторката. Вярвайте ми, парите са виновни за всичко. Ако този мъж нямаше пари, къде щяха да бъдат жените, които се въртят около него? Знаете ли какво е да се лишиш от собственото си АЗ, за да бъде мъжът ти свободен да се развива в професията? Няма да изпадам в подробности, защото трябва да си го преживял, за да разбереш. Нали 25 години едно семейство гради общ дом. Как да отделиш своето от неговото, за да си го вземеш и да продължиш сам?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 850763fd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бих искала да задам въпрос на авторката и на номер 6: Как може човек, който "се лишава" от собственото си АЗ, който не умее да цени себе си и да се самоуважава, да очаква подобно нещо от човека до себе си? Според мен, само хора с изградена индивидуалност, които зачитат и се интересуват от потребностите и интересите на човека, когото обичат, могат да постигнат хармонични отношения. Акато говорим за брак на 20 и повече години - това би следвало да прерасне в уважение. Когато цял живот си живял по един начин, как очаквате нещата отведнъж да се променят? Така ще продължава, докато вие го позволявате. Вземете живота си в свои ръце и го живейте пълноценно всеки миг, защото той не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 454aeb286d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 6 съм: Номер 7 се прави на много умен, същевременно безкрайно чувствен и романтичен. В пълна заблуда си. Колко години брак имаш? Когато станат 25 може да си поговорим. Най-вероятно друга песен ще пееш.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: a97963fe90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Знам че всички биха били против този съвет но ако можеш му изневери. Поговори с него след като не искаш да се развеждате, но развода няма дя оправе нещата. Живей си живота време ти е. За него хич да не ти пука или му заяви категорично че до тук си преглъщала и на там прошки няма да има. КЪСМЕТ каквото и да направиш ти си в правото си.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 11b94c9b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно съм съгласна с номер 6:
Не си дават сметка, че 25 години брак е започнал при тоталитаризма - образованието не ти го признават, не знаеш перфектно английски, навсякъде съкращения-беше ади с малки деца, на които няма как да купиш храна
и ако се отдаде на съпруга възможност (да не си затваряме
очите пред толерирането на мъжете и по-ниското заплащане на жените за съща длъжност), какво да реши съпругата? Стой до полата ми, не ходи да учиш в странство и развиваш няма да стоим в дупката.
Така че зад всеки успял мъж стои една стабилна жена - това е често срещана истина - добре че беше Хилари, че онзи мухльо Бил стана президент-а в главата му само пури и стажантки.

Е, това е и в България.
Да изживеем комплекса на българина и да са живи и здрави жените за да им отгледат децата.

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: e99575551e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Евалла №10.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9c40b20717
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най-много ще го заболи, ако почувства пълно безразличие от ваша страна. Така смятам. Лаконично общуване. Намерете си работа. Излизайте с приятелки. Не уточнявайте кога ще се приберете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker