Лошо отношение от страна на родителите му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Лошо отношение от страна на родителите му
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2695 пъти
Здравейте!
От много време посещавам сайта, но не съм имала смелостта да пиша, за всичко си има и първи път. Искам да се извиня първо на читателите, ако съм допускала правописни грешки.

С приятеля ми се вече година и половина, преди няколко месеца се преместихме в неговият град за да не плащаме квартира. Първият месец всичко вървеше добре с родителите му, но след това баща му започна да ме напада и обижда, започна да ме нарича к*рва, наркоманка и каква ли още не. Започнах работа, но разбрах че съм бременна след това трябваше да напусна защото не се чуствах добре и си останах вкъщи, но бащата на приятелят ми продължи да ме напада опитах се да говоря с майка му но без резултат.

Приятелят ми има дете от предишен брак, детето много свикна с мен както и аз с него. Не можем да се изнесем на квартира а и нямаме възможност да се върнем в моят град. Заради родителите си ми каза да махна детето, аз започнах да си събирам багажа, но той ме спря и ми се извини.

Толкова дълго чаках да стане чудо и да видя на тестта за бременост две чертички. Кажете ми как да се държа с тези хора който не ме искат, и как да издържа на всичко това, дори това че всеки има етаж не помага. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: e445ec84c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   твоя ако е пич ще се скара с техните и ще те защити!
а, ко е това, все пак си му жена, бременна си от него, да не се остави? ! на свекървата и свекъра - майната им, в старческия дом! живейте си добре и на старите теглете една майна
поздрави
2дедовия

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d55263196d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, не е толкова лесно - какъв старчески дом, когато хората най-вероятно са в 50-те, ПРИТЕЖАВАТ къщата или апартамента, в които бедното семейство се е самонастанило?
Мила авторке, много съжалявам, че си се натресла на такива хора, но едно ти казвам. Абортирай и не вкарвай в този филм още едно същество. Нямате пари за наем, а как ще гледате дете? По думите ти разбирам, че много за кратко си работила, значи и майчинство няма да има... Как си ги представяш ти тези неща?
Какво ще кажеш на детето си един ден, когато те обвини за мизерното си детство, за липсата на перспективи, дом и спокойствие.
Мислиш ли, че връзката ви ще издържи това изпитание?
Мислиш ли, че да родиш на всяка цена, въпреки, че нямаш елементарни битови условия, ще те направи щастлива?
Е, ти решаваш. Мъжът ти го е казал - той не иска това дете. Сега отговорността е само и изцяло в твоите ръце. Рискуваш да останеш и самотна майка. Рискуваш много, най-вече рискуваш детето ти един ден да те намрази.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ca63509637
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   благодаря за мненията който ми дадохте, искам да се обърня към номер2 баща му на съпругат ми разбрах че се държи така и с другите си две снахи, а колкото до оборт не мисля да правя загубих едно дете пораснало,

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9af444566d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами бащата явно е див селянин. Как така ще те обижда на к*рва? !? Мъжът ти знае ли и какво предприема? А иначе номер 2 ти го е казал/а повече от точно. Разбирам трагедията ти, че си загубила вече едно дете, но имаш ли сили и възможност при една евентуална раздяла да отгледаш сама това дете?? Помисли добре, защото станеш ли майка ще носиш не само за твоя, но и отговорността за щастието и спокойния живот на едно дете. До колкото разбирам мъжът ти е по-разумен и предлага аборт. И може би е прав!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker