Майка ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми...
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3277 пъти
Здравейте. Моята история е малко объркана, както и целия ми живот. Имах нужда да споделя с някого и затова реших тук. Живея почти от година в чужбина при майка ми и брат ми. На 19 години съм. Запознах се с едно момче. Вече почти 5 месеца сме заедно. Лошото е, че когато излизам и майка ми започва да ми се цупи, че не си стоя в къщи. Това е постоянно всеки ден едно и също. Една вечер даже се случи да оставят ключа на вратата за да не мога да си отключа и чаках да станат да ми отворят. Общо взето не знам на къде да поема. Ако се отделя трябва да си търся работа, което не е проблем, ще работя не ме мързи, квартира, но все си мисля, че няма да успея да се справя. Ако вие бяхте на мое място как бихте постъпили. Моля ви за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: d2e5ae19bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че майка ти първо се притеснява за теб и второ иска да си до нея постоянно, защото усеща, че те губи, все пак на тази възраст не нормално да се отделиш от нея, сама да си вадиш хляба и сама да взимаш решения за живота си. Когато си си у дома пострай се да й обръщаш повече внимание, разговаряйте на различни теми и не мисля че майка ти ще има нещо против да излизаш :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c2c302e47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи ни споменаваш че за гаджета си голяма и с тях можеш да се справяш но за работа и квартира те е страх и не знаеш дали ще се справиш. Щом си голяма за едното трябва да си достатъчно голяма и за другото скъпа

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 947922d915
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От авторката:До 2:Страх ме е да, но не съм казала, че ме мързи, напротив всяко лято работя по 4-5 месеца. На мен това не ми пречи... До 1:За най- голямо съжаление никога не съм разговаряла с нея, като с приятелка. Когато съм си в къщи за съжаление аз се чувствам изолирана, все едно ме няма там. Тя никога не е разговаряла с мен, не ме е питала как се чувствам. Знам, че досега съм се справила сама и все повече започвам да се убеждавам, че съм готова за тази стъпка. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 99613fe26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   мога само да ти пожелая успех преди да се отделиш поработи 2-3 месеца и живей при майка си да видиш как ще си с работното време и учението ако евентуално учиш и ако ти харесва и имаш добър резервен и стартов капитал давай напред

Стискам ти палци :)

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 12160a1985
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Още едно мнение. Щом е оставила ключа за да те чуе кога се прибираш, значи ти няма доверие, следи дали ще се прибереш в 9, 10, 12 или на сутринта. От това става ясно и без да казваш, че не те слуша като говориш и не те познава като личност. Вярвам ти като казваш, че не те забелязва в къщи. Не е единствената майка, която не познава детето си. А ти самата звучиш като много порядъчен човек, който знае да работи. Разбира се, че на 19 години още можеш да си живееш в къщи и да се виждаш с гаджета - сега му е времето да излизаш с приятели и да сменяш гаджета ако трябва, та после като решиш да правиш семейство да знаеш какво искаш. А ако решиш да си вземеш квартира, ще е също добре. Намери си първо работа и като вземеш първата заплата разгледай квартирите и виж какво ти харесва. Мисля, че ще се почувстваш добре ако си имаш собствена квартира и работа. Разход е, но пък е много хубаво да си имаш собствено жилище и да се чувсваш свободен. Майките свикват после с нов живот като пораснат децата и си поемат живота. Ще и е криво отначало, но пък е по-добре за теб сама да се научиш да си управляваш деня.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: db0eb08831
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, ти сама си си отговорила - на 19 си, пълнолетна си, работи ти се, знаеш как се търси работа, имаш и човек до себе си... Кво чакаш? Някой да те покани ли? Даже и вкъщи са те заключили отвънка, да не можеш да си влезеш - от тва по-голям знак кво искаш? !

На тия години ти е крайно време да си биеш шута от вкъщи. Нямаш представа колко олекващо и освобождаващо действа. Отделно, че е кажи-речи единствения начин да стане човек от тебе. Аз така направих (точно на 19) и това беше най-правилното решение в живота ми.

Успехът обича смелите.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 947922d915
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:Благодаря ви много за съветите. Заех се да си търся работа. Ще видя как ще се развият нещата. Благодаря ви. Не съм очаквала, че от други хора ще получа толкова голяма подкрепа, която досега не съм получавала от собствената си майка.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1146e928e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   и аз съм на 19 баща ми и сестра ми постоянно звънят да питат къде съм и майка ми винаги си спазвам часа като се прибирам дори и по рано

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5caa2e030f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен майка ти ревнува, но не е нормално да прави тези неща. Поговори с нея, вече си достатъчно голяма. Разбери къде е проблема, от какво се притеснява и решете как ще процедирате. Според мен не се изнасяй, изглежда лесно на думи, но не е така да плащаш сама -квартира, сметки, храна, облекло, женски принадлежности.... сама сметни каква заплата трябва да имаш за да сториш всичко това САМА!!! Поживей си сега ти е времето-, учи, гаджета, купони.... и говори с майка си-решете проблема си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker