Прочетох нейн SMS и съм объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Прочетох нейн SMS и съм объркана
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 12320 пъти
Моля споделете историята ми. Не знам дали е за този раздел, но тук ще я напиша.

Започвам от тук, че аз съм момиче на 20 години. И миналата вечер майка ми (жена на 51 г. ) си беше оставила телефона при мен нещо да и го оправя. Та в него се разрових поради това, че някаква опция не работеше. И какво открих? Смс към онази гадателка Ивелина Христова с текст цитирам : " Ще имам ли връзка с мъж на име Х.? " - Нямах думи, незнаех на кой свят съм. По късно се получи отговор, че трябват на мъжа трите имена и години и без тези данни не може да даде отговор. Майка ми сигурно се е осетила, че съм прочела смс-а. Не мога да говоря с нея по този въпрос, защото толкова добре я познавам, че ще отрече всичко и няма да си признае.

Не искам да казвам и на баща ми-не искам да го наранявам. Какво да правя? Очаквам всякакви съвети. Моля отново историята ми да бъде публикувана и се извинявам, ако има правописни грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8802c72caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Голямо момиче си вече, майка ти е голяма жена - нямаш право да ? се бъркаш. Явно бракът не върви и жената си мечтае за друг. Остави я - изгледала те е и сега иска да живее.
Такъв е животът, време е да порастнеш. Научи се да не се бъркаш в живота и в телефоните на другите.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b4bfc67136
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми номер 1, както е казала авторката, тя е трябвало да оправи телефона и не е очаквала такива неща. Според мен тя е права да се притеснява за семеството си. Ще дойде момент и авторката ще има деца, и няма нищо по хубаво родителите да са заедно, а не детето да пита, защо баба и дядо не живеят заедно например? Но положението сега е далече от тези неща, пожелавам до там да не се стига и вашите да не се разделят, но е факт, че жените на тези години нещо им става откачат, по същия начин и майка ми постъпи с баща ми. Иначе можеш да добавиш как сте финансово ( това също може да има значени) и разбират ли се последно време. Но щом майка ти праща смс на някъкви врачки, нещо е превъртяла.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8ef4bef769
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Жените изпращат смс-и, започват извънбрачни връзки и такива подобни неща, когато са нещастни в брака си. МОят съвет е да не се набъркваш в отношенияата на родителите си, те са ти родители и ще те обичат независимо от това дали са заедно или разделени, но щастливи с други партньори. Гледай собствения си живот и щастие - не си застрахована, че и на теб няма да се случи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 41a86f56a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 баща ми се пенсионира наскоро, само майка работи. Но баща ми си получава добра пенсия и свързваме двата края. Родителите ми се разбират що годе, не може да няма онези обикновени вскидневни спорове.

от Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d72736cb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Мило момиче, разбирам, че това за теб е шок. Не съм сигурна какво да те посъветвам, а и не знам какви са отношенията с майка ти, до колко сте близки. Ако прецениш, че можеш да поговориш деликатно с нея, го направи. Ти не си малка, но след години ще разбереш, че при по-възрастните нещата са други. Знам, че звучи изтъркано, но е точно така. Ти няма как да знаеш какво точно се случва между майка ти и баща ти. НЕ се намесвай в тези отношения. Всеки един от тях ти е родител, но нещата лично между тях двамата не те засягат теб.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 41a86f56a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   номер 5 - разбираме се, говорим си, но да и споделям не го правя, защото за споделените от мен неща след време ми ги натяква. Благодаря ти за отговора :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 17a189363a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А от къде си сигурна, че тя е пратила СМСа?
Каква е логиката човек, който не може да се оправи с телефона си и дава на теб да, да може да праща СМСи?
Говори с нея, питай я.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1edf5a165b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На 20 си имаш си свой живот строй си го! Нямаш никакво право да се месиш на майка си или да й искаш обяснение за това как и какво е решила да прави със своя си живот. Да изневерява си е нейно право щом не се чувства щастлива. Ако реши да се развежда пак си е нейно право и ти нямаш никакво право да й се месиш. Нито на нея нито на баща си.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 41a86f56a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От авторката : Майка ми наистина е разбрала, че съм и чела съобщенията защото си има намерение да си изтрие всички съобщения. Разбрах го защото ей сега идва и ме пита - " Как се търкат съобщения? "

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 41a86f56a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пуснах преди малко коментар, но не беше публикуван. Моля този да бъде. Майка ми е разбрала, че без да искам съм и прочела съобщението. Защото преди малко идва и ме пита- " как се търкат съобщения? " Просто исках да споделя за да ми олекне. Просто тези случки дори и на най - добрите си приятелки ме е срам да го споделя. Нормално ли е?

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 82af626b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   На приятелки недей да споделяш, защото никога не знаеш кой какви клюки ще започне.
Може майка ти просто ей така да е пратила смс-а. Едва ли взима толкова насериозно някакви си предсказания чрез смс. Искала е да провери дали познават или са шарлатанска работа. Ако са си говорили с колежки/приятелки. Забрави тоя случай. И най-добре не й казвай нищо. Защото може да се скарате, баща ти да разбере и да стане от нищо нещо. А и ти защо се ровиш в смс-ите на майка ти?? И ние имаме мобилни телефони и не се сещам за модел телефон, при който настройките са във входящите съобщения. Ти също не си постъпила правилно. Това е някакъв си смс. Нито си видяла да си кореспондира с любовник, нито нищо.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0dd3e2b7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки има право на личен живот. Нейният живот не започва и свършва с теб и баща ти. Голямо момиче си. Остави майка си на мира и никога повече не се опитвай да ровиш в нещата на други хора - нито на майка си, нито на баща си, нито на когото и да е. Един ден ще се омъжиш и ще ровиш мъжа си и децата си все така "случайно". Никога не казвай на никого какво си прчела и просто го забрави. Майка ти си гледа теб, баща ти и къщата, както разбирам от по-горе, просто изтрий тоя смс от съзнанието си и никога повече не се опитвай да любопитстваш, да не говорим да кажеш на баща си или на когото и да било. Животът е много сложно нещо, ти вероятно не знаеш много неща, не ти е работа да ги научаваш. Не виждам от какво трябва да ти "олеква", трябва да "олекне" на майка ти от екшъна, който си й организирала. Сигурно й е паднало сърцето в петите от това, дето е предположила, че можеш да направиш.
ж, над 50 г

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 11a389fd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Миличка, колкото и странно да ти прозвучи (а евентуално и не само на теб) но не ти ли мина през ума, че може да е на майтап. В смисъл... преди няколко години имаше една реклама по тв колко % те обича днес гаджето ти или нещо от сорта и просто за майтапа пуснах смс (нямах гадже) и ми върна 90% :)))) И други такива имаше. Колкото до тая Ивелина Христова, аз съм на мнение, че е поредната шарлатанка, независимо от онова предаване, в което я обявиха за ясновидец номер 1. На всеки е ясно, колко нагласено беше, а ако се разровиш в нета за хората, които са недоволни от нея, ще се хванеш за главата. Мисълта ми е, че майка ти може да е видяла рекламата и по тв и да е решила да види просто какво ще стане (и да си е измислила за целта въпросния Х. ) И ако е така, представи си да дойде и да ти каже ''Абе пуснах един смс на майтап просто... '' ти ще и повярваш ли? !
А вече за другия вариант... ако има нещо такова, мисля, че ти колкото и наранена и объркана да се чувстваш нямаш право да съдиш майка си. Все пак доста често се случва ние децата да виждаме едно отношение между родителите си, а реално то да е съвсем друго.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4cbc6af90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Само да се приберем, че ви смлатим и двете...
Бащата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker