Предателство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Предателство
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 4133 пъти
Сега съм сама, след 12 годишен брак.
С бившият ми съпруг се познаваме от ученическата скамейка. Беше бурна ученическа любов, която след 4 години прерасна в брак. Всичко вървеше добре, аз макар и с бебе на ръце с негова помощ завърших висшето си образование. Почнах работа, разбирахме се, помагах ме си, докато той не започна често да се прибира пийнал.

По късно в резултат на това направи голяма катастрофа, в която само той пострада. Грижих се за него като за малко дете докато не се оправи. После се появи на бял свят и второто ни дете. Той беше много щастлив и привидно всичко беше прекрасно. Не след време пожела да продължи образованието си в университет и аз, която учех второто си висше се съгласих. В университета след 1 година негова колежка влезе без угризения и задръжки в живота ни и само за 6 месеца разби живот граден за 12 години. Страшно ме боли, такова предателство, а аз дори не мога да го намразя, аз продължавам да го нося в сърцето си.

Забрави за децата, почти не ги търси. Често си задавам въпроса къде сгреших и с какво го заслужих.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: 1a92844697
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами много боли, това е сигурно. Не си сгрешила, просто на мъжете страшно им се ебе, това е всичко. и като видят някоя, нова и интересна, слушат само хормоните си. Остави го, дай му време, ако не станеш негов враг и не се намразите, той ще се върне. Ако започнеш скандалите, той ще отиде при тази, при която му е по-спокойно- т.е. при номер №2. Така че бъди хитруша и дръж позициите си, не падай под нивото си с разправии и скандали, покажи, че не ти пука кой знае колко и е свободен да прави каквото си иска. Само това е начинът да си го върнеш. А, и не забравяй- прическа, обувки на висок ток, скъсявай полите, без грим не излизай от къщи, дори и само за хляб. В много тежко положение си и трябва да си поддържаш тактиката. Ако нямаш сили, потърси най-близките си хора- приятелки и роднини за помощ.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 85b67843b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да предположа дори колко ти е тежко. Силно се надявам скоро нещата да си дойдат по местата. Не знам какъв съвет бих могла да ти дам, освен горе главата и не забравяй, че сега най- важното призвание за теб е да бъдеш майка. Обичай децата си с цялото си сърце и бъди силна. Всичко се връща един ден. Пожелавам ти да намериш щастието отново. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: da80e92ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мъжът си е ненормален защото има мъже които и да не са щастливи не си оставят жените а пък този не е нормален.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 30fd590f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи аз съм момиче на 13 години и си извадих поука от твоя разказ и смятам че ти нямаш абсолютно никаква вина. Просто той ако Ви е обичал теб и вашите деца нямаше да постъпи така. Явно когато е станало тази случка с колежката той е бил с акъла на едно малко детенце. И изобщо не се е замислил какво може да причини на семейството си. Знам че в момента си в най-трудния период но се опитай да намериш в някой отеха. Да можеш да му имаш доверие и да разчиташ на него за каквото и да е било. Това ще бъде много трудно но се опитай. И най-важното бъди силна и върви напред с много надежда за хубав живот. Съчувствам ти. УСПЕХ!!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 1e80422c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разведена съм от 14год. и през това време разбрах, че за разделите и изневерите са виновни единствено мъжете. Те не ценят това, което имат и не уважават жената изобщо. Не упреквайте другата жена, защото всяка би била на нейно място. Подредете животът си и си потърсете свестен мъж.

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 16791d2826
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравейте, късно видях вашата история, но все едно е моя живот с малки изключения / моята история в този сайт е "От изневярата боли'" в момента е нр 4 в раздел "Семейство".

Ако има как да разменим skype с удоволствие бих си писала с вас, който не е изпитал подобно нещо не може да ни разбере, наистина боли и според мен нищо не зависи от нас - раздялата е най-добрия вариант,

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker