Една история .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Една история ..
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 3854 пъти
Здравейте! За пръв път а може би и последен ще пиша в подобен сайт. Не искам някой от вас да ме помислят за разглезено момиче без работа! Аз съм на 16 години от малък провенциален град и квартал в който всичко се знае. Никога нищо не ми е липсвало, детството ми беше спокойно до определена година, затова и често тъжа за отминалите дни. Аз съм "хубавка", "щастлива", "мила" и "спокойна" така ми казват всички. Имам страшно много проблеми.

Главният от тях е баща ми. Той е пияница, постоянно се напива и все ми казва че от мен нищо не става, че съм пропаднала, че не си помръдвам пръста за нищо. Майка ми постоянно ходи по него и не спира да го следи данеби пак да се напие, а когато той не е пиян и тя е спокойна все си обещават той на нея че няма да се напива,а тя на него че няма да го следи и т.н. Така сме от много години, но последните три вече най-редовно се случват тия неща.

Постоянно вкъщи има побоища разправии Полиция линейки и тем подобни. Имало е дни в който не е могло да се наспивам и не съм ходила на училище. Постоянно съм под напрежение. Нито уча (даже нямам и желание) нито мога да се наспивам нито мога да ям .. абе общо взето се чудя защо Господ наказва все хора които не са направили нищо лошо на никой. Много често като си легна преди да заспя си поплаквам .. защото съм на 16 а имам чувството че съм на 60, защото се чувствам много самотна и нямам дори един приятел на когото да споделя как се чувствам.

Нямам желание за нищо и незнам какво да правя. Много често взех да се връщам в миналите дни,да живея в години и спомени, който няма да се върнат, вместо като всеки човек да гледам напред в "бъдещето”. Написах своята история,за да ми олекне поне малко, и ако някой има някакви съвети нека пише!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: e9384d08f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моят баща също пие! Но при нас няма чак полиция и линейки малко по - спокойно е. Незнам как бих могла да ти помогна.

Ааа всъщност има един начин, който спаси мен от този ад. Ако искаш остави ми скайпа си или мейла си и ще ти пиша.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 937d8b3939
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила пиши ми на имейла lunen_lych@abv.bg
там ще си поговорим спокойно не те мисля за разглезена защото знам как се чувстваш.
Пиши нямам намерение да ти се подигравам или нещо подобно а няма да те свалям не съм мъж.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 4d3564dc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Случвало ми се е нещо подобно, разборам те и страшно мног ти съчувствам. Имаш ли брат или сестра? ако имаш, можете да се подкрепяте, каквито и да са ви отношенията. Това, което ти се случва е ужасно, но някой ден ще видиш, че ти е било от полза. Не си малко момиче и единствения ми съвет е да бъдеш силна и да живееш в настоящето, колкото и да е гадно то. Опитай се да поговориш с баща си като дъщеря, бащите имат слабост към дъщерите си, обясни му, че той и семейството са важни за теб, че имаш огромна нужда от неговата подкрепа, но усещаш как се отдалечавате, кажи си му всичко по сърцераздирателен начин. Ако и това не помогне, вземи властта в семейството и просто НЕ се примирявай със ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 4674909382
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мили хора страшно много ви благодаря .. нямам нито брат, нито сестра сама съм си. Хиляди пъти съм говорила с него, ама той все едно е зомбиран .. хем казва, че ме обича и му пука само за мен, хем постоянно не спира да ме псува и обижда, и като тръгнем да говорем за неговия проблем или сменя темата или направо казва че изобщо не му е зор. Още веднъж ВИ Благодаря!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 970d2840e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ба6та ми също пие тва е мн мн срещан проблем особено при българските семейства и на мене ми е писнало и аз съм на 16 майка ми не го следи щото нз къде ходи и аз съм от провинцията от ямбол съм и не мога да се примиря със ситуацията по зле съм от тебе щото моите щастливи години бяха само 2 3 това не започва от сега и аз нямам добра среда за учене понякога не са идвали полиции и линеики но наистина и аз се чувствам ужасно искам само едно да ти кажа което не ни убива ни прави по силни и вярваи един ден че всичко ще свърши ако вие с маика ти сте безсилни пред него и не можете да предприемете нещо

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 4d3564dc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хора, просто бъдете силни и не се поддавайте и вие да ставате същите като пораснете, ще видите, че ще срещнете стойностни хора, които ще ви помогнат да преодолеете ситуацията, само моля ви, помагайте на майките си, защото не мисля, че някой може да си представи какво е да си на тяхно място. Пoвярвайте, на тях им е мн по-зле. Пък нали знаете - съединението прави силата ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 146a28ac51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз също,имах такъв баща и може би затова, живота ми се подреди не както бих искала. Мисли за бъдещето си!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker