Тук не се чувствам жива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тук не се чувствам жива
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2469 пъти
Постоянно ми е тъжно и ми се плаче, но най-много вечер като се съберем в нас с майка ми и баща ми. Намират начин винаги говорят и казват неща, които ме нараняват.

Толкова нормално си живея, няма причина да се държат така. Сега съм във ваканция след изпитите и съм такъв човек, не мога да лягам рано... имам чувството, че изобщо не одобряват нищо в моето съществуване. Като пример постоянно ме упрекват, че не ставам рано, а аз си ставам нормално за човек, който е в почивка в 9/10 максимум, че не лягам рано едва ли не ме карат да се чувствам ненормална, като излизам защо съм излизала толкова често какво съм си говорела с приятелките.

Майка ми винаги намира начин да ми вика с причина и без причина, дори само като си говорим за ежедневни неща може да избухне за нещо-все едно не може да ме понася-болно ми е, защото моето семейство не беше такова. Измъчвам се още повече като си спомня за предишния ни живот (така го дефинирам времето, когато си живяхме в нашата си къшичка- там, където ми е минало детството) .

Та животът ми се дели на: до 8 клас-преди да се преместим и след 8-като се преместихме в апартамент на края на града. Всичко се промени когато дойдохме да живеем тук, мога да говоря толкова много за това. От 8 клас душата ми се къса, сърцето ме боли. От човек, радващ се на всеки миг, обичащ семейството си и живеещ в хармония и щастие, всичко се провали... на теория е същото хората сме си същите, но нещо се случи.

Изминаха 7 години и болката се засилва, тук не се чувствам жива. Чувствам, че тези години не съм ги изживяла, както аз си знам както ако не се бяхме местили. Животът ми е постоянно ставнение сега и какво щеше да бъде. Болката е по-силна от мене, не издържам вече, край няма, не избледнява.

Не живея нормално (на практика е всеки би казал така), но за мен да живееш нормално е равно да живееш удовлетворен, да си в хармония с със себи си и заобикалящата те среда, да имаш мечти, разбира се да имаш и падения, които те амбицират и устремяват за подобрения, а в моя случай я няма тази живинка, тази искрица-смазана съм психически/душевно, а съм на 21.

Докато живея в този апартамент ще е така и ме е яд, че не мога да си изживея пълноценно младините, както имах намерение преди да се преместим. От всеки проблем си има решение, но вече толкова години не мога да си излекувам душата-мразя този апартамент, квартала всичко, живота си тук не ми харесва. Това нещо няма как да се забрави като другите проблеми, когато стана от сън, когато си лягам, всяка минутка е това :( :( :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: cec881176c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направи решаваща смела крачка напред, рискувай-просто направи нещо. Иначе чисто нумерологично, тази година ти предстои промяна. Дали ще е хубава, или не това зависи от теб. Кардинална промяна ти предстои на 28 год.
За хората, които не разбират от нумерология-не съм луда, споко.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8d4829a792
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не слушай шарлатани като номер едно. Хвани се в ръце, учи здраво, отиди в университет в друг град. Намери си работа, забрави за всички проблеми :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d76c1bf28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1, аз съм на 33 ненавършени и вярвам в нумерология - кога ще имам кардинална промяна в живота си?? :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cec881176c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха, не съм шарлатанин:)Нито ще и взимам пари, каква сметка имам да я лъжа. Номер 3, не си казал/а нищо за себе си.
На авторката всичко и е на 7 години. 7 число. На всяка 7 година я очаква нещо различно. Беше ми особено лесно да разбера, тъй като и моето число е същото.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9e53621d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке ще се почувстваш жива когато ставаш в 6:30ч сутрин отиваш на работа, полезна на някой в това общество и той полезен на теб, с паричките си плащаш квартира и започнеш да изграждаш живота си. Не ти е виновно местенето на родителите, вече си на 21, родителите виждат в теб млада жена която се излежава до 10ч без въобще да има желание да бъде полезна на някого. Разбрали са, че имат пропуски в възпитанието ти и сега с сетни сили се мъчат да изкоренят плевела поникнал на тяхно място.
Да не е, не е нормално млада жена да се излежава до 10часа. Нормално е да станеш сутрин да направиш закуска да ошеташ в къщи поне. На твоите години половината момичета имат деца семейства за който се грижат, другата половина учат и работят изграждат живота си, не си почиват след всяка сесия като теб. Млада си, няма от какво да си почиваш, ако това, че си била в сесия те е изморило до толкова, значи след бременност и раждане трябва да си почиваш 7-8 годинки кой ще се грижи за семейството ти през това време. Това, че си лягаш късно не те извинява да ставаш късно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 867b0e5a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От къде разбра какво ми е числото. На 7 години не се случи нищо различно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 867b0e5a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не напротив не в това е проблема, защото през ваканциите си работя - ставам в 6 и работния ми ден свършва в 23. 00 и съм си полезна, не съм мързелива, ако това се опитваш да кажеш. Сега уча в университет и не мисля още за деца. И ако ми кажеш, че всеки, който е във ваканция става в 6. 30, няма да ти повярвам, все пак 95% от младите хора са нощни птици.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9e53621d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе не мога да разбера защо ученето в университет го сравнявате с ученето в училище. Колкото по-възрастен става един човек трябва да се учи да поема повече задължения за да може като завърши да се оправя сам и да отговаря и за семейство.

Нормално дете в основно училище отговаря само за облеклото и успеха си. Ученик в гимназия може да отговаря за чистене миене и хранене /помага в къщи/ освен за успеха си. Студент е нормално да изкарва и пари за дрешки и излизане освен помагане в къщи и успеха си.
Не може студент след грижа за успеха си двадесетина дни да легне за си почива.

На 30 съм работя като мед сестра тази година почнах магистратура гледам семейство имам дете ставам в 6 и никой не ме кара аз го искам, отдавна съм наясно, че го правя за себе си за семейството си. Дори да се наложи да легна в 3ч пак ставам в 6ч.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker