Как да преживея раздялата на родителите ми .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да преживея раздялата на родителите ми ..
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 3695 пъти
Привет на всички в този сайт. Аз съм момиче на 13 години и ще съм Ви много благодарна да ми помогнете с този проблем. А това стана точно в дома на леля ми на Нова Година, когато майка ми и баща ми започнаха да се надпират "Дали печката на дърва ще те топли чак до сутринта с въглища". Майка ми си държеше на нейната, както и баща ми. Постепенно все по силно се надпираха в смисъл спореха на по-висок тон. И така след извесно време и аз се включих в спора, като защитавах майка ми "че топли до сутринта". Ще цитирам какво по точно казах:

-Тате, по-добре замълчи и преглътни, защото винаги майка ми ти е одстъпвала, за да е на твоето. Но сега се замисли и върни жеста, а да не стане по-зле. Както има една поговорко "Убий простака с мълчание" не че обиждам майка ми, е е проста (казах го само и само да спре да се надпира с мама).

Но уви той не ме послуша и се разкрещя и на мен. Но също така той се беше понапил доста. Попринцип той си е алкохолик, но това вече са подробности.И тогава майка ми пак отстъпи да е на неговата даже и ръце си стиснаха. Така останахме да спим в леля ми, защото баща ми пиян няма да кара колата.

На сутринта ставаме и баща ми го няма. Вуйчо ми се обажда и казва, че той си е бил отишал вкъщи. Прибираме се наобяд като ни закара вуйчо. Аз и 4 годишния ми брат влизаме в кухнята, а майка ми в спалнята да се преоблича. Когато тя е отишла там тате е бил през това време. Тогава баща ми и е казал:

-Онаа (за мен) да си ходи на село при баба си и ти ще я последваш.

Тогава ни даде срок до половин седмица да си съберем всичко наше и да се изнесем. И така без да си изяснят всичко като зрели хора той реши това окончателно. Но това не е за 1ви път, а за 4ти.

Сега сме на село при баба ми и само плача. Като се сетя колко хубави мигове сме имали. Но един умен баща няма да остави семейството си зареди една печка. А той в момента е прибрал някаква жена, а майка ми пак си е сама. Това беше един много малак откъс от задръстения ми живот. И така ако можете да ми помогнете да забравя всичко и да продължа напред ще съм Ви супер благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 533e678484
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баща ти е ужасен човек, не се обвинявай ами се поучи от грейките на Майка си и внимавай като порастнеш за какъв ще се омъжиш и ти да не страдат и твоите деца. А за гадния живот, да гаден е понякога, но идва момент когато щастието ти се усмихва, ще дойде и твоят:)
Ще забравиш след време, времето лекува!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: e8a5d8918f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен много трудно ще забравиш всичко това. Все пак той ти е баща. Просто е видял, че ти и майка ти сте прекалено умни за него и е решил да се отърве от вас. Няма защо да плачеш. Точно сега трябва да си до майка ти. Трябва да и помогнеш да преодолее раздялата, опитайте се да се обстрахирате от баща ти. Възможно е той отново да ви потърси, и да ви помоли да се върнете при него. Вие сами трябва да решите какво ще е най-добре да направите, на според мен гледайте да сте колкото е възможно по-далеч от него.

Знаеш ли тази твоя историйка много прилича на един къс от моя живот. На възраст съм колкото теб, ако искаш ми пиша на мейла mire_11@abv.bg

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: dd4d5a6f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хвани си един готин батко, за да ти помогне да преодолееш това през което минаваш :) УСПЕХ !

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 3bc974ec4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лелееее все едно чета моята история наще се карат така тръгват да се разделят тате ни гони ама на края пак се събират баба ми дядо ми леля ми вс искаха да ги разделят наговаряха тате срещу мама не му пукаше за нас докато не ни казаха че му е направена неква черна магия нали в началото с мама не вярвахме в такива неща въобще докато не отидохме при един човек да развали магията.

След като я развали мигновено тате все едно стана др човек дойде с колата да си ни вземе от баба ми и дядо ми заведе мама на църква да се молят да не стават повече скандали както я мразеше започна да говори колко я обича. Не те карам да вярваш в думите ти но ти казвам че е факт.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 5b3d01f253
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Уффффффффф какви гадни бащи и мойте деца са го изпитали същото. Няма да се страхувате ние МаЙките сме с вазГледайте напред и това е..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker