Има ли истинска любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Има ли истинска любов?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 5608 пъти
Запознахме се преди 7.5години. След 5 месеца жена ми забременя и се оженихме. Майка и беше против нашия брак. Вече има ме брак от 7 години и момиченце на 6 г., което много обичаме и двамата. През първите две години след като се роди дъщеря ни нямахме никак ви проблеми (с изключение на майка и която говореше постоянно негативни неща за мен и беше скрито недоволна от нашата връзка) аз работих на смени. Исках второ дете а жена ми винаги отлагаше под претекст има време след 2-3г

...След известно време отворих малка фирма (защото работата в старата фирма намаля) като се надявах че всичко ще е наред - но уви не се получи. Първите 2-3 месеца вървеше добре, но следващите 2-3 месеца - много зле. Натрупах естествено малко заеми за това време. След това известно време бях безработен, наложи се да взема още заем за да издържам семейството си, като за част от заемите жена ми не знаеше (криех с единствена цел да не се изнервя семейната обстановка). Постепенно за почнаха и проблемите от битов характер - нямаме достатъчно пари никъде не ходим ....

Преди две години години си намерих работа 8-12 часа на ден (парите бяха достатъчни да се връщат старите заеми и да се покривът семейните разходи), но не оставаше много свободно време за деца и жена. Преди година започнаха и други проблеми че не отделям достатъчно Време за семейството (имахме заговор и с майка и че сметки и заеми не са на първо място и заплахи че жена ми може да отиде да живее при нея).

В момента имаме пуснат развод а от 3 месеца жена ми се премести да живее с дъщеря ни в друг град при майка си. Аз не бях съгласен те да се местя при майка и. Обичам много и двете. Тя е жената с която искам да бъда до края на живота си. Но отговора на жена ми е че просто няма чувства се изпарили и аз не мога да и дам това което иска. Не иска даже изобщо да чува за връщане...

- НЕ - тук при майка ми и баща ми се чувствам щастлива. Нашата връзка приключи но Незабравка да се грижиш за нашето малко момиче както до сега, тя има нужда от теб.

Не знам какво да направя за да се върнат обратно ? Има ли изобщо смисъл след като жена ми не иска даже и дa говорим по темата. Дали наистина ме е обичала някога или наистина могат чувствата да се изпарят просто така? Сигорен сам за нея 99% че няма друг а за мен 100%.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: ff6977957a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги си заслужава да опиташ пак. Дай й малко време и се опитай да и покажеш че наистина я обичаш.

успех

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 8b5b3c7c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има истинска любов.

Ти си дал една такава любов, но това не е станало от страна на жена ти. Според мен тя е постъпила "малко" егоистично. Когато се сключва брак там се къзва - ще бъда с него, в болест и здраве, в бедност и богатство.

Тя го е казала, но не го е изпълнила. Според мен не те обича истински. Ако е изпитвала такава обич, каквато ти към нея, нещата нямаше да са такива сега. Тя щеше да те подкрепя и най - вече да прояви разбиране към ситуацията. Вместо това е избрала лесният път, просто да избяга. Вярно е, че на една жена й писва, когато ни й се обръща достатъчно внимание, но все пак това са моменти, в който хората трябва да се подкрепят.

И моят отговор си остава същия - има истинска любов, но все още не си я намерил. Желая ти успех за в бъдещи! :))

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 503a8295cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обясни й че преди нейните предпочитания има по важни - на детето.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 1a76c50238
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи сякаш жена ти има психологически проблем или чувство на неудовлетворение от постигнатото от нея в живота. Смятам, че, когато човек е доволен от себе си, от работата си, от изпълнените си задължения, е много по-толерантен към също толкова усърдно трудещите се в името на нещо по-висше - издържането на семейството и децата. Вярно, в това забързано ежедневие и този стрес ни остава много малко време да общуваме емоционално и да си доставяме удоволствия. Но, ако това е причина да се рушат човешки взаимоотношения, то тогава всички трябва да се откажем да създаваме семейства и да се обвързваме.

Дай и време, но не се отказвай така лесно, щом съзнаваш, че я обичаш и тя е жената. Помогни и да се справи с тази апатия, която я е обзела като поговорите за нуждите и и и дадеш да разбере, че си готов да ги посрещнеш. Успех. Пиши как вървят отношенията ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker