Не мога да го понасям повече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не мога да го понасям повече!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3632 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 16, а брат ми е на 20 години. Преди живееше и учеше при баща ми в Германия, обаче завърши и се върна. Нашите ме повериха на него, защото бил по-голям и отговорен (пази боже), и сега и двамата ни родители са извън България.
Не мога да го понасям, ужасен е! Постоянно ме дразни и тормози! Крие ми нещата, рови ми се във вещите, влиза ми в стаята, какво ли не!
Бях с мой съученик вкъщи и гледахме филм.

Брат ми се намърда между нас и взе да се държи като тъпак, разля колата върху момчето и го изпъди набързо. В петъка поканих приятелката си, за да преспи у нас. Брат ми нахълта в стаята и каза "Вие вечерен час нямате ли, приготвяй се да тръгваш ще ти извикам такси"! Всичко проваля!! Аз не може 1 момиче да извикам, а той се събира с някакви алкохолизирани миндили и до сутринта дигат шум. Не мога да се наспя, да си науча като хората. На всичко отгоре оставят все едно е минал ураган, трябва да им чистя.
Взима ми телефона и ми проверява разговори, съобщения...
Мама като се обаждаше не и казвах нищо, за да не се притеснява, обаче последният път и се оплаках, че не мога да го понасям!!! Тя вика "еее, той ти се радва" обаче като той каже нещо за мен и веднага ми се карат. Пълен тъпак! Говорих с него.

Държеше се много сериозно и като свърших той започна да ме гъделичка и ме остави.
Чашата преля, когато казах, че не съм успяла да си науча. Вчера ми звънна в час (а на който му звънне телефона го изпитват) и учителката ме направи на нищо! Като се прибрах каза "ми така, който не учи... няма да излизаш 1 седмица, за да се научиш на ред". Кой го каза леле...
Другото, което направо ме притесни - вчера вечерта му бях сърдита и си легнах рано.

Той влезе в стаята и аз се правех на заспала, защото не исках да му слушам глупостите. Накрая легна при мен и заспа. КАК МОЖЕ? !? Не сме на 10 годинки, той е голям вече! Веднъж говорихме за секс и той "ох от как се върнах в България живея без удоволствие" - супер да си събира нещата и пак да заминава!

Аз си позволих да го разпитам повече за съучениците му, че много ме радват такива руси и синеоки. Сега като кажа, че искам и аз в Германия и постоянно повтаря- по-точно искаш германец. Даже като говорихме с нашите се беше изцепил, тотален тъпанар!
Няма и на кого да се оплача. Говорих с най-добрата си приятелка и тя "ооо брат ти... ааа... такъв симпатяга" Аз се оплаквам, че ми съсипва живота, а тя "не е възможно" Какво става с всички!??
Страхотно момче беше, сериозен, разумен и нашите като го оставиха деградира отвсякъде. Не искам да се грижи за мен, просто не е възможно да е такъв олигофрен! Все едно не е на 20, а на 12!!! Не знам какво да правя, трудно се издържа да живееш с такова нещо... все едно живее, за да те тормози...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4680408398
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами просто се е вживял малко повече в ролята на родител. Не казваш ваште колко време ще отсъстват. Ако за още кратък период- изтърпи го някак. Обаче ако ще ти се налага още дълго време да си само с него тогава бъди по-твърда. Все пак си на 16, а не на 10. Кажи му да не ти се прави на родител, защото не му се отдава и да се държи малко по-сериозно.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d40f862e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещо не му е наред на момчето. Ако имаш баба и дядо, премести се при тях или говори с родителите си да отидеш при тях.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cb475c9204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Брат ти те държи изкъсо, защото много добре знае какво се случва, когато човек тръгне по наклонената плоскост.
Освен това е получил пълни инструкции от родителите ти кога и какво да предприема, така че в никой случай няма да охлаби хватката. А и ти не се старай непременно да се отдаваш на нравствено разложение, така и така в тази възраст и без родители край себе си си 100% предразположена.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c836c2247e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Брат ти те обича исключително много и държи на теб, не иска да ставаш типичните момичета к**венца от сегашно време.
Опитай да се разбираш с него, няма да збъркаш. ;)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7ebd2b447a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Брат ти се вживява в ролята на родител, донякъде е прав

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker