Баща ми наби майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми наби майка ми
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 8351 пъти
Преди 6 месеца баща ми се напи и понеже е много ревнив почна да си внушава, че майка ми му изневерява. Но в това съм сигурна че не е така тя го обича адски много и то и личи. А баща ми като пийне малко става много странен. Винаги вдига скандал за нещо дори и мен веднъж ме би имах синина на бузата.... дърпаше ме за косата и то защото се бях разплакала че ниската да разрешат да отида на концерт, който беше от 8. Но както и да е.

Та въпросната вечер той я замери с вилица, след това гътна масата хвърля чашите по вратата, скри и документите. Гътна я на прага на вратата, тя се удари в дървото на вратата и много я болеше бях много уплашена казах му да спре, а то ме удари. После я затвори в спалнята.... чувах само писъци. Беше наистина ужасно.

След това толкова много и се извиняваше, кълнеше се че никога повече няма да го направи.Той наистина е страхотен баща и е много добър, угажда ни за всичко, много ни обича. Оттогава не е правил нищо такова и се държи много мило с майка ми казва и мило от тогава. Само че не знам възможно ли е да се случи пак???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 9e8204b1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай, боя е прелюдия към истинска любов. Аз също от време на време, обичам гаджето така! Боби на 15

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a09eac9552
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами това не е правилно нито нормално. Има случаи, в които казват, че няма да се повтори и е така, но има и такива, в които обещават и се повтаря пак и пак. Понякога на човек му залепва релето.

Надявам се баща ти да осъзнае, че това не е правилно и да не го повтори. Но това, което мога да ти кажа е, че, когато едно нещо се случи веднъж, не е задължително да се повтори, но случи ли се 2 пъти, то задължително се потретва. Успех и със здраве.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 11ff7e05f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Това е абсолютно ненормално, явно битът се е намесил сериозно тук. Не позволявай повече това да се случва, веднага потърси начин да спреш подобни неща.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a703a041df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е постъпил правилно. Независимо от това, че е казал "Няма да се повтори.", ти трябва да си имаш 1 на ум, че може да се повтори, а стане ли това всичко е изгубено. Но разбира се всеки човек има проблеми и намира различни начина да се освобождава от тях.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 051d082437
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е нормално, но е възможно да се случи веднъж... всеки може да си изпусне нервите и да нарани човека когото обича. Ако не се е случвало до тогава, той най-вероятно много съжалява и иска да поправи нещата. Ако е така трябва да му дадете шанс :), но ако се повтори знай... че ще се и потрети.

Никой не заслужава да го бият, било то като дете пък камо ли като възрастен. Моя съвет е да наблюдаваш вашите!!! Ако си свидетел пак на такава драма и си на възраст под 18г.... отиди веднага при социалните, те нищо няма да му направят, но ще гу предупредят да не се повтаря.... и в повечето случай това помага. И трябва да знаеш, че да пребиеш някои е въпрос на свободна воля, и щом си го направил трябва да понесеш някакви последствия.... ако няма такива, какво ти пречи да ги правиш пак и пак???

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 45da4df3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ми аз ако бях на твоето място миличка нямаше да го погледна повече... той ще причини това на майка ми и после ще иска всичко да е както преди ..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 59a72cc5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А дали е за пръв път или другите пъти ти просто не ги знаеш ?
Веднъж вдигнал ръка срещу жена - един мъж все това го влече. Глупавите мъже така надделяват над умните жени и избиват комплексите си. Защо не иде да бие някой мъж, защо си изкарва пиянската "тежест" върху жена и деца?- Защото то е най-лесно и не му стиска да се сбие с мъж, да не говорим, че например моя мъж толкова нормално и спокойно говори, ама забива всяка дума намясто и аз много пъти съм предпочитала да ме удари, но... умния мъж не бие-какво повече да ти кажа-направи си изводи сама.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3e156031d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Щом един пьт се е проявил, край това ще се случи пак. Моята майка сьщо е бита от баща ми, аз го мразя.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6c44ecb29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Хора, това според мен е много сериозно и се учудвам, че с такава лекота пишете за това. Домашното насилие се проявява все по-често, но това в никакъв случай не означава да го приемем. Мисля, че бащата ти изпитва вина, но това в никакъв случай не означава, че като се напие отново няма пак да го направи. Естествено ти не можеш да направиш нищо по въпроса, освен при втори такъв случай да се свържете с някой специалист, който да може да ви помогне.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 76568b4e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моля ви, не му казвайте, че нищо не може да се направи! И не пишем с лекота...

Към автора: миличък, не знам момче ли си, или момиче... НЕ СИ ТРАЙ! в случая най-лошото е да мълчиш по въпроса. Кажи на всички които познаваш, отиди при социалните, при учителите, ако учиш, говори за това! Търси помощ! по-добре няма да стане...

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e063cfd144
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Здравей! Това, което си преживял/а е ужасно! Аз самата дълги години бях свидетел на подобни сцени! Преди 5 години моята майка се разболя от рак! Баща ми продължаваше да я тормози. Аз имах много малък брат и вече неживеех със майка и татко! Веднъж отдох да я видя , а брат ми на тръгване ме догони и ми сподели през сълзи, че тя е била бита и той видял! Цял един живот майка ми отдаде на семейството на децата живееки в пълен тормоз, но заради нас търпеше! Накрая почина! Много често си мисля дали тя непочина заради баща ми! Недей да си мълчиш , помогни на майка си, накарай я да се махне неможе никаква любов да има щом единият човек е нещастен! Трудно е да говориш за проблема си и е възможно да изпитваш срам! Но вината не е у потърпевшия, а у този който е насилник!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 7fc536b3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А потърпевшия е виновен за това че търпи, и така се съгласява децата му да търпят това!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 581a67a1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз имам почти същия проблем . Казвам почти същия защото татко постоянно тормози мен , сестра ми и майка ми , и вече дори почти постоянно бие мама , а ако се опитам са кажа да престане той ме напсува и ме заплашва ;(;(;( !!!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 825a9c59e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Значи напълно е възможно да го направи пак !

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d7609eb71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Няма право да го прави това че е по силен не означава че трябва да я наранява баща ми е същия и затова го мразяяяяяяяя

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9266aa5375
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Момичета и момчета, бягайте от там, от нечитавите си родители и "бащи" - зверове. Много е писано тук по тази тема... мислете за себе си и се спасявайте, малодушните ви майки няма да го направят. Изхода е да се махнеш от насилника, проумейте го, и не търсете някакъв друг изход, защото няма такъв. Престъпление вършат вашите майки, защото се съгласяват да търпите това и да живеете в такава "семейна" среда.
Да, осъждам ги, защото са за осъждане. Ако сте пълнолетни махнете се от там, ако не сте - стискайте зъби до пълнолетие и пак се махнете. Няма начин да помогнете на майка си, която не желае да помогне нито на себе си, нито на вас. Моля ви, не питайте "ще го направи ли пак?" Мислете за себе си, за това да бъдете самостоятелни и независими, и го направете.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b2cdbfbd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз също имам подобен проблем.. Баща ми прилага психически и физически тормоз над мен, майка ми и сестра ми.. Обижда майка микато и казва че е паецал, боклук и всякакви обидни думи които не мисля да споменавам.. Преди една година горе долу, по-голямата ми сестра която вече е на 18 се беше сдърпала с него за бнякаква дреболия и той се изнерви и я замери със стъклена чаша при което чашата се блъсна в стената до главара и, като по чудо и нямаше нищо.. Няколко месеца по късно я замери с пълвн компотен буркан, но този път беше различно защото и аз бях до нея.. Буркана се счупи до моята глава при което след това имах стъкло под окото.. Ако не ни замерва с нещо ще ни пребива.. Започва да се заяжда с мен и сестра ми и след това се заяжда с майка ми и започва да и посяга удря я при което ние с кака се намесваме за да го спрем но никога не се е получавало и трите сме били пребити а мама дори имаше синини ит това че баща ми се опита да я удоши... Тазивечер ме замери с дистанционното за телевизора и пак стамаха луди панаири.. Счупи на майка ми телефона започна да ни бие и след като приключи отиде и най спокойно си легна.. Не знам какво да правя.. Утре ммайка ми щр ходи при адвокат а аз ще отида в закрила на детето но майка ми се страхува от къде ще намери пари за мен за кака и за нея защото кака ми ще е студентка и трябва да и се плащат сесиите.. Моля за някакви съвети?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2c6e9b9bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Хора, според вас нормално ли е през 1 година да има домашно нaсилие, защото като бях по-малък се случваше многа често, но не бой е юмрук и счупена чаша??? И до днес се повтаря!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7699fba5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не е правилно да я "гътва", изобщо насилието не поражда нищо добро. Семейството е за това, за да са сплотени, да си помагат, да споделят радости и тревоги, да обсъждат проблемите чрез разговор, а не чрез насилие.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cfcfbc8753
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   За случаи на домашно насилие трябва да сигнализираш в полицията като свидетел. Не чакай да се повтори! Да мълчиш е равносилно да толерираш подобно поведение.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 41678535a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   лед това толкова много и се извиняваше, кълнеше се че никога повече няма да го направи. Той наистина е страхотен баща и е много добър, угажда ни за всичко, много ни обича. Оттогава не е правил нищо такова и се държи много...


Прочети го пак и пак. Кого заблуждаваш? Нас или себе си? Ако разбие главата на майка ти и тя умре пак ли ще е страхотен и добър баща? Жената, която му е родила дете я третира като животно! Отвори си очите и не го оправдавай. Баща ти е болен, насилник и да се кълне в Господ ще има втора серия. Въпрос на време и повечко алкохол.

Бягайте двете с майка Ви надалеч, докато не сте пострадали по-сериозно.

В.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a7577929b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До № 16
Браво за коментара! Много си прав, малодушни са хората, който търпят насилие и не търсят изход и подлагат и децата да търпят този АД. Никой не бива да търпи насилие в семейството, както казаха много хора в коментарите си, трябва да се търси помощ, от учители, роднини, социални и не знам още къде, но да се мълчи и търпи не бива. Насилието почти винаги се повтаря!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 06a4d0fd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Не те знам дали си момче или си момиче, но може вече да си пълнолетен човек. Тук всеки ти дава насавления и упреква баща ти, без да се замисли защо той постъпва така. Няма нищо случайно на този свят. В над 80% от случаите като твоя почти винаги е виновна жената, без значение дали е майка, или приятелка. Мъжът е силен и не търпи женски прищевки, още по-малко пък да е подчинен на жена. Всяка жена, позволила си грубо отношение и обида към мъж, бива сполетяна от мъжко наказание. По добре потърси причината за боя на майка си в самата нея. Щом си убедена, че баща ти я обича, убеди я да не го предизвиква, да се държи мило с него и ще видиш как нещата ще се променят. И, запомни едно нещо! Мъжът не може да бъде покорен (подчинен) на жената, а винаги е, и ще е обратното!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker