Чуството за МЪСТ искам да ги убия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Чуството за МЪСТ искам да ги убия
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 11779 пъти
Здравейте аз съм момче на 15 години от Варна! Искам да излея тъгата си с няколко реда. Баща ми бе зад граница но от 3 4 месеца нямаме никаква връзка с него. Нито телефон не отговаря нито нищо. Днес го пуснахме за издирване с ясното намерение да имаме някаква новина за него. В този много тежък момент за мен много мисли ми минават през главата имам чуството че ще се пръсне! Дали още е жив? Дали не е в затвор? Беше споменал че са му откраднали документите! Нищо не знам и почвам да губя надежда че ще го видя някога отново. А мисълта че може да не го видя ме разкъсва на две и все повече ми се плаче. Не можете да си представите какво ми е сега!!! Има вариант да е убит, беше се замесил в проблеми. Ако това е истина ще преобърна света но ще ги намеря и ще ги накарам да си платят!

Вече няма да имам сърце нито душа и навърша ли пълнолетие ще ги издира и ще ги убия! Те са оставили едно момче без баща! Такива хора заслужават само смърт! Старият човек в мен вече го няма там вече е застанал един мъж който има в сърцето си не любов а омраза и гняв! Чакам с нетърпение да стана на 18 години и сам да разреша шибаните проблеми!

Може да оцапам ръцете си с кръв може да вляза в затвора но вече нищо не ме интересува. Вече не мога да водя нормален живот отказвам се от приятели, жени, деца и роднини и единственото което ще правя е да ги търся и докато не ги открия душата ми никога няма да намери покой. Може да съм обикновен младеж, но омразата и гневът който е в мен ме прави много силен! Дори прекъснах вече всякакви връзки с приятели скъсах с приятелката ми колкото и да ми е гадно просто по-добре бе да го сторя.
Защото вече нямаше да съм същия нямаше да излиза със същия човек.

Тренирам бокс и не знам дали и от него да се откажа баща ми влагаше доста надежди в мен в този спорт и не знам дали ще е за правилно да се откажа! Ще направя всичко възможно да натрупам много връзки до тогава дори и съм готов да вляза в Мафия Банда няма значение за мен най-важно е отмъщението! И смятам че доста от вас биха постъпили като мен! Никога не съм мислил че мога да убия човек, но сега вече да!!! Разберете не мога да продължавам да живея така, и да ги оставя без наказано! Естествено още силно се надявам да се обадят да кажат че са го намерили но просто надеждата е доста малка.

Толкова време да не се свърже с мен и близките ми доста ме съмнява! БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОИТО МЕ ИЗЛУШАХА ТОВА МИ ПОМОГНА ЧАСТИЧНО!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 981553994b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не прави тази грешка.. отмъщението не премахва болката от загубата. Животът ти е даден да го живееш и не го пропилявай така, не изпълвай сърцето си с омраза, защото не знаеш къде ше те доведе.. може би до едно бегло съществуване.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: bdcf8c09dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Първо вземи си изтрий млякото от устата и тогава се прави на герой.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d8681665ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Издирването на човек зад граница е бавна и тромава процедура. Ще мине повече от половин година докато бъде обявен за международно издирване, ако изобщо бъде обявен. Аз в момента съм във същото положение като теб макар да съм два пъти по голям от теб и вече да съм там .. където ти искаш да бъдеш.

Давам ти приятелски съвет защото виждам, че си мъжкарче и ми харесваш. Нещата които искаш да направиш са логични, но безмислени. Опитай се да съхраниш нормалния ритъм на живот и не прекъсвай контактите си с близките хора. Трудно е и тепърва ще изразходиш още много нерви.

Не се огъвай .. не си мека китка. Напротив сега ти си опората на други хора. Помисли върху това ! В момента изпитваш силна ярост защото осъзнаваш безсилието си в конкретния момент. През това минах вече и аз. Разбирам те. Спри да мислиш за лоши сценарии и да се самонавиваш. Така с нищо не помагаш в разрешаването на проблема, а ставаш част от него. ВП

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: dd2ddbe3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Запази спокойствие, това което си мислиш е почти невъзможно... ще видиш, че съвсем скоро ще получите вест и всичко ще има разумно обяснение. Казвам го защoто на мен съвсем скоро ми се случи същото. Не си мисли такива глупости!!!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 733dfad226
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Много си млад, за да таиш такава омраза в себе си. Спри да мислиш за тези неща и подреди животът си. На моя приятелка баща и замина за чужбина много отдавна и тя израсна сама. Всички мислеха, че е починал, а се оказа, че живее в САЩ с ново семейство. Може твоят баща да си е жив и здрав и да си дойде благополучно.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: c316e4a4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Приятел мога да ти кажа само да не отчайваш надеждата умира последна!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5ae78a1c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Dам мноо филми гледаш пич.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4d1d2108f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Аз съм с теб

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7d7546e84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Мъстта е единственото нещо което мен ще ме успокои. Аз също съм на 15 и тъя много гняв в себе си, но все пак не прави глупости

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cf39e35f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   разбирам те напълно... аз съм момиче на 14 и нямам баща а майка ми беше в чужбина когато се случи трагедията.... аз имам сестра, бяхме малки тогава.. ах преди цели 8 години! тогава баща ми се самоуби. бях психически нестабилна в продължение на 2 години! плачех постоянно за него. той беше изключително добър баща който никога не исках да загубя! дори не можа да ме види как ставам първокласничка. детството ми беше изпълнено с бащинска закрила и обич за кратко. поради липса на пари майка ми замина на гурбет в чужбина. отглеждаше ни нашата баба макар че беше болна ние и помагахме защото вече бяхме големи- на 8-9 годинки. обаче щом станах на 11 баба ми се разболя тежко и я приеха в болницата. отидохме при другите баби и дядовци. помня идваше коледа. най-ужасната коледа в живота ми. обадиха се от болницата от телефона на баба ми. казаха ни че е внезапно починала. отначало не разбрах за какво ми говорят но после.. цялата обляна в сълзи дадох телефона си на баба ми(другата) като разбрахме каква е причината за смъртта на покойната ми баба лицето ми се наля с кръв! бях ужасена и бясна. починала е защото лекарите не са преценили какви лекарства да и дадат. сърцето и не издържало на лекарсвата. ТЕЗИ ИЗРОДИ УБИХА МОЯТА БАБА!!! жената която ме е отгледала заедно с майка ми когато нямах баща вече я нямаше. исках да убия онези животни! исках да гният в земята!
на се замисли. тези които мразиш и желаеш да убиеш имат семейства. точно като теб. сега ако убиеш убиеца на баща си ще оставиш едно дете без баща и една жена без съпруга си. помисли за семейството на този изверг мръсен. ние не сме господ за да решаваме кой трябва да живее и кой трябва да умре. нека гние в затвора. така че не прави нищо глупаво защото ще съжаляваш!

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 402cca9e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Малкият, първо се успокой! Та ти дори не знаеш какво е станало с баща ти, а вече правиш някакви безумни планове за убийсто? ! Ами ако баща ти е жив и здрав? Може просто да има проблеми и в момента да не може да се свърже с вас, но това не означава, е е убит. Освен това да знаеш, отмъщението не носи такава утеха както и мислиш, напротив след това се чувстваш още по-зле. Ама това е друга тема, но да знаеш действителността няма нищо общо с филмите. Така, че вместо сам да се тровиш с омраза към хора, които дори не познаваш, вземи се в ръце и стани дойстоен човек. Ако е жив баща ти ще се гордее с теб, а ако е мъртъв, поне ще стаеш, че би се гордял с теб. Повярвай ми всеки родител иска точно това, дете то му да се превърне в достоен човек, а не в психот. А от написаното от теб е ясно, че ти безумно много обичаш баща си, тогава защо не сбъднеш мечтата му и не се превърнеш в сина за който винаги е мечтал? А той със сигурност не е мечтал за тийнеджър член на банда с криминално досие. Помисли за това!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8b5023c150
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Знаеш ли к'во ще ти кажа, брат? Не си заслужава да си хабиш ценната енергия за излишни тревоги, че баща ти е "починал". Ако не си от богато и заможно семейство, възможността татко ти да бъде убит в чужбина, е 12/100.
Пък и в крайна сметка дори и наистина да е бил убит, погледни го от добрата страна-имало е случаи, в които моя баща се е връщал от някъде, където е бил много дълго и вместо да оцени това, че аз се тревожа за него, той веднага ми налита и ме спуква от бой-просто така, без никаква причина. И тогава аз осъзнавам, че безвъзвратно съм си пропилял свободното време да се безпокоя за някакъв дърт пръч, който само пие, вместо да се забавлявам истински, докато го няма. Дори напротив-МОЛЯ се да бъде сгазен на пътя, намушкан, отвлечен и убит всеки път, когато излезне нанякъде. Защото знам, че той ме мрази. И аз го мразя и му пожелавам скорошна и болезнена смърт. И НЕ, не съм дрогиран, нито луд. Просто казвам фактите такива, каквито са. Така, че следващия път, когато се разтревожиш за баща си, представи си как той те НАЛАГА и бичува с колана си и тревогата бързо ще бъде заменена с ГНЯВ и ЖЕЛАНИЕ за МЪСТ

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: dd8fbd3962
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   виж тук сме за да те успокоим а и номер 10 е права не прави тази грешка надеждата сама си отива последна .

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7aba2273df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Като не знаеш какво точно е станало е безсмислено да си мислиш такива работи. Прекалено си малък да мислиш трезво и логично. За сега първото нещо което трябва да направиш е да не се изолираш от приятелите и роднините си и да не мислиш и говориш за твоите предположения. Животът е много труден за всички и за напред ще осъзнаеш всичко кое е добро и кое е лошо. Повярваи ми и само след година ще мислиш много по логично и ще се радваш че не си се забъркал с разни глупости мафии и убииства. Това са пълни глупусти, но сега няма да го проумееш. Всичко което сториш в този живот си има цена и се заплаща един ден. Оправи се с приятелката си тренираи си бокс ходи на училище слушаи роднините си и не бъди твърдоглав да си знаеш само твоето. В случай, че вземеш съветите ми под внимание ще стигнеш далеч в противен случай ще си създадеш много проблеми за напред и ще съжаляваш, но няма да има връщане назад така, че внимаваи много защото може да стане много по-зле.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 84efbb86a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Приятелче знам как се чувстваш и мога да ти кажа-недей да си пропиляваш живота с убийства и кървища. Запълни си времето с нещомМакар това да звучи малко убидно но напиши книга по тази история. Доста добър сюжет стига финалът да е добър :) Ти избираш какво ще стане от сега нататък. Надявам се да не правиш нищо прибързано :/ -И

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 6b787903f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Какво ли е станало 10 години по-късно? Ако още следиш темата пиши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker