Рушащ се брак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Рушащ се брак
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 4631 пъти
Не искам да изпадам в подробности за ситуацията, а просто да попитам няколко неща. Как се връща доверието на един мъж след направени и "уж" простени грешки и от двамата партньори? Когато бракът виси на косъм заради гордостта и честолюбието на съпрузите, какво трябва да направи една жена за да го спаси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5e9aa5aa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей не съм женен но съм имал случай да злоопотребят с доверието ще ти кажа какво се получава при мен, не знам при другите дали е така.

Когато някой ме излъже (злоопотреби с доверието ми ) втори път не и/му се доверявам.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6059a53fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не изяснявате каква е точно ситуацията, за да ви се даде и кокретен съвет. Явно грешки е имало и от двете страни. Доверието се гради с години, може да се изгуби за миг обаче, и никога да не се върне. Съветът ми към вас е да поговорите със съпруга си детайлно за всичко - грешки,изневери и т.н, стига обаче и той да иска, защото крачка дори да направите самата вие, ако той се е затворил в себе си нищо няма да стане. Вие си знаете ситуацията, опитайте с добро, с думи, с дела също му покажете че държите на него като човек, като съпруг, като любим. Разрушете постепенно издигната стена м/у вас. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ab0699d5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Според мен и двамата трябва да искате да спасите брака си. За съжаление не даваш почти никаква информация и няма как да получиш конкретен отговор - неговото доверие ли си предала или той е предал твоето? Тормозили ли сте се взаимно? Имате ли дете?

Като цяло, ако наистина имате сериозни проблеми и то те не са от вчера, а и са се задълбочили... да ти кажа, не знам как можеш сама да спасиш брака си...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d47324504f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Една жена не може с нищо да спаси брака си, ако мъжа и вече не го желае този брак.
Брак се сключва и разтрогва само с взаимното съгласие на жената и мъжа.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: a6c8af0396
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поговорете за причините за грешките. Те са подвластни, защото ако изпаднете в конкретизиране, ще има само обида и болка.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1a1d28e195
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами търпение и по-малко гордост... тези уж простени неща явно не са непростими, но още не са забравени, не са преглътнати от вас, не са заменени с други емоции... за да спрат да са решаващия фактор между вас-не ги повтаряйте и покажете, че наистина сте простили на другата страна. има и неща, които ви свързват. направете така, че да се случват, не да ги рецитирате, не да натяквате грешките и прошките си, просто си спомнете хубавото между вас и накарайте другия да си го спомни, за да се стопи леда...бавно. Тези рани се лекуват дълго.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: bcbcc7cdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И пред мен седи същия въпрос... И моят съпруг ме излъга два пъти.. Вторият път беше невероятно болезнено- не само защото имаше и интимна връзка и ме(ни ) изостави- мен и трите ни деца, но и защото месеци наред ме гледаше в очите и ме лъжеше!

Болката е много силна; обидата също... И не толкова,че е преспал с някаква си, която му би шута почти веднага след като ни изостави, а заради факта, че по негови думи" тя е била 100000% по- стойностен човек от мен" - и то след няколко прекарани (откраднати) следобеда по разни хотели с въпросната "стойностна "жена!

Какво направих? Преглътнах гордост; себелюбие; достойнство и се върнах при него- и то след като той поиска да се съберем...Не че ми беше леко- в никакъв случай!!! И все още не ми е ....Но има промяна в положителна посока в отношението му към мен....Но все още( почти 9 месеца след случката и 7 месеца от събирането ни ) не съм чула думи като "извинявай"; "прости ми"; или.... в сферата на мечтите - "обичам те" или пък "имам нужда от теб"!

Все още стискам зъби и се надявам с цялото си сърце да се случи чудото някой ден! Но дотогава?... аз също съм човек , жена и имам нужда от ласка и топлина; да ме прегърнат и погледнат с нежност....Абсолютно съм против изневерите, но дано ми стигнат силите да не постъпя и аз така,както постъпиха с мен!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: fe5e440aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нищооооооо не може да се направи. Пробвах цели пет години. Само болести събрах и си разбих нервната система. Сега вече сме разделени шест месеца. Поне психически съм подобре. Не, че нямам проблеми. Но се надявам да ги преодолея. Пожелавам ви успех и здраве.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 798090f8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   аз се опитвам да простя изневяра ,вече втора година,но е трудно.не минава ден без да мисля за това .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e0843c4223
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм като номер 9. Но съм забелязала, че когато са квит по-лесно успяват да продължат заедно... до следващия път.
Следващ път може да има и за тези, на които "уж" сме простили. Всичко зависи от прегрешилите. Доколко ще се освободят от задръжките на принципа"щом е минало веднъж, ще мине и втори път". И така... докато си намерят майстора(манипулатора".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker