Женен за Украйнка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Женен за Украйнка
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 20782 пъти
Има ли в този сайт някой който е женен за Украйнка с която са се запознали в сайт за запознанства? Как стоят нещата при такива запознанства? Има ли бъдеще една такава връзка или Украйнките просто искат да получат гражданство? За колко време би могла да научи Български?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8b90919911
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   моЙте съболезноваЙния, ще си поредният използван. в замяна ще получиш прякор от приятелите ти, а алкохолът ти ще недостига постоянно (украЙнките пият повече от който и да било бг мъж). е, ама пък са посвоему красиви жени

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fc1c474118
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   аз поне имам опит с страните от ссср :) мъж съм и мога да те посъветвам да не влизаш много на дълбоко украйна е много бедна страна и едва ли тази жена те обича но аз ще те посъветвам за жена от русия но от голям град а те са 4-5 няма да е хич бедна и да знаеш че рускините са умни жени в добрия смисъл имат и хубав манталитет а за алкохола и курвенлъка то боклуци има навсякаде късмет

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f34662420b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Имам съсед женен за украинка, която си доведе от там. живеят добре, тя научи български за около 3 години. Имат си един прекрасен и красив син. А украинката, както си е свикнала там, не престана да му слага рога. Може би има около 150 чифта рога за последните 10 години! Жена - мечта! Готви хубаво, грижи се за дома, за детато! Мина неколкократно всичките му приятели и съседи (с мен включинелно) и продължи все така!
Напиши къде живееш, Може да ни е от полза! Да утешим украинката! ХАХАХА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6501353bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Супер са, перфектни секс за тебе 5 год докато вземе гражданство, тя и без това после ще те зареже защото ще иска да се ...със цяла Бг...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a85672649a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Абсурдно ми звучи самата идея човек да си търси съпруга по интернет, която дори не живее в България. В крайна сметка дали една връзка ще я бъде или не зависи най-вече от живия контакт. В този случай всичко излгежда някак си изкуствено.

Колкото до украинките, честно да ти кажа, не мисля, че ще има някаква кой знае каква разлика с българките. Като цяло ние, източните народи си приличаме. Така че определено може и да нацелиш с украинска съпруга, но определено нямам как стане, при положение, че ви дели такова разстояние.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a1b4334cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Украинките са жени на място, значи големи с сладурани и аз познавах една. Голяма работа, че иска гражданство, а ти да не искаш такава дето да иска пари. И не са като нашите дървета тука.

Кумчо Вълчо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 914665e438
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Глупости пишат някои коментатори. Зависи от човека. Познавам такава жена - много свястна, беше омъжена за мой познат. Сама отгледа децата си, защото живееха със свекъра и свекървата, които не си мърдаха пръста. Тя освен, че се грижеше за децата, чистеше и готвеше за всички. Случи й се нещастие - мъжът й се разболя от психично заболяване, незнам какво, но се самоуби. Докато не беше добре, тя по цели нощи не смееше да спи, за да не се случи нещо с децата. Родителите му не се съгласиха да отиде в психиатрия и резултатът не закъсня. После тя с големи усилия се бореше, намери си най-после платена работа - има висше икономическо образование. Опитваше са и да се грижи за децата, и пари да изкарва и да устрои някак живота си - нямаше 40. И ето, че се появи един мъж, българин, по-млаед и необвързан. Доста време се колеба. Даже ми каза, че и тя ако е на мястото на родителите му, не би харесала нея за снаха - с две чужди деца и при това украинка.

Но явно чувствата им бяха силни, защото се събраха и незнам дали официално се ожениха, но май го направиха. Тя му роди момиченце, той прие синовете й, купиха жилище. Изобщо животът й поднесе много трудности, но сега са добре. Тя готви чудесно, поддържа дома, работи и се справя. Е, родителите на сегашния съпруг помагат, но тя поддържа много добри отношения и с майката на покойния си мъж /баща му почина/. Никога тази жена не е правила впечатление на такава, която е в България заради гражданство.

Напротив - тук без никаква помощ първоначално, с големи усилия / ходеше на интервюта за работа по едно време с първото дете, защото даже за няколко часа нямаше кой да го гледа/ си устрои живота. Така, че зависи от човека. Лошото при тези запознанства е, че няма как да я опознаеш. Защото моята позната беше състудентка на първия си съпруг-българин в Москва. Там са контактували няколко години. Но съветът ми е да не се слагат хората под един и същ знаменател.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e22c6a4480
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   По-добре би било първо ти да научиш БЪЛГАРСКИ.
Не те съветвам да си търсиш жена в такива сайтове и то точно от тази географска ширина:))
Известно е, че рускините и украинките са доста палави и като кърлежи гледат да се закачат за всеки мъж (те имат огромен недостиг на мъже още от военно време, а тези, с които разполагат в повечето случаи обичат повече чашката, отколкото жените).

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 11fe334524
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Подкрепям изцяло номер 7. Казал е всичко. Хората не са по един калъп. И аз имам близко семейство-българин и украинка. Над 40 години са женени и отгледаха деца и внуци с професии и перспективи, а и като хора са добри, разбрани и подредени. Не пушат и не пият.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5861b37702
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Пътувам доста често до Русия, та пътя ми е през Украйна сещате се. Така и на мен се случи да се омая по наистина красивите жени. В момента обмислям брак, или най малкото съжителство с украинка, прочетох доста коментари от сорта, че не ги бива в домакинството, пият повечко и така нататък. Не знам какво ще стане, но мисля, че най-големия проблем ще е с визата за да може да дойде с мен в България. Иначе мадамата е свястна поне такива са ми вижданията до сега съм се срещал с нея 5-6 пъти.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b73bc36185
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Здравей, Авторе! Съгласна съм с някои от коментарите- не слагай хората под общ знаменател- има и жени и жени, както и мъже и мъжове. Аз по природа съм русофил и обичам страната и производните. Познавам и доста семейства от смесени бракове, руско- българсси и обратно. Мнението ми е, че тези жени имат и живец/който на нас ни липсва/гледат си и дома, съпруга и децата. Нима при нас няма мъже които пият и мъже пияници, както и жени които пият и к. ви... Това колко са бедни е под въпрос- нипа при нас не е същото... Дали си се запознал в сайт за запознанства- е може и да си имал късмет. Ако не си в се запознал в такъв сайт, може и тук и на улицата да се запознаеш с меркантилна девойка.... тогава и по- лошо може да ти дойде до главата- да не може друго да прави, а може дори и в леглото да е не... както ти се иска. Така, че стига на теб да ти харесва и да имате допирни точки и да гледате в една посока- всичко ще е ок. Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3ceeb73747
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   здравей аз съм женен за Украинка заедно сме от доста години за врамките на по малко от 3 месеца научи БГ перфектно и да пише и да говори като българка... имат много добар потенциал за развитие смело

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 94999c0717
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Здравeйте, някой да знае при блак с Рускиня, мога ли да влизам в русия без виза и какви права имам? Благодаря Ви.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3eca7a1b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   Аз съм наполовина украинка. Не мога да разбера на някои хора откъде им идва тази злоба към нас. Нима българките никога не се обличат евтино и безвкусно? Нима 50% от тях не са със стандартни прически и боя на косата? Да не би да не се гримират ужасяващо от ранни зори? Може би не пушат и не пият? Нима има много българки, които да не искат богат мъж? Друг е въпроса, че им е по-трудно да се сдобият с такъв. Сигурно всички българки са трудно достъпни, морални и истински изискани дами. Даже няма нужда да упоменавам, че сред всички европейки българките най-много обичат да се разкарват по цици и монокини на плажа, да изпъкнат късите крака и целулита. На това отгоре го наричат "разкрепостеност". Освен това в момента тук е особено на мода да разбиваш чужди семейства, изпробвайки секса със всеки нов колега или съсед (примерно) и това също е "разкрепостеност", но ако го направи украинка, вече ще бъде к****...
Не разбирам как може да слагате всички под общ знаменател! Какви наблюдения имате? Естествено, че като сте се запознавали с момичета по сайтове с цел обвързване, няма да очаквате да копаете лозета заедно. Българките никога ли не се омъжват за чужденци чрез сайтове?
Живяла съм и в двете държави достатъчно дълго и съвсем откровено и беазпристрастно смея да кажа, че в Украйна има повече ценности - повече се държи на семейството, на християнските традиции, повече внимание се отделя на грамотността и възпитанието на децата. Разбира се, не говоря за пропадналите алкохолици, каквито и в България не липсват.
Освен това, бях известно време в западноевропейска държава, та държа да отбележа, че останалите нации по света имат еднакво мнение и за българките и за украинките, ако въобще са чували за България. Просто източна Европа се разглежда като едно цяло. Един мъж ми каза директно "мислех, че жените от източните страни сте по-лесни", а аз се бях представила само за българка. Българите си създавате сами високо мнение за себе си и си въобразявате, че другите мислят точно като вас. Но не е такава реалността. Първо отидете в Украйна за известно време, попитайте и някой от различна националност и след това правете изводите си.
Авторе, не слушай много мненията на другите. Свестни жени има навсякъде, както и К****те не липсват никъде. Със сигурност ти казвам, че украинките са по-женствени, но това е въпрос на вкус. Търси си човек, когото да обичаш, а не българка или украинка.
P. S. Не искам да обиждам никого, просто ме възмутиха ограничените коментари.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 026665bf99
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   До номер 16 да напълно съм съгласен с теб боклуци има навсякъде и въпроса е дали си попаднал на точния за теб човек но слуховете за украинките ме провокираха да задам въпроса си за да разбера мнението и на други хора

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: adbbb49b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Здравейте! Българин съм и подкрепям с две ръце номер 16!! Украинките са много женствени и свястни.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2cc169c37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Българка съм, живея извън страната. Познавам няколко омъжени украинки - красиви, интелигентни, образовани жени, поставят семейството и уюта на първо място, грижат се за външния си вид и не се занемаряват след брака, готвят, гледат си децата и дома - мъжете им също са доволни. Преди да се запозная лично с украинки и аз бях чувала, какво ли не и имах предразсъдъци - но за моя изненада впечатленията ми от тях се оказаха изцяло позитивни. Изключително приятни за комуникация. Сърдечни и емоционални са, манталитетът им е близък до нашия. В темата много се пише за изневери - в интерес на истината имам поглед само над семействата им, не съм им се вряла по чаршафите, така че не знам изневеряват ли... ако съдя по всичко останало, най-вероятно и тази им слава да е силно преувеличена. Предполагам си зависи от жената и възпитанието, черни овци има, разбира се, навсякъде, но определено явно има и читави украинки и не е редно всички да се слагат под общ знаменател.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 38ea6d0c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Ами всичко си е до човека. Може да се окаже страшно готина и да те обича истински, може и да е най-пропадналата к... ва, която просто иска гражданство и за благодарност ще преспи с половината град. Така, че това, че е украинка още не гарантира, че ще е такава или онакава, обаче имай едно на ум, че доста украинки почват подобни връзки просто с цел да дойдат в ЕС и да получат гражданство. С езика също е много индивидуално. Познавам чужденци научили български за 1 година, познавам и такива живеещи тук от 40 години и пак не говорят добре. Така, че пак си е до човека и до желанието му. Ако иска, ще го научи бързо, ако не иска... и цял живот да живее тук, пак няма да се получи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5a13deeb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ако те обича бързо ще научи български - за 1 година най-много .

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 56c68e60da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Авторе какво стана, взехте ли се с украинката? Доволен ли си?

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 38ea6d0c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Ей, хора как не проумяхте, че всичките тези украинки, рускини, молдовки и т. н. жени не идват тук заради любов към вас, а защото искат гражданство и документи и след това лесно могат да заминат за Западна Европа. Де що познати имам женени за такива жени, 90% от тях се разведоха и то точно няколко месеца след като жените им взеха гражданство. Не ви ли се струва малко странно? Правят се на влюбени, жените се за тях, минават няколко години придобиват право на българско гражданство и скоро след това "Ама аз срещнах друг". "Май направихме грешка, че се оженихме толкова бързо". "Нямаме нищо общо. Мисля, че трябва да си дадем почивка. " и т. н. класики. И още щом финализирате развода изведнъж научаваш, че бившата ще заминава я за Германия, я за Франция.
Така, че знам, че влюбените не мислят разумно, ама все пак опитайте се да видите нещата по-ясно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6d7f33495f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Дали са добри или не незная, но са изключително развратни. Отседнете в хотел и ви гарантирам, че сам няма да заспите. Веднага ще се появат 15-16 годишни и ще ви посещеват докато сте в хотела. Командировката ще си изкарате с тях. Ще забравите и семейство и деца. Джоба ви ще бъде празен, но душата сита. Накрая ще пожелае да тръгне с вас. И ако не дойде с вас, ако сте си дал адреса ще ви посети по-късно. Отърваване никакво, рогата са гаранция.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6d7f33495f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Дали са добри или не незная, но са изключително развратни. Отседнете в хотел и ви гарантирам, че сам няма да заспите. Веднага ще се появат 15-16 годишни и ще ви посещеват докато сте в хотела. Командировката ще си изкарате с тях. Ще забравите и семейство и деца. Джоба ви ще бъде празен, но душата сита. Накрая ще пожелае да тръгне с вас. И ако не дойде с вас, ако сте си дал адреса ще ви посети по-късно. Отърваване никакво, рогата са гаранция.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b31568cae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Познавам полуукраинка-полубългарка (с майка украинка), живееща в България. Има малко дете. Умна е и много красива, но също толкова много достойна да оправдае негативните слухове за украинките.
Все пак всичко е до човека. Но ние няма как да знаем коя каква е без да я познаваме.
Ж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 57156d3640
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Аз съм жена която живее в чужбина от 8 години и имам наблюдение над много нации хора включително и украинки поради простата причина, че общувам почти само с чужденци. Факт е, че украинки, рускини, молдовки и т. н са много красиви жени спор няма. Не може и да се оспори факта, че специално в Германия идват за да сключат брак с Германец, за да получат виза и да си подредят живота. Меркантилни са особено украинките. За тях всичко е план. Все пак Украйна е много бедна страна. Всичко с което се захванат правят с голяма лекота. Много са талантливи. Не мислете, че само в България си търсят мъже по интернет. В цял свят си търсят. В това разбира се няма нищо лошо. Разбира се, че има и изключения. Познавам мъж българин, който заживя с украинка само защото имаше спестени пари, след което той и ги изхарчи и я заряза. Света е устроен по този начин. Човек трябва да знае какво иска. Или ще се развива с човека до себе си, или ще дърпа назад. Аз като българка също предпочитам човека до мен да ми е упора в живота. Ако си решил да си хванеш украинка за сериозна приятелка и дори брак ще имаш едно много красиво цвете до себе си което много ще те радва, но и за което трябва да се грижиш, в противен случай то ще увяхне и ще избяга от теб.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ab87577655
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Адмирации към номер 16. Приятно е да видиш толкова зряло и добре изложено мнение.

За украинките не мога да кажа, защото нямам лични впечатления, но за българките мога да кажа дума-две. Но номер 16 беше доволно изчерпателна.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 89e17fb383
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Украинките много "шават", ако ме разбираш. ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 29063ef149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   И така... Събрах различни мнения и мога да разкажа моята история. Аз съм със човека до мен от 11 години. През това време сме преминали през много неща. Аз съм на 46, но смело мога да кажа, че изглеждам доста добре. Помагах на тази човек години наред: пари до майка му и брат му, заем и мн. други. Благодарение на мен си отворихме сергия на морето. Но за мой "късмет" срещна украинка. Аз работя в София и не можех да стоя там непрекъснато. Въпросната госпожица се навъртала на сергията и накрая получила подарък от мъжа ми. Врътнала му главата и не му "пуснала" в България. След това последваха лъжите. Той е ходил два пъти в Украйна. Единият път ме излъга, че отива на безплатна екскурзия в Македония. Втория път ходи на работа в Прага, а след това през Киев. Дойде и ми каза, че е изгубил парите си 800лв. Или 400 евро. Повярвах на всичко. Накарах го всичко да ми признае, защото непрекъснато си пишеше във Вайбър с нея. Все още си пише обещал ми е да бъде с мен, но връзката не е прекъсната. Питам се какво да очаквам. Страдам много. Не знам що за човек е тя.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5b5ee83ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Въй Гледай да не свършиш като оня мъж от съдби на кръстопът чиято жена е украинка и му взима децата

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 76b78398e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   От опит знам, познавам поне 100 украинки пътувах до там редовно. Първо, лесни жени са,
Второ: Постоянно искат и просят подаръци, ресторанти и живот. И само се оплакват колко са изстрадали за да ги съжаляваш и да отпуснеш протмонето. Докато българката има чест и достойнство и никога няма на първа среща да се оплаква и да казва че е гладна и т. н.
Трето: Много са красиви но, не са по работата или ако работят ще работят за себе си и всичко ще харчат за дрехи и маникюр. Тогава остава тежестта само на мъжа с една заплата. И се стига до просешка тояга.. Постоянно искат разходки и морета и т. н. а това са много пари и разходи, мъжа трябва да изкарва хубави пари и накрая всичко се разбива на пух и прах когато мъжа не може да я задоволи, оставя го набързо. Затова мойто момче ако е много красива нямаш шансове, а съм сигурен че е красива те са 80%като кукли и много бързо се влюбва човек в тях и не се усеща как му хвърчат и парите и спестяванията ако ги има. По добри от българките няма трудолюбиви и горе долу морални жени за семейство.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker