Не мога повече така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не мога повече така
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 4750 пъти
Здравейте, аз съм почти на 22 години. Сега съм трети курс студентка. Баща ми беше почти 10 години в чужбина, прибираше се за по 1 месец в годината. Наскоро си дойде за постоянно. Сега в нас са постоянни скандали. Двамата с майка ми постоянно се карат. Баща ми се държи с мен отвратително, няма ми никакво уважение. Аз постоянно се опитвам да преглъщам, но много често вечер си лягам със насълзени очи. Омръзна ми, не издържам вече. Искам по-скоро да почва новият семестър. Постоянно ми се натяква, че само пари се харчели за мен и брат ми, а ние не сме били благодарни за нищо. Оня ден ми се постави въпроса дали съм била лишена от нещо през тези години и аз отговорих с да. Бях лишена от присъствието на баща ми. Не ги искам тези пари. Никой не може с пари да ми плати тези години в които аз израснах без баща ми. Не мога повече да живея в този Ад! Кажете ми какво да правя!? Не издържам психически!!! Чувствам се като едно нищо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 6a455d4f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Щом нещата не вървят и вашият баща ви упреква, а майка ви търпи и си мълчи, най-добре се изнесете, потърсете си работа и бъдете независима. По-голяма част от родителите смятат, че децата са им длъжни и опорочават всичко около себе си. Баща ви няма да ви разбере, защото той не се е грижил за вас.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 2dadb460ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Здравей, Аз пък те съветвам точно обратното да направиш, остани си вкъщи (дори да имаш възможност да се изместиш). Говори с ваще..., кажи че не можеш да издържаш постоянните скандали и ги заплаши с нещо от рода на "ще се изместя", "ще избягам и никога повече няма да ме видите" или нещо подобно.Ако няма резултат, тогава вече можеш да се пробваш да направиш нещо, заради което да се скарат и да се разделят (разбира се ако го искаш), а ако искаш да сте си всички..., тогава ги накарай да се осъзнаят, че не са единствените същества на тази планета и трябва да се съобразяват и с другите... още повече, ти си им дъщеря... Дори ако искаш, за да разберат какво ти е на теб, можеш след няколко седмици да им покажеш този сайт, с всичките коментари и тогава трябва да поумекнат, ако не... зарежи ги... те не са достойни родители за дъщеря като теб ;)

Пожелавам ти много късмет и знай, че ако имаш нужда от приятел (още един), можеш да ми се довериш. Ако искаш ме потърси в скайп: vulka3 или емейл: charly_x32@abv.bg

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: a2141f9380
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   На тяхна издръжка ли си? Ако е така, не си в положение да претендираш и да изискваш от тях... даа, не бих искала да звучи грубо, но така стоят нещата... на всички ни се налага да пораснем, рано или късно.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: d300ccba35
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, че съм на тяхна издръжка дава ли им правото да се държат с мен като с неудачница. От както съм 1-ви курс не съм спряла да работя, защото парите, които те ми дават не са ми достатъчни. Никога не съм искала прекалено много, дори мога да кажа, че на приятелите им , които нямат почти никакви пари им се дават повече отколкото на мен. Не искам да бъда неблагодарна, но парите в този живот не са всичко. Аз искам просто да оценят това което съм и че могат само да са благодарни, че не съм станала някоя наркоманка и не съм пропаднала в този свят, където вече всички морални ценности са захвърлени. Ето затова ми е гадно ...

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: ab7ae6efec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Значи работиш... работиш и учиш, това е добре... пробвала ли си да разговаряш с родителите си, какво искат те, и какво искаш ти? За да има разбирателство, трябва да има желание за това и о т д в е т е с т р а н и ... ако никой от вас няма такова желание, или е едностранно, няма как да стане... но, във всички случаи трябва да се премахне негативизма между вас... а така, взаимно да се обвиняваме, никак няма да е ползотворно.

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: d300ccba35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ето това е най-големият проблем, че моето мнение не се зачита в тази къща. Особено от баща ми, който все още неможе да осъзнае, че аз не съм момиченцето, което е оставил преди 10 години тук...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: af54ca2cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тогава му го докажи...
Поискаи и седни на сериозен разговор с тях - кажи им какво чувстваш и мислиш, намери начин да поискат да ти обяснят и най-вече опитай се да разбереш дали те нямат други проблеми, за които да опиташ да им помогнеш да се разрешат (като истинско семейство). Много е възможно проблема да не си ти, а да си неволна изкупителна жертва. Постъпи като зрял човек и се опитаи да ги разбереш, защо се държат така... Успех !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker