Има ли пълно щастие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Има ли пълно щастие?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2527 пъти
Здравейте всички. Направо не знам от къде да започна, притеснявам се, че ако споделя повече подробности, ще преместя фокуса ви от проблема, който главно ме интересува, но ще опитам. Надявам се да попадна на интелигентни хора, който да ми помогнат.

Аз съм на 27 години, вече омъжена за мъж, който има зад гърба си развод и дете. Това не е проблем нито за мен, нито за моите близки, защото той е невероятен човек, но не това искам да коментираме.
Преди да сключим брак, много сме си говорили и двамата искаме детенце, но тук идва проблема той иска всичко в живота ни да се нареди, едва ли не да съберем милионите, да си осигурим живота за години напред и чак тогава да мислим за дете... вече две години. Аз мисля, че такова животно няма, винаги нещо ще липсва и ако трябва да чакам да се уредим, да направим големите пари и да "заживеем щастливо", като в приказките мисля, че ще има много да чакам.

Истината е, че ние за тези две години сме сменили две държави в които бяхме за да работим и да изкараме пари. Пиша все едно съм крайно нуждаеща се и нямам пукната пара, а не е така. Живеем добре, изкарваме пари, трудно ни е но на кой не му е? Много ми е объркано, не знам какво да правя. Обичаме се много, но това положение ми тежи. Моля ви посъветвайте ме нещо, аз ли преувеличавам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: d912388565
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Парите нямат значение. Все пак не са най важното нещо и ако наистина се обичате според мен те не могат да ви попречат да си имате дете. Има ли желание може всичко, не искаме ли си търсим оправдание. Парите поне за мен са средство, а не начин на живот. Най-откровено ти давам моето мнение :) Но все пак децата са голяма отговорност и трябва да има желание и от двете страни, все пак трябва да послушаш и мнението на приятеля си, но най-добре му кажи откровено как се чувстваш и какво мислиш. И последно - да има пълно щастие и парите съвсем не са средството към него, въпроса е да търсиш истината скрита, няма перфектни неща, светът е огледален образ на нашите сърца!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f8cc719f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че той е прав. Чрез упорство и постоянство се постига много, дай му шанс да се реализира и да постигне целите си. Детенцето няма да ви избяга, но защо бързаш. Не искаш ли детенцето ти да има всичко от което се нуждае, да има хубави дрехи, хубави вещи, да го запишете в хубаво училище, да му купувате мечтните подаръци, а не да страда, че другите имат това, което то няма. Миличка, огледай се всичко е пари, жалко, но факт това е живота и за да осигурите добри условия за живот на детето трябва да изчакате, да се потрудите и да съберете спестявания, не забравяй, че това ще е най-доброто за детето.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 62ae5ab3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не даваш кой знае колко инфо но според това което си писала. Не ти не преувеличаваш, той се е опарил от това, че жена роди ли, любовта й се концентрира върху детето а той има нужда от твоята любов и не иска да я загуби. Затова си търси причини. А при нежелание причини винаги има.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 98ab2f10ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжът ти е прав! За отглеждането на едно дете ще ви трябват доста парички. Знам колко е голямо желанието ти за дете, но помисли и за него, за НЕГОВИЯ живот. Събирайте парички оттук - оттам и ще се подредят нещата!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c2e6dbcb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абсолютно щастие определено не съществува или поне не за дълго. Хубаво е, когато създавате семейство, да сте добре финансово, но това не е най-важното, защото дори детето ви да се роди, когато имате "милиони" не се знае дали след 2 години тези същите пари няма да са си заминали и вие едва да свързвате двата края. А може и да са се умножили... Може да забременееш, когато имате 2 лв в джоба, а когато се роди детето да имате 20 000... Кой знае на къде ще ви отведе живота и какво ще ви се случи?
Искаш дете, хубаво. Говори с него, кажи му желанието си, обсъдете обстойно въпроса, покажи му, че държиш на това. Ние какво да ти кажем? Аз ти пожелавам успех! А ти говори със съпруга си...

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f10c988d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   благодаря ви на всички от сърце. номер 2 понякога и аз така си мисля, че сега когато сме двамата цялото внимание и любов е насочена един към друг. всеки гледа на другия да му е добре, обгрижва го и цялото внимание е насочено към един човек и съм си мислила, че ако детенцето се появи фокуса малко или много ще се измести. друг път пък си мисля, че напротив появата на едно детенце ще ни сближи още повече, ще направи връзката ни още по-силна и така се лутам в мислите си. ще поставя въпроса директно и ще разбера. сърдечно ви благодаря мили хора! всичко добро ви пожелавам. обичайте се и бъдете много обичани. Много здраве на всички!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker