Той я удря, а тя не си тръгва! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той я удря, а тя не си тръгва!
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2255 пъти
Здравейте, не съм си мислела, че ще пиша тук по такъв повод, но ето, че този ден дойде! Момиче на 21 години съм, баща ми почина преди 17 години. Майка ми не се омъжи отново, имаше няколко връзки, но не се получиха! Преди около година се събра с мъж, вдовец, с две големи деца на моята възраст, готини, разбира ме се.

Но тук идва големия проблем, той е много ревнив без причина. Проверява й пощата, телефона, всичко. Понеже той не е от града, в който живеем ние тя отиде да живее при него, а аз уча в друг град, но когато се прибера той не и дава да остане при мен за няколко дни, а аз не искам да ходя там. Досега майка ми не е позволявала някой да и държи сметка до такава степен, НИКОГА! И тук идва най- лошата част, той й е посягал няколко пъти- 3.

Аз разбрах случайно и веднага й казах да се маха от там, но тя стой. След втория ми каза, че ако има трети си тръгва и ето, че дойде. Аз се прибирам за празниците, пътувала съм почти 1000 км, за да й видя насиненото лице. Предните пъти поне не беше така! Очите ми се напълниха със сълзи, не знаех как да реагирам, виках, казах й, че ми обеща, но нищо. Никой не може да повярва, че тя би търпяла такова нещо! Не знам дали е от страх или от обич, страх да не е сама или зависимост финансова. Понеже тя си намери там работа и напусна тази тук и, ако си тръгне ще трябва да напусне работата си там.

Хора, имам само майка ми. Цял живот сме се подкрепяли, но сега съм безсилна. Какво да направя, как да й кажа, че това ще се случи пак и не си струва да си хаби живота. Страх ме е, че някой ден ще ми се обади полицията и няма да я видя повече! Знам, че е голяма и има глава на раменете, но аз не мога да остана и без единствения си родител!

Благодаря Ви :) Пожелавам ви това да не ви се случва никога! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7bdd2d297a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те! Трябва да седнеш и да говориш с майка си на четири очи. А и тя трябва да е по зряла вече на тези години и да знае какво прави! Никоя жена не трябва да търпи терор и насилие. Писал съм статии, по няколко страници на тази тема и съм твърдо против насилието. Тя трябва да осъзнае че се обрича на страдание а в същото време и ти си потърпевша от това, защото те боли и се измъчваш. Другото което мога да коментирам е че, този въпросният господин явно не изпитва особено топли чувства към майка ти при положение че се държа така. За мен подобни връзки и съюзи са обречени!


AEGUPS

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 29c29d15d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам болката ти! За жалост ти няма какво да направиш, ако майка ти сама не пожелае да изостави този мъж. Поговори с нея, поискай да ти каже мотивите си защо е с този човек и защо търпи тормоза от негова страна. Според мен майка ти е задължена да подаде оплакване и жалба, никой няма право да посяга на друг. Моят съвет е да говориш с нея на 4 очи, но тя трябва да има нагласата сама да помогне на себе си.
Късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 83681ae362
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз мисля, че майка ти няма да го напусне, защото има до себе си има някого и не иска да остане сама. Наистина трябва да говориш с нея много серизно. Дано те разбере правилно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a97ef098fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заслужават си съдбата такива като майка ти.
Постави ултиматум - или изоставя изрода веднага, окончателно и безвъзвратно, или ти се отказваш от нея, повече не ти е майка и не искаш да я познаваш. Така постави нещата - или ти, или той. Ама няма това онова... и си дръж на думата, ако не го изпълни, стой си ти на думата, кажи и че е за тебе чужд човек и не желаеш повече да я виждаш.

Аз това бих направила, а ти си знаеш за себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 13fd2c3be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 4:

Честно казано и аз съм си мислела варианта да й кажа да избира, но това, че ще спра да контактувам с нея няма да ме направи по- спокойна, ще продължа да се притеснявам! Жал ми е за нея, живота й е бил много тежък! Ако я оставя и аз не знам как ще живее, нито пък аз, но може би вече няма какво друго да направя :(

От авторката

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a97ef098fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   4 съм, към авторката: Знам! Точно така е, както го описваш. Знам че не можеш да се откажеш от нея, нито тя от тебе, и че няма да си спокойна никъде и никога като знаеш, че тя страда и се мъчи... мислех си дали пък няма да се стресне майка ти, ако и дадеш ултиматум... само за да се стресне и да се вземе в ръце, не за друго... тя майка ти щом не осъзнава, че ВСИЧКО ДРУГО е по-добре отколкото да търпи подобен идиот, наистина не знам... опитай, кажи и че докато е с тоя не желаеш да я виждаш... иначе се мъчи и тя, и ти! Но какво ще ти обяснявам, ти много добре го знаеш... искам само да ти кажа дръж се и не се отчайвай каквото и да става, духом съм с теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker