Не искам да има танцьорки на ергенското му парти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не искам да има танцьорки на ергенското му парти
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4014 пъти
Ще се омъжвам в началото на Май. Седмица преди самата сватба с годеника ми ще имаме ергенско и моминско парти. Той е много ревнив и съм решила на моето парти да няма танцьори, просто не ги харесвам тези неща и не мисля, че точно преди да се омъжвам трябва да 'взема' всичко като за последно...

Притеснява ме факта, че момчетата, с които ще се събира не са му приятели, с които се вижда всеки ден. Може би половината от тях, а другата половина са познати, с които е излизал на друго ергенско парти. Те държат да има танцьорки, а когато годеника ми откаже те започват да се вайкат и да викат, че щяло да бъде тъпо без тях. Искат да му викат и дори най - добрият му приятел от детството, който си има приятелка, но и изневерява държи да има стриптизьорки и т.н.

На мен това не ми се нрави. Не ми харесва факта, че някакви недоразвити 18-годишни деца ще си търкат анорексичните тела в моят годеник... Винаги е създавал впечатление, че не се заглежда, че го интересувам само аз, много ще ми е кофти ако има танцьорки. Вече е бил на едно ергенско парти, за което каза, че било отвратително, но доста неща ми беше спестил... А като се запознахме намерих цял куп папки със снимки на голи жени в компютъра му...

Откакто сме заедно уж не гледал, дори порно с мен не иска да види. Бяга от него като дявол от тамян...

Какво е вашето мнение? Едва ли ще ви е приятно ако се поставите на моето място и да видите примерно бъдещата ви половинка да се търка сладострастно с полу-голи същества от противоположния пол?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: e160507a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Че защо вкарвате американски табиети в нашия бит, не можете ли без партита, като ще ви създават напрежение?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ba4a2f8f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В случая май нямаш голям избор освен да се примириш. Това е просто едно ергенско парти. Ако много държи на теб се съмнявам че ще позволи някое.. както ти се изразяваш ''18 годишно дете да си търка анорексичното тяло'' от него. Пък и мъжете от време на време имат нужда да разпускат.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c2afcf1cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Нашето мнение е, че и двамата сте за детската градина, а не за брак.
Предприемайте решителни стъпки в живота си само след като поузреете малко, след като спрете да лицемерничите и да се ревнувате, и след като престанете да робувате на моди, американизми (ергенски/момински партита) и т. н.. А защо ви е и брак изобщо? Той няма да ви реши проблемите, а най-много след време да ви създаде нови. Няма да ви направи автоматично и зрели хора.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a4f40e4f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ревнивата в ситуацията си ти. През целия ви по нататъшен живот ще има жени около него, дали на работното място или другаде те не трябва да те притесняват, ако искаш да имаш щастлив семеен живот. Но щом от сега натякваш, за голите женски снимки в компютърни папки, предвиждам скорошен развод. Мъж не се задържа със забрани, не се печели с голо тяло и женски полов орган. Ако от сега се притесняваш от 18 годишните в бъдеще ще остаряваш и ще се притесняваш от 25 годишни, 30 годишни. Една не ревнива съпруга би поръчала на мъжа си за рождения ден танцьорка за изненада. Какво по точно се страхуваш от танцьорките те не желаят годеникът ти а паричките. Звучиш като жена с много ниско самочувствие, която си мисли, че може да бъде заменена със стриптизьорка.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 557913fefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Заделяй пари за развода, мила...

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 82c6a3bd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Хайде сега, номер 4,
като живеем в общество пълно с 50% жени - дай направо да се ч*ка мъжът ти с тях по улиците, а ти се хили доволно и бъди разбрана, сакън да не те вземат за ревнива. Даже поръчай и проститутки за десерт.
Но за бога не тикай изкуствените си възприятия на хора с нормални емоции и реакции.
Ти добре ли си, къде са ти изобщо границите? И на къде върви тоя свят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a4f40e4f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6 Щом не се страхувам от танцьорки и прости*утки, значи не съм добре така ли?
Ако съпругът ми е мъж, който си вярва, че те биха го поискали като любовник. Ако не вярва, че всичко, което правят е заради парите, то той е толкова прост, че не заслужава да ми е съпруг.
Нямам нищо на против да се радва като мъж на гледката на младо женско тяло, било то снимки или танцьорка. Не се страхувам, че ще ми го отмъкнат, защото знам, че той е перфектен само за мен. Той пък от своя страна не желае, да се занимава, защото нещо, което не е забранено не е интересно. А и сексът не е най важното нещо в живота, не той прави семейството семейство. Семейство не се прави от полови органи а от хора с еднакви цели. Семейството е едно цяло, което се бори заедно с несгодите в живота, което заедно се радва на хубавите неща поднесени от съдбата. Когато погледнеш по глобално на нещата няма въобще да те интересува "дали ще му стане от тази снимка или му става само от мен". Да ревнуваш от може би съществуващ въображаем секс си е чисто само наказание.
Питаш на къде върви тоя свят ами той си е там дето е бил винаги и не е мърдал. Преди сто години повечето мъже не са били по къщите си с месеци да пасат добитъка и ако жените им бяха като вас светът нямаше да го има от глад, заради ревност. Както и вие от страх не бихте пуснали мъжът си сам да работи в чужбина да не би някоя по млада да го хареса, ами като сте си избрали толкова прост мъж като шаран да се хваща за едно голо бедро, и мислите му да се въртят около дупка, каква то и да е тя.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 95b676f8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И във всички категории едновременно да си пуснеш историята, няма да получиш много по-различни съвети от тези.... на едно място е достатъчно, не е нужно навсякъде в spodeli да присъства драмата за мъжа ти и ергенското му парти (за втори път я срещам). Явно това много те човърка, но не мога да разбера защо... След като сте стигнали до брак, значи се обичате, имате си доверие, разбирате се и т. н., как може да се притесняваш от такива неща, изобщо! :) А като ти е толкова неприятно, просто говори с него...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 06bbd7dbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момиче, стига се притеснява. Не чети глупостите на коментаторите тук, гледай си живота, ще се омъжваш. Знаеш ли колко малко коментатори тук имат твоят късмет. Успех! :

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8de6d3a454
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9 я слез на земята, какъв късмет бе, рано или късно това се случва на всеки. Знаеш ли какво е късмет, да срещнеш, човек с който ще си имате пълно доверие, за който ти и начина по-който се чувстваш, ще сте на първо място. Тук аз това не виждам. Доверие-няма го! На него много не му пука, щом е предпочел да угоди на не ""приятели, с които се вижда всеки ден. Може би половината от тях, а другата половина са познати, с които е излизал на друго ергенско парти. "Пък това да си казват, кой как да се облича е присъщо на пубертетите.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9c412fcc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   разбирам те, и аз съм ревнива и не бих позволила на моя да си вземе танцьорки. Съжалявам, обаче ако ще ми изневерява поне не искам да знам и да го очаквам в точно определено време и час. Няма да го понеса просто, това е положението. Да прави каквото иска, но аз не искам да знам. Затова - Без танцьорки.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: de2f5ec237
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъжете обичат да гледат, а жените - да слушат. Това клише познато ли ви е? Ние, жените, не разбираме защо на мъжете им харесва да гледат стриптизьорки, танцьорки и пр., и пр. Нека си гледат, нека се радват. Какво лошо има? А пък порното според мене е още по-безобидно. Всеки гледа порно. Но ако мъжът те замени заради някоя такова лека женица, значи не е от най-читавите. Лично мое мнение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: fa2bebc632
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Охооо май като гледам авторката е ревнива. Що ли пък не. Аз също скоро ще имам ергенско парти и какво като имам танцьорки - знам че на бъдещата ми жена няма да се хареса това но пък какво толкова. Нормално е, всеки мъж би го изживял защото това е последния път когато мъжа е ерген.

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: e485ca786f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Към 13
Мъжът доста годинки е бил ерген, и бая купони е виждал. Един повече не знам с какво е по-важен, че да се раздава като невидял. Темата е доста стара, но и на мен би ми станало неприятно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker