Нормално семейство ли ще е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нормално семейство ли ще е?
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 3290 пъти
Здравейте. Живея с приятеля си, той е със 17 год. по-възрастен. Разведен, има дъщеря на 16. Имаме планове за бъдещето, да имаме дете и т.н. Аз искам да имам нормално семейство. Но се измъчвам много понякога от следните мисли- това, че никога няма да бъда булка (той не иска да се жени пак, а и аз понякога мисля, че това не е основа на по-силна любов), това, че той ще остарее (и ще умре по-рано, представяте ли си?!), че ще страдам..Че неговата дъщеря винаги щу бъде на първо място.... Понякога много ревнувам от дъщеря му (той и отделя много внимание, забавлява се с нея). Не знам защо ревнувам. Знам, че любовта му към нея е различна. Целият му апартамент е пълен със снимки на бившото му семейство, на съпругата..... (той дори не им обръща внимание, не счита за необходимо да ги махне, поне от уважение към мен) Чувствам се като насадила се в чужд живот. Понякога си мисля, че никога няма да имам истинско, пълноценно семейство. А искам да бъда с него, защото той наистина ме обича, грижовен е. Тези опасения ми причиняват много болка и несигурност. Не мога да ги споделя с него- все пак това означава да покажа каква глупачка съм. Но как да бъда мъдра и обективна?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 8039320d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   За мен е достатъчно показателен факта, че дома му е все още изпълнен със старите спомени. Лошо няма, че обръща внимание на детето си (всеки нормален родител го прави), но поставени по твоя начин нещата, аз мога да ти помогна само с един съвет: Бягай от този мъж-ти си поредното му забавление и той няма сериозни намерения поне към теб. Ако го направиш, че установиш, че за кратко време, той ще си намери следващото забавление, за да не му е скучно. А е грижовен, като дете, което гали плюшената си играчка, за да не се чувства само... Помисли !!!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4da80d101e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,

Мисля, че основният ти проблем с този мъж не е нито възрастта, нито дъщеря му, нито дори бившата съпруга. Ти се страхуваш да разкриеш пред него истинските си чувства - това е което те прави нещастна, а не животът му преди теб. Този проблем е вътре в теб, трябва да го разрешиш сама. Уважавай повече собствените си емоции - дори на пръв поглед да са крайни и "глупави". Човещина!:) Ако това е твоят човек, ще приема чувствата ти.

Във вашия случай това е още по-важно, защото с дъщеря и бивша жена няма да ви е лесно, неминуемо ще има неприятни емоции, които без истинско разбиране и близост между вас ще ескалират страховито в бъдеще.

С две думи - спри да се мислиш за "глупачка" и двамата заедно опитайте да се справите с тези чувства. Освен това, ако питаш мен, е безумие да кичи целия апартамент със снимките на бившата си съпруга, редно е да ги прибере някъде... Може би просто не иска да нарани дъщеря си, но и твоите емоции са от значение. Не допускай прекалени компромиси - това е бомба със закъснител.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: fb027a0472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Уточнявате, че е грижовен. Отговорете си Вие дали го обичате?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 447bafc17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, ще имаме дете!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4f0bf322e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моля ви ако обичате себе си прекратете тази връзка. Аз съм потърпевша от такава история като вашата. Никога няма да имате нормално семейство. Преди 22г направих тази грешка да се влюбя в такъв мъж. И найстина си обърках живота. Но все пак имам две деца с който се гордея и съм щастлива. И сега и те страдат от мойта грешка. Но ме разбират защото са били свидетели на много негови деяния. И той беше много нежен в началото но аз винаги съм била втората. Обичах го много, но той незнам дали е бил честен спрямо мен или съм била само утешение за него, или да докаже нещо. Вече от 6 м сме разделени. Но дано времето да ме излекува много съм разачарована. Не си създавайте илишни проблеми. Много са болезнени. Пожелавам ви здрав разум и успех.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 447bafc17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да се вземе такова решение в момент, когато си щастлив и нямаш проблеми (само терзания, които на моменти намираш за безмислени) е много сложно. Бих казала невъзможно. Много ви благодаря за подрепата и съветите. Ще имам много наум. Пожелавам ви щастие.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4f0bf322e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ОТ № 7: ДА РАЗБИРАМ ВИ. НИКОЙ НЕ Е ВЪВ СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ НАКАРА ДА НЕ СТЕ С НЕГО. АЗ ВИ ПОЖЕЛАВАМ .. МНОГО ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ И ДАНО ВАШАТА СЪДБА ДА НЕ СТАНА КАТО МОЯТА. УСПЕХ. УСПЕХ. УСПЕХ. И МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker