Имам проблеми със сина ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Имам проблеми със сина ми
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4757 пъти
Синът ми е на 34 г живя 11 г с една жена но тя го изостави и нямаха деца след три години той си намери друга по голяма от него с 12г тя има син на 25г но не живее с нея. имаме голяма къща и апартамент, аз съм разведена и нямам нито братя ни сестри ни майка ни баща единствено сина ми е до мен, но сега имаме проблем че тази жена никога няма да му роди дете и той се премести да живее при нея аз не работя и нямам доходи, той работи в Дания като шофьор на ТИР от няколко месеца.

Дори на ум не ми идва какво да правя или да не правя аз и тя не се разбираме естествено не за друго ами защото нейната цел е тя да го отдалечи от мен. Вярно е че искам сина ми да е щастлив но мисля че му е време да си намери съпруга и да живеем някак в мир. На 52 г съм дори не мисля да се женя или да имам връзки с мъже мечтаех да си гледам внучетата и да се радвам на семейството което ще има сина ми тъй като причината да нямат деца беше у снахата, не си осиновиха и решиха да се разделят Не съм лоша свекърва, живеех отделно и си имах свой бизнес но поради кризата се озовах без работа от два месеца и с кредит срещу ипотека апартамента не мисля че трябва да му се меся и не знам какво да му кажа но не съм съгласна с неговото решение това са 13г кредит по 200лв на месец каква работа да започна че да ми стигнат и ако ме питате за какво съм използвала кредита ще ви кажа за плащане на данъци и осигуровки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3ac40d993c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш проблеми със самата себе си - синът ти проблеми няма.

Разбери едно - откакто е навършил 18 г. той не е дете, има право сам да си избира партньорките и да има или да няма дете.

Виновни няма в репродуктивните способности - или можеш, или не, но да оценяваш партньорките на сина си според репродуктивността им е меко казано примитивно и селяндурско.

Човекът от 21 век иска да бъде щестлив за себе си, не е нужно да има деца. Освен това има към 70 000 деца в домовете, може да реши човекът да си осинови. Негова работа, но едно е сигурно - ако е искал деца, щял е да има и никой не е виновен за избора си.

Сигурна ли сте, че не иска да има деца заради лошо детство например? Заради вас, баща си? Може да не се чувства готов.... Знам ли, не е наша работа, още по-малко е ваша работа, госпожо. Да имаш или да нямаш дете е въпрос на личен избор. Да имаш дете, за да го дондурка безработната му баба не е прпоръчително.

И кой знае - може той да е „виновен“ и да не може да има деца. Заради вашите претенции да не смее да ви каже, кой знае.

Иначе - от лошото отношение към снахата само ще загубите. Синът Ви с право ще се дистанцира от Вас и ще си гледа живота.

Колкото до финансовите ви проблеми - бъдете благодарна, че снахата и синът ви ви поддържат. И не - не ви съжалявам - разказвайте на друг, че сте взимали кредити, за да плащате осигуровки и данъци - никой не дава кредити за тази цел, освен това, който не печели и не работи не плаща данъци и осигуровки, освен едни 16. 95 на месец здравни, които не вярвам да са ви направили длъжница. Данъци плащат само фирмите на печалба и гражданите с доход, имущество (от работа, наем, собствен дом и т. н. ).

Просто сте се провалили в живота по един или друг начин, а сега мислите, че можете да се бъркате в живота на другите. Какво направихте със своя, за да имате право да давате съвети за щастието на другите?

ж. 27

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cbafbd0ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едно нещо само ми идва наум сега - да дадеш апартамента под наем и да тръгнеш на работа в чужбина. Да не ме разбереш погрешно - не съм поввръжник да се напуска България, но в този случай това може да те измъкне от дълговете струва ми се. Просто правя простата сметка, че апартамента даден под наем може да покрие тези 200 лева ипотека на месец и след това ти трябва нещо отгоре с което да се издържаш. На твойта възраст, може да ти хареса да си детегледачка в българско семейство в чужбина. Напиши си обяви, свържи се с хора и виж как ще потръгне. Синът ти може и да има деца някой ден, но спри да мислиш за това, защото не е в твои ръце решението.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d09a30642c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дай едното жилище под наем.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 99dea212cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моите проблеми са свързани с друго. Повлиян ли е Моцарт от бароковата епоха и трябва ли импресионизма да се разглежда като част от романтизма.

Твоите проблеми са бял кахър. Поне имаш някакви имоти и много свободно време за лично усъвършенстване. Аз ходя на работа от 9 до 18 и плащам наем. Малко остава за мен. И много ме е яд, че нямам време да уча и да се занимавам с любимата си музика. Стоя до 2 часа през нощта и рисувам и свиря. Сутринта недоспал ходя на работа и се занимавам с капризите на шефа си, който постоянно ме кара да сменям дизайни на продуктите, за които отговарям. Но няма друг начин.

Копнея за много свободно време и хора, с които да обсъждам това, което ме интересува. За съжаление все по-рядко ги срещам.

Доколкото разбирам, ти на 52 все още не си осъзнала че всеки човек е самостоятелен индивид и трябва да живее свободно (всеки ден от понеделник до петък от 9. 00 до 18. 00). Пропиляла си живота си, а си имала толкова много време!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cbafbd0ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 4, разбирам и твоето положение, представям си какъв си млад и напорист, и веднага се сещам какво елементарно нещо можеш да направиш и да направиш ежедневието си доста по-приятно, но ме безпокои това че съдиш авторката. Откъде тази горчилка и злоба към нея!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker