Свекървище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Свекървище
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3244 пъти
Привет на всички читатели!
Омъжена съм от една година. Имам много щастлив брак. Имах страхотна сватба, романтично сватбено пътешествие и най - вече добър, красив и умен съпруг. На път е и бебе.

В съвсем ранна бременност съм. Всичко ни се нарежда повече от перфектно, за такъв живот не съм и мечтала, толкова го обичам! НО /винаги има 'но'/ - майка му, която е много странна птица постоянно ме нарича с името на бившата му приятелка. Усещам, че го прави нарочно, за да ме дразни. По принцип съм над тези неща, но се опитвам да проумея защо има такива хора? Какво цели?

Такава майка до сега не бях виждала, но да не изпадам в подробности. Не е толкова възрастна, че толкова години да не ми запомни името, пределно ясно ми е защо го прави - тя много искаше да ни раздели. Не зная какво толкова не й хареса в мен, няма да се хваля, но сякаш тази жена ме мрази по презумпция. Плюс това толкова злини е опитала да ни направи, че не искам дори някой ден бебето си да дам да ми държи. С мъжа ми и останахме адски обидени и спряхме да и вдигаме телефона и да се виждаме с нея. Тя ту звъни да иска прошка, ту на следващия ден ни заплашва и се опитва да ни прекара с нещо. Звъни по няколко пъти един след друг - разбрахме, че единственият начин е без да и вдигаме. Да не говорим, че от злоба един ден ни одра цялата кола с пирони... няма такава злоба!
Много исках да споделя това за да ми олекне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: cb7363798f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То и аз да съм, няма да и давам да държи бебе! Да не реши и него да одере с пирони!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f6218db2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ами родителите по принцип трудно приемат и свикват с това че децата им вече са си поели пътя и си имат свой живот.. особенно ако родителите са нещастни в живота си.. това за мен е тотално оглупяване да правиш детето си нещастно...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 70431b3dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да, майките на мъжете по презумпция мразят снахите. Само мисълта, че някоя друга е спечелила сърцето на синчето ги кара да умират от злоба. Не се притеснявай, която и друга да беше, свекървището щеше да се държи по същия начин. Бъди над тези неща и не и обръщай никакво внимание. Знам че е трудно, но тя все някой ден ще проумее че ти си съпругата на сина и и вече сте семейстов, и тя няма работа с вас. Или предприеми обратната тактика-дръж се любезно и възпитано с нея, кани я на гости, отделяй и специално внимание. Скоро тя няма да има очи да се държи зле. Ако все пак се държи по същия начин, нека отношенията ти с нея да бъда протоколни и нищо повече. Не е лесно, но ако не живеете заедно ще се справиш. Твоята история ме развълнува защото аз съм в същото положение с тази разлика, че живеем в едно домакинство. Е, нямаме излагации от сорта на драскане с пирони и тормоз по телефона, но за сметка на това съм следена непрекъснато от свекървата, и постоянно върху мен се прилагат опити за манипулация от всякакъв вид. Желая ти успех и щастлив семеен живот с мъжа на мечтите ти!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9b3dc95a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, не си права. Моята свекърва (вече бивша) от самото ми стъпване в дома й се държи майчински с мен и дори сега, когато със сина й не сме заедно, бие всяка седмица 200 км в едната и в другата посока, за да гледа детето. Аз, разбира се и отвръщам адекватно - с любов, разбиране и саможертва :):):)

Птичето

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 47e5f6a501
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Честно, наистина не проумявам защо жените се държат така щом синовете им се омъжат... Просто поведението им е лишено от всякаква логика.. Предполагам, че всяка трезвомислеща майка на син разбира, че един ден той ще порасне, ще се ожени и това е най-нормалното нещо на света. Нима би била по-щастлива, ако той не беше женен? Не осъзнава ли, че, тормозейки жена му, тормози и него? Наистина ми е крайно непонятно...

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e449afc912
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   АВТОРКА:
Здравейте, мили хора!
Благодаря, че откликнахте на историята ми!
За щастие не живеем със свекървата. Имаме си наше собствено жилище и сме отделно, но тя не спира да звъни по телефона. За щастие спря и да идва - преди постоянно киснеше пред вратата.
То де да беше само това с пирона, колко още други неща има, но да не се жалвам сега.
Благодаря много, желая всичко хубаво на читателите!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0e11b0b6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке,
ти си късметлийка, че не живееш с това чудовище. Аз живея с моето :) Не ме обижда или заплашва, но не признава нищо, което върша в къщата. А аз върша цялата домакинска работа. Също и нейната. Дразни ме това, че уж обича детето много, уж никога няма да откаже да го гледа, а като трябва да отида на изпит, все шефа не я пуска, все е заета. Събота и неделя има много работа. Гледа я, но на сила. А аз имам нужда от помощ, защото уча, сега и магистратура започвам. Тя все е изморена, все е заета. Гледа детето, но се оплаква, че нищо не може да свърши с него. А аз върша всичко цяла седмица и с детето. Тя мрънка и без да го гледа, че много чисти, готви. Много работа. Да не говорим, че дели мъжа ми и сестра му. Сестра му е златна и безгрешна. Винаги в него е вината. Той мълчи и не се меша, ако спорим. Не заема позиции.

Да ми е жива и здрава мама, че без нея съм за никъде!

Отделно е най-добре!

Казвам ти моята история за да видиш, че има всякакви хора. Че имаш късмет да не делиш един покрив с някой, който искаш да удушиш :) Радвай се, че мъжа ти те подкрепя. А бъдещата баба да се завре на кучето в гъза. Успех в борбата. Тя е безмилостно жестока.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 34d286aa4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   здр по принцип избягвам да пиша в такива сайтова но това което се случва с теб е просто история от живота. аз също мисля че свекървите често грешат но понеже съм минала по твоя път без да съм законна снаха мисля да ти кажа само едно миличка всяка майка си обича детето твоята свекърва сина си ти дали ще бъдеш свекърва или тъща за теб би важало същото правило никога зетя или снахата няма да бъдат наши нашето е наше чуждото чуждо но в крайна сметка тя си обича сина нека общува с него а ти и докажи че греши за теб отстрани се но мисля че един ден би те оценила жалко че тези неща стават винаги късно и все пак има грешка има прошка. и мисля че ако един ден се разберете би било редно и да си простите щото вярвам че ще дойде и този ден колкото и да е в бъдеще. отстоявай твоето но не забравяй че и тя е майка не я отстранявай от сина и но се дръж просто по настрана мисля че ще има ден дето ще си подадете и ръка. просто гледай напред успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 953877c1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Скъпи дами, аз не виждам защо авторката да се доказва на жена, която съдейки по скромното описание не е с всичкия си? Много се радвам, че поне не сте под един покрив и не ти се налага да я търпиш 24ч. Сега си бременна и затова според мен би било най-добре да я избягваш, за да не те ядосва. Пожелавам ти лека бременост.
А относно това, че всичките свекърви са злобарки не съм съгласна. Така е, никога няма да ни приемат като свои деца, но все пак аз мога да се похваля със страхотна свекърва (неофициална, но все пак), жената е много разбрана и виждайки колко е добре синът и се радва за нас. Та нали и 2те се стараем да направим момчето и щастливо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker